Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτο με τους απογονους σας αρεσει ε?????
μπραβο τα παλικαρια μου...εγω ως μη πειραιωτης αλλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ξερω και την μανα μου και τον πατερα μου,να σας αφιερωσω αυτο....
[youtube=425,350]2593a6_u6mY[/youtube]
βρηκατε τον Lord_Vader να χωθειτε τωρα που λειπουν τα τσακαλια που σας βαζουν στη θεση τους καθε μερα τετοια ωρα ε????????

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα αυτη τη μαλακια εννοουσες τοση ωρα?...τι μαλακιες θα δω ακομα ρε θεε...και ολα αυτα επειδη εισαι-ειστε τοσο μαλακας που η επιχειρηματολογια σου σε οδηγησε εκει...οταν λεω φαυλος -βαζελικος -κυκλος κατι ξερω τελικα...και η αποδειξη εισαι εσυ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οταν λες οτι θεωρείς ντροπή το άβαταρ με το τριφύλλι και μπαίνεις εδώ μέσα, παλικάρι, τι απάντηση περιμένεις να πάρεις; Ειλικρινά δηλαδή.
παπια που στο διαολο ησουν?τοσες ωρες σε περιμενω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχαχα αυτη τη μαλακια εννοουσες τοση ωρα?...τι μαλακιες θα δω ακομα ρε θεε...και ολα αυτα επειδη εισαι-ειστε τοσο μαλακας που η επιχειρηματολογια σου σε οδηγησε εκει...οταν λεω φαυλος -βαζελικος -κυκλος κατι ξερω τελικα...και η αποδειξη εισαι εσυ...
lord ασε τις βαζελες και ελα στον περαια,γιατι θα αλλαξω χρωμα γρηγορα :tickedoff:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δοριτη....ανελαβε σε παρακαλω τους πελατες γιατι εχω λιγη δουλιτσα....οπου να ναι θα σκασει κι ο ζωγραφος....
κουφαλες βαζελακια.....πως παει ο κολαρακος σας?κλεινει η τρυπα απ του κολου σας τα 9μερα???????

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μπραβο τα παλικαρια μου...εγω ως μη πειραιωτης αλλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ξερω και την μανα μου και τον πατερα μου,να σας αφιερωσω αυτο....
βρηκατε τον Lord_Vader να χωθειτε τωρα που λειπουν τα τσακαλια που σας βαζουν στη θεση τους καθε μερα τετοια ωρα ε????????

Na κ ο zorro, ήρθε να σώσει τον dark.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βάζω στη θέση μου = βρίζω χυδαία, λέγοντας τις ίδιες παπαριές εδώ και χρόνια;
Ενδιαφέρουσα αντίληψη!
Αλλά εσύ, "των θετικών επιστημών", τόσο πολύ μέλι στάζεις για το στοματάκι των χυδαιολογούντων;  Όλα δι' αντιπροσώπου πια τα κάνεις σ' αυτό το μάταιο κόσμο;

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν χρειαζεται να κατεχεις απεξω και ανακατωτα ολη την αθλητικη ιστορια για να μπορεις να την πεις εν ετει 2007-2008 σε βαζελο psaxnw.
μπορει να μην ηξερα περι "απογονου" αλλα την μανα μου και τον πατερα μου τους ξερω...οπως επισης ξερω και ποιανου την μανα (πηδαω) ενιοτε...χαχαχα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Psaxnw πλάκωσε πελατεία στο μπουρδέλο σου κ δεν προλαβαίνεις???? Ο δικός σου κωλαράκος που έχει γίνει σαν πάτος βαρελιού δε λες τπτ.

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
νεοκλη παλικαρακι μου δεν εχω αναγκη απο κανενα προστατη..ο καθενας εχει το ελευθερο να πληκτρολογει

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Na κ ο zorro, ήρθε να σώσει τον dark.
τοσο πολυ σ αρεσε το βιντεακι που το παρεθεσες?

Οσο για σενα παπια που πουλας πνευμα με τον παντα ομορφο λογο σου μην ξαναασχοληθεις μαζι μου για να μην το φυσας και δεν κρυωνει....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Psaxnw πλάκωσε πελατεία στο μπουρδέλο σου κ δεν προλαβαίνεις???? Ο δικός σου κωλαράκος που έχει γίνει σαν πάτος βαρελιού δε λες τπτ.
ναι εχω μια καινουρια πουτανα πολυ καλη κι εχω πολυ δουλεια....μην ερθεις εσυ.....

Να το πεις στο psaxnw τον ζορρο...
δεν ειμαι ζορο κανενος...απλα σημερα βγηκατε τσαρκα που λειπουν οι αλλοι...οταν ειναι εδω στη μουγκα μου ειστε....

δεν μου ειπατε ομως...η τρυπουλα σας εκλεισε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τοσο πολυ σ αρεσε το βιντεακι που το παρεθεσες?

Οσο για σενα παπια που πουλας πνευμα με τον παντα ομορφο λογο σου μην ξαναασχοληθεις μαζι μου για να μην το φυσας και δεν κρυωνει....
Τι θα μου κάνεις δηλαδή κύριε "των θετικών επιστημών";  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν χρειαζεται να πω σε κανεναν τιποτα..και επειδη το κουρασαμε,εγω ενα ξερω..οτι οταν πρωτοποσταρα (εδω) εθεσα καποια απλα ερωτηματα..βεβαια απο τοτε η κουβεντα γαμηθηκε..τα ερωτηματα παραμενουν..και οσο περισσοτερο μενουν αναπαντητα τοσο περισσοτερο μου δινουν την εντυπωση οτι (πονανε)...τεσπα..δεν περιμενω να απαντηθουν εν τελει...αλλα αν καποιος διαβασει τι εχει ειπωθει απο τοτε που ποσταρα,μεχρι τωρα θα καταλαβει τι εννοω οταν λεω "λιστα απο κομπλεξ"  thank's for watching....

4 =  new number of the beast

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί, είχαμε και ραντεβού;
Α, με γεια και η πράσινη "προειδοποίηση"!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με ετρωγε απο καιρο η "ποινη" και ηθελα να την παρω με σενα αλλα προλαβε αλλος γαμωτο :2funny:σου υποσχομαι η αλλη θα ειναι για σενα κουλτουριαρα παπια μου :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
την κανω απ αυτο το μπουρδελο.....βαρεθηκα τις αδερφες....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν χρειαζεται να πω σε κανεναν τιποτα..και επειδη το κουρασαμε,εγω ενα ξερω..οτι οταν πρωτοποσταρα (εδω) εθεσα καποια απλα ερωτηματα..βεβαια απο τοτε η κουβεντα γαμηθηκε..τα ερωτηματα παραμενουν..και οσο περισσοτερο μενουν αναπαντητα τοσο περισσοτερο μου δινουν την εντυπωση οτι (πονανε)...τεσπα..δεν περιμενω να απαντηθουν εν τελει...αλλα αν καποιος διαβασει τι εχει ειπωθει απο τοτε που ποσταρα,μεχρι τωρα θα καταλαβει τι εννοω οταν λεω "λιστα απο κομπλεξ"  thank's for watching....

4 =  new number of the beast
Εγώ πάντως κάτι σε ρώτησα, ήρεμα, και δεν καταδέχτηκες να απαντήσεις.
Ίσως γιατί εν τω μεταξύ σε εγκάλεσαν να εναρμονιστείς με το "πνεύμα γάβρου" οι γνωστοί κόκκινοι γελωτοποιοί.
Κρίμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με ετρωγε απο καιρο η "ποινη" και ηθελα να την παρω με σενα αλλα προλαβε αλλος γαμωτο :2funny:σου υποσχομαι η αλλη θα ειναι για σενα κουλτουριαρα παπια μου :rockon:
Σε περιμένω για να μου τα αερίσεις, γλυκέ μου!
Που εδώ μου το παίζεις μάγκας και βαρύς και λιμανίσιος, και στα άλλα -τα μη οπαδικά- θρεντ μεταμορφώνεσαι σε κανονικό άνθρωπο.
Ποιος στ αλήθεια εισ' εσύ; Και που πας; (Που έλεγε και ο Σαββόπουλος)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom