baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
εχουν χασει τη μπαλα γενικαεσύ τώρα μιλάς για μπάλα η μπάσκετ ,για ποιά κουπα μιλάς?
εχουν χασει τη μπαλα γενικαεσύ τώρα μιλάς για μπάλα η μπάσκετ ,για ποιά κουπα μιλάς?
Δεν σε πιανω ρε τυπε.ρε μαλάκα σαφώς και δε φτάνει ο παππούς μονάχος...
αλλα δεν παίζει αυτός....
σήμερα έβλεπες μια ομάδα που παίζει σε 2 παίγνια πρωτάθλημα και 15 μύρια.....
και βλέπεις τους νεκρούς χωρίς λεφτά και διοίκηση με τι πάθος πέφταν στη μπάλλα και μπερδευόσουν ποιος ήταν ο αδιάφορος και ποιός έπαιζε για πρωτάθλημα.
το οτι εισα αμπαλλος δε σημαίνει οτι δε μπορείς να δώσεις και τα σωθικά σου για το αποτέλεσμα.
εγώ με παοκ και αεκ είδα μερικά μπλαζέ τυπάκια για 180 λεπτά να κάνουν αγγαρεία πλην κανα δυό λες και περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα...
επίσης μέχρι να εμφγανιστεί ο βγενό ο λέτος είχε πρόβλημα το ξέραμε αλλά εκανε ατομικό.....
ξαφνικά μετά το βγενό και πριν το ΔΣ πάει Ιταλια κια χάνει όλη τη σεζόν.....
οκ εγώ παντως δεν πείθομαι γιατι έχω παίξει μπάλλα.....
ομάδα που πάει για κούπα τον καλύτερο παίκτη της τον βάζει 1 ημίχρονο και με ενεση......
εαν το παρετε θα γραψετε ιστορια..θα εχετε το μοναδικο για το οποιο θα σας παιρνει να μιλατε απεναντι στον ευρωπαιο παναθηναικο..την ΚΟΥΠΑ..Ρε μαλεα εμεις εχουμε πει οτι παμε να το παρουμε .
Αλλα επειδη ξερω την φαρα σας οταν γινει το θαυμα μην αρχισετε να λετε "ποιο γιουροπα λιγκ"
τσιμπουκιατσακες τι κανετε?
μπασκετ;;εσύ τώρα μιλάς για μπάλα η μπάσκετ ,για ποιά κουπα μιλάς?
δλδ τι μου λες;όχι μόνο σε playstation γτι ρωτάς??? η διαφορά του τότε με το τώρα είναι η απουσία του λέτο και η αδιαφορία του Κουίνσι. Τότε είχαμε την μπάλα συνεχώς στην επίθεση.
υ.γ. Εξηγησε μου σε παρακαλώ πως ο τζιγγερ επηρεάζει απο τον αγωνα με τον παναιτωλικό και παίζουμε όπως παίζαμε πέρυσι.
ψες η λούλα ειχε πιο σημαντικά πράγματα να κάνει....Hristidi πολυ σιγουρος είσαι ρε. εκτός απο γαυρος εισαι και μέντιουμ??? το είδες στο φλιτζάνη το αποτέλεσμα???? χαλάρωσε γιατί μπάλα είναι και μάλιστα πόρνη
και να χασω παλι μπροστα ειμαι...Hristidi πολυ σιγουρος είσαι ρε. εκτός απο γαυρος εισαι και μέντιουμ??? το είδες στο φλιτζάνη το αποτέλεσμα???? χαλάρωσε γιατί μπάλα είναι και μάλιστα πόρνη
Εισαι αδικος.ψες η λούλα ειχε πιο σημαντικά πράγματα να κάνει....
αλλαζε πάμπερς στην κοράκλα του.....
εγώ με σένα είμαι και το ξέρεις.....Εισαι αδικος.
Ο Χριστιδης ειναι πρωτα γαβρος και μετα νικολακοπουλικος.
Οταν οργωνε η ομαδα στο γιουροπα δεν εβγαλε κιχ,σημερα που πηραμε το πρωταθλημα εμφανιστηκε.
Εγω θελω ευρωπαικη κουπα και ο Χριστιδης κουπα made in greece
τότε για ποιά κούπα μιλάς....μπασκετ;;
θα ηταν σαν να μιλαω σε οικοδομο για τα πτυχια μου
Εισαι αδικος.
Ο Χριστιδης ειναι πρωτα γαβρος και μετα νικολακοπουλικος.
Οταν οργωνε η ομαδα στο γιουροπα δεν εβγαλε κιχ,σημερα που πηραμε το πρωταθλημα εμφανιστηκε.
Εγω θελω ευρωπαικη κουπα και ο Χριστιδης κουπα made in greece
Μαζεύει κοσμοπλημμύρα (200 άτομα, ξέρει και τα δρομολόγια των λεωφορείων)Ρε παιδια ο πανος που ειναι
μην πας και στοίχημα ότι δεν το σκέφτεται αζ γουι σπικκυριε τεκνο-γοντικα......δωστε μας 50.000 τικετια για να ερθουμε οακα για το γυρο του θριαμβου ....θα βγαλετε και το χρεος στην ουεφα......
δλδ τι μου λες;
οτι εάν δεν παίζει ο μέσι η μπαρτσα θα φάει στο ρελαντί 2 απο σεβίλλη και μπιλμπαο;
θες πολύ να το καταλάβεις;
οκ παράδειγμα.....
εχεις ενα μαγαζί και εχεις και υπαλληλους αποληρωτους για κανα χρόνο και χρέη.
λες πουλαω εμφανίχεται καποιος και σου λεεει βάζω τόσα αλλα το μαγαζί θα το ανακαινίσεις ως όφειλες και είχαμε συμφωνήσει όταν είμαστες συνεταίρια.....
μαζεύεις τα υπαλληλάκια και λαλάς. μάγκες κανονίστε την πορεία σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το πρώην συναφεντικό σας....
εάν του δώσετε πατημα να αγοράσει την πατήσατε. βάζω λόκο χάνετε τα λεφτάκια σας και ψάχνετε μαγαζί γύρω γύρω όλοι...
φαντάζομαι ότι ξέρετε τι παίζει όξω στην αγορά τη σημερινή εποχή......
το κατάλαβες τώρα;
κυριε τεκνο-γοντικα......δωστε μας 50.000 τικετια για να ερθουμε οακα για το γυρο του θριαμβου ....θα βγαλετε και το χρεος στην ουεφα......
γι αυτη που λετε οτι θα σηκωσετετότε για ποιά κούπα μιλάς....