Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    350

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ο Μπατίστ παίζει τόσα χρόνια Ελλάδα και δεν έχει αγγίξει άνθρωπο ενώ ο Ψωλόντοσιτς χτυπάει συνεχώς όποιον βρει. Βέβαια είναι θέμα χρόνου να το κάνει σε κανέναν ζόρικο και να τον ξαπλώσει χάμω (αν προλάβει βέβαια γιατί η μισοχυσιά τα κάνει και μετά κρύβεται πίσω από τους άλλους).
καλα ρε εισαστε χαζοι ρε βαζελες;μακαρι να υπαρχουν στον αντιπαλο τετοιοι παιχτες και να κανουν την δικια τους ομαδα πρωτα μπαχαλο,τον βριζετε και απο πανω :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μπατίστ παίζει τόσα χρόνια Ελλάδα και δεν έχει αγγίξει άνθρωπο ενώ ο Ψωλόντοσιτς χτυπάει συνεχώς όποιον βρει. Βέβαια είναι θέμα χρόνου να το κάνει σε κανέναν ζόρικο και να τον ξαπλώσει χάμω (αν προλάβει βέβαια γιατί η μισοχυσιά τα κάνει και μετά κρύβεται πίσω από τους άλλους).
με τον Μπατίστ όλο φιλάκια είναι
τον έχω δει πολλές φορές από κοντά και είναι να σαι μακριά αν νευριάσει ο τύπος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με τον Μπατίστ όλο φιλάκια είναι
τον έχω δει πολλές φορές από κοντά και είναι να σαι μακριά αν νευριάσει ο τύπος
τυπε σωστη παρατηρηση
ολο φιλακια και χτυπηματα στο κωλαρακι ειναι
λες να βγει νεο διδυμο αμιτσι-κοχ? :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε χρηστιδη καραγκιοζιλικη και αυτο του μπατιστ ανμισβητηττα...
αλλα ελα τωρα...πες οσο και ξεροκεφαλος να εισαι...εχεις δει ποτε το μπατιστ να πεταει μπουκαλια?να ειναι ερειστικος με εξεδρα και πολλα αλλα που τα ξερεις....και μιλαμε για ενα τυπο με 8 χρονια πορειασ στα ελληνικα γηπεδα.....οχι 3
αφου ξερεις και εσυ μεσα σου ποσο ερειστικος ειναι....
αλλα πως αλλιως θα εισαι το αγαπημενο παιδι της 7 που απο μικρος ειχες μπλουζα του οσφπ σπιτι σου κλπ κλπ
ελα θεε πες την αληθεια.....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επισης μου θυμιζεις τους κλασικους διαπληκτισμους που ειχα στο δημοτικο που οταν λες κατι στον αλλο απανταει ....ναι αλλα και εσεις....
ξερεις επειδη εχουν περασει πολλα χρονια απο το δημοτικο και μερικοι ανθρωποι αλλαζουν μπορω πλεον να παραδεχτω ναι εκανε μαλακια αυτος ο δικος μου χωρις να ανατρεχω στο παρελθον να δω αμα το εχει κανει και καποιος αλλος.....
:rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επισης μου θυμιζεις τους κλασικους διαπληκτισμους που ειχα στο δημοτικο που οταν λες κατι στον αλλο απανταει ....ναι αλλα και εσεις....
ξερεις επειδη εχουν περασει πολλα χρονια απο το δημοτικο και μερικοι ανθρωποι αλλαζουν μπορω πλεον να παραδεχτω ναι εκανε μαλακια αυτος ο δικος μου χωρις να ανατρεχω στο παρελθον να δω αμα το εχει κανει και καποιος αλλος.....
:rockon:
ρε συ ετσι οπως τα λες τωρα πασο...αλλα εγω ποσταρισα σε εναν αγαναχτισμενο θιγμενο ηθικολογο που εκανε διαγγελμα και αγορευε κατα του εγκληματια τεοντοσιτς...ε εκει κοτσαρισα μια φωτο ενος αθλητη της ομαδας του που επρεπε να ειναι τωρα φυλακη μιας και εκανε το χειροτερο πραγμα και το πιο αντιαισθητικο σε ολα τα θληματα που εχω δει ποτε...αν βρεις εσυ τετοι στην κυριολεξια δολοφονικη αποπειρα απο οποιδηποτε αθλημα χωρις σχεση με μπαλλα,να ειναι ο αλλος κατω και να πας να του λιωσεις το κεφαλι...αμφιβαλλεις μηπως οτι ειναι αποπειρα δολοφονιας;;;σκεψου και πες μου...και εσυ λοιπον εκραζες μια ωρα γιατι βριζει η πεταει μπουκαλια...ε γαμησε μας λοιπον που τωρα το παιζεις παρθενοπιπιτσα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  υποσχεθούμε στους πελάτες  ότι  μεθαύριο θα  χάσουμε γιατί  αλλιώς  δεν κατεβαίνουνε  να  παίξουν !

Επισκέπτης
περα απο αυτα εχω να κανω μαι εωτηση και οποιος θελει ας απαντησει.ο τεοντοσιτς ειναι κωλοπαιδαρας και οχι γιαυτα που ακενει σε αντιπαλους αλλα γιαυτα που ακενει στην ιδια του την ομαδα.και θα αιτιολογησω στην τεχνικη ποινη που περνει που χωρις αιτια με την ομαδα μπροστα 10 ποντους διαπληκτηζετε με τον καλαθη οι διατητες τον προειδοποιουν και ατος συνεχιζει.τον τραβανε οι συμπαιχτες και παει στον παγκο ο ιβκοβιτς εξαλος του ταχωνει τον βριζει και τη κανει ο αθεοφοβος........αντιμιλαει στον προποντη .μετα απο αυτο οτι και να πεις και να θες να δικαιολογησεις δεν μπορεις.οταν δεν σεβετε τον ιδιο τον προπονητη του θα σεβαστει συμπαιχτες και αντιπαλους;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μη  θυμώνετε  τους  πελάτες ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Νίκος Ζαβλανός, παρατηρητής διιτησίας του αγώνα και μέλος της ΚΕΔ, χαρακτήρισε τη διαιτησία του δεύτερου τελικού άριστη.

Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς, ότι χρώματος "γυαλιά" κι αν φοράει δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι έγιναν λάθη. Όχι απαραίτητα μονόπλευρα, αλλά σίγουρα λάθη. Είτε έκριναν το ματς είτε όχι οι διαιτητές δεν ήταν άριστοι.

Κι όμως ο πρώην ρέφερι, Νίκος Ζαβλανός στην έκθεση του, δεν είδε κανένα λάθος. Η επιστολή που είχε στείλει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα είχαν γίνει στον περυσινό τρίτο τελικό δεν βρήκε αποδέκτες αφού η ΕΟΚ δεν προχώρησε στην παραμικρή αλλαγή.

Το κακό σε όλα αυτά είναι ότι η κόντρα "αιωνίων" επηρεάζει και την Εθνική ομάδα. Ο Γιάννης Μπορούσης προανήγγειλε την αποχώρηση του από την επίσημη αγαπημένη, θεωρώντας ότι οι άνθρωποι που διοικούν το Ελληνικό μπάσκετ δεν τον σέβονται. Η ΕΟΚ κινητοποιήθηκε και προσπαθεί να μεταπείσει τον διεθνή σέντερ, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις η πρόληψη είναι καλύτερη από την καταστολή...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον διεθνή Σέρβο γκαρντ του Ολυμπιακού ο οποίος πέταξε μπουκάλι προς τους φίλους του Παναθηναϊκού. Και οι πράσινοι κλήθηκαν για τα μπουκάλια και τις κροτίδες.

Οι διαιτητές δεν είδαν το συμβάν, αλλά οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε καταγγελία ενώ και η αστυνομία το κατέγραψε στην έκθεση της.

Ο Σέρβος κινδυνεύει με τιμωρία και μάλιστα άμεσα αφού την Τρίτη θα απολογηθεί μαζί με τον Παναθηναϊκό ο οποίος κλήθηκε για τα αντικείμενα που έπεσαν από την εξέδρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τυπε σωστη παρατηρηση
ολο φιλακια και χτυπηματα στο κωλαρακι ειναι
λες να βγει νεο διδυμο αμιτσι-κοχ? :2funny:

:huh:

είχε ακουστεί πράγματι κάτι τέτοιο ή πλάκα κάνεις?

για τον αμίτσι (ακα αμίκι, ακα αμαέτσι, ακα αμαέκι, ακα αμέιτσι κτλ) κάτι θυμάμαι να λέγεται (άγγλος γαρ :boobies: ) αλλά για τον κοχ... :think:

ο αμίτσι πάντως δεν ήταν κακό παιχτάκι, ευκίνητος για τα κιλά του και με κινήσεις κάτω από το καλάθι, μου θύμιζε τότε μια πιο λάιτ εκδοχή του βίκτωρ αλεξάντερ της ΑΕΚ, αδικήθηκε λίγο από τον πύργο της βαβέλ που είχε χτίσει ο μπόζα αν και νομίζω πως ήταν από τους λίγους που ξεχώριζαν κάπως (είχε παίξει και ΝΒΑ οι μαλακίες θυμάμαι? :huh:)

ο κοχ από την άλλη ήταν ωραίο παιχτάκι, τύπου χατζηβρέτα, σοβαρός σε όλα και επιπλέον με αξιόπιστο μακρινό σουτ στις λίγες προσπάθειες που έπαιρνε, ωραίος παγκίτης (γενικά του βάζελου του ψιλοπάνε οι γερμανοί και τους γουστάρει ο κόσμος, βλέπε και μινχ στο ποδόσφαιρο)
κι ας την λάδωνε την λακέρδα :rockon: (κοπυραιτ λαγουδάκης)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:huh:

είχε ακουστεί πράγματι κάτι τέτοιο ή πλάκα κάνεις?

για τον αμίτσι (ακα αμίκι, ακα αμαέτσι, ακα αμαέκι, ακα αμέιτσι κτλ) κάτι θυμάμαι να λέγεται (άγγλος γαρ :boobies: ) αλλά για τον κοχ... :think:

ο αμίτσι πάντως δεν ήταν κακό παιχτάκι, ευκίνητος για τα κιλά του και με κινήσεις κάτω από το καλάθι, μου θύμιζε τότε μια πιο λάιτ εκδοχή του βίκτωρ αλεξάντερ της ΑΕΚ, αδικήθηκε λίγο από τον πύργο της βαβέλ που είχε χτίσει ο μπόζα αν και νομίζω πως ήταν από τους λίγους που ξεχώριζαν κάπως (είχε παίξει και ΝΒΑ οι μαλακίες θυμάμαι? :huh:)

ο κοχ από την άλλη ήταν ωραίο παιχτάκι, τύπου χατζηβρέτα, σοβαρός σε όλα και επιπλέον με αξιόπιστο μακρινό σουτ στις λίγες προσπάθειες που έπαιρνε, ωραίος παγκίτης (γενικά του βάζελου του ψιλοπάνε οι γερμανοί και τους γουστάρει ο κόσμος, βλέπε και μινχ στο ποδόσφαιρο)
κι ας την λάδωνε την λακέρδα :rockon: (κοπυραιτ λαγουδάκης)
Αμίτσι, Τζον (1996-1997). Λάθος άνθρωπος σε λάθος ομάδα. Μπάσκετ ήξερε πάντως, καθ’ότι έκανε συμπαθητική καριέρα στο ΝΒΑ. Τελικά τον παίκτη που, ξυπνώντας ένα πρωϊνό, ένιωσε την χούφτα τον Τζόνοθαν στα ευαίσθητα σημεία του δεν τον μάθαμε ποτέ..

Updated : Τελικά τον μάθαμε.. Μίκαελ Κοχ, ο εκλεκτός.. Από τότε ο Τζον έμενε μόνος του στο δωμάτιο σε κάθε αποστολή.. Επιπλέον, πήγαινε σ’ ένα κολλέγιο για να κάνει το δάσκαλο στα παιδάκια και παραπονέθηκαν γονείς ότι “έβαζε χέρι” στα μικρά..

dspphoto

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έτσι για να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η διαχρονική κόκκινη προπαγάνδα διαβάστε αυτό:

και τι ακριβως λεει αυτο το αρθρο που δεν το ξερουμε;και ολοι οι φιλαθλοι και οι ιδιοι οι γαυροι ασχετα αν δεν εχουν τα αρχιδια να το παραδεχτουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom