Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
persona μαλακα δες τη ελεγα και ποτε τα ελεγα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:                                                                    
Απ: Πράσινε θεέ παναθηναϊκέ
« Απάντηση #59088 στις: 13/01/12, 10:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
έχεις βλέψεις να πάρεις πρωτάθλημα παίζεις κύπελλο με το πανιώνιο μια ομάδα που έχει ίσως τα περισσότερα αγωνιστικά αλλα και οικονομικά προβλήματα δεν στέκομαι στο γεγονός οτι αποκλειστήκατε  αλλα στο γεγονος οτι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπορέσατε να πείσετε οτι μπορείτε οχι να πάρετε αλλα να διεκδικήσετε το πρωτάθλημα.σας προκύπτουν κάποια προβλήματα τραυματισμών η απουσιών ακούγετε οτι πάτε να πάρετε δυο παίχτες δανεικούς....και εκεί γίνετε το απίστευτο λενε απο την ΠΑΕ ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να παρεις δυο δανεικούς-άγνωστους παίχτες.από εκει και πέρα νομίζω ότι το παραμύθι τελειώνει κάπου εδώ.και οταν σας έλεγα οτι ο γάβρος σας κάνει πλάκα και στήνει παιχνιδάκια για να μαζέψει λεφτά για το καλοκαίρι εσεις χλευάζατε.αλήθεια ποιος πιστεύει από εσάς ότι έστω οτι το ματς στο οακα κρίνει το πρωτάθλημα οτι μπορείτε να κερδίσετε τον ολυμπιακό;κατά βάθος πολλοί λίγοι από εδώ..τουλάχιστον όσοι βλέπουν την πραγματικότητα.                                                                                                                                                                                                                                                                                                ΔΕΣ ΠΑΛΊ ΤΗ ΕΛΕΓΑ  :uglystupid:                                                                                                                                                      Παράθεση από: kompe στις 13/01/12, 11:11
εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι θα το παρει αερα ο γαυρος?
μια ματια να ριξεις στο προγραμμα που εχει τον φλεβαρη και τον μαρτιο ειδικα αν περασει την καζαν και θα καταλαβεις ο παναθηναικος ειναι τυχερος στην ατυχια του που αποκλειστηκε καθως με ροστερ μικρο πλεον οταν βγαλει τον  μηνα θα παιζει ενα ματς την εβδομαδα ο γαυρος θα παιζει ενδιαμεσα ευρωπη και διπλους αγωνες στο κυπελλο

υγ.αν γινει καμια στραβη και παρουμε το πρωταθλημα φετος ο λογος που θα χαρω παραπανω δεν ειναι επειδη θα το παρουν απο τον ολυμπιακο
αλλα οτι στην φιεστα θα την κανουν μονο ο κοσμος οι παικτες και το προπονητικο τιμ κανενας πουστης απο την διοικηση θα ειναι ολοι ανεπηθημητοι και δεν θα αφησουμε κανεναν να ερθει στο γηπεδο (εκτος  θαναση ολοι οι αλλοι θα ακουσουν πολλα καντηλια)
όλα αυτά που λες είναι σωστά σαν σκέψη.αλλα εγώ θα σου πω και το άλλο.πιστεύεις εσύ οτι θα πάρεις όλα τα παιχνίδια έκτος έδρας;και ξεκινώντας απο τα Γιάννενα.έχεις εσυ το βάθος που και με τους τραυματισμούς που εχεις να αντέξεις;πιστεύεις οτι το γαβρο τον ενδιαφέρει η ευρωπη η το πρωτάθλημα;αν είναι να επιλέξει να εισαι σίγουρος οτι θα επιλέξει πρωτάθλημα.πιστευω επισης και ειναι προσωπικη αποψη οτι ο ολυμπιακος εχει περσιοτερες λυσεις αλλα και καλύτερη ομάδα.ο παναθηναϊκός αν εξαιρέσεις δυο καλές μονάδες υστερεί πολυ και ειδικά στο βάθος που δεν υπάρχουν λύσεις.και βαλε το σημαντικότερο κομμάτι οτι δεν έχει ούτε διοίκηση Winkκομπε εγω βλέπω πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες.ειχα πει ΑΝ εκανες 3-4 μεταγραφές ενδεκάδας ισως να μιλάγαμε διαφορετικά αλλα όπως ειναι τα πράγματα το θεωρό πολύ δύσκολο.νομιζω οτι κατα βαθος και εσυ αυτο πιστευεις .τωρα αν παρεις πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες τοτε θα μιλάμε για το πιο σπαθάτο πρωτάθλημα που έχεις πάρει στην ιστορία σου. Wink
:rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πραγματικά πάντως, είστε τραγικοί. Ο χοντρός την είδε νέος Ανδριανόπουλος, και έβαλε τους πάντες να ψηφίσουν για να μην υποβιβαστείτε λόγω του οικονομικού (μην ξεχνάμε, 31/3 έρχεται η ΟΥΕΦΑ να μοιράσει πόνο), αλλά απλά να τιμωρηθείτε με το να μην κάνετε μεταγραφές (δηλαδή σιγά την τιμωρία, αφού δεν θα έχετε λεφτά όπως και να έχει) και εσείς τώρα πάτε να διαλυθείτε από μόνοι σας. Ο δε ξιφομάχος μια χαρά σας γλεντάει, τώρα που πήρε τα λεφτά πίσω. Παναθηναϊκές καρδιές και μαλακίες....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Η χθεσινη αποφαση για μη υποβιβασμο των ομαδων που δεν εχουν αδειοδοτηση ουσιαστικα διαλυει τον Παναθηναικο πιστευω.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χωρις να παρακολουθω ιδαιτερα βολλευ η εαπ εχασε 0-3 ο παναθηναικος ειναι 2-3 με παοκ αρα πλευ-αουτ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός!
Τα λεφτά μου πίσω", ζήτησε ο Βγενόπουλος. Απέσυραν τα δάνεια Βασιλάκης και Πολέμης. "Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν πρώτα.

www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html]http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html[/url]

[size=20pt]*Καλώς ορίσατε στον θαυμαστό κόσμο της ΑΕΚ[/size]  
http://[URL unfurl="true"]www.tag-pictures.com/wp-content/uploads/2011/07/competition-in-job-market.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε τύπε αφού ο Παναθηναικός είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Θα χαρίσουν οι ιδιοκτήτες τις μετοχές τους στους φιλάθλους; Πώς δλδ έχεις στο μυαλό σου να λειτουργήσει αυτή η ιδέα;

Ποιος θα βάζει τα κεφάλαια; Ποιος θα επενδύει ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική; Ποιος θα διοικεί; Ποιος θα αποφασίζει για προπονητές, παίχτες, εργαζόμενους; Ποιος θα παίρνει και το αντίστοιχο ρίσκο κάθε φορά;
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ρε φίλε πώς λειτουργεί;
Για πες μου για να μάθω κι εγώ που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ενημέρωση.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ρε φίλε πώς λειτουργεί;
Για πες μου για να μάθω κι εγώ που δεν ξέρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ενημέρωση.

Να σου πω εγω, οντας και μελος:

Κατ αρχας να ξεκαθαρισουμε οτι ειναι κατι εντελως πρωτοποριακο στο ελληνικο περιβαλλον και δυσκολο εγχειρημα να το κατανοησει και να συμμετασχει μαζικα ο Ελληνας φιλαθλος-οπαδος.....
Εχουν μαζευτει 9500 περιπου μελη, τα οποια βεβαια γραφτηκαν ΜΑΖΙΚΑ οταν πλησιαζαν οι εκλογες για την αναδειξη διοικησης της ΠΑΕ καθως και τις ημερες που μοιραζοντουσαν εισητηρια σε σημαντικα παιχνιδια, τελικος στο ΟΑΚΑ, Ατλετικο Μαδριτης-ΑΡΗΣ κλπ, κοινως επεδειξαν μια εντελως πανηγυρτζιδικη θεση, κλασσικη περιπτωση Ελληνων......
Φαντασου οτι πριν απο 2 περιπου μηνες που εγινε, για μενα αλλα και πολλους, η πιο κρισιμη ΓΣ η οποια αφορουσε τα τεκτενομενα στο ποδοσφαιρο και κυριως στην ΠΑΕ, ενοψει αδειοδοτησης και παρουσιασης του buisness plan της διοικησης για την επομενη μερα, ειμασταν περιπου 3000-3500 κοσμος εκ των οποιων γυρω στα 1300-1400 οικονομικα ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μελη..... με συνδρομη 50 ή 100 Ευρω/ΕΤΟΣ......

Για μενα το μελλον των ομαδων δειχνει προς εκεινη την κατευθυνση, αρχιζει να φαινεται σε ολους πλην Ολυμπιακου ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ οτι το φαινομενο "μεγαλομετοχος"-σε αμεση εξαρτηση με το κρατος-  εχει αποτεκλεση ηδη παρλεθον.....

Αλλα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να αποδεχθουμε και να στηριξουμε τετοιου ειδους εγχειρηματα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και απο τον κοσμο και απο το συμβουλιο της καθε "Λεσχης"...... γιατι και σε αυτο εχουμε προβλημα, δεν εχουμε ξεκαθαρισει ποιος ειναι ο ρολος της και ποιος ακριβως θα επρεπε να ειναι, πως πρεπει να λειτουργει......

Για θεματα καταστατικου-δικαιωματων-υποχρεωσεων του φορα και των μελων, μπορεις να ενημερωθεις και εδω  www.arismembers.gr]www.arismembers.gr [/url]
Βεβαια, παιζει ρολο και κατα ποσο στηριζεται-προβαλλεται το συγκεκριμενο εγχειρημα, εχει ειτε αποσιωπηθει ή ακομα πολεμηθει/λοιδωρηθει απο τα ΜΜΕ της πολης τα οποια, σε περιπτωση που δεν το ξερετε, προασπιζουν λυσσαλεα τα συμφεροντα μιας αλλης ομαδας, αλλα εχουμε και την κακη εσωτερικη αντιπολιτευση δυστυχως....

Αυτα, οτιδηποτε απορια, ευχαριστως να απαντησω!  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φίλε, μέλος είμαι κι εγώ...ρητορική ερώτηση έκανα στον τύπο...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε, μέλος είμαι κι εγώ...ρητορική ερώτηση έκανα στον τύπο...

Πασο..!!  ;)

Δεν πειραζει, ας τα μαθαινουν σιγα σιγα κι αυτοι, να ετοιμαζονται!!!!

Ρε μάγκες αυτό που ξεχνάμε όλοι είναι ότι οι ΠΑΕ είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Το οποίο σημαίνει ότι έχουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, οι οποίοι ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ (καλά αυτό στην Ελλάδα έχει αρκετές εξαιρέσεις  :grin: ), με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ. Αν η επιχείρηση δεν πάει καλά ή κλείνει, η κάποιος πρέπει να καλύψει τη ζημιά.

Επίλυση οικονομικών προβλημάτων με απλές προθέσεις δεν γίνονται, χρειάζεται ρευστό.

Κάθε χρόνο λέτε ότι δίνετε δλδ 50 με 100 € απλά για να λέτε ότι είστε μέλη; Και πόσο θα τραβήξει αυτό; Και ο Ολυμπιακός το είχε κάνει παλιά αλλά δεν ξέρω πόσα άτομα ανανέωσαν την κάρτα μέλους. Μια χρονιά μπορεί να το κάνουν οι περισσότεροι, αλλά μετά γιατί να συνεχίσουν;

Εχουν μαζευτει 9500 περιπου μελη, τα οποια βεβαια γραφτηκαν ΜΑΖΙΚΑ οταν πλησιαζαν οι εκλογες για την αναδειξη διοικησης της ΠΑΕ καθως και τις ημερες που μοιραζοντουσαν εισητηρια σε σημαντικα παιχνιδια, τελικος στο ΟΑΚΑ, Ατλετικο Μαδριτης-ΑΡΗΣ κλπ, κοινως επεδειξαν μια εντελως πανηγυρτζιδικη θεση, κλασσικη περιπτωση Ελληνων......
Φαντασου οτι πριν απο 2 περιπου μηνες που εγινε, για μενα αλλα και πολλους, η πιο κρισιμη ΓΣ η οποια αφορουσε τα τεκτενομενα στο ποδοσφαιρο και κυριως στην ΠΑΕ, ενοψει αδειοδοτησης και παρουσιασης του buisness plan της διοικησης για την επομενη μερα, ειμασταν περιπου 3000-3500 κοσμος εκ των οποιων γυρω στα 1300-1400 οικονομικα ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μελη..... με συνδρομη 50 ή 100 Ευρω/ΕΤΟΣ......

Δηλαδή περίπου μόλις το 15% ανανέωσε την εγγραφή του. Και την επόμενη χρονιά;

Διαφορετική περίπτωση π.χ. θα ήταν να ήταν η ομάδα στο Χρηματηστήριο και οι οπαδοί να αγόραζαν μετοχές της ομάδας. Τότε θα είχαν και δικαίωμα στη διοίκηση της ομάδας. Αλλά και στην ουσία θα έκαναν επένδυση όχι απλά μια οικονομική στήριξη.

Δεν έχω ασχοληθεί, έχετε δει αποτελέσματα σε αυτό;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
παιζει κανα λινκ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ωραίος ο κλέιτον!!! :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μήτρογλου ή Σισέ,Ρουβάς και Λάκης Γαβαλάς;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσα γκολ έβαλε ο άμπαλος στην Ιταλία χωρίς Μελίσσιδες;;;

Δείτε γκολάρα που 2 χρόνια δεν είδατε ούτε μια φορά από το ταγάρι.
(Μόνο πέτσινα πέναλτι, οφσάιντ και γιόμες)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μήτρογλου ή Σισέ,Ρουβάς και Λάκης Γαβαλάς;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πόσα γκολ έβαλε ο άμπαλος στην Ιταλία χωρίς Μελίσσιδες;;;

Δείτε γκολάρα που 2 χρόνια δεν είδατε ούτε μια φορά από το ταγάρι.
(Μόνο πέτσινα πέναλτι, οφσάιντ και γιόμες)

τι να πεις εσυ Πουστραλεφα για τον Τζιμπριλ ρε μυρωδια? σε εσας χωρις γιομες τα καρφωσε ομως κ μετα εβαλε ο χοντρος υπαλληλους-απογονους να του την πεσουν στην φυσουνα :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τι να πεις εσυ Πουστραλεφα για τον Τζιμπριλ ρε μυρωδια? σε εσας χωρις γιομες τα καρφωσε ομως κ μετα εβαλε ο χοντρος υπαλληλους-απογονους να του την πεσουν στην φυσουνα :birdman: :birdman: :birdman:

Κλάψε μωρή Αντριάνα. Καλά σε γαμούσε ο Καρεμπέ τόσα χρόνια
και τώρα σε γαμάει ο Μητρογκόλ ασάλιωτα όπου σε πετύχει.

Μήτρογλου ή σισέ;;;;;;
Σισέ εννοείται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom