You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ελπιζω να μην παιζεις στοιχημα...2-2 δεν ληγει γκολ θα μπει πιστευω
εχεις δικιο προκαλει αυτη η φωτογραφια
+1,000
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
κυριως ασχημη αμυνα θα ελεγα εγωπαίξαμε πολύ άσχημα και δίκαια χάσαμε... η Ούνικς πολύ καλή ομάδα και έπαιξε πολύ καλή άμυνα
τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου...
η επομενη μερα μετα τους γιαννακοπουλους?
ελπιζω να μην αφησουν ενα τετοιο οικοδομημα ξεκρεμαστο και
να βρουν την διαδοχη λυση
κυριως ασχημη αμυνα θα ελεγα εγω
η επομενη μερα μετα τους γιαννακοπουλους?
ελπιζω να μην αφησουν ενα τετοιο οικοδομημα ξεκρεμαστο και
να βρουν την διαδοχη λυση
μακάρι γιατί τέτοια ομάδα είναι κρίμα να διαλυθεί.... βέβαια δεν υπάρχουν και πολλοί με την τρέλλα των Γιαννακόπουλων...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
το μπασκετ δε νομιζω οτι χρειαζεται τοσα χρηματα οσα το ποδοσφαιρομακάρι γιατί τέτοια ομάδα είναι κρίμα να διαλυθεί.... βέβαια δεν υπάρχουν και πολλοί με την τρέλλα των Γιαννακόπουλων...
πιεστε (πατερα , βγενοπουλο η αλλον ) να αναλαβουν
εξαλλου τον "αλχημιστη" τον εχετε , δηλαδη τον ανθρωπο
που μεταμορφωνει μετριοτητες σε αριστους παιχτες
το ιδιο πιστευω και για τον Ντουντα , τον οποιο αν ειχε
παρει ο γαυρος απο πιο πριν θα ειχε φτιαξει ενα δεμενο
κορμο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
και ο γαυρος επαιρνε ακριβοπληρωμενες βεντετες (Τσιλντρες , Παπαλουκα, Κλειζα κτλ)για την Ελλάδα προφανώς δεν χρειάζονται τόσα χρήματα, αλλά για την Euroleague που έχει ανταγωνισμό από ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπάρτσα, Σιένα κλπ εκεί χρειάζονται φράγκα...
αλλα πηρε τα ΅@@ μου απο τον Ζοτς
δεν αρκουν τα χρηματα , χρειαζεται μυαλο- στρατηγικη ωστε να φτιαξεις ενα συνολο
κυριαρχο σε ελλαδα και ευρωπη και το κυριοτερο ενα συνολο που να αντεχει στο χρονο
H "υπέρβαση" με Puta Barca κόντρα σε όλα τα προγνωστικά (δεν αποτελώ εξαίρεση) δεν γίνεται κάθε χρόνο. Η ομάδα φαινόταν πέρσυ και φαίνεται και φέτος ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ "ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗ". Και η CSKA είναι πολύ καλύτερη φέτος. Και οι βασικοί μας παίκτες 1 χρόνο μεγαλύτεροι (περασμένα 30 οι περισσότεροι). This builds up.
Τιμή και δόξα σ' αυτήν την ομάδα έτσι κι αλλιώς!!!
Τιμή και δόξα σ' αυτήν την ομάδα έτσι κι αλλιώς!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και ο γάβρος αδικήθηκε στο καραισκάκη στο ντέρμπυ.2-1 μειωσε ο ροναλντο στο 69
αδικει την ρεαλ το σκορ καθως εχασε πολλες ευκαιριες στο 0-0 ειδικα το σουτ του οζιλ αν εμπενε θα ηταν το γκολ της χρονιας
εχει καταντήσει χειρότερο το ζητημα και πιο κουραστικό απο τον γαβροβάζελο επί κόκκαλη.
[quote author=Hristidis 7 link=topic=2598.msg3
Υ.Γ.φυσικα και ειμαι στα καλα μου και φυσικα και ειμαι ευγενικος με οποιον εχει διαθεση για συζητηση ασχετως αν θα διαφωνησουμε..
γινομαι μαλακας με του μαλακες ;) ;)
δεν μου εχεις δωσει (ακομα ) το δικαιωμα να σε θεωρησω τετοιον...οποτε που η απορια;;;
[/quote]
Bασικα και εγω δεν πεφτω χαμηλα στην συζητηση,αν πεσει ο αλλος απλα δεν συμμετεχω.
Αν λοιπον κοιταξεις σε ολη την Ευρωπη γινωνται εγκληματα εις βαρος ομως ΟΛΩΝ των ομαδων! Εδω και 15 χρονια εχεις συνηθισει να μην σε πειραζει κανεις οποτε ενα ανθρωπινο λαθος εις βαρος σου το θεωρεις εγλημα προμελετημενο. Θες να ψαξουμε οοοοολες τις επιμαχες του πρωταθληματος? Πιστευεις οτι θα βγαλεις ακρη? Εχθες δεν δοθηκε πεναλτι στον Λετο και ειμαι σιγουρος οτι με εντολη Βασσαρα μετα τον Πανιωνιο δεν θα του ξαναδωσουν πεναλτι! Εχω φαει τοσες καρτες αδικα απο την στιγμη που τον Λετο τον κυνηγανε ολοι να του κοψουν την μπαλα και κιτρινιζεται αυτος για διαμαρτιρια!!! Μην κανετε σαν κακομαθημενα κωλοπαιδα και κοιταχτε ποσους εχετε σφαξει στο παρελθον! Μεχρι και την κακομοιρα την Καλαμαρια διαλυσατε χωρις δισταγμο!
Οσο για τα περι Δουρου........ιδου ποιος ειναι...
Υ.Γ.φυσικα και ειμαι στα καλα μου και φυσικα και ειμαι ευγενικος με οποιον εχει διαθεση για συζητηση ασχετως αν θα διαφωνησουμε..
γινομαι μαλακας με του μαλακες ;) ;)
δεν μου εχεις δωσει (ακομα ) το δικαιωμα να σε θεωρησω τετοιον...οποτε που η απορια;;;
[/quote]
Bασικα και εγω δεν πεφτω χαμηλα στην συζητηση,αν πεσει ο αλλος απλα δεν συμμετεχω.
Αν λοιπον κοιταξεις σε ολη την Ευρωπη γινωνται εγκληματα εις βαρος ομως ΟΛΩΝ των ομαδων! Εδω και 15 χρονια εχεις συνηθισει να μην σε πειραζει κανεις οποτε ενα ανθρωπινο λαθος εις βαρος σου το θεωρεις εγλημα προμελετημενο. Θες να ψαξουμε οοοοολες τις επιμαχες του πρωταθληματος? Πιστευεις οτι θα βγαλεις ακρη? Εχθες δεν δοθηκε πεναλτι στον Λετο και ειμαι σιγουρος οτι με εντολη Βασσαρα μετα τον Πανιωνιο δεν θα του ξαναδωσουν πεναλτι! Εχω φαει τοσες καρτες αδικα απο την στιγμη που τον Λετο τον κυνηγανε ολοι να του κοψουν την μπαλα και κιτρινιζεται αυτος για διαμαρτιρια!!! Μην κανετε σαν κακομαθημενα κωλοπαιδα και κοιταχτε ποσους εχετε σφαξει στο παρελθον! Μεχρι και την κακομοιρα την Καλαμαρια διαλυσατε χωρις δισταγμο!
Οσο για τα περι Δουρου........ιδου ποιος ειναι...
Επισκέπτης
χρηστιδη η φάση που έβαλε γκρινιαρης είναι σαν τη φάση που ποσταρες με τον τζιμπουρ και το μακο
ρε καλως τον...μουγκα τωρα ε τα παιδια τα φιλαρακια αν δεν σας ειχαν δωσει πεναλτυ στο μεταξυ μας θα ειχε επαναστατησει η...πλατειαχρηστιδη η φάση που έβαλε γκρινιαρης είναι σαν τη φάση που ποσταρες με τον τζιμπουρ και το μακο
Επισκέπτης
επειδή δεν με ξέρεις καλό θα είναι να μην λες πράγματα που δεν ισχύουν μούγκα δεν έχω κάνει ποτέ μου.πέναλτι στο μεταξύ μας πότε πήραμε;γιατι εγω θυμάμαι τα 2 τελευταία χρόνια να είναι κατά μας με αποκορύφωμα το περσινό του σισε που ηταν πεντακάθαρορε καλως τον...μουγκα τωρα ε τα παιδια τα φιλαρακια αν δεν σας ειχαν δωσει πεναλτυ στο μεταξυ μας θα ειχε επαναστατησει η...πλατεια
προς το παρων σκουπιζε τα δακρυα τους κ...μουγκαεπειδή δεν με ξέρεις καλό θα είναι να μην λες πράγματα που δεν ισχύουν μούγκα δεν έχω κάνει ποτέ μου.πέναλτι στο μεταξύ μας πότε πήραμε;γιατι εγω θυμάμαι τα 2 τελευταία χρόνια να είναι κατά μας με αποκορύφωμα το περσινό του σισε που ηταν πεντακάθαρο
Επισκέπτης
δεν διαφωνώ σε αυτό...μόνο που εσύ σκούπισε τα χύσια του ομο και ο πρώτος στόχος το κύπελλο που χάθηκεπρος το παρων σκουπιζε τα δακρυα τους κ...μουγκα
Θα ειναι ομορφα του χρονου στα ντερμπι με την Παναχαικη......δεν διαφωνώ σε αυτό...μόνο που εσύ σκούπισε τα χύσια του ομο και ο πρώτος στόχος το κύπελλο που χάθηκε
Επισκέπτης
ποσο θα ηθελες ρίξε μια ματιά στη βαθμολογία και ειμαι σίγουρος θα απογοητευθείς φέτος σώθηκα.κοίτα ευ μην χάσεις το πιο σίγουρο πρωτάθλημα γιατί μετά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες ;)Θα ειναι ομορφα του χρονου στα ντερμπι με την Παναχαικη......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K