You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
πάντως δεν θα σε χάλαγε αν τον είχεςτικη-λετο.....καυλιαρη αντρακλα...κρυωνε η κωλαραςςςςς;;;;
Επισκέπτης
θα προτιμουσα να κραταγα τον ριεραπάντως δεν θα σε χάλαγε αν τον είχες
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο πας εχει χάσει τουλάχιστον 4 γκολ και ο παναθηναϊκός για άλλο ενα ματς δείχνει οτι απλά δεν μπορεί.όταν βλέπω σέντερ φορ τοτσε δηλαδη πιο αργος και απο το ριπλέι πως θα μπει η μπάλα μεσα.;με ποια χαφ οταν απο τα 4 τα τρία είναι αμυντικά και ένας μόνο έχει επιθετικές τάσεις.επίσης οταν βλέπεις οτι ο πας έχει κάνει τόσες τελικές σε ενα ημίχρονο όσες έχει κάνει σε 5 παιχνίδια ...ξέρετε τη μου θυμίζει;το παιχνίδι με τον αρη όσα γκολ είχε βάλει σε 10 ματς τα έβαλε σε ένα.τυχαίο;τέλος η άμυνα είναι πραγματικά για τα πανηγύρια ίσως η πιο αστεία άμυνα του πρωταθλήματος.
[/quoteΣωστος
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Απλα η χειροτερη αμυνα!!!
Επισκέπτης
[/quote]Σωστος
[/quote]και μην ξεχνάω το σημαντικότερο.τον φερειρα τον ''παππού'' που λέει και κάποιος και μάλιστα τον θεωρεί και προπονητή.αυτά που έχω δει εγώ πάντως σήμερα δεν έχουν καμιά λογική και δείχνουν ότι ο άνθρωπος κατέβηκε τουλάχιστον για να μην χάσει! γιατι δεν νομίζω κανείς να πιστεύει ότι με επιθετική αιχμή τον τοτσε θέλει να κερδίσει.και το πιο απίστευτο τον καλύτερο παίχτη του τον εχει στο πάγκο
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι να κανει αυτους εχει.Παντως για τον πουτσο εισαστε βαζελες εστω και αν κερδισετε τελικα σημερα.Σωστος
και μην ξεχνάω το σημαντικότερο.τον φερειρα τον ''παππού'' που λέει και κάποιος και μάλιστα τον θεωρεί και προπονητή.αυτά που έχω δει εγώ πάντως σήμερα δεν έχουν καμιά λογική και δείχνουν ότι ο άνθρωπος κατέβηκε τουλάχιστον για να μην χάσει! γιατι δεν νομίζω κανείς να πιστεύει ότι με επιθετική αιχμή τον τοτσε θέλει να κερδίσει.και το πιο απίστευτο τον καλύτερο παίχτη του τον εχει στο πάγκο
Ο τσακας τι κανει?
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τώρα που έπιασε κρύο, θα ήταν χρήσιμο το παλτό.θα προτιμουσα να κραταγα τον ριερα
Επισκέπτης
Τώρα που έπιασε κρύο, θα ήταν χρήσιμο το παλτό.
Επισκέπτης
το εβαλε ο μεθυστακας
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Κοντρα σε θεους κ σπαθες η παναθα συνεχιζει να γαμαει!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
γεια σου ρε κωτσο γιγαντα...τι ωραια που την κοιταζες να πηγαινει αργα αργα στο τερμα ετοιμος ησουνα να της δωσεις μια να παει πιο γρηγορα μην γινει καμμια μαλακια και αποκρουσει ο τερματζης...
την ωρα που στο καυτατζογλειο κοβει σιγουρο γκολ ο κορακας σαν οφσαιντ στους ζωσιμαδες ο αλλος κορακας κανει το ιδιο σε αντεπιθεση τετ α τετ του πας...για να δουμε θα μιλησει κανενας αντικειμενικος για διαιτησια;;
την ωρα που στο καυτατζογλειο κοβει σιγουρο γκολ ο κορακας σαν οφσαιντ στους ζωσιμαδες ο αλλος κορακας κανει το ιδιο σε αντεπιθεση τετ α τετ του πας...για να δουμε θα μιλησει κανενας αντικειμενικος για διαιτησια;;
κλαψ-κλαψ-τα πουστακια στην σειρα ανακαλυψαν τον Κωτσιογεια σου ρε κωτσο γιγαντα...τι ωραια που την κοιταζες να πηγαινει αργα αργα στο τερμα ετοιμος ησουνα να της δωσεις μια να παει πιο γρηγορα μην γινει καμμια μαλακια και αποκρουσει ο τερματζης...
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
κατα λαθος!!! αναποδο ψαλιδακι ηταν!!!το εβαλε ο μεθυστακας
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ο γερος η ο...κωτσιος;;τα σεβη μου για ακομα μια φορα στον γερο!!! το τι του ειχα ριξει μεχρι εκει την ωρα του εξαφανισμενου βραζιλιανου δεν λεγεται...αλλα μας βουλωσε ολους!!!
ποσο μυρωδιας να εισαι....αιωνιε...ποσο...για σενα προπονητης ειναι ο Βαλβερδε?Σωστος
και μην ξεχνάω το σημαντικότερο.τον φερειρα τον ''παππού'' που λέει και κάποιος και μάλιστα τον θεωρεί και προπονητή.αυτά που έχω δει εγώ πάντως σήμερα δεν έχουν καμιά λογική και δείχνουν ότι ο άνθρωπος κατέβηκε τουλάχιστον για να μην χάσει! γιατι δεν νομίζω κανείς να πιστεύει ότι με επιθετική αιχμή τον τοτσε θέλει να κερδίσει.και το πιο απίστευτο τον καλύτερο παίχτη του τον εχει στο πάγκο
Επισκέπτης
εντάξει τώρα γίνεσαι γραφικός ο κωτσιος ηταν απο τους καλύτερους του γηπέδου δηλαδη ρε μπαγασα χθες με το λεβαδειακο αυτός που εβαλε το αυτογκόλ το έκανε επίτηδες όταν μέχρι εκείνη την ωρα δεν είχες κάνει ούτε ευκαιρία ;)το γκολ ηταν τυχερό και ευθύνη έχει και κηπουρός ;)πάντως αν θες να είσαι αντικειμενικός δεν μπορεί να περιμένεις 45 λεπτά να δεις αν ξεκινήσει το ματς σε ενα γήπεδο που εγω τουλάχιστον είδα ότι ηταν επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών.οι γλίστρες πηγαίναν σαν το dancig on ice ειδικά στα πλάγια δεν έτρεχε κανείς για την μπάλα και όποιος το έκανε κινδύνευε να σπάσει τα μούτρα του.για μένα το ματς κακός ξεκίνησε.γεια σου ρε κωτσο γιγαντα...τι ωραια που την κοιταζες να πηγαινει αργα αργα στο τερμα ετοιμος ησουνα να της δωσεις μια να παει πιο γρηγορα μην γινει καμμια μαλακια και αποκρουσει ο τερματζης...
ο λετο δεν παιζει λογω ενοχλησεων στο γονατο...αυτος ειναι και ο λογος που αναβαλλει το ματς ο σπαναθας...
με τον οφη το γηπεδο ηταν χειροτερο αλλα το ματς εγινε...
συγχαρητηρια σε ολους...η ξςυτιλα και οι μεθοδευσεις δεν εχουν οριο...
την επομενη
Σταθμός Vostok, Ανταρκτική
Ο ρωσικός σταθμός ερευνών στο Vostok, βρίσκεται στο νότιο πόλο, σε υψόμετρο περίπου 3.500 μέτρων και είναι πάντα παγωμένος. Στις 21 Ιουλίου του 1983, καταγράφηκε εκεί η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει υπάρξει ποτέ στη γη: –89.2°C! Η γνωστή λίμνη Vostok που βρίσκεται στην περιοχή, είναι από τις μεγαλύτερες λίμνες του κόσμου, «θαμμένη» κάτω από στρώμα πάγου περίπου 4χλμ. και η πιο παγωμένη λίμνη στον κόσμο.
μπας και χασουμε κανενα βαθμο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K