Απλά μία διευκρίνηση για τους γαύρους.... Δεν κερδίσατε, διεκόπη. Και με βάση το ματς της Πέμπτης δεν δικαιούστε να πείτε ότι θα έληγε σίγουρα με νίκη σας.. Γι αυτό τα έχω με τους μαλάκες γαυροποιημένους οπαδούς "μας".. Πάνω που ανεβαίναμε και είχαμε ένα τέταρτο περίπου οι μαλάκες τα κάνανε πουτάνα..
Απλά μία διευκρίνηση για τους γαύρους.... Δεν κερδίσατε, διεκόπη. Και με βάση το ματς της Πέμπτης δεν δικαιούστε να πείτε ότι θα έληγε σίγουρα με νίκη σας.. Γι αυτό τα έχω με τους μαλάκες γαυροποιημένους οπαδούς "μας".. Πάνω που ανεβαίναμε και είχαμε ένα τέταρτο περίπου οι μαλάκες τα κάνανε πουτάνα..
αστονε ρε μαλακα...δεν εχεις βαρεθει να τον χυνεις;;;τι καταλαβαινεις πες μου αληθεια...
σου αρεσει να γαμας μια γρια κουτση και ασχημη;;;
τι φχαριστιεσαι ηθελα να ηξερα...
εισαι πολυ μαζοχα
εγω εσεις ελπιζατε κατι αλλο μαζι σου δεν εχω κατι καθως δε προκαλεσες τοσο
επισης και ο κομπε ηταν ο μοναδικος που τη πεμπτη εκανε σωστη αναλυση του γωνα και ηταν ειλικρινης
το κραξιμο που τρωτε ειναι γιατι βγαλατε γλωσσα τη πεμπτη αλλιως οπως θα εχεις προσεξει δεν ασολουμε με τα οπαδικα
ασχολουμε μοονο με την ομαδα μου
εσεις ομως σημερα φαγατε πουτσα λιμανισια και θα ζεχνει για πολλη καιρο ακομα ο σβερκος σας και ολα τα αλλα σημεια του σωματος σας
εμεις σας γαμαμε με δικα μας αρχιδια και οχι με ουκρανικα