αυτο με τις βολες εχει καταντησει αστειο...περα που μαθαμε τη δικαιολογια για inside game κλπ κλπ δεν ειναι μονο αυτο...
καταρχας η διαφορα στις βολες εχω την αισθηση πως δημιουργηθηκε περισσοτερο στο 2ο δεκαλεπτο...οταν πχ φαουλ καθαρο οκ στο διαμαντιδη 2βολεσ +τεχνικη σωστα ποινη αλλες 2, + 4 φαουλ του ξυλοκοπου γλυνιαδακη αμεσως αμεσως +8 βολες ο παναθηναικος....και καποια αλλα φαουλ που δε θυμαμαι ακριβως....και πως να κανεις φαουλ στον οσφπ οταν ο τεοντοσιτς στα 10 δευτερολεπτα σουταρει απο τα 8 μετρα χωρις να αλλαξουν πανω απο 5-6 πασες....
ασχολουμαι με τη διαιτησια που δε το κανω συχνα γιατι το εχουν παραγαμησει οι του οσφπ για εχθες και δεν εχουν απολυτα δικιο.....
εγω ειμαι αυτος που παραδεχομαι πως ο παναθηναικος τα τελευταια χρονια σιγουρα εχει καποια σφυριγματα παραπανω....
οσο αναφορα το σπανουλη επειδη σημερα ειδα τα βιντεακια...ειναι γραφικος-γελοιος και πολλα αλλα....τι τρεχει να παρεις το μπουκαλι ρε μαλακα?να το εκανε καποιος μπουρουσης-πριντεζης παπαλουκας θα το καταλαβαινα....βγαζει πολυ κομπλεξ τελικα το παιδι....και δε ξερεω αρχιζω και πιστευω πως οταν εανς παιχτης πιανει λιμανι αλλαζει και χαρακτηρα....θυμαμαι το σπανουλη ενα ηρεμο τυπο στο παο μεχρι και στους πανυγηρισμους.....τωρα βλεπω ενα σπανουλη πορωμενο - προκλητικο κλπ....καλα τοσο πολυ θελουν να αρεσουν στη θυρα 7 και να γινονται αγαπημενα παιδια....
Γενικα στον αθλητισμο μπορω να δικαιολογησω καποιους παιχτες οταν γινονται αψιμαχιες τυπου τσαρτσαρη-σαπνουλη ,ενταση αγωνα κλπ κλπ δε δικαιολογω τους καφρους ,βια,κλπ αλλα ο τεοντοσιτς τεινει να με εκθεσει....ο μεγιστος καραγκιοζης που κατα εμε ειανι απο αυτους που προκαλουν τη βια στα γηπεδα (ειδα το βιντεακι με το μπουκαλι που πεταξε στους φιλαθλους).
ειλεικρινα και παιχτης του παναθηνιακου να το εκανε αυτο θα ελεγα.....