για την επιθεση που εκανε το 3ποντο τα πηρε ο ζοντςναι ρε τυπε δεν ειδες που ο ζελικο τρελαθηκε
αλλα και στην τελευταια φαση μαλακια εκανε
τελος παντων εχει αλλα 2 παιχνιδια
οχι οτι και αν περασουμε βλεπω να περναμε την τσσκα αλλα λεμε τωρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
9 αγωνιστηκες στην μπαλα?? για ποιο ματς λες?αν και ολυμπιακός θέλω να πώ ότι έπρεπε να γίνει , αφού έχει ψηφιστεί....
το θέμα είναι ότι και εμείς να ήμασταν οι πρώτοι που θα τρώγαμε την τιμωρία θα γκρινιάζουμε...
μην ξεχνάς ότι και εμείς πρίν μερικά χρόνια είχαμε φάει 9 αγωνιστικές για ένα παιχνίδι που επίσημα δεν είχαμε πάρει εισιτήρια ,και φάγαμε και 100.000 ευρώ πρόστιμο...μέχρι τότε δεν υπήρχε ομάδα που να έχει φάει ποίο μεγάλη ποινή....
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
9 αγωνιστικές Κ.Θ., μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών που ισοδυναμούσε με ΑΦΑΝΙΣΜΟ του συλλόγου μόνο εγώ έχω φάει.
Οπως επίσης μόνο η γριά έπεφτε κατηγορία κάθε εβδομάδα...
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ οι πιο αδικημένες μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.
Οπως επίσης μόνο η γριά έπεφτε κατηγορία κάθε εβδομάδα...
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εμφανίζουν την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω φέρεται να έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είχε ήδη καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ, ζητεί να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης που θα έβαζαν με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, δεν προτίθενται να προχωρήσουν.
Τα πέντε πρώτα μέλη που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.
Για όσα ακολούθησαν είχε προϊδεάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νωρίτερα αποχωρώντας από τη συνεδρίαση:
«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.
«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως τέσσερα ή πέντε είναι τα μέλη του Δ.Σ που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είχε ήδη καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ, ζητεί να του επιστραφούν τα χρήματα πίσω, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης που θα έβαζαν με τη μορφή δανείου 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, δεν προτίθενται να προχωρήσουν.
Τα πέντε πρώτα μέλη που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι με εξαίρεση τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Μίμη Δομάζο και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.
Για όσα ακολούθησαν είχε προϊδεάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νωρίτερα αποχωρώντας από τη συνεδρίαση:
«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν», δήλωσε φανερά προβληματισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.
«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως τέσσερα ή πέντε είναι τα μέλη του Δ.Σ που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός!
Τα λεφτά μου πίσω", ζήτησε ο Βγενόπουλος. Απέσυραν τα δάνεια Βασιλάκης και Πολέμης. "Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν πρώτα.
www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html]http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html[/url]
*Καλώς ορίσατε στον θαυμαστό κόσμο της ΑΕΚ
Τα λεφτά μου πίσω", ζήτησε ο Βγενόπουλος. Απέσυραν τα δάνεια Βασιλάκης και Πολέμης. "Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν πρώτα.
www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html]http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Ποδόσφαιρο/Super-League/Θανάσης:-Ο-ΠΑΟ-διαλύεται/24-123878.html[/url]
*Καλώς ορίσατε στον θαυμαστό κόσμο της ΑΕΚ
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
θα ακουσουμε πολλα ,αλλα στο τελος ολα θα βρουν τη λυση τους.
δε το ελπιζω.
ειμαι σιγουρος.
Και εγώ είμαι σίγουρος. Για την λύση.
Την Τελική Λύση την ξέρεις;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και εγώ είμαι σίγουρος. Για την λύση.
θα αγοράσει ο βαγγέλας όλο το ΠΟΚ.
φιλε δε ξερω τι,ποιος,ποιοι θα βαλουν,ποσα θα βαλουν....Και εγώ είμαι σίγουρος. Για την λύση.
.
αλλα στο τελος ο παναθηναικος θελεις χωρις μεταγραφες δε ξερω πως...θα συνεχισει...να πρωταγωνιστει...
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
τωρα θελεις να ακουσεις καμια παναγια? λαικης βασης θα γινει η παναθαΠλησιάζουν οι μέρες που όλοι θα φωνάζουν τον Τζίγγερ να σώσει την ομάδα.
ΤΕΛΟΣ
Επισκέπτης
εσύ μαλάκα περίμενε τους άραβες να έρθουνθα αγοράσει ο βαγγέλας όλο το ΠΟΚ.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
θα αγοράσει ο βαγγέλας όλο το ΠΟΚ.
Τύπε, τα είχε πει ο χοντρός. Ψάχνει ομάδα για να κάνει τον Ολυμπιακό Β'.
Ορίστε, τι άλλο θέλει; Έτοιμα τσικό, προπονητικό... γήπεδο δεν χρειάζεται, έχουμε.
Ακόμα και το όνομα βολεύει: Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Ολυμπιακού.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Ακόμα και το όνομα βολεύει: Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Ολυμπιακού.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λαικης βασης θα γινει η παναθα
Ρε τύπε αφού ο Παναθηναικός είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Θα χαρίσουν οι ιδιοκτήτες τις μετοχές τους στους φιλάθλους; Πώς δλδ έχεις στο μυαλό σου να λειτουργήσει αυτή η ιδέα;
Ποιος θα βάζει τα κεφάλαια; Ποιος θα επενδύει ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική; Ποιος θα διοικεί; Ποιος θα αποφασίζει για προπονητές, παίχτες, εργαζόμενους; Ποιος θα παίρνει και το αντίστοιχο ρίσκο κάθε φορά;
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
βγενο θεε παρε τιν καε.....
Επισκέπτης
O ΝτοκενΡε τύπε αφού ο Παναθηναικός είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Θα χαρίσουν οι ιδιοκτήτες τις μετοχές τους στους φιλάθλους; Πώς δλδ έχεις στο μυαλό να λειτουργήσει αυτή η ιδέα;
Ποιος θα βάζει τα κεφάλαια; Ποιος θα επενδύει ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική; Ποιος θα διοικεί; Ποιος θα αποφασίζει για προπονητές, παίχτες, εργαζόμενους; Ποιος θα παίρνει και το αντίστοιχο ρίσκο κάθε φορά;
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ρε εδώ οι λαγοί δεν μπορούν να στηρίξουν εφημερίδες, ομάδα θα πληρώσουν;
Παρόμοια θέματα