Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όχι και μοναδικός. Δηλαδή δεν νιώθουν ευρωπαίοι όταν στο UEFA αποκλείουν μες στο κατακαλόκαιρο ομάδες με ερυθρόλευκα.
Και για να μιλήσω λιγο σοβαρά όντως το μπάσκετ δεν είναι πρώτο σε δημοφιλία αλλά απ τη στιγμή που σε ένα διαγωνισμό συμμετέχουμε και οι δύο κι εγώ έρχομαι πρώτος τι νόημα έχει μετά να απαξιώνεις το διαγωνισμό
ποιος σου ειπε οτι τον απαξιωσα;; εσυ του δινεις υπερβολικη αξια, εχετε μια παρα πολυ καλη ομαδα, ισως την καλυτερη στην ευρωπη της τελευταιας 10τιας αλλα στην ευρωπη ολος ο κοσμος αλλο τοπι παρακολουθει και ασχολειται, αν εσυ μπλεκεις το σωβρακο με την γραβατα.........

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχχα!!!

το έχω σκεφτεί για αυτό θα κάθομαι ήσυχος στα αυγά μου!!

δεν θα σαλεύω καθόλου!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ποιος σου ειπε οτι τον απαξιωσα;; εσυ του δινεις υπερβολικη αξια, εχετε μια παρα πολυ καλη ομαδα, ισως την καλυτερη στην ευρωπη της τελευταιας 10τιας αλλα στην ευρωπη ολος ο κοσμος αλλο τοπι παρακολουθει και ασχολειται, αν εσυ μπλεκεις το σωβρακο με την γραβατα.........

Aνάμεσα σε όσους ασχολούνται με το αθλημα αυτό για τη δημοφιλία του οποιου έκανα αναφορά ειμαι πρώτος . Απο κει και πέρα τα υπόλοιπα αν μου τα πει κάποιος οπαδός της Man Utd ή της Milan που δεν έχει αντίστοιχο μπασκετικο τμήμα και απέχω πολύ απ τα ποδοσφαιρικά τους να το δεχτώ......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν αύριο θα είμαι ΟΑΚΑ ανάμεσα στους βάζελους και με πανό "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία"!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχα

Ανάμεσα σε 33 βάζελους και 38 σεκιουριτάδες;;;;;

paovolos1.jpg

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Aνάμεσα σε όσους ασχολούνται με το αθλημα αυτό για τη δημοφιλία του οποιου έκανα αναφορά ειμαι πρώτος . Απο κει και πέρα τα υπόλοιπα αν μου τα πει κάποιος οπαδός της Man Utd ή της Milan που δεν έχει αντίστοιχο μπασκετικο τμήμα και απέχω πολύ απ τα ποδοσφαιρικά τους να το δεχτώ......
ενω αν στα πει καποιος οπαδος της ρεαλ η της cska θα του βγαλεις γλωσσα ε;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ο κοσμος οντως ασχολειτε με αλλο τοπι αλλα οχι με το ελληνικο πρωταθλημα
ασχολειτε με το αγλικο με το ισπανικο με το ιταλικο το γερμανικο το γαλλικο κλπ αλλα οχι με το ελληνικο
περισσοτερο ασχολουντε οι ξενοι με την ομαδα μπασκετ του παναθηναικου παρα με το πρωταθλημα ποδοσφαιρου που εχουμε

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ενω αν στα πει καποιος οπαδος της ρεαλ η της cska θα του βγαλεις γλωσσα ε;;

Οσο αφορά το μπάσκετ φυσικα φέτος ειμαι πρωταθλητής και συνολικά βρισκομαι κοντα τους στη συγκομιδη τροπαιων. Για το ποδοσφαιρο δε με παιρνει να μιλησω . Εσυ όμως θεωρείς ότι  θα είσαι λαλίστατος ......... τοσο μπασκετικά όσο και ποδοσφαιρικα

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
προς μαλακα με περικεφαλαια....
θα σε γαμαω εγω θα σε γαμανε τα παραρτηματα μου θα σε γαμανε πολλοι ακομα....
βγαλε την περικεφαλαια στησου (ετσι και αλλοιως εισαι συνηθισμενος) στα τεσσερα οπλισου με βαζελινη και υπομονη και προσπαθησε να το απολαυσεις....ετσι και αλλοιως σε δικο σου κοσμο ζεις οποτε εγω θα σε γαμαω εσυ θα σκουζεις αλλα θα μπορεις να μπαινεις εδω στο μπου και να ισχυριζεσαι οτι γαμας εσυ....
τι και αν εισαι στα τεσσερα και σκουζεις...
γαμησι και το ενα γαμησι και το αλλο...

Μωρή ξεσκισμένη λούγκρα, μωρή πουτάνα χεσμένη στη μάπα, πότε θα καταλάβεις ότι είσαι από κάτω και ρουφάς πράσινα χύσια μιά ζωή;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μωρή ξεσκισμένη λούγκρα, μωρή πουτάνα χεσμένη στη μάπα, πότε θα καταλάβεις ότι είσαι από κάτω και ρουφάς πράσινα χύσια μιά ζωή;
οτι πεις...ειπαμε και με τον κωλο γαμας...ειναι και αυτος ενας τροπος...δεν εχει σημασια οτι σκουζεις....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τα θελει ο κωλος του βάζελου μου φενεται να παει προκρηματικα και να ξεφτυληστει απο καμια μαπαμπι οπως εμεις περσι...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενα μεγαλο μπραβο στον ζιλμπερτο...τελευταιο ματς του στο οακα...
σε αλλους αρεσει αυτος ο παιχτης σε αλλους δεν αρεσει...οπως και να εχει ειναι ενα υποδειγμα αθλητη και το βασικοτερο για εμενα συμπεριφορας στα γηπεδα.........
μπραβο του.... :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάλι θα τα κονομήσει ογάβρος........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!