Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
τυπε αν τον παρουν και αποτυχει ποιος θα εχει σειρα μετα?ο μουρουζης? :2funny:
γιατι οπως βλεπω ξεθαβουν οποιον προπονητη εχει παρει πρωταθλημα
η λυση ειναι κοντα τους αλλα δεν την βλεπουν
μεσσινας

Τύπε πρέπει να έκλεισε στο NBA

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε αν τον παρουν και αποτυχει ποιος θα εχει σειρα μετα?ο μουρουζης? :2funny:
γιατι οπως βλεπω ξεθαβουν οποιον προπονητη εχει παρει πρωταθλημα
η λυση ειναι κοντα τους αλλα δεν την βλεπουν
μεσσινας
ο Μεσίνα ΝΒΑ - άσε που δεν μου γεμίζει το ματι - τη Ρεάλ την έσκισε
δεν εχει να κάνει με τον προπονητή πάντως
εδώ παρα τρίχα να σας το πάρουμε με τον χοντρό εβραίο.
σημασία εχει να κρατήσεις τον κορμό για 3 χρόνια και όχι να αλλάζεις όλη την ομάδα κάθε χρόνο εντελ'ως

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι να μην παει
οι αγγελοπουλοι γιατι δεν τον παιρνουν δεν ξερω

η γυναικα του παντως εχει μεγαλη αδυναμια στον ζελικο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο Μεσίνα ΝΒΑ - άσε που δεν μου γεμίζει το ματι - τη Ρεάλ την έσκισε
δεν εχει να κάνει με τον προπονητή πάντως
εδώ παρα τρίχα να σας το πάρουμε με τον χοντρό εβραίο.
σημασία εχει να κρατήσεις τον κορμό για 3 χρόνια και όχι να αλλάζεις όλη την ομάδα κάθε χρόνο εντελ'ως
επειδη δεν πηγε καλα στην ρεαλ δεν σημαινει οτι ειναι κακος προπονητης
και ο ντουντα εχει παρει μονο μια ευρωλιγκα
και μην ξεχναμε το κατορθωμα του που καταφερε να χασει την κουπα με την CSKA το 2005
ειχε παει χωρις ηττα στο φαιναλ4 στην μοσχα και εκει εκανε 2 ηττες
δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος προπονητης ομως

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ηξερα οτι μιλαει
δεν ηξερα οτι εκλεισε τυπε

εκλεισε τυπε..ως βοηθος προπονητη λεει με αρμοδιοτητες κυριως να στησει το αμυντικο κομματι της ομαδας..σιγα μη στρωσει ο μεσινα τον κομπε να παιζει αμυνα στα γεραματα...  :2funny: αφου ειναι ομαδα οσα βαλουμε κ οσα φαμε,τωρα θα αλλαξουν.. :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκλεισε τυπε..ως βοηθος προπονητη λεει με αρμοδιοτητες κυριως να στησει το αμυντικο κομματι της ομαδας..σιγα μη στρωσει ο μεσινα τον κομπε να παιζει αμυνα στα γεραματα...  :2funny: αφου ειναι ομαδα οσα βαλουμε κ οσα φαμε,τωρα θα αλλαξουν.. :headbang:
δεν νομιζω οτι θα ειναι μεγαλη η θητεια του εκει :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν νομιζω οτι θα ειναι μεγαλη η θητεια του εκει :2funny:

να είσαι στους 5 καλύτερους προπονητές της ευρώπης και να πηγαίνεις για βοηθός προπονητή στο αμέρικα :huh:

κοίτα να δεις που δεν καβλώνουν μόνο οι παίχτες με το ΝΒΑ :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μόλις είπαν στο ΝΕΤ ότι ναυάγησε του βρύζα.

έτσι και πάρουμε ζάετς θα τρυπηθώ :helpplea:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδη δεν πηγε καλα στην ρεαλ δεν σημαινει οτι ειναι κακος προπονητης
και ο ντουντα εχει παρει μονο μια ευρωλιγκα
και μην ξεχναμε το κατορθωμα του που καταφερε να χασει την κουπα με την CSKA το 2005
ειχε παει χωρις ηττα στο φαιναλ4 στην μοσχα και εκει εκανε 2 ηττες
δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος προπονητης ομως
δεν είπε κανείς πως είναι κακός προπονητής
αλλά και πριν πάει στη Ρεάλ εμένα δεν μου άρεσε για τον Ολυμπιακό

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, αλλά ειδικά στον Κόμπε κάνεις λάθος
παίζει άμυνα

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
να είσαι στους 5 καλύτερους προπονητές της ευρώπης και να πηγαίνεις για βοηθός προπονητή στο αμέρικα :huh:

πλακα πλακα δεν ειχε κ πολλες επιλογες..η μπαρτσελονα εχει τον χοντρουλη τον πασκουαλ,η ταου τον ιβανοβιτς,η μακαμπι τον μπλατ,η σιενα τον πιανιτζανι,στο γαυρο δεν ερχεται γιατι τον εχει πελατη ο ζοτς  :2funny: :2funny: :2funny:..ρεαλ,τσσκα παπαλα οποτε που αλλου να παει?οι υπολοιπες ομαδες της ευρωλιγκα δεν μπορουν να καλυψουν ουτε το κασε του,ουτε τις φιλοδοξιες του..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μέχρι και σε συζύγους παικτών του Παναθηναϊκού απείλησαν να επιτεθούν κάποιοι κάφροι στο ΟΑΚΑ! Οταν αυτές σηκώθηκαν από τις πολυθρόνες, καλώντας τους να βγουν από το γήπεδο για να επαναρχίσει το παιχνίδι, πήραν την εξής απάντηση: "Αντε γ... μωρή πουτ...α, που θα μου πεις εμένα να βγω έξω". Η μία από τις δύο αντέδρασε: "γιατί μιλάς έτσι ρε φίλε;" και πήρε την απάντηση. "Μωρή καργ… μη μου ξαναμιλήσεις, γιατί θα σε σκοτώσω. Αντε γαμ… πεταμένη που με κοιτάς και στα μάτια!". Πριν ανάψουν τα αίματα παρενέβη ένας φίλος του ΠΑΟ που γνώριζε τις κοπέλες: "Ξέρετε ποιες είναι αυτές; Οι γυναίκες των... ". Για να πάρει κι αυτός πληρωμένη απάντηση: "Α, ναι. Σόρι τότε, αλλά είναι μεγάλες καργ… και να ξέρουν ότι άμα τις πετύχω έξω θα τις σκοτώσω". :uglystupid: :jerking: :zfuck: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1]http://www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

η Ευρώπη μαραζώνει, το ΝΒΑ ανθεί....εσύ δεν θα πήγαινες στη θέση του; μπορεί σε λίγο καιρό να του κλείσει το μάτι η τύχη...δεν ξέρεις
μόλις είπαν στο ΝΕΤ ότι ναυάγησε του βρύζα.

έτσι και πάρουμε ζάετς θα τρυπηθώ :helpplea:
δεν είναι κακός ο Ζάετς. Τωρα έχει και εμεπιρίες και γνωριμίες

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ναι, αλλά ειδικά στον Κόμπε κάνεις λάθος
παίζει άμυνα

παιζει αμυνα οποτε γουσταρει...τι να πω μακαρι να πιασει,τον παω γενικα τον μεσινα σιγουρα απ'τους κορυφαιους προπονητες της ευρωπης τα τελευταια χρονια..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μέχρι και σε συζύγους παικτών του Παναθηναϊκού απείλησαν να επιτεθούν κάποιοι κάφροι στο ΟΑΚΑ! Οταν αυτές σηκώθηκαν από τις πολυθρόνες, καλώντας τους να βγουν από το γήπεδο για να επαναρχίσει το παιχνίδι, πήραν την εξής απάντηση: "Αντε γ... μωρή πουτ...α, που θα μου πεις εμένα να βγω έξω". Η μία από τις δύο αντέδρασε: "γιατί μιλάς έτσι ρε φίλε;" και πήρε την απάντηση. "Μωρή καργ… μη μου ξαναμιλήσεις, γιατί θα σε σκοτώσω. Αντε γαμ… πεταμένη που με κοιτάς και στα μάτια!". Πριν ανάψουν τα αίματα παρενέβη ένας φίλος του ΠΑΟ που γνώριζε τις κοπέλες: "Ξέρετε ποιες είναι αυτές; Οι γυναίκες των... ". Για να πάρει κι αυτός πληρωμένη απάντηση: "Α, ναι. Σόρι τότε, αλλά είναι μεγάλες καργ… και να ξέρουν ότι άμα τις πετύχω έξω θα τις σκοτώσω". :uglystupid: :jerking: :zfuck: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1]http://www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1[/url]
σε παρακαλώ...
είπαμε... οι του ΠΑΟ είναι αγγελοι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
"Καταρχας καταδικαστεα τα επεισοδεια ",πρωτο πρωτο το εγραψα.
Εγω ειπα να μην εξισωνετε τα δυο γεγονοτα γιατι εδω οι παιχτες του ολυμπιακου εχουν προκαλεσει πολλακις την εξεδρα και υπαρχει σοβαρος κινδυνος να ξεφυγουν.Οι δικοι μας γιατι δενκανουν τα ιδια στο σεφ δεν το εχεις απορια?Αυτο λεω και δεν ειμαι συμφωνος καθολου με οποιοδηποτε ντου στον αγωνιστικο χωρο γιατι αυτος ανηκει στους αθλητες.
Οσο για τον υιο γιαννακοπουλο πιστευετε οτι αν ηταν ικανος να αναλαβει την καε δεν θα την ειχε αναλαβει?Θα καθοταν ο κος Παυλος μεχρι τα βαθια γεραματα?Τι να πρωτοθυμηθεις "Το πεταχτε τις φανελες?" περυσι σου δειχνει ατομο που μοιαζει στο στυλ των αφων?Αυτος ειναι ικανος να διωξει τον ζοτς ως αποτυχημενο που με τοσα χρηματα δεν παει καθε χρονια στο φαιναλ φορ.
Υγ Δεν ειμαι οργανωμενος.
ο δημητράκης δεν μπορεί να διοικήσει τον εαυτό του,που γυρνάει με τους φουσκωτούς,θα διοικήσει τις επιχειρήσεις του πατέρα του και τον ΠΑΟ; με τον καημό του θα πάει ο Παυλάρας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο δημητράκης δεν μπορεί να διοικήσει τον εαυτό του,που γυρνάει με τους φουσκωτούς,θα διοικήσει τις επιχειρήσεις του πατέρα του και τον ΠΑΟ; με τον καημό του θα πάει ο Παυλάρας.
ο δημητρακης ειναι μεγαλος αλητης
αν τυχον και αναλαβει θα υπαρξουν θυματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom