Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλησπέρα!

Στις "εκδρομές" μου πάντως στην πόλη με τις πιο ωραίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην επικράτεια, οι επαφές μου με τα ΜΠαόκια ήταν μια χαρά. Ήρθαν και καλά για τσαμπουκά και μετά μας κέρασαν τσίπουρα.

Θα τις τρώγαμε αν επιμέναμε να πληρώσουμε.   :2funny:

Πληρώσαμε όταν ήρθαν αυτοί Αθήνα.  ;) :sunglasses:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δε τους δινω καμμια πιθανοτητα σε 2 εβδομαδες,ισως τιμωρηθει και το δρεπανι τους,οποτε πρεπει να βρεθει αλλος να κανει τη βρωμικη δουλεια

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και εγώ πάντως θυμάμαι το καταραμένο παιχνίδι του 1985 στο ΟΑΚΑ που πήγα τελευταία στιγμή στο γήπεδο και έπεσα πάνω ...σε όλη τη θύρα 4.
Δεν έγινε τίποτα το επιλήψιμο, ήταν φιλικοί.
Τώρα μάλλον έχουν αγριέψει κατά πολύ τα πράγματα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλησπέρα!

Στις "εκδρομές" μου πάντως στην πόλη με τις πιο ωραίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην επικράτεια, οι επαφές μου με τα ΜΠαόκια ήταν μια χαρά. Ήρθαν και καλά για τσαμπουκά και μετά μας κέρασαν τσίπουρα. Θα τις τρώγαμε αν επιμέναμε να πληρώσουμε.   :2funny:

Πληρώσαμε όταν ήρθαν αυτοί Αθήνα.  ;) :sunglasses:
μηπως ησουν και στο final Four?Τοτε δε κερνουσαν ακριβως τσιπουρα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δε τους δινω καμμια πιθανοτητα σε 2 εβδομαδες,ισως τιμωρηθει και το δρεπανι τους,οποτε πρεπει να βρεθει αλλος να κανει τη βρωμικη δουλεια
Θα είναι σκάνδαλο πάντως να μην τιμωρηθεί ο ΓΧ.
Αλλά υπάρχει και το δεδικασμένο 'Αντζα, θα μου πεις, που "έξυνε" τη μύτη του.
Πάντως, φιλαράκι, μια χαρά ομάδα έχετε φτιάξει.
Με Χαβίτο, Κόκε, Αβραάμ κλπ (όπως και εκείνον που τραυματίστηκε στο ΟΥΕΦΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του) να είναι πρώτης γραμμής.
Τουλάχιστον δύο κλάσεις πάνω απο οποιονδήποτε ...συμπολίτη σας.    ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στο ευρωπαϊκό final four του μπάσκετ το 93, όταν χάσανε τον ημιτελικό με τη Σκαβολίνι, ήμουνα πάντως.
Και ήταν για λύπηση όταν φάγανε εκείνο το τρίποντο στο τέλος απο κείνο τον αφτιά που έμοιαζε με τον Μπακατσιά!     

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36

Το ξέρω φίλε μου. Δεν ήμουν τότε. Και μιλάω για τους ανθρώπους όπως ακριβώς τους γνώρισα, σε προσωπικό επίπεδο και όχι για κοπάδια ζώων. Λίγοι - λίγοι είναι μια χαρά.

Αν εξαιρέσεις φυσικά τις με ρυθμό πολυβόλου ερωτήσεις του στυλ  ;)

-"Δεν είναι πιο ωραία η Θεσσαλλλλονίκη από την Αθήνα?"   :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με Χαβίτο, Κόκε, Αβραάμ κλπ (όπως και εκείνον που τραυματίστηκε στο ΟΥΕΦΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του) να είναι πρώτης γραμμής.
θα τιμωρηθει ελπιζω αλλα σιγουρα οχι οπως θα του αξιζε,ισως 1-2 αγωνιστικες για τα ματια...μιλας για τον πιτσιρικα τον Παπαζογλου,σιγουρα εχει μελλον αλλα οσο υπαρχει Χαλκιας...σκουρα τα πραγματα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το ξέρω φίλε μου. Δεν ήμουν τότε. Και μιλάω για τους ανθρώπους όπως ακριβώς τους γνώρισα, σε προσωπικό επίπεδο και όχι για κοπάδια ζώων. Λίγοι - λίγοι είναι μια χαρά.

Αν εξαιρέσεις φυσικά τις ερωτήσεις του στυλ  ;)

-"Δεν είναι πιο ωραία η θεσαλλονίκη από την Αθήνα?"   :2funny: :2funny: :2funny:
η πιο ηλιθια ερωτηση που εχω ακουσει.Οχι,η Θεσσαλονικη ειναι 100 φορες χειροτερη,δε σου προσφερει τιποτα,ειναι μονο για οσους απο μας δε μπορουμε να την κανουμε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θα τιμωρηθει ελπιζω αλλα σιγουρα οχι οπως θα του αξιζε,ισως 1-2 αγωνιστικες για τα ματια...μιλας για τον πιτσιρικα τον Παπαζογλου,σιγουρα εχει μελλον αλλα οσο υπαρχει Χαλκιας...σκουρα τα πραγματα
Ναι, ο Παπάζογλου. Ωραίος. Πότε επιστρέφει αυτός;
Όσο για το Χαλκιά, no comments!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επιστρεφει μαλλον απο του χρονου σε φουλ ρυθμο,οσο για τον Χαλκια,τι να πω,απλα ανεπαρκης...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Εμένα μου αρέσει σαν πόλη η Θεσσαλονίκη, χωρίς καθόλου πλάκα. Και οι Σαλονικιοί πιο ντόμπροι είναι (= καλοί, ωραίοι στα σλάβικα, μην το ξεχνάμε) και οι Σαλονικές πανέμορφες και προσεγμένες. Βέβαια γούστα είναι αυτά...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εμένα μου αρέσει σαν πόλη η Θεσσαλονίκη, χωρίς καθόλου πλάκα. Και οι Σαλονικιοί πιο ντόμπροι είναι (= καλοί, ωραίοι στα σλάβικα, μην το ξεχνάμε) και οι Σαλονικές πανέμορφες και προσεγμένες. Βέβαια γούστα είναι αυτά...
για τους ανθρωπους συμφωνω αλλα κατα τα αλλα...ξενερωτα πραγματα,ασχημες πουτανες,μηδεν City tours,μηδεν δουλειες,μιζερες ομαδες,οικτρο κυκλοφοριακο,γυναικες ωραιες αλλα ξενερωτες οι περισσοτερες,οπως σου ειπα μενουμε οσοι δε μπορουμε να την κανουμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έλα ρε πάπια, ευτυχώς εσύ βλέπεις αντικειμενικά, όλοι οι άλλοι είναι μόνο εμπαθείς.
Εγώ ξέρω πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν οι ακραιφνείς και οι ήπιοι.
Όσο για το ποιος ανοίγει σε ποιόν τα πόδια...για ανάτρεξε λιγάκι στα τελευταία ματσάκια με τον ΠΑΟΚ να δεις πότε έπαιξε πλήρης ο ΠΑΟΚ με εσένα.
Και πόσες φορές νίκησες εσύ στην Τούμπα....αλλά ξέχασα...ο Βόκολος σε εκείνο το παιχνίδι που ξεχνάω...είχε ματώσει τη φανέλα!!χαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μια χαρά είναι η Θεσσαλονίκη αρκεί να μη μένεις μόνιμα εκεί.
Όπως μια χαρά είναι και η Αθήνα όταν έρχεσαι σαν τουρίστας σε αυτή...
κατά τα άλλα, το μόνο που ξεχωρίζω στη Θεσσαλονίκη είναι πως δεν χρειάζεσαι ct, αφού γαμάς εύκολα με μια βόλτα έξω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γαμας ευκολα αλλα ξεμπλεκεις δυσκολα(εκτος και αν εισαι τουριστας)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και πόσες φορές νίκησες εσύ στην Τούμπα....αλλά ξέχασα...ο Βόκολος σε εκείνο το παιχνίδι που ξεχνάω...είχε ματώσει τη φανέλα!!χαχαχα
Γιατί δεν υποβάλλατε λοιπόν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παπια μου γλυκια βλεπω βρηκες και συμμαχο ε?αλλος ενας καμμενος στο σαιτ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τωρα τι σχεση εχει του αντζα με του γεωργιαδη,μονο ενας παπιας που μπαινει ως ντοναλντ,πρασινακης και δεν ξερω τι αλλο μπορει να καταλαβει
υγ.peloponisios προσεχε φιλε,αν συμφωνει ο φεθρυ 1000% μαζι σου αυτο αποτελει δυσφημιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom