ρε σκατοφλωρα γαμω την πλατεια σου μαλακα αυτος μας εκανε τοσο καιρο να ειμαστε καβαλα,πολλα συνεβαλαν στο να το χασουμε,για σενα προπονητης ειναι μονο ο Γκουαρδιολα αντε γαμησου ασχολησου με το μπουρδελο σου
και σε γάμησα και εγώ φέτος όποιος θέλει μαλακα σου ρίχνει και απο ενα πούτσο μαλάκα περαστικά τώρα μαλάκα και τράβα γαμήσου στη λεωφόρο...σορυ στο βοτανικό
Ελα παμε να αρχιζει η κλαψα:φτανε οι διαιτητες καναμε δευτερο σερι κλαρινο,φταει ο μαρινακης που εταξε πριμ στην ΑΕΚ,φταει ο ΟΣΦΠ που κερδισε πριν και μας δημιουργησε αγχος,φταινε τα μπολμποι που δεν εδιναν γρηγορα τις μπαλες....Αιωνιοι τριτοδευτεροι
κοιτα
δεν νομιζω και εσεις οτι ειστε ικανοποιημενοι που σημερα και 7 αγωνιστικες πριν το τελος καταφερατε να βρισκεστε 4 ποντους μπροστα απο μια ομαδα χωρις διοικηση και λεφτα..
εγω παντως δεν θα ημουν..
ειμαι μεσα σε 3 τροπαια ρεεεεεεε ασε που η διαφορα στο τελος θα ειναι.....
ΝΑΙ ειμαστε ικανοποιημενοι. τι στον πουτσο καθε χρονο θα το παιρνουμε με 10+ ?
o φερειρα τηρουμένων των αναλογιών έχει κάνει θαύμα φέτος....
επίσης μάγκες συμβάζελοι έχω μια απορία.........
απο τότενες που εμφανίστηκε ο βγενόπουλος ο βάζελας έχει χασει τη μπάλλα.......
εχετε κανει την αναγωγή σας;
Ελα παμε να αρχιζει η κλαψα:φτανε οι διαιτητες καναμε δευτερο σερι κλαρινο,φταει ο μαρινακης που εταξε πριμ στην ΑΕΚ,φταει ο ΟΣΦΠ που κερδισε πριν και μας δημιουργησε αγχος,φταινε τα μπολμποι που δεν εδιναν γρηγορα τις μπαλες....Αιωνιοι τριτοδευτεροι
κ Φερέιρα για πέστε μας και για σήμερα......τι έφταιξε?
η διαιτησία.....
τα φιλικά του Ολυμπιακού.....
το ότι δεν έχετε απλά ομάδα....
το ότι έχετε κερδίσει έξι παιχνίδια στο 80 φεύγα με χάλια απόδοση και δημιουργήσατε προσδοκίες.......
κρίμα πάντως, γιατί εγώ ήθελα να έχει ενδιαφέρον την επόμενη αγωνιστική.......
Αν δεν ήταν ο Ναός, θα έλεγα να σκεφτεί σοβαρά ο Μαρινάκης τη μεταφορά της ομάδας στην Ισπανία,
να δούμε και λίγη μπαλίτσα επιτέλους. Δε νομίζω να κινδυνεύαμε με υποβιβασμό.
Θα βόλευε και τον Βαλβέρδε!
κ Φερέιρα για πέστε μας και για σήμερα......τι έφταιξε?
η διαιτησία.....
τα φιλικά του Ολυμπιακού.....
το ότι δεν έχετε απλά ομάδα....
το ότι έχετε κερδίσει έξι παιχνίδια στο 80 φεύγα με χάλια απόδοση και δημιουργήσατε προσδοκίες.......
κρίμα πάντως, γιατί εγώ ήθελα να έχει ενδιαφέρον την επόμενη αγωνιστική.......
τι να σου πει;
ότι μέχρι και το παοκ έρχεται αθήνα παίζει μπάλλα και κάθεται και τρώει 3 απο την τριπολη;
ομάδα χωρις διοίκηση και λεφτα είναι προφανές ότι δεν μπορει για πρωτάθλημα....
αλλωστε κακά τα ψέμματα και +2 να ήταν στο ντέρμπυ ο γάβρος σε αυτό το πράμα θα έριχνε 4-5.
αλλα ακομα και να επαιζαν με νυχια και δοντια για χι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΚΕΛΑΡΟΥΝ ΣΕ 1-2 απο τα υπόλοιπα.......