1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σπανιοτατα οπως με τους αραβες
καλώς τα γίδια μας τα δυό.
για θυμισέ μας πού επεσα όξω.....
σπανιοτατα οπως με τους αραβες
ποσες μερες εδινες διορια για ακουστει το μπαμ απο αραβια μερια;;;; 3 αν θυμαμαι καλα, το μονο μπαμ που ακουστηκε ειναι φαπες απο παναιτωλικο και αρη....καλώς τα γίδια μας τα δυό.
για θυμισέ μας πού επεσα όξω.....
ρε μαλάκα καλά σε βρίζει ο γιωργοκαλύτερος...ποσες μερες εδινες διορια για ακουστει το μπαμ απο αραβια μερια;;;; 3 αν θυμαμαι καλα, το μονο μπαμ που ακουστηκε ειναι φαπες απο παναιτωλικο και αρη....
και μετα θα πεσουν του κριαριου ξυπνα ρε νουμερο, ρε πουστη μου ειστε τοσο μαλακες που σας δουλευει ο τσακαςρε μαλάκα καλά σε βρίζει ο γιωργοκαλύτερος...
ολόκληρο νομοσχέδιο περιμένουμε και συ δεν έχεις πάρει πρέφα τίποτα ε;
τόσο μαλάκες είμαστε που κάνουμε διάλογο μαζί σου.και μετα θα πεσουν του κριαριου ξυπνα ρε νουμερο, ρε πουστη μου ειστε τοσο μαλακες που σας δουλευει ο τσακας
δεν βλεπεις..ελπιζουντσακες τι κανετε?
όταν η διαφορά ηταν στο +5 από τον ολυμπιακό έλεγα οτι ο γάβρος θα το πάρει το πρωτάθλημα.κάποιοι εδω γέλαγαν και ειρωνεύτηκαν.και ξαναλέω ομάδα που δεν εχει σέντερ φορ δεν εχει πάρει πρωτάθλημα πότε.επίσης όταν μια ομάδα εξαρτάται από έναν παιχτη λεγε με λετο που αν δεν παίξει δεν μπορεί τότε δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για πρωτάθλημα.τέλος ο ολυμπιακός οσο και αν δεν αρέσει στους παναθηναϊκούς εχει πιο πλήρες ροστερ με περισσότερες λυσεις.αν λέω αν...όπως το είχα ξαναπεί ο παο παρει 4-5 παιχτες ενδεκάδας τοτε ισως εχει πιθανότητες αλλιώς ας περιμένει τους άραβες και τις πριγκηπησες.
ναι αλλα πριν 4 αγωνιστικές κάποιοι μίλαγαν για πρωτάθλημα και δεν έβλεπαν τα προβλήματα που έχετε.μεγάλε μου, αν δεν έρθουν οι άραβες, όχι μόνο δεν θα πάρουμε 11αδάτους παίχτες, αλλά θα πουληθούν κι αυτοί που παίζουν τώρα
ακομα μιλανε...ναι αλλα πριν 4 αγωνιστικές κάποιοι μίλαγαν για πρωτάθλημα και δεν έβλεπαν τα προβλήματα που έχετε.
ρε συ αυτος τι πινει;;
οταν απαντησης σε αυτα που σε ρωτησα παραμονες χριστουγεννων που σου εγραψα στο δικο σας τοτε να εχεις την απαιτηση να σου απαντηση καποιος εδω μεσακοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο...
ξαναρωταω...
βαθμολογιουλα μπορω να δω;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πουστρακι κλασσικο βαζελακι...τα αρχιδια μου τα γνωριζουν ολοι...οταν απαντησης σε αυτα που σε ρωτησα παραμονες χριστουγεννων που σου εγραψα στο δικο σας τοτε να εχεις την απαιτηση να σου απαντηση καποιος εδω μεσα
ΞΕΦΤΙΛΑ
ελα μου ντε...αυτο ειναι το θεμα...τιποτα δεν πινει ο πουστης και ειναι μονιμως με κεφαλι...ρε συ αυτος τι πινει;;