Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Σώθηκε και ο Αστέρας του Μποροθρύλου...όχι θα έπεφτε! Ευτυχώς που ο Πιλάβιος είναι Παναθηναϊκός...Κάτι σα τον Βασσάρα ένα πράμα...

Πιάσανε και ένα "λουλούδι" δολοφόνο της Λαυρίου να πάει να το σκάσει με έναν με Καλάσνικωφ. Μιλάμε η κόκκινη αλητεία δεν έχει κανένα όριο και κανένα ηθικό φραγμό. Αυτά να τα βλέπει η γαυρο-οικογένεια Προδοτογιάννη που παίζουν τα ανύπαρκτα πουλάκια τους όλη μέρα σαν γνήσιες αδερφές που είναι.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
όχι, θυμήθηκα κάτι εποχές πριν 15 χρόνια και 1 μέρα ακριβώς.

τότε που η αστέρω του μπάσκετ έφαγε μια 35άρα στο κεφάλι

Ας μην αναφέρω τώρα τις 30άρες στο εξοχικό μας που είναι άπειρες, απλά θα σου πω ότι σε πολλά από τα ματς αυτά, ο Ζότς στο τέλος έβαζε τη δεύτερη πεντάδα. Αλλιώς αν ήταν μουνόπανο σαν τον Ιωαννίδη (ο κατά δήλωσήν του καθηγητής της αλητείας που τον έκανε ο Καραμανλής και Υφυπουργό Αθλητισμου!!!!) θα τρώγατε 50αρες στα αυτιά σε 5-6 ματς.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ας μην αναφέρω τώρα τις 30άρες στο εξοχικό μας που είναι άπειρες, απλά θα σου πω ότι σε πολλά από τα ματς αυτά, ο Ζότς στο τέλος έβαζε τη δεύτερη πεντάδα. Αλλιώς αν ήταν μουνόπανο σαν τον Ιωαννίδη (ο κατά δήλωσήν του καθηγητής της αλητείας που τον έκανε ο Καραμανλής και Υφυπουργό Αθλητισμου!!!!) θα τρώγατε 50αρες στα αυτιά σε 5-6 ματς.
αχαχαχα, ναι σε κάτι ματς που προέτρεπε τους ξένους του βάζελου να βάλουν πάνω από 35 πόντους γιατί οι ξένοι δεν ήξεραν τι είχε γίνει το 96, ενώ ο αλβέρτης που ήξερε ήθελε να γράψει το κοντέρ παραπάνω για να σβηστεί η ντροπή.
ναι , τα θυμάμαι τώρα που τα αναφέρεις.

εντιτ: αλλά ούτε με τον σκοτωμένο ολυμπιακό δεν τα καταφέρατε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προς μαλακα με περικεφαλαια....
θα σε γαμαω εγω θα σε γαμανε τα παραρτηματα μου θα σε γαμανε πολλοι ακομα....
βγαλε την περικεφαλαια στησου (ετσι και αλλοιως εισαι συνηθισμενος) στα τεσσερα οπλισου με βαζελινη και υπομονη και προσπαθησε να το απολαυσεις....ετσι και αλλοιως σε δικο σου κοσμο ζεις οποτε εγω θα σε γαμαω εσυ θα σκουζεις αλλα θα μπορεις να μπαινεις εδω στο μπου και να ισχυριζεσαι οτι γαμας εσυ....
τι και αν εισαι στα τεσσερα και σκουζεις...
γαμησι και το ενα γαμησι και το αλλο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς μαλακα με περικεφαλαια....
θα σε γαμαω εγω θα σε γαμανε τα παραρτηματα μου θα σε γαμανε πολλοι ακομα....
βγαλε την περικεφαλαια στησου (ετσι και αλλοιως εισαι συνηθισμενος) στα τεσσερα οπλισου με βαζελινη και υπομονη και προσπαθησε να το απολαυσεις....ετσι και αλλοιως σε δικο σου κοσμο ζεις οποτε εγω θα σε γαμαω εσυ θα σκουζεις αλλα θα μπορεις να μπαινεις εδω στο μπου και να ισχυριζεσαι οτι γαμας εσυ....
τι και αν εισαι στα τεσσερα και σκουζεις...
γαμησι και το ενα γαμησι και το αλλο...

γαμιά πρόσεχε γιατί η ζωή είναι πουτάνα.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

strauss%2Bkahn%2Briding.jpg

URL]]

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε φιλε κανεις σαν 5χρονο, αντι να ανησυχεις που εσεις και οι εβραιοι της μακαμπι στην ευρωπη ασχολειστε με το μπασκετ γιατι οι εβραιοι εινα ο μοναδικος τροπος στο να θεωρησουν τον εαυτο τους ευρωπαιο και οχι ασιατη και εσεις γιατι ειστε παντελως ανυπαρκτοι παντου , καθεσαι και μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με τον ζοτς και την υπερομαδα, τι να σου πω!! μπραβο να τους χαιρεσαι, ικανοποιηθηκες τωρα;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε φιλε κανεις σαν 5χρονο, αντι να ανησυχεις που εσεις και οι εβραιοι της μακαμπι στην ευρωπη ασχολειστε με το μπασκετ γιατι οι εβραιοι εινα ο μοναδικος τροπος στο να θεωρησουν τον εαυτο τους ευρωπαιο και οχι ασιατη και εσεις γιατι ειστε παντελως ανυπαρκτοι παντου , καθεσαι και μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με τον ζοτς και την υπερομαδα, τι να σου πω!! μπραβο να τους χαιρεσαι, ικανοποιηθηκες τωρα;;
τετοια σκεφτεσαι το βραδυ για να σε παρει ο υπνος;;
τελικα τα 6 ειναι πολλα...παρα πολλα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ερχεται

Συνημμένα

• Image.ashx.jpg
    Image.ashx.jpg
    232,4 KB · Εμφανίσεις: 29

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Έτσι γουστάρω Άγγελο. Με την βοήθεια της Παναγίας θα τους γαμήσουμε τα πάντα!!!  :2funny: :2funny:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ελα και Ματος εχω...και Νινη εχω.....

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο η Μποταφόγκο ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτησή του Μαρσέλο Μάτος.
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Μαρσέλο Μάτος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά το ίδιο φαίνεται ότι κάνουν και στην Μποταφόγκο, όπου αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής ως δανεικός από τους πράσινους.

Πωλείται ο Νίνης
Σε ανεπίσημες επαφές με ομάδες του εξωτερικού για τη μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη βρίσκεται εσχάτως ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “PRESS Time”.
Αν κατατεθεί ικανοποιητική επίσημη πρόταση στους «πράσινους» και με δεδομένο το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας μέσος να αποχαιρετήσει την Παιανία το προσεχές καλοκαίρι.

Βοηθα Παναγια θα λεμε του χρονου ερθει δεν ερθει ο Αγγελος.
Εγω παντως Δωνη προβλεπω.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1

Όχι και μοναδικός. Δηλαδή δεν νιώθουν ευρωπαίοι όταν στο UEFA αποκλείουν μες στο κατακαλόκαιρο ομάδες με ερυθρόλευκα.
Και για να μιλήσω λιγο σοβαρά όντως το μπάσκετ δεν είναι πρώτο σε δημοφιλία αλλά απ τη στιγμή που σε ένα διαγωνισμό συμμετέχουμε και οι δύο κι εγώ έρχομαι πρώτος τι νόημα έχει μετά να απαξιώνεις το διαγωνισμό

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όχι και μοναδικός. Δηλαδή δεν νιώθουν ευρωπαίοι όταν στο UEFA αποκλείουν μες στο κατακαλόκαιρο ομάδες με ερυθρόλευκα.
Και για να μιλήσω λιγο σοβαρά όντως το μπάσκετ δεν είναι πρώτο σε δημοφιλία αλλά απ τη στιγμή που σε ένα διαγωνισμό συμμετέχουμε και οι δύο κι εγώ έρχομαι πρώτος τι νόημα έχει μετά να απαξιώνεις το διαγωνισμό

το απαξιώνει και είναι και πρώην (ή νυν, δεν θυμάμαι) διαιτητής μπάσκετ  :2funny: :2funny: :2funny:

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν αύριο θα είμαι ΟΑΚΑ ανάμεσα στους βάζελους και με πανό "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία"!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τυπε θα τους κουρεψει ολους
και θα βαπτισει ορθοδοξους οσουν δεν ειναι :2funny:
Καιρός να φάνε φάπες ορισμένοι χρυσοπληρωμένοι περπατητές σας.  :s&m_1:
Αγγελάρας και τα μυαλά στο μπλέντερ!! :rockon: :rockon:
Τον φαντάζεσαι να είχε Μήτρογλου-Καστίγιο στην ομάδα;;; :grin: