Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
4 ευρωπαικα εχω το ξερω μεγαλε ειναι και στη φανελα εσυ??????ο πετρακης εδω ειναι πριν την ενσταση η μετα??

Επισκέπτης
ρε βρωμιαρη δεν φτανει που σε αφηνουν & ποσταρεις με το δευτερο νικ που ανοιξες,δεν φτανει που δεν σε μιουταρανε μετα το καταπυστο ποσταρισμα σου περι λουτσας,εχεις το θρασος να μιλας & για λογοκρισια απο πανω???

A ρε σοφέ λαέ...Eίπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα...

Πράγματι αυτό περί Λούτσας ήταν τελείως μαλακία και προκλητικό ποστ...

Aπό την άλλη πλευρά ο Πλέζουρ ούτε έχει απειλήσει ποτέ,ούτε υπήρξε προκλητικός

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε να δω ρε πλάζουρ έτσι και τον αρπάξετε στο ΣΕΦ που θα εξαφανιστείς και τι θα γράφεις μετά....κράτα ρε αγόρι μου και καμμιά πισινή..... :idiot:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Η δύναμη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (¨Π.Ε.Κ.¨), η δύναμη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, μεγαλώνει καθημερινά και εγγυάται την επιτυχία του οράματός μας για έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αγνοώντας υπεροπτικά το ενωτικό μας μήνυμα για συνεργασία όλων όσων αγαπούν τον Παναθηναϊκό, αρνείται να τοποθετηθεί στις οργανωτικές προτάσεις μας αλλά και στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι χωρισμένος σε διάφορα μαγαζιά μη συνεργαζόμενα μεταξύ τους.

Αντ΄αυτού, μετά από τέσσερα χρόνια σκέψης όπως είπε, προτείνει τη δημιουργία ενός ακόμη μαγαζιού, αμοιβαίου κεφαλαίου εμπορίου μισθοφόρων, μέσα από αντιφάσεις, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με τις αρχές και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

1.    Η τεράστια αντίφαση είναι ότι παράλληλα δήλωσε ότι «η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν χρειάζεται βοήθεια, όποιον παίκτη θέλει τον αγοράζει».  Άρα τι του χρειάζεται το Αμοιβαίο Κεφάλαιο και τα χρήματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού;

2.    Εάν παραδεχθεί την αλήθεια, ότι δηλαδή χρειάζεται βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να τον συνδράμουμε οικονομικά και χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα αρκεί να εγκρίνουμε και εμείς τη Διοίκηση, τις αρχές της και τη στελέχωσή της, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της τελευταίας δεκαετίας.

3.    Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα και δεν μπορεί να κάνει εμπόριο μισθοφόρων ούτε επιτρέπεται να καλεί τους φιλάθλους του να κερδοσκοπούν σ΄αυτό.  Εμείς θέλουμε να παίρνουμε παίκτες με στόχο να μένουν για πάντα στην ομάδα, να ματώνουν για τη φανέλα και να γίνονται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας με την προσδοκία ότι και τότε θα είναι μέλη της Παναθηναϊκής Οικογένειας και, αν το επιθυμούν, θα αξιοποιούνται από άλλες θέσεις.  Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης μας να πωλείται επειδή πάει καλά και ανεβαίνει η αξία του, πρέπει να μπορούμε εμείς να του πληρώνουμε τα χρήματα που δικαιούται ώστε να μένει για πάντα κοντά μας.  Στα πλαίσια αυτά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί επίσης να δανείζεται από μεγάλες ομάδες ποδοσφαιριστές χωρίς δικαίωμα αγοράς.  Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να δανείζει αυτός ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες χωρίς να τους δίνει δικαίωμα αγοράς.  Όποιος δεν καταλαβαίνει αυτά τα απλά πράγματα δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα όνειρα της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Τέλος, οφείλουμε να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν και μνήμη και κρίση.  Η Π.Ε.Κ. δεν ήλθε για να διχάσει τον Παναθηναϊκό, δημιουργήθηκε για να τον ενώσει σε μια χρονική περίοδο που ο διχασμός ήταν εμφανής και καταστροφικός.  Ως προς την ποδοσφαιρική ομάδα δε, από την εμφάνιση της Π.Ε.Κ. και την πίεση της αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης όλοι αυτοί που κινδυνεύουν τα μικρό ή μεγαλοσυμφέροντα τους είναι αναγκασμένοι να αποδίδουν καλύτερα.  Η μακρά περίοδος που χάναμε βαθμούς και προκρίσεις με τα χέρια κάτω και μετά μας λέγανε ότι είναι σημαντικό να κρατάμε την ψυχραιμία μας για ένα καλύτερο (δικό τους) μέλλον, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει να καταλάβει ότι όσο ακολουθεί τον μοναχικό του δρόμο, αποκομμένος από την Παναθηναϊκή Οικογένεια, ισχύει το ειδικό μήνυμά μας:  Πρέπει να φτιαχτεί μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, να κερδίζουμε τίτλους και να πανηγυρίζουμε, αλλιώς θα πρέπει να σας βοηθήσουμε.

έτσι για πληροφόρηση.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Χαίρε συναγωνιστή Talos43  :dancing: :dancing: :dancing:

Από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ

Της Σοφίας Γιαλλελή

Γιατί είναι απλώς, καλύτερος

Οι αναλύσεις έχουν γίνει και έχουν ξαναγίνει. Ειδήμονες ή μη, ή άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι ειδήμονες, έχουν δώσει όλα τα «διότι» στην απόλυτη κυριαρχία του Παναθηναϊκού εντός και εκτός συνόρων. Πικ εντ ρολ, περιστροφές, πικ εντ ποπ, ματς-απ, μις ματς, πίεση στην άμυνα, χημεία, ένα τεχνικό επιτελείο από τα κορυφαία, που λειτουργεί τέλεια όλα αυτά τα χρόνια, μελετημένες -στη συντριπτική πλειοψηφία- προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ… Και πολλά ακόμη. Υπάρχουν όμως και τα άλλα. Αυτά που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδήμονας, ούτε να το έχει σπουδάσει το άθλημα για να τα δει. Αυτά που κάνουν τον απλό φίλαθλο να χαίρεται, να πετάγεται από το κάθισμά του, να αφήνει τον καναπέ του με βροχή και 10 μποφόρ για να πάει στο γήπεδο. Αυτά που απλά σε κάνουν να φεύγεις με το χαμόγελο από το γήπεδο και σου φτιάχνουν μια… κατεστραμμένη μέρα.

Είναι η αντίδραση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε μια εκπληκτική του πάσα, όταν γύρισε ουρλιάζοντας με τα χέρια τεντωμένα με μεγάλη υπερένταση προς τον κόσμο, σε έναν αγώνα με προδιαγεγραμμένο φινάλε. Είναι η αντίδραση του ίδιου, όταν σε μια αντίστοιχη πάσα του Σπανούλη στον Μπατίστ, γύρισε και έδειξε τον Έλληνα γκαρντ κουνώντας το κεφάλι επιδοκιμαστικά χειροκροτώντας τον.

Είναι η κίνηση του Νίκου Χατζηβρέττα να χτυπήσει ο ίδιος το κεφάλι του σαν να λέει «τι χαζομάρα έκανα» στους 15 πόντους, προσπαθώντας διπλά στην επόμενη φάση για να καλύψει το λάθος. Είναι οι 0 πόντοι του Διαμαντίδη σε έναν αγώνα όπου αγωνίστηκε για κάτι λιγότερο από 20 λεπτά, μετρώντας παράλληλα 8 ασίστ και 3 κλεψίματα, σε έναν αγώνα όπου σε κάθε τάιμ άουτ, σηκωνόταν πρώτος από τον πάγκο για να υποδεχθεί τους συμπαίκτες του. Είναι η αντίδραση του Ομπράντοβιτς στη βιρτουόζικη ενέργεια του Μπατίστ που έκανε και τον ίδιο τον Αμερικάνο να γελάσει.

Είναι τα γέλια στον πάγκο και τα πειράγματα, το χτύπημα και το χάιδεμα στο κεφάλι από τον Σπανούλη ή τον Διαμαντίδη και τον Σάρας κυρίως, σε έναν συμπαίκτη τους που θα κάνει λάθος. Είναι η άμυνα του πρώτου που «κολλάει» στον αντίπαλο και τον οδηγεί στις πλαϊνές γραμμές. Είναι όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν παράλληλα με την ομάδα και πετάγονται πρώτοι σε κάθε όμορφη ενέργεια, έχοντας το δικό τους ρόλο και στην κάθε προπόνηση, εκτονώνοντας την τεράστια πίεση που «κουβαλά» το όνομα και μόνο του Παναθηναϊκού.

Είναι όλο αυτό που απεικονίζεται τέλεια στο πάθος του Φραγκίσκου Αλβέρτη που λέει περισσότερα από οποιεσδήποτε δηλώσεις. Το πάθος του σε κάθε αγώνα, η επιθυμία του να βοηθήσει, να είναι παρών, να δώσει το καλύτερο. Όταν όλοι μιλάμε για «κορεσμό» και «αποχώρηση», αυτός απαντά με δίψα για νέους τίτλους, το καλύτερό του πρωτάθλημα τα δύο-τρία τελευταία χρόνια και οδηγεί… Είναι όλα αυτά και άλλα πολλά που πολλοί έχουμε την τύχη να δούμε και σε ταξίδια, σε αποστολές. Είναι όλα αυτά που οδηγούν σε ένα: Στην ομάδα. Και σε αυτό που κάποιος που αγαπά το μπάσκετ απλά, χωρίς να είναι καν Παναθηναϊκός -μόνο ανοιχτόμυαλος- χαίρεται να βλέπει στο παρκέ.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:cool2: :cool2: :cool2:

Συνημμένα

• Dendra.gif
    Dendra.gif
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 32

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλφα291 μου αρέσει η υπογραφή....
Γιατί όμως θα πρέπει τώρα που οι άλλοι κατέβηκαν από τα δέντρα να ανεβούμε εμείς;;;  :think: :think: :think:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ποιός το ζήτησε αυτό?   :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Σύμφωνα βέβαια με τον Douglas Adams (Hitchhiker's Guide to the Galaxy) κάποιοι θεώρησαν και την αρχική κίνηση να ανέβουμε  στα δέντρα κακή ιδέα  :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σχόλια μετά από την ανάγνωση των τελευταίων 3 σελίδων:
1. Παραδέχομαι πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ (και τα τελευταία χρόνια) όσο ακριβώς παραδέχομαι πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο. Οι καλύτερες ομάδες ως γνωστόν αβαντάρονται και απο τη διαιτησία γιατί όπως είπε και ο μέγιστος Θυμόσοφος Ζήκος, οι διαιτητές είναι χέστρες.
2. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έκαναν μαζί την επανάστασή τους στο μπάσκετ με Γιαννακοπουλαίους και Κόκκαλη. Ο ένας μάζεψε ό,τι καλή πιτσιρικαρία υπήρχε και ο άλλος πήρε τον Ιωαννίδη. Οι Αγγελοπουλαίοι κάνουν τώρα τη δική τους επανάσταση. Προπονητής σαν τον τότε Ιωαννίδη (πολυνίκη, μπαρουτοκαπνισμένο και αποδεκτό από όλους) ποιον έχουμε μόνο;;;;; το Δράκο κύριοι...
3. Αυτή τη στιγμή και να τον νικήσουμε τον ΠΑΟ πάλι θα το χάσουμε το πρωτάθλημα φυσιολογικά. Η ομάδα δεν είναι ώριμη για τίτλο, σύν το οτι έχει κάποιους παίκτες που είναι για λαϊκή καταναλωση (βλέπε Γριρ). Κρατώντας τον κορμό αυτό (μην ξεχνάτε φέτος αλλάξαμε πάλι όλη την ομάδα) και με προσθήκη ενός καλού πλεϋ μεϋκερ του χρόνου πιστεύω πως θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα, ειδικά δε αν επανέλθει ο Σχορτσιανίτης όπως αναλογεί στο ταλέντο του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σχετικά με το ποδόσφαιρο, το έχω ξαναπεί:
και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και όλοι οι άλλοι που λέν τώρα γιατί ο ΟΣΦΠ έκανε ένσταση θα είχανε κάνει την ένσταση στη θέση του.
Και μη μου πει κανείς τώρα πως ο Τζίγγερ θα κράταγε χαρακτήρα ...θα πεθάνω που ελεγε και η Λούγγρα ο Λαζόπουλος...
και όλοι θα έλεγαν το ίδιο...πως είναι θέμα νομιμότητας. Η Ρεάλ η ίδια ή η Άρσεναλ να ήτανε στη θέση του ΟΣΦΠ θα έκανε ένσταση κι αυτή. Απλά σε άλλη χώρα η απόφαση θα ήταν φυσιολογική...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σχετικά με το ποδόσφαιρο, το έχω ξαναπεί:
και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και όλοι οι άλλοι που λέν τώρα γιατί ο ΟΣΦΠ έκανε ένσταση θα είχανε κάνει την ένσταση στη θέση του.
Και μη μου πει κανείς τώρα πως ο Τζίγγερ θα κράταγε χαρακτήρα ...θα πεθάνω που ελεγε και η Λούγγρα ο Λαζόπουλος...
και όλοι θα έλεγαν το ίδιο...πως είναι θέμα νομιμότητας. Η Ρεάλ η ίδια ή η Άρσεναλ να ήτανε στη θέση του ΟΣΦΠ θα έκανε ένσταση κι αυτή. Απλά σε άλλη χώρα η απόφαση θα ήταν φυσιολογική...
Συμφωνώ σε όλα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ναι ρε σεις..καλά έκανε και έκανε ένσταση. Να μάθουνε να προσέχουν τις μαλακίες τους.
Δηλαδή τι; Α, με συγχωρείτε λάθος, δεν θα το ξανακάνω;
Και αν φταίει η ΕΠΟ, να βγει να το πει η Λίγκα και να ξεσηκωθεί να τη διώξει.

Κι έχω κι άλλη ένσταση να κάνω:
Αφού λέει ο Ζήκος πως οι διαιτητές στο Καραϊσκάκη παίζουνε χεσμένοι, δεν μπορούν να παίζουνε και εκτός Καραϊσκάκη; Γιατί τους πιάνει το στούμπωμα εκτός Καραϊσκάκη;; Να τους δώσουμε λίγο Dulcolax να τους περάσει το στούμπωμα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
«Τρελαίνομαι όταν παίζω στο ΣΕΦ»

11/2/2008 19:14

Η συγκεκριμένη δήλωση δεν ανήκει σε κάποιον Έλληνα παίκτη των «πρασίνων», γαλουχημένο με τη χρόνια αντιπαράθεση των αιωνίων. Ανήκει στον μακροβιότερο Αμερικανό του Παναθηναϊκού, τον Μάικ Μπατίστ, που μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα μοιάζει «πιο Έλληνας και από τους Έλληνες», όπως του λένε και οι συμπαίκτες του. Ο Καλιφορνέζος και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών, μιλά στο Sportime.gr για το ντέρμπι του ΣΕΦ, την έναρξη του Top 16, ενώ αποκαλύπτει ποιος είναι ο μοναδικός αντίπαλος που δυσκολεύει πραγματικά τον Παναθηναϊκό. «Κρύο φίλε. Πολύ κρύο! Τέτοιο κρύο ούτε όταν παίζαμε στο Σπόρτιγκ…»

Ο Μάικ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν προερχόμενος από τραυματισμό, καθώς μέσα στο καλοκαίρι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο. Ο τραυματισμός αυτός του έχει κοστίσει τη συμμετοχή σε πέντε αναμετρήσεις των «πρασίνων», ενώ σε πολλούς αγώνες δυσκολεύεται να τρέξει και να πηδήξει στο 100%. «Στην πραγματικότητα ακόμα και σήμερα δεν είμαι στο απόλυτα έτοιμος. Είναι ανάλογα με τις μέρες. Είναι φορές που πονάω και άλλες που νοιώθω μια χαρά. Συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω αποθεραπεία, αλλά είχα δεχτεί δύο απανωτά χτυπήματα στο γόνατο, που με πήγαν ακόμα πιο πίσω. Βέβαια εδώ και δέκα μέρες νοιώθω καλύτερα από ποτέ. Ειδικά με τον ΠΑΟΚ έπαιξα σαν... Mike. (σ.σ. είχε 25 πόντους και πέντε ριμπάουντ σε 21 λεπτά) Πηδούσα και έτρεχα κανονικά. Πλάκα είχε. Που είχε λείψει η αίσθηση του να τρέχω χωρίς να πονάω. Φταίω κι εγώ όμως που άργησα να βρεθώ και πάλι σε καλή κατάσταση…».

«Με είδα στο βίντεο και είπα δεν πάει άλλο»

Ζητάμε διευκρινίσεις και ο Αμερικανός μας ξαφνιάζει, καθώς αποκαλύπτει τους λόγους που καθυστέρησαν την αποθεραπεία του. «Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ, θέλω να παίζω. Είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω κα δεν αντέχω να μένω στον πάγκο. Πονούσα από την αρχή, αλλά δεν το έλεγα και σκεφτόμουν ότι την επόμενη μέρα θα είμαι καλύτερα. Αντί να ξεκουράσω το γόνατό μου όμως, εγώ το επιβάρυνα όλο και περισσότερο. Θυμάμαι ότι μια μέρα με είδα στο βίντεο να τρέχω και να πηδάω και σκέφτηκα «Δεν γίνεται άλλο έτσι. Τρέχω σαν κουτσός. Θα το πω στους γιατρούς και στους προπονητές». Έτσι και έκανα. Πήγα και τους είπα ότι πονάω και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Καταλαβαίνετε ότι η πρώτη τους αντίδραση ήταν «Εντάξει Μάικ, αλλά γιατί δεν μας το είπες τόσο καιρό;». Εντάξει, η ομάδα είχε προβλήματα και ήθελα να βοηθήσω. Δεν μπορούσα να μένω έξω και να βλέπω τους άλλους να τρέχουν. Συμφωνήσαμε να ξεκουραστώ για δέκα μέρες και να κάνω ειδική θεραπεία. Τώρα νοιώθω περίφημα. Έπρεπε να το είχα πει από την αρχή βέβαια. Θα μου έλεγαν κατευθείαν «πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι» και θα γλίτωσε την ταλαιπωρία. Συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι ότι είμαι και πάλι καλά στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς».

«Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το κρύο όμως;»

Ο Παναθηναϊκός φέτος ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, ιδίως των ψηλών, γεγονός που έχει αναγκάσει τον Ομπράντοβιτς να δοκιμάζει αλχημείες προκειμένου να καλύψει το κενό μέσα στη ρακέτα. «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Παντού συμβαίνει αυτό. Με τη διαφορά ότι εμείς καταφέρνουμε να είμαστε πρώτοι παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Αυτή είναι η διαφορά. Ο κόουτς συχνά βάζει τον Φράγκι στη θέση τέσσερα, ενώ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δοκίμασε τον Στράτο και τον Κένι. Τι να κάνει κι αυτός; Με τους τραυματισμούς του Ντέγιαν και του Κώστα, πρέπει όλοι να προσπαθούμε διπλά για να καλύψουμε τις απουσίες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό όμως είναι το κρύο. Τέτοιο κρύο δεν το περίμενα. Κάθε μέρα λέμε ότι την επόμενη θα έχει ζέστη, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν γίνεται να δουλέψεις έτσι ούτε να κάνεις δυνατές προπονήσεις. Είναι επικίνδυνο να τραυματιστείς. Πραγματικά είναι απίστευτο. Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση, αλλά πρέπει να σταματήσει. Εκνευρίζομαι που μιλάω γι’ αυτό, γιατί θεωρώ παράλογο να κρυώνουμε στο ίδιο μας το γήπεδο. Σε όποιο μέρος και να πας στην Αθήνα έχει παντού ζέστη. Παντού εκτός από το ΟΑΚΑ! Ακόμα και στο Σπόρτιγκ είχε περισσότερη ζέστη… Χθες μετά την προπόνηση θέλαμε να κάνουμε σουτάκια, αλλά πώς να κάνεις σουτ με τόσο κρύο; Είπαμε μεταξύ μας; «δεν πάμε καλύτερα στα σπίτια μας που έχει ζέστη και θα κάνουμε σουτ την άνοιξη…» Ελπίζω στον επόμενο αγώνα τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι η Εφές στην πρεμιέρα του Top 16 στην Κωνσταντινούπολη. Οι «πράσινοι» συναντούν και πάλι την… παλιά τους αγαπημένη σε ένα ζευγάρι που είναι πλέον «κλασικό» τα τελευταία χρόνια. «Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Η Εφές είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που τρέχει και σουτάρει πολύ. Ειδικά όταν μπαίνουν μέσα οι πέντε Αμερικάνοι μοιάζει περισσότερο με κολεγιακή ομάδα, παρά με ευρωπαϊκό σύλλογο. Εμείς πάμε να κρατήσουμε το ματς στο μισό γήπεδο, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν καθόλου. Είδαμεμαζί με τους προπονητές τους δύο αγώνες της Εφές με τον Άρη και μας είπαν τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να τους δυσκολέψουμε και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ο Άρης έπαιξε πολύ έξυπνα, ειδικά στο δεύτερο αγώνα, μέσα στην Τουρκία και εγκλώβισε την Εφές με την άμυνά του. Τη δυνατή μας άμυνα θα χρησιμοποιήσουμε κι εμείς. Στον αγώνα αυτόν θα έχουμε και τον Νίκολα μαζί μας (σ.σ. Πρκάτσιν) που νοιώθει καλύτερα και θα μας βοηθήσει. Αν καταφέρει παίξει 10 λεπτά, η προσφορά του θα είναι καταλυτική. Εξάλλου έχει παίξει τρία χρόνια στην Τουρκία και ήδη μας έχει πει μερικά κόλπα που συνηθίζει να κάνει ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να καθαρίσουμε την πρόκριση από νωρίς. Από εμάς εξαρτάται εξάλλου».

«Ασύγκριτο συναίσθημα να πανηγυρίζεις μέσα στο ΣΕΦ»

Την άλλη Κυριακή, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για τη «μητέρα των μαχών». Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ντέρμπι ανεβασμένος, αλλά ο Παναθηναϊκός, διά στόματος Μάικ, αποδέχεται την πρό(σ)κληση και ετοιμάζεται να επαναλάβει αυτό που έκανε πέρσι στον αγώνα της κανονικής περιόδου. «Δεν ξέρω αν θα είναι και πάλι καλάθι και φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα… Ελπίζω να κερδίσουμε πιο εύκολα αυτή τη φορά.. Εντάξει, για την ώρα σκεφτόμαστε μόνο την Εφές, αλλά, για να μη λέμε ψέματα, με το που θα ακούσουμε το σφύριγμα της λήξης στην Τουρκία, το μυαλό όλων μας θα πάει στο ΣΕΦ. Όλοι μας αυτόν τον αγώνα περιμένουμε. Λογικό δεν είναι; Οι παίκτες για κάτι τέτοιους αγώνες ζούνε. Ποιος δεν θέλει να παίζει τέτοια ματς; Προσωπικά τρελαίνομαι να αγωνίζομαι σ’ αυτό το γήπεδο! Είναι από τα αγαπημένα μου στην Ευρώπη. Εναντίον του Ολυμπιακού, είμαστε προετοιμασμένοι για... σκυλοκαβγά! Ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος με την αλλαγή προπονητή και φαίνεται και από τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Άρης. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Απλώς μέσα στον αγώνα, με τόση ένταση, μου βγαίνει αυθόρμητα να τους μιλήσω, να τους κοιτάξω στα μάτια, να φωνάξω και να πανηγυρίσω σαν τρελός τα καλάθια μου. Το έκανα πέρσι και θα το κάνω και φέτος. Αυτό είναι το μπάσκετ. Να παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα γήπεδο που σε βρίζει και στο τέλος να πανηγυρίζεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η διαμάχη Παναθηναϊκού Ολυμπιακού. Θα είναι και ο κολλητός μου ο Μου-Μου εκεί, οπότε θα έχω ένα παραπάνω κίνητρο. Πολλοί Αμερικανοί παραπονιούνται για την ατμόσφαιρα και τις… τρέλες των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα, αλλά εμένα αυτό το κλίμα με ανεβάζει. Με κάνει να θέλω να δώσω τα πάντα. Ας βρίζουν και ας φωνάζουν όσο θέλουν. Αν δεν ξεπερνούν τα όρια σε αυτά που μας πετάνε, δεν με ενοχλούν καθόλου. Το απολαμβάνω. Ξέρω ότι δεν ακούγονται και πολύ… αμερικανικά αυτά που λέω, αλλά μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα, έχω πάρει πολλά από τα στοιχεία σας. Μέχρι και στον τρόπο που οδηγώ… Σαν Έλληνας. Αφού τα παιδιά στην ομάδα μου λένε, ότι στις αντιδράσεις μου είμαι πλέον πιο Έλληνας από τους Έλληνες. Ας είναι. Εγώ το διασκεδάζω και περνάω εκπληκτικά μαζί σας, οπότε γιατί όχι…».

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πρωτα δειτε αυτο ...
[youtube=425,350]MMVJUMty-KA[/youtube]

... και μετα
λιγο χιουμορ

[youtube=425,350]Cy3tooGNg2Q[/youtube]

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ο γκονζαλες και που παιζει παλι καλα, μετα απο την περιποιηση του
χασαπη μπαρμπα-μητσου...
Δεν εγχειρίζει ο Μήτσος... Ο βοηθός εγχειρίζει πλέον. Ο Μήτσος είναι μόνο για ταξίδια αναψυχήες.
Το γόνατο το έφτιαξε ο Αργεντίνος που πήγε ο Εκι.

Ξεκολλατε με τον Νινη... για μενα οτι εκανε το εκανε γιατι τον υποτιμησαν.
Ισως να εχουν παρει και τα μυαλα του λιγο αερα,ειχε και προβλημα στους κοιλιακους...πολλα παιζουν.
Και ο Μόρρις το ίδιο πρόβλημα είχε και παίζει τρεις μήνες τώρα μια χαρα... ΠΟυστιές του σωφέρ στάνταρ είναι...
Τα έχει κάνει και με τον Καραγκούνη και τον Μπασινά παλαιότερα τα ίδια.......

Τωρα ποσες ομαδες μπορουν να νικησουν ανετα ταμπουρωμενες αμυνες σαν
αυτη της Ξανθης,Αστερα,Βεροια,Καλαμαρια...
Πολλές........

Ο τεσειρο φταιει ? Αυτος φωναζει στην Τουμπα στον Ιβανσιτς και ο πιτσιρικος
του λεει "παρατα μας" και κανει και χειρονομια.
Να τον στείλει στην εξέδρα.... Σιγά τον Ανρί που έγινε και βεντέτα τώρα... Ουουου ρε...

Η μη μου πει κανεις πως η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ φωνη του δεν ακουγεται απο την τηλεοραση καθαρα.
Ρε μάγκα δεν προπονείς με φωνές.... Ρίξε μια ματιά στα ευρεωπαικά πρωταθλήματα... Αμα μπινελικώνεις κατά τη διάρκεια του αγώνα πάει να πει πως στις προπονήσεις βαράς μαλακία.... Εδώ ξεκ΄νησε βασικό τον Νντόι με το γαύρο και από το 20 του τα έχωνε.... Καλά που έιχε και σφαιρική άποψη από το προηγούμενο παιχνίδι και τις προπονήσεις.

Στους εντος εδρας αγωνες παντα.... (στους εκτος δεν ακουγεται παντα γιατι η αντιπαλοι μπορει να εχουν
πανω απο 5.000 οπαδους...)
Συνεχεια κοουτσαρει και φωναζει
Θέλω και γω να με πληρώνουν με 600000 Ευρώ το χρόνο για να φωνάζω 90 λεπτά κάθε βδομάδα...

Τι να γινει ομως που χρειαζεται καποιον να τριζει τα δοντια λιγο παραπανω...
Καποιον σαν τον Βελιτς  :jerking: :jerking:(Joke)
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; Ο Βέλιτς τον προσέλαβε τον τεσέιρο.... Ρε κοίτα να δεις που μου μυρίζεις ΠΑΛΕΦΙΠ........

Γιατι αν τριξει ο τζιγγερ τα δοντια με δειπνα :uglystupid: και παραδειπνα :jerking: οπως εκανε με τον Μαλεζανι τοτε...
θελουμε παλαιμαχους να κοντρολαρουν τους πιτσιρικαδες και τους υπολοιπους που
δεν εχουν μαθει σε πρωταθλητισμο.
ΠΑΛΕΦΙΠΑ.... πετάς και μια μαλακία χάδι για τον σωφέρ και την έκανες την κριτική σου...

Ου ρε..... Γκοτζοβελίτσηδες.... ΟΥ λέμε............ Ακου αν υπάρχουν ομάδες να νικήσουν την Καλαμαριά......

Αν νικησουμε λεω αν, την Αεκ ειμαστε σιγουροι οτι θα ελεγξουμε την επιτυχια και οτι η ομαδα δεν θα κανει οτι εκανε περυσι με
ΟΣΦΠ και φετος με ΑΕΚ ?
Μπα, τώρα το κατάλαβες; 2 χρόνια κερδίζουμε τα ντέρμπυ και δεν παίρνουμε τις Καλαμαριές....
Ανακαλύψαμε κξανά τον τροχόν.....

Ο τεσειρο προσπαθει. οταν ηρθε ολοι ελεγαν ποσο διαβασμενος ειναι.(που οντως ηταν)
Τι είναι η μπαλλα ρε φίλε; Εσύ που ξέρεις ότι ήταν διαβασμένος;
Οταν ήρθε τι του είπες; Βγάλε μια κόλλα χαρτί;

Αλλα τι να κανεις οταν οι αντιπαλοι πεφτουν σαν λυσασμενοι πανω στην μπαλα να την διωξουν ?
Απίστευτο επιχείρημα συμβάζελοι. Απίστευτο.......Ρε τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε.......

Υ.Γ. Δώσε χαιρετισμούς στα φιλαράκια σου στην Ομόνοια.....  :jerking:

Καλα μαζευεστε σε συνδεσμους και ακουτε το κοντο και το μακρυ του καθε
"τσουκαλα" και μετα βγαινετε εξω και παπαγαλιζετε οτι σας πουν και
ψαχνετε και για φασαριες και μας κανετε ρομπα λες και ειστε γαυροι.

Τελος παντων αφου λες οτι υπαρχουν πολλες ομαδες που κερδιζουν ΑΝΕΤΑ(αυτο εγραψα κοκορικο)
ταμπουρωμενες ομαδες τοτε υποκλινομαι σε καποιον που ξερει καλυτερα.

Και να σου πω και κατι αλλο,
Τι κριτικη θες να κανω μεσα απο το bourdela στον τζιγγερ για να νοιωθεις
ικανοποιημενος ? λες να μπαινει σε ολα τα board οπαδικα και μη και να
διαβαζει η μηπως βαζει τα τσιρακια του να το κανουν οποτε αν γραψω κατι θα το
μαθει και θα πιασει τοπο?

"Το ηρεμο το αρνι βυζαινει απο δυο μαναδες" λεει ο πατερας μου. Ειναι
δυσκολο για επιστημονες "της πιατσας" να καταλαβουν αυτην την παροιμια
αλλα το θεμα ειναι οτι με το να βλεπουν αλλοθρησκοι διαφορα "στοιχεια" να κατηγορουν
ομοιδεατες τους για εσωτερικα θεματα,  τους δινεται βημα για να μπαινουν
και να λενε ιστοριες (pleasure) ο οποιος σπαει την πλακα του και ειμαι
σιγουρος οτι πρεπει να ειναι και γαμω τα παιδια,με τα ελαττωματα του
βεβαια.

Κατα βαθος ομως o pleasure κομπλαρει οταν ακουει το ονομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
και προσπαθει να ασχοληθει μηπως και πιασει κανεναν "κοτσο" και του
απαντησει και βγαλει τη χολη του εδω.

Ε οσο υπαρχουν εγκεφαλοι πιτσιρικου αλλο τοσο θα εχουμε τον pleasure
να μας ζαλιζει τα @@ με τις ωραιοτατες  κωλομαγουλο-μαλαξεις του.
Φιλια PLEASURE μιλα για ποδοσφαιρο και ερχεται ο Πετρακης απο πισω να δειχνει τα δαχτυλακια του,( οπως
δεν εκανε ποτε ο μπαμπας του)..... θα περασετε καλα και εσεις...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Γιατί? Υπάρχει καμιά συμπαντική σταθερά που να ορίζει ότι αν βρίζω τον μεγαλομέτοχο, πρέπει να το κάνω κεκαλυμμένα έχοντας στο νου μου το τι θα σκεφτεί ένας οποιοσδήποτε ολυμπιακός οπαδός?

Ας σκεφτεί ό,τι θέλει. Εχθές μεσάνυχτα βαριά, άκουσα ένα παλικαράκι στον Γεωργίου και συνειδητοποίησα ξανά γιατί μου ταιριάζει ο ΠΑΟ(και δη ο ποδοσφαιρικός), κάτι που τείνω να ξεχάσω με την σταδιακή μετατροπή μεγάλης μάζας των οπαδών του ΠΑΟ σε ψυχασθενή υβρίδια ολυμπιακών(ίδια μανία για τίτλους, ίδια κουσούρια κλπ κλπ κλπ). Τα κουσούρια ενός παλαιάς κοπής οπαδού του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ ήταν η ειρωνία, ο αυτοσαρκασμός, ο κυνισμός, η υπεροψία, το μπλαζέ ύφος, το καλό χιούμορ πάνω από όλα. Ε το παλικάρι μου τα θύμισε όλα αυτά και πολύ το χάρηκα. Δεν είναι ορθό το να αμύνομαι απέναντι στον αιώνιο, μετουσιωμένος σε φλιπ σάιντ αυτού, οφθαλμός αντί οφθαλμού, hit fire with fire. Όχι, τα όπλα μου ήταν είναι και θα είναι η έλλειψη εμμονής για κούπες, ο αυτοσαρκασμός στα όρια της γελοιοποίησης των πάντων(αν ο Δομάζος ήταν σημαία των άλλων, ακόμα θα έπαιζε κανονικά, αγάλματα θα είχαν χτιστεί, προτομές, τραγούδια, ύμνοι κλπ), η κριτική σε όλους, ο ανεπανάληπτος κυνισμός(έχεις πάει στους 4 του πρωταθλητριών και κράζεις τους γκουμομπασινάδες για το χ στη Νίκαια) και το πηγαίο χιούμορ συνάρτηση όλων των παραπάνω(11 χρόνια στην απόξω και αντί να γκρεμιστεί η Παιανία, πάμε γήπεδο και ξεκαρδιζόμαστε με τον Σέριτς)...
Είναι τέτοια η ψυχοσύνθεσή μου, τόσο διαφορετική από των άλλων, είναι τέτοια η ζωή μου, με τόση πίκρα, μιζέρια, κράξιμο, λάθη, αλαλούμ που μόνο οπαδός του ΠΑΟ θα 'μουνα. Νομοτελιακά.
Για αυτό, πιστεύω, ότι στο μπάσκετ πρέπει να μας φωνάξουνε για να πάμε, γιατί σε μια περίεργη στροφή του ασυνείδητου και θεωρούμε δεδομένη την υπεροχή και άρα δεν την εκτιμάμε όσο πρέπει και μας φαίνεται τόσο ξένη αυτή η υπερκούπωση, αυτή η παντοκρατορία. Σκέψεις είναι αυτές, οπότε δεν είναι και τόσο συγκροτημένες, μην το παίρνετε και κατά γράμμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί? Υπάρχει καμιά συμπαντική σταθερά που να ορίζει ότι αν βρίζω τον μεγαλομέτοχο, πρέπει να το κάνω κεκαλυμμένα έχοντας στο νου μου το τι θα σκεφτεί ένας οποιοσδήποτε ολυμπιακός οπαδός?

Ας σκεφτεί ό,τι θέλει. Εχθές μεσάνυχτα βαριά, άκουσα ένα παλικαράκι στον Γεωργίου και συνειδητοποίησα ξανά γιατί μου ταιριάζει ο ΠΑΟ(και δη ο ποδοσφαιρικός), κάτι που τείνω να ξεχάσω με την σταδιακή μετατροπή μεγάλης μάζας των οπαδών του ΠΑΟ σε ψυχασθενή υβρίδια ολυμπιακών(ίδια μανία για τίτλους, ίδια κουσούρια κλπ κλπ κλπ). Τα κουσούρια ενός παλαιάς κοπής οπαδού του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ ήταν η ειρωνία, ο αυτοσαρκασμός, ο κυνισμός, η υπεροψία, το μπλαζέ ύφος, το καλό χιούμορ πάνω από όλα. Ε το παλικάρι μου τα θύμισε όλα αυτά και πολύ το χάρηκα. Δεν είναι ορθό το να αμύνομαι απέναντι στον αιώνιο, μετουσιωμένος σε φλιπ σάιντ αυτού, οφθαλμός αντί οφθαλμού, hit fire with fire. Όχι, τα όπλα μου ήταν είναι και θα είναι η έλλειψη εμμονής για κούπες, ο αυτοσαρκασμός στα όρια της γελοιοποίησης των πάντων(αν ο Δομάζος ήταν σημαία των άλλων, ακόμα θα έπαιζε κανονικά, αγάλματα θα είχαν χτιστεί, προτομές, τραγούδια, ύμνοι κλπ), η κριτική σε όλους, ο ανεπανάληπτος κυνισμός(έχεις πάει στους 4 του πρωταθλητριών και κράζεις τους γκουμομπασινάδες για το χ στη Νίκαια) και το πηγαίο χιούμορ συνάρτηση όλων των παραπάνω(11 χρόνια στην απόξω και αντί να γκρεμιστεί η Παιανία, πάμε γήπεδο και ξεκαρδιζόμαστε με τον Σέριτς)...
Είναι τέτοια η ψυχοσύνθεσή μου, τόσο διαφορετική από των άλλων, είναι τέτοια η ζωή μου, με τόση πίκρα, μιζέρια, κράξιμο, λάθη, αλαλούμ που μόνο οπαδός του ΠΑΟ θα 'μουνα. Νομοτελιακά.
Για αυτό, πιστεύω, ότι στο μπάσκετ πρέπει να μας φωνάξουνε για να πάμε, γιατί σε μια περίεργη στροφή του ασυνείδητου και θεωρούμε δεδομένη την υπεροχή και άρα δεν την εκτιμάμε όσο πρέπει και μας φαίνεται τόσο ξένη αυτή η υπερκούπωση, αυτή η παντοκρατορία. Σκέψεις είναι αυτές, οπότε δεν είναι και τόσο συγκροτημένες, μην το παίρνετε και κατά γράμμα.
Να και ένας σοβαρός άνθρωπος και φίλαθλος, επιτέλους.
Να είσαι καλά, φιλαράκι.
Συμφωνούμε 1000%.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Να και ένας σοβαρός άνθρωπος και φίλαθλος, επιτέλους.
Να είσαι καλά, φιλαράκι.
Συμφωνούμε 1000%.
Επιτελους αποκαληφθηκες βρωμιαρη...Σοβαρος ειναι μονον οποιος συμφωνεις μαζι του 100%....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επιτελους αποκαληφθηκες βρωμιαρη...Σοβαρος ειναι μονον οποιος συμφωνεις μαζι του 100%....
Αν και των "θετικών επιστημών", ούτε το νούμερο δεν είδες. Είπα 1000%.
Νύχτα πήρες το πτυχίο, γλυκό μου τσιμπούρι;
Και τραγούδα εις το εξής μόνος σου, όσο και να προσπαθείς να χαλάσεις κάθε θρεντ που συμμετέχεις, δεν θα σε ακολουθήσω.

prasinakis

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα.Είμαι νέος στο σαιτ αλλά πολλά χρόνια Παναθηναικός...
Αυτός ο βλάκας ο πσαχνω να σταματήσει να ασχολείται με τον φεθρη γιατί είναι πολύ καλο παιδί και με βοήθησε κατευθείαν όταν τον ρώτησα πως ποστάρουν στο θρεντ.Φεθρυ είμαι μαζί σου κι έχω παρακολουθήσει εδώ και καιρό τους καβγάδες σου μ αυτόν τον βλάκα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπέρα κι από μένα.Είμαι νέος στο σαιτ αλλά πολλά χρόνια Παναθηναικός...
Αυτός ο βλάκας ο πσαχνω να σταματήσει να ασχολείται με τον φεθρη γιατί είναι πολύ καλο παιδί και με βοήθησε κατευθείαν όταν τον ρώτησα πως ποστάρουν στο θρεντ.Φεθρυ είμαι μαζί σου κι έχω παρακολουθήσει εδώ και καιρό τους καβγάδες σου μ αυτόν τον βλάκα!!!
Μόνο που τώρα θα λένε οτι είσαι κλώνος μου.
Σ ευχαριστώ πάντως.
Αλλά, αν θες τη γνώμη μου, μην ασχολείσαι με τέτοιους τύπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom