Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o βαζελος θα εχανε και χωρις αυτα που εγιναν,αλλωστε γιαυτο εγιναν γιατι δεν αντεχαν την πουτσουλα αλλη μια χρονια,δεν υπηρχε ο βαζελος....λες και παιζαμε με τιποτα γ' εθνικης ομαδα..ουτε ενα σουτ δεν εκανε ανυπαρκτος

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εδω πατας εκει ματας,σας το ειπαμε μπατσακια θα την πληρωσετε για αυτο που κανατε στο κεντρικο και ολα τα υπολοιπα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καμμιά συγγνώμη και κανένα έλεος...
ολη η πιάτσα ήξερε ότι θα γίνουν όργια.
ή να ζητούσαν επισημα αναβολή η να επαιζαν σε άδειο γηπεδο...
και ξαναλέω....
όπως σας είπε ο χάρος.... πολεμος οικογενειών είναι το συγκεκριμένο...
το ντέρμυ με τον παοκ το παιξαν κεκλιεσμένων και δεν εκαναν ένσταση όταν μπηκε ο βγενό....
του παν πάρε τωρα χωρίς πρωτάθλημα την ομάδα και χωρίς φράγκα τσου λου και τους έκανε το γήπεδο καλοκαιρινό......

οι συγγνώμες είναι για τις αδερφές που δεν καταλαβαίνουν.
α περιμενω και μια αναφορα (αφου αναφερθηκες στον προπονητη του ΘΡΥΛΟΥ) και στο λειψανο που εχετε εσεις στον παγκο που αντι να ζητηση συγνωμη και να αποσυρθει σε κανενα καπη αφου δεν μπορει αλλο ο καημενος μυξοκλαιει και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ χανει απο την διαιτησια.
Αραγε θα βγαλει 15αυγουστο τελικα?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
"Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών καθώς και επίσης και την αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα (ή ομάδες), αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 παρ. 5 του Πειθαρχικού Κώδικα".
Μισά τα λέτε ρε γαμιόλες...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 21, παράγραγος 3 του ΚΑΠ η οριστικά διακοπή ποδοσφαιρικής αναμέτρησης πριν την κανονική λήξη της επιφέρει: A) μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, B)αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, Γ) αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, Δ) τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, Ε) χρηματικό πρόστιμο 120.000 έως 180.000 ευρώ.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειδες τελικα δε χρειαζεται καν να παιξουμε μπαλα για να σας γαμησουμε μονο η παρουσια μας στο γηπεδο ειναι αρκετη
Βασικα σας διαφευγει οτι δεν παιξαμε και τα  90 λεπτα του αγωνα διοτι η ατμοσφαιρα δεν ηταν καταλληλη για να παιχτει μπαλα.Ενω περυσι ας πουμε ολα ηταν μελι-γαλα στο Καραισκακη.
Ρε μαλακες γαυροι μην μας το παιζετε τωρα παρθενες διοτι δεν ειστε και τα πιο ησυχα παιδακια :birdman:
Τα επεισοδια δεν επρεπε να γινουν διοτι μονο κακο στην ομαδα εκαναν.Φταινε βεβαια και οι μπατσοι με το ντου που εκαναν στον κεντρικο συνδεσμο ομως σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ των επεισοδιων.
Πρεπει επιτελους σε αυτη τη χωρα να μαθουμε να χανουμε,δεν γινεται να κερδιζουμε συνεχεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α περιμενω και μια αναφορα (αφου αναφερθηκες στον προπονητη του ΘΡΥΛΟΥ) και στο λειψανο που εχετε εσεις στον παγκο που αντι να ζητηση συγνωμη και να αποσυρθει σε κανενα καπη αφου δεν μπορει αλλο ο καημενος μυξοκλαιει και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ χανει απο την διαιτησια.
Αραγε θα βγαλει 15αυγουστο τελικα?
ο ηττημένος ποτέ δεν εχει καθαρή κρίση.
η ποιότητα του νικητή φαίνεται στη διαχείριση της ανωτερότητάς του.
αυτή που ο ξεφτίλας ανήθικος κόκκαλης φρόντισε να την εμπεδώσετε με τον πιο ξιπασμένο τρόπο

προσωπικά έχω ρίξει τα άπειρα στον βαλβέρδε για τις προπονητικές του επιλογές...
αλλα είναι πλέον προφανές ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους ποιότητας βαλβέρδε και όχι προπονητές ποιότητας μουρίνιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Βασικα σας διαφευγει οτι δεν παιξαμε και τα  90 λεπτα του αγωνα διοτι η ατμοσφαιρα δεν ηταν καταλληλη για να παιχτει μπαλα.Ενω περυσι ας πουμε ολα ηταν μελι-γαλα στο Καραισκακη.
Ρε μαλακες γαυροι μην μας το παιζετε τωρα παρθενες διοτι δεν ειστε και τα πιο ησυχα παιδακια :birdman:
κανενας δεν ειναι αγιος αλλα αυτο που εγινε σημερα οχι για δεκα λεπτα αλλα επι 1 ωρα εντος αγωνιστικου χωρου δεν θα αναφερθω για εκτος καθως δεν μας 'απασχολει' σε αυτη τη φαση δεν εχει ξαναγινει
και μη ξεχναμε οτι φετος το εχετε γαμησει το θεμα στο οακα και την εχετε βγαλει καθαρη

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ και του χρονου να ειμαστε καλα να σας γαμαμε φιλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
αλλα είναι πλέον προφανές ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους ποιότητας βαλβέρδε και όχι προπονητές ποιότητας μουρίνιο. ή Φερέιρα που σε όλες της δηλώσεις έδω και δέκα αγωνιστικές τα ρίχνει στη διαιτησία...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βάζελος δεν είμαι, ΑΛΛΑ...

Οταν οι μπάτσοι κάνουν έφοδο 3 μέρες πριν το ντέρμπυ και δυναμιτίζουν την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα...
Οταν σου λένε πριν αρχίσει ο αγώνας για διακοπή κλπ κλπ...
Οταν οι μπάτσοι πετάνε δακρυγόνα στην κερκίδα...
Οταν δεν υπάρχει κράτος...
Οταν ο βάζελος είναι ακυβέρνητος...
Οταν ο Ελληνας έχει 100000 προβλήματα...

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΓΔΑΤΗ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσωπικά ειναι τιμή μου να κερδίζει ο βαλβέρδε. τιποτα άλλο.
θεωρώ αλλωστε δεδομένο ότι μετά τις σημερινές του δηλώσεις και την σαφή αναφορά στο περσινό παίγνιο το καλοκαίρι θα γυρίσει στον πολιτισμό που του ταιριάζει καλύτερα.

κρίμα. σήμερα για άλλη μια φορά κέρδισαν οι σκατόγαβροι και έχασε το ποδόσφαιρο άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Respect και απο μενα στον Βαλβερδε για την συμπεριφορα του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κανενας δεν ειναι αγιος αλλα αυτο που εγινε σημερα οχι για δεκα λεπτα αλλα επι 1 ωρα εντος αγωνιστικου χωρου δεν θα αναφερθω για εκτος καθως δεν μας 'απασχολει' σε αυτη τη φαση δεν εχει ξαναγινει
και μη ξεχναμε οτι φετος το εχετε γαμησει το θεμα στο οακα και την εχετε βγαλει καθαρη
όταν η κούλα σήκωσε κούπα πέρσυ με αυτά που έγιναν στον τελικό και δεν ανοιξε ρουθούνι περίμενες εσύ φέτος να γίνει κάτι καλύτερο;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μισά τα λέτε ρε γαμιόλες...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 21, παράγραγος 3 του ΚΑΠ η οριστικά διακοπή ποδοσφαιρικής αναμέτρησης πριν την κανονική λήξη της επιφέρει: A) μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, B)αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, Γ) αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, Δ) τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, Ε) χρηματικό πρόστιμο 120.000 έως 180.000 ευρώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΡΕ ΧΑΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ..ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
όταν η κούλα σήκωσε κούπα πέρσυ με αυτά που έγιναν στον τελικό και δεν ανοιξε ρουθούνι περίμενες εσύ φέτος να γίνει κάτι καλύτερο;
εχεις καταλαβει πως οτι γινετε παντα βγαζετε υπαιτιο τον ολυμπιακο,εγινανα αυτα που εγιναν σημερα και ψαχνατε δικαιολογιες αοριστες προσπαθητε με το τροπο σας να απαξιωσετε τη νικη του ολυμπιακου οπως ηρθε τελος παντων αντι να δειτε τη πραγματικοτητα,οντως πλεον ειμαι σιγουρος οτι δε θελατε να τελειωσει ο αγωνας για τον α β γ λογο.
σαφως και πρεπει να αλλαξουν πραγματα αφου στο φιναλε δεν ειμαστε εχθροι εγω ειμαι ολυμπικαος εσυ παναθηναικος μπορει να ειμασταν αδερφια τι σημαινει αυτο οτι θα σκοτωνομασταν οχι βεβαια αλλα δυστυχως παντα εχετε τη δικαιολογια ετοιμη φταινε οι κοκκινοι,αν τα βαλετε κατω θα δειτε οτι φταιει κατι αλλο στο φιναλε και εμεις ειχαμε διοικητικα προβληματα και εμας μας κλεβατε πρωταθμηματα αν θες να το παμε ετσι και σε εμας ηρθαν μεγαλοαπατεωνες στη διοικηση και ομως δε λεγαμε φταιει ο απομηχανης εχθρος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις καταλαβει πως οτι γινετε παντα βγαζετε υπαιτιο τον ολυμπιακο,εγινανα αυτα που εγιναν σημερα και ψαχνατε δικαιολογιες αοριστες προσπαθητε με το τροπο σας να απαξιωσετε τη νικη του ολυμπιακου οπως ηρθε τελος παντων αντι να δειτε τη πραγματικοτητα,οντως πλεον ειμαι σιγουρος οτι δε θελατε να τελειωσει ο αγωνας για τον α β γ λογο.
σαφως και πρεπει να αλλαξουν πραγματα αφου στο φιναλε δεν ειμαστε εχθροι εγω ειμαι ολυμπικαος εσυ παναθηναικος μπορει να ειμασταν αδερφια τι σημαινει αυτο οτι θα σκοτωνομασταν οχι βεβαια αλλα δυστυχως παντα εχετε τη δικαιολογια ετοιμη φταινε οι κοκκινοι,αν τα βαλετε κατω θα δειτε οτι φταιει κατι αλλο στο φιναλε και εμεις ειχαμε διοικητικα προβληματα και εμας μας κλεβατε πρωταθμηματα αν θες να το παμε ετσι και σε εμας ηρθαν μεγαλοαπατεωνες στη διοικηση και ομως δε λεγαμε φταιει ο απομηχανης εχθρος.
κορνίζα κάντε το μαλάκες ΟΛΟΙ.
τα άλλα είναι μικροπρέπειες & κομπλεξισμοι απο όλους μας για να περνά η ώρα.....

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Βλέπω πως περνάει ο καιρός και γίνονται τα ίδια. Γι’ αυτό δεν έχω λόγια. Οπότε σήμερα δεν είναι μέρα να είμαστε χαρούμενοι. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ακόμα και τώρα που κέρδισε η ομάδα μου. Όμως εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και θέλω να αναλύσω το παιχνίδι. Ήταν χλιαρό, είχαμε μια καλή στιγμή στο δεύτερο λεπτό και μετά οι δύο ομάδες βγήκαν πολύ κρύες. Φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες γιατί τους απασχολούσε ο θόρυβος, όλοι ήταν κρύοι και ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι. Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί πιστεύω πως το ποδόσφαιρο αρέσει στον κόσμο, ο οποίος πάει για να δει θέαμα και τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι πως αυτά έχουν σχέση και με την κακή κατάσταση των Ελλήνων και αυτό επηρεάζει και στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι χρησιμοποιούν τον κόσμο που περνάει δύσκολες στιγμές για να δικαιολογήσουν τα όσα γίνονται στο γήπεδο. Έχω δει να γίνονται επεισόδια σε πολλά γήπεδα και σήμερα ήταν κάποια από τα σοβαρότερα. Θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή. Όπως έχω ξαναπει, εγώ είμαι ένας ξένος που έχει έρθει να δουλέψει εδώ. Εσείς θα πρέπει να ασχολείστε και να κάνετε το ποδόσφαιρο ωραιότερο. Δεν είναι η δουλειά μου να παραδώσω μαθήματα. Ήρθα να απαντήσω ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο, παρόλο που σήμερα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο».

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μερικοι δεν πατε καλα,αν και ο χωρος δεν ειναι ο καταληλος για να μιλησουμε για τετοια θεματα,εγω θα τα πω.Μιλατε για αγωνιστικα θεματα,σε μια τετοια μερα,πατε καλα χρεωνετε προπονητη και παικτες την ηττα.Το παιχνιδι ηταν για μια αντιμετωπιση στο κατεστημενι,στο συστημα το γαυρικο και στους εντος εχθρους.Οι μπατσοι καναν χουλιγκανικο ντου την κυριακη στο παιχνιδι με την αεκ και την δευτερα πηγαν να κανουν τα ιδια οταν ομως ηδαν ποιοι ειμασταν εξω και ποσοι καναν πισω.Σημερα απο το πρωι η κατασταση μυριζει μπαρουτι,μπατσοι να σε βλεπουν με μισο ματι,μπατσοι να απογορευουν σε ανθρωπους χωρις εισητηριο να πανε να παρουν και εδω αρχισαν τα πρωτα επεισοδεια,μπατσοι να σε προκαλουν ολοι την ωρα και να σου κανουν ντου στη 1 στο ημιχρονο,μπατσοι να ειναι σε ολο το γηπεδο μεσα λες και εχουμε πολεμο ή χουντα και να προκαλουν,μαζι εχουμε το γαυρικο κατεστημενο και συστημα να μας κυνηγα ωστε να μας εξολοθρευεση και εχουμε και τους εντος εχθρους που ειναι προκλητικοι και θελουν μονο την διαλυση της ομαδας ,οταν φυγει απο την ομαδα η καρκινοικογενεια και ερθει καποιος σωστος ωστε να σταματησει την γαυρικη παραγκα τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για μπαλα και τακτικες.
Υ.Γ.1 Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ&ΕΚΤΟΣ.
Υ.Γ.2 1.3.1.2
Υ.Γ.3 Και για να τηρησω αυτο που εχω πει θα το κοψω εδω το θεμα ειπα παραπανω ενα πραγμα απο σημερα και τωρα σχολιαζω κατι που με προβληματιζει,χωρις να το συνεχισω ωστε να πεσουν να με φανε οι γνωστοι πουθεναδες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΕΚΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!!!!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε μερικοι δεν πατε καλα,αν και ο χωρος δεν ειναι ο καταληλος για να μιλησουμε για τετοια θεματα,εγω θα τα πω.Μιλατε για αγωνιστικα θεματα,σε μια τετοια μερα,πατε καλα χρεωνετε προπονητη και παικτες την ηττα.Το παιχνιδι ηταν για μια αντιμετωπιση στο κατεστημενι,στο συστημα το γαυρικο και στους εντος εχθρους.Οι μπατσοι καναν χουλιγκανικο ντου την κυριακη στο παιχνιδι με την αεκ και την δευτερα πηγαν να κανουν τα ιδια οταν ομως ηδαν ποιοι ειμασταν εξω και ποσοι καναν πισω.Σημερα απο το πρωι η κατασταση μυριζει μπαρουτι,μπατσοι να σε βλεπουν με μισο ματι,μπατσοι να απογορευουν σε ανθρωπους χωρις εισητηριο να πανε να παρουν και εδω αρχισαν τα πρωτα επεισοδεια,μπατσοι να σε προκαλουν ολοι την ωρα και να σου κανουν ντου στη 1 στο ημιχρονο,μπατσοι να ειναι σε ολο το γηπεδο μεσα λες και εχουμε πολεμο ή χουντα και να προκαλουν,μαζι εχουμε το γαυρικο κατεστημενο και συστημα να μας κυνηγα ωστε να μας εξολοθρευεση και εχουμε και τους εντος εχθρους που ειναι προκλητικοι και θελουν μονο την διαλυση της ομαδας ,οταν φυγει απο την ομαδα η καρκινοικογενεια και ερθει καποιος σωστος ωστε να σταματησει την γαυρικη παραγκα τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για μπαλα και τακτικες.
Υ.Γ.1 Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ&ΕΚΤΟΣ.
Υ.Γ.2 1.3.1.2
Υ.Γ.3 Και για να τηρησω αυτο που εχω πει θα το κοψω εδω το θεμα ειπα παραπανω ενα πραγμα απο σημερα και τωρα σχολιαζω κατι που με προβληματιζει,χωρις να το συνεχισω ωστε να πεσουν να με φανε οι γνωστοι πουθεναδες.
Σωστός ο φίλος.
Δεν είμαι βάζελος, αλλά έχω δει χιλιάδες φορές στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις. Ηταν στημένα όλα για να εξοντώσουν το βάζελο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Σωστός ο φίλος.
Δεν είμαι βάζελος, αλλά έχω δει χιλιάδες φορές στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις. Ηταν στημένα όλα για να εξοντώσουν το βάζελο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετι να λεμε τωρα φταει το γαυρικο κατεστημενο :2funny: :2funny: :2funny:
ειπαμε το πορισμα εχει βγει απο τη πεμπτη τελος :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom