Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ειδα τι ρωτησες? (μην ψαχνω κιολας)
Άστο. Δε χρειάζεται.δεν ειδα τι ρωτησες? (μην ψαχνω κιολας)
ερωτηση προς τους βαζελους (κυριως)...
αν δεν παρετε το πρωταθλημα και φετος μετα απο ολα οσα δηλωνουν οι παχτες σας και ο προπονητης σας( οτι στοχος μας ειναι το πρωταθλημα,μονο αυτο μας νοιαζει μπλα μπλα μπλα)+ το γεγονος οτι εχετε φαει μια 4αρα που θελετε δεν θελετε σας βαζει στην δυσαρεστη θεση να μην μπορειτε καν να προφερεται τη λεξη -ολυμπιακος- χωρις να νιωσετε την κωλοτρυπιδα σας να παλεται,ερωτω..
μετα τι θα κανετε?
και ρωταω πιο πολυ οχι για να παρω καποια απαντηση...αλλα γιατι αν ημουν βαζελος (μακρυα απο μας) θα ντρεπομουν παααρα πολυ να ξαναμιλησω γενικοτερα..ποσο μαλλον για κααααποια μελλοντικη ηττα του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο...
επειδη βλεπω οτι εισαι μεγαλος μαγκας και βριζεις ελευθερα πισω απ την οθονη σου κριμενος θα σου πω το εξης....Δεν εχω φαει και δεν εχω ρηξει ουτε κλοτσια σε γηπεδο...δεν ασχολουμαι με κανενα ειδος χουλιγκανισμου κι αυτο το κανεις εσυ λεγοντας με πουτανα....ανακαλεσε η αν εισαι τοσο μαγκας μπορω να σου δοσω τα πραγματικα μου στοιχεια να ρθεις να με βρεις να μου το πεις απο κοντα,η αν προτιμας μου δινεις τα δικα σου κι ερχομαι εγω να μου το πεις απο κοντα...Psaxnw έχεις γαμήσει όλο το κόσμο πίσω από μία οθόνη μωρή πουτάνα. Πως την έχεις δει, αρχηγός της θ7 του bourdela.com???? Πολλά απωθημένα κ πολύ ξύλο πρέπει να σου έχουν ρίξει στην πραγματικότητα γ αυτό κ ασχολείσε με το cyber χουλιγκανισμό.
Lord εαν θέλεις κουβέντα να μην είσαι προκλητικός. Εαν είσαι σωστός θα την έχεις, αλλιώς θα έχεις ανάλογες απαντήσεις όπως σήμερα.
εσυ ποτε θα μεταμορφωθεις σε ανθρωπο απο παπια?εχω ενα παθος-αρρωστεια στη ζωη για το οποιο φορτωνω και παιρνω το "ρισκο"να συμμετεχω.στα αλλα δεν πολυμιλαω γιατι ναι μεν διαφωνω και εκει με ορισμενους αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας.εδω γινομαι οπαδος και καλα θα κανεις να με ακολουθησειςΣε περιμένω για να μου τα αερίσεις, γλυκέ μου!
Που εδώ μου το παίζεις μάγκας και βαρύς και λιμανίσιος, και στα άλλα -τα μη οπαδικά- θρεντ μεταμορφώνεσαι σε κανονικό άνθρωπο.
Ποιος στ αλήθεια εισ' εσύ; Και που πας; (Που έλεγε και ο Σαββόπουλος)
επειδη βλεπω οτι εισαι μεγαλος μαγκας και βριζεις ελευθερα πισω απ την οθονη σου κριμενος θα σου πω το εξης....Δεν εχω φαει και δεν εχω ρηξει ουτε κλοτσια σε γηπεδο...δεν ασχολουμαι με κανενα ειδος χουλιγκανισμου κι αυτο το κανεις εσυ λεγοντας με πουτανα....ανακαλεσε η αν εισαι τοσο μαγκας μπορω να σου δοσω τα πραγματικα μου στοιχεια να ρθεις να με βρεις να μου το πεις απο κοντα,η αν προτιμας μου δινεις τα δικα σου κι ερχομαι εγω να μου το πεις απο κοντα...
μπα οχι μαν...ψυχραιμα...τι θα κερδισω βριζοντας τον απο εδω....σ αυτη την ζωη ή εχεις αρχιδια ή κρυβεσαι πισω απ την οθονη και βριζεις οποιον θες....εχει φεγγαρι σημερα?τι γινεται?σας βλεπω να πρασινιζετε και εσεις
δεν ανακαλω τιποτα...το αδερφες ηταν γενικο και απαντηση στο απογονοι...δεν σε εβρισα προσωπικα...σου ειπα προσωπικα βριζω μονο προσωπο με προσωπο οπότε αν καποια στιγμη νιωσεις την αναγκη να με βρισεις σου δινω τα πληρη στοιχεια μου...μην ειστε τοσο μαγκες γιατι καποιος θα βρεθει να σας γαμησει καποια ομορφη μερα....Εδω μέσα πάντως το παίζεις χουλιγκάνος κ προστάτης του κάθε γαυρου. Ανακάλεσε κ συ για τις αδερφες
Άμα σ αρέσει τόσο πολύ να γίνεσαι οπαδός στο στυλ του Τσουκαλά, κάντο.εσυ ποτε θα μεταμορφωθεις σε ανθρωπο απο παπια?εχω ενα παθος-αρρωστεια στη ζωη για το οποιο φορτωνω και παιρνω το "ρισκο"να συμμετεχω.στα αλλα δεν πολυμιλαω γιατι ναι μεν διαφωνω και εκει με ορισμενους αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας.εδω γινομαι οπαδος και καλα θα κανεις να με ακολουθησεις
Psaxnw έχεις γαμήσει όλο το κόσμο πίσω από μία οθόνη σαν τις πουτάνες. Πως την έχεις δει, αρχηγός της θ7 του bourdela.com???? Πολλά απωθημένα κ πολύ ξύλο πρέπει να σου έχουν ρίξει στην πραγματικότητα γ αυτό κ ασχολείσε με το cyber χουλιγκανισμό.
Lord εαν θέλεις κουβέντα να μην είσαι προκλητικός. Εαν είσαι σωστός θα την έχεις, αλλιώς θα έχεις ανάλογες απαντήσεις όπως σήμερα.
δεν ανακαλω τιποτα...το αδερφες ηταν γενικο και απαντηση στο απογονοι...δεν σε εβρισα προσωπικα...σου ειπα προσωπικα βριζω μονο προσωπο με προσωπο οπότε αν καποια στιγμη νιωσεις την αναγκη να με βρισεις σου δινω τα πληρη στοιχεια μου...μην ειστε τοσο μαγκες γιατι καποιος θα βρεθει να σας γαμησει καποια ομορφη μερα....
Το οτι είναι θρεντ του βάζελου σημαίνει οτι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το βάζελο, και πρέπει να το σέβεσαι.και για να καταλαβω...1)το οτι ειναι θρεντ του βαζελου παει να πει οτι πρεπει να μιλαω για τον βαζελο με τα καλυτερα λογια? οχι βεβαια...
2) επαναλαμβανω οτι δεν μπηκα για να βρισω γενικα και αοριστα..απλα σχολιασα την τρεχουσα αθλητικη επικαιροτητα και εθεσα καποια ερωτηματα..
Κατά τα άλλα, δεν προκαλείς, καραγκιοζάκο.το οτι το 4-0 ειναι μεγαλο ξεκωλιασμα, ειναι γεγονος...μην κοιτας που δεν μπορεις να το δεχτεις και νομιζεις πως βριζω...