Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Βέβαια, όλα πρέπει να αρχίζουν ΠΑΝΤΑ από τους άλλους και ΠΟΤΕ από τουε αρχιβιαστές της αθλητικής ζωής τους γαύρους. Ποιοί έχουν ξεκινήσει τον κύκλο βίας; Οι Παναθηναϊκοί; Ποιοί κάνανε τη Ριζούπολη, το Κοκκαλισκάκη, τη Λαυρίου; Ποιοί κάνανε τα γνωστά γεγονότα πέρυσι στο ΣΕΦ αλλά και φέτος στον 3ο αγώνα; Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς λόγω της διακοπής του αγώνα;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τόσο μαλάκες είναι που τσακώθηκαν με το γιό του Παύλου...Τώρα που θα φύγουνε και η ομάδα θαύμα του Ελληνικού αθλητισμού θα διαλυθεί, να δούμε οι αρχι-μαλάκες αυτοί τι θα λένε!
εσύ τόσο περήφανος που είσαι, που είσαι Έλληνας...σύνταγμα δεν κατεβαίνεις;

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
"Καταρχας καταδικαστεα τα επεισοδεια ",πρωτο πρωτο το εγραψα.
Εγω ειπα να μην εξισωνετε τα δυο γεγονοτα γιατι εδω οι παιχτες του ολυμπιακου εχουν προκαλεσει πολλακις την εξεδρα και υπαρχει σοβαρος κινδυνος να ξεφυγουν.Οι δικοι μας γιατι δενκανουν τα ιδια στο σεφ δεν το εχεις απορια?Αυτο λεω και δεν ειμαι συμφωνος καθολου με οποιοδηποτε ντου στον αγωνιστικο χωρο γιατι αυτος ανηκει στους αθλητες.
Οσο για τον υιο γιαννακοπουλο πιστευετε οτι αν ηταν ικανος να αναλαβει την καε δεν θα την ειχε αναλαβει?Θα καθοταν ο κος Παυλος μεχρι τα βαθια γεραματα?Τι να πρωτοθυμηθεις "Το πεταχτε τις φανελες?" περυσι σου δειχνει ατομο που μοιαζει στο στυλ των αφων?Αυτος ειναι ικανος να διωξει τον ζοτς ως αποτυχημενο που με τοσα χρηματα δεν παει καθε χρονια στο φαιναλ φορ.
Υγ Δεν ειμαι οργανωμενος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ποιοί κάνανε τη Ριζούπολη, το Κοκκαλισκάκη, τη Λαυρίου;

Oι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά βάση, αν αυτό θέλεις ν' ακούσεις. Στην Λαυρίου βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτοί, εκτός και αν πιστεύεις ότι οι λαγοί βρέθηκαν εκεί κατά τύχη (μπορεί να σταμάτησαν ρε παιδί μου όταν είδαν κόκκινες φανέλες, για να ρωτήσουν τι τρέχει και να βοηθήσουν αν έμεινε κανένα πούλμαν).

Φυσικά το να εστιάζεις εκεί είναι αστείο. Πριν την Ριζούπολη υπήρχε πχ. ο ξυλοδαρμός ον κάμερα του Ευθυμιάδη. Θύμισε μου, αν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, ακόμα και από γνωστά άτομα που καταγράφηκαν. Αρχίδια. Ο ένας μάλιστα, πρόεδρος της ομάδας, έγινε αργότερα και διοικητής κρατικής τράπεζας για επιβράβευση.

Αν βαυκαλίζεσαι ότι για όλα φταίνε οι γαύροι, ο θείος ή η παράγκα (τυπικές δικαιολογίες), να μην στο χαλάσω. Ισχύει βέβαια, αυτό που λέγαμε και στις κούλες μετά τον τελικό του κυπέλλου. Τα ίδια σκατά είναι όλοι, απλά κάποιοι μπορούν να κρύβουν με τον ντόρο την δυσοσμία.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Τώρα τι να πρωτο-γράψω, τα έχω γράψει χιλιάδες φορές. Εμείς είμαστε πορτοφολάδες (Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες) και οι γαύροι είναι δολοφόνοι ανηλίκων κατά συρροή.

Και οι 3 παράνομοι, αλλά καμμία σχέση οι μεν με τους δε.

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ντροπη οπως το γραφω να εξισωνονται οι οπαδοι των αλλων ομαδων με τους επιστημονες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βέβαια, όλα πρέπει να αρχίζουν ΠΑΝΤΑ από τους άλλους και ΠΟΤΕ από τουε αρχιβιαστές της αθλητικής ζωής τους γαύρους. Ποιοί έχουν ξεκινήσει τον κύκλο βίας; Οι Παναθηναϊκοί; Ποιοί κάνανε τη Ριζούπολη, το Κοκκαλισκάκη, τη Λαυρίου; Ποιοί κάνανε τα γνωστά γεγονότα πέρυσι στο ΣΕΦ αλλά και φέτος στον 3ο αγώνα; Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς λόγω της διακοπής του αγώνα;;;;
τη Λαυρίου τη βαφτίσαμε ξαφνικά του Ολυμπιακού;; δεν ήταν συνάντηση;
εσύ τώρα θα μας πεις πως θυμάσαι πότε ήταν η πρώτη φορά που έγιναν επεισόδια και ποιος τα άρχισε;
μας δουλεύεις;
ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε ακόμα και για επεισόδια που έγιναν στην άλλη μεριά της πόλης;;
έπεσε πυροβολισμός στο ΟΑΚΑ και δεν έπιασαν κανέναν!
τι περιμένεις δηλαδή;
να πιάσουνε κάποιον από τους άλλους πρώτα ή να χάσει κάποιος τη ζωή του;
είναι λογική αυτή;

χοχοχο...τώρα που τους δέρνουμε όλα καλά. άμα μας δείρουνε όμως να τους πιάσουνε...
τετράγωνη λογική
ΟΥΤΕ το γεγονός πως έχασε τη ζωή του κάποιος δεν έχει ξυπνήσει κάποιους εδώ μέσα
έχει σημασία το χρώμα μη χέσω;

άει σιχτήρ πια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα τι να πρωτο-γράψω, τα έχω γράψει χιλιάδες φορές. Εμείς είμαστε πορτοφολάδες (Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες) και οι γαύροι είναι δολοφόνοι ανηλίκων κατά συρροή.

εάν εσύ έτσι το βλέπεις...
δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το μέτρο σου βέβαια...
αλλά πάλι πιθανόν η περικεφαλαία σου να εμποδίζει τα κύματα λογικής να βγουν προς τα έξω

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τύπε έχω φάει πέσιμο από "πορτοφολάδες" σε καφετέρια όπου ήμασταν παρέα 8 άτομα βαζέλια όλοι και ένας αεκτζής, επειδή ο τελευταίος έκανε το λάθος να φοράει φανέλα της αεκ.

καθόλου πορτοφολάδες σε πληροφορώ.

η καφρίλα είναι παντού η ίδια, μην ψάχνεις να βρεις χρώμα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τη Λαυρίου τη βαφτίσαμε ξαφνικά του Ολυμπιακού;; δεν ήταν συνάντηση;

Συνάντηση κανονική ήταν, απλά ξέφυγε πολύ.

Φυσικά, ακόμα και σήμερα, μαθαίνουμε από τους δημοσιογράφους για τις εφέσεις των καταδικασθέντων, και αναρωτιόμαστε αν ο σακάτης ήταν ο εγκληματίας ή αν την πλήρωσε για άλλους. Δεν θα πω ότι είναι λάθος. Θυμάμαι όμως, ότι αμέσως μετά τα γεγονότα της Λαυρίου, στην ίδια ακριβώς περιοχή (Μεσόγεια), "άκακοι φίλαθλοι" (και όχι επιστήμονες) του παναθηναϊκού, μαχαίρωσαν και άφησαν αιμόφυρτο οπαδό του Ολυμπιακού έξω από καφετέρια, ο οποίος και κατέληξε πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Ποτέ οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν έγραψαν κάτι περισσότερο από την απλή αναφορά του συμβάντος, ποτέ δεν έγραψαν ονόματα (όπως στην περίπτωση φιλόπουλου) και ποτέ δεν μάθαμε αν δικάστηκαν αυτοί που συνελήφθησαν. Μάλιστα μας είπαν ότι το έκαναν για να μην οξυνθούν τα πνεύματα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τύπε έχω φάει πέσιμο από "πορτοφολάδες" σε καφετέρια όπου ήμασταν παρέα 8 άτομα βαζέλια όλοι και ένας αεκτζής, επειδή ο τελευταίος έκανε το λάθος να φοράει φανέλα της αεκ.

καθόλου πορτοφολάδες σε πληροφορώ.

η καφρίλα είναι παντού η ίδια, μην ψάχνεις να βρεις χρώμα.

Ρε τύπε, εδώ βγήκε προχθές οργανωμένος του παναθηναϊκού στον Γκόντζο και είπε ότι του την πέσανε σε καφετέρια στην Μιχαλακοπούλου, επειδή φορούσε κόκκινα Allstars. Κάπου ενδιαμέσως στις φάπες, βρήκε και τους έδειξε ένα εισιτήριο και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
φιλε γκοτζος και οργανωμενος δε παιζει.μονο δικους του βγαζει  στον αερα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μακαρι να θημηθουμε τα παλια ΕΙΝΑΙ ΨΩΛΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ........................

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μακαρι να θημηθουμε τα παλια ΕΙΝΑΙ ΨΩΛΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ........................
λες να ειμαστε τοσο τυχεροι και να παρουν τον ξανθο? :2funny:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μακαρι.το μπλουζακι το εχω φυλαξει απο τοτε που ελεγαν οτι θα ερθει.ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΤΕ ΡΕ ΞΑΝΘΕ ΡΕ ΞΑΝΘΕΕ
τυπε αν τον παρουν και αποτυχει ποιος θα εχει σειρα μετα?ο μουρουζης? :2funny:
γιατι οπως βλεπω ξεθαβουν οποιον προπονητη εχει παρει πρωταθλημα
η λυση ειναι κοντα τους αλλα δεν την βλεπουν
μεσσινας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι ντροπη οπως το γραφω να εξισωνονται οι οπαδοι των αλλων ομαδων με τους επιστημονες.
χαααχαχα
μάλιστα
δεν είναι όλοι ίδιοι
μάλιστα...
οι δικοί μας δέρνουν όμορφα
των αλλονών δέρνουν άσχημα...
χαχααχαχα
ρε τι μαλακίες διαβάζουμε σήμερα...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τυπε αν τον παρουν και αποτυχει ποιος θα εχει σειρα μετα?ο μουρουζης? :2funny:
γιατι οπως βλεπω ξεθαβουν οποιον προπονητη εχει παρει πρωταθλημα
η λυση ειναι κοντα τους αλλα δεν την βλεπουν
μεσσινας ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ?οσο ειναι ο ζοτς εδω ουτε που το σκεφτεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom