apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ήμουνα μέσα τύπε σ'εκείνο το Final Four... Απίστευτα πράγματα πραγματικά, αλλά ας κοιτάζουμε μπροστά....στο 7ο!!!
Ήμουνα μέσα τύπε σ'εκείνο το Final Four... Απίστευτα πράγματα πραγματικά, αλλά ας κοιτάζουμε μπροστά....στο 7ο!!!
Βασιλακη , τι να τα κανεις τα λεφτα οταν εισαι απων απο ιστορικες στιγμες σαν κι αυτες ?
Καποτε ειπα οτι ο μεγαλυτερος παικτης ολων των εποχων στο ελληνικο μπασκετ ειναι ο Δημητρης Διαμαντιδης.........ναι ακομα μεγαλυτερος κι απο τον Νικολα με τον οποιο μεγαλωσα......τα επιχειρηματα τα ειχα παραθεσει και δεν ειναι ωρα να επαναλαμβανομαι.....η αμυνα , η ομαδικοτητα , οι κουπες ειναι που ξεχωριζουν το Δημητρη απο τον Νικολα.......τωρα εχει να πει κανεις τιποτα ?
Σε μια εποχη που ντρεπεσαι να πεις στο εξωτερικο οτι εισαι Ελληνας ο μπακετικος ΠΑΟ δειχνει τον δρομο........μαγκες , κανατε ολους τους Ελληνες περηφανους αποψε !!
εκεινη η ομαδα που ειχε η μπολονια ηταν απιστευτη
ειχε για προπονητη τον μεσσινα
και παιχτες
τζινομπιλι
γιαριτς
σανι μπου
αντερσεν
σμοντις
ριγκοντο
γκριφιθ
γκρειντζερ
στο ημιχρονο ηταν 8 ποντους μπροστα και επαιζαν στην εδρα τους
και ομως εχασαν στο τελος
δεν θα ξαναγινει αυτο!!
ΚΟΝΤΑ ειναι κι αυτο....Ήμουνα μέσα τύπε σ'εκείνο το Final Four... Απίστευτα πράγματα πραγματικά, αλλά ας κοιτάζουμε μπροστά....στο 7ο!!!
ΚΟΝΤΑ ειναι κι αυτο....
εναν καλο σεντερ θελει η ομαδα και τιποτα αλλο
Μεγαλε χαμηλα την μπαλα......οσο και εαν ειναι μεγαλος ο Μητσος και εχει πετυχει περισσοτερα απο τον Νικολα, εχει και αλλα ψωμια να φαει ακομα... δεν εχει να κανει μονο με τιτλους... εχει να κανει και με την εποχη και το ρευμα που δημιουργησε ο Νικολας... το αν μιλαμε τωρα για τον Μητσο το αφειλουμε στον Νικολα...
Μην τα κανουμε ολα σουπα πανω στην χαρα μας...
Πολυ σωστο κι αυτο !!!!!Δύο κινήσεις: σουτάρει τον Τέπιτς (μου αρέσει που θα πάρει και πριμ για το Ευρωπαϊκό! δυό κλωτσιές θέλει όχι πριμ) και παίρνει μεγάλο άσσο να ξεκουράζει τον Μήτσο (τριπλέτα με τον Καλάθη).
Έλληνα τον Μπατίστ και παίρνουμε μεγάλο Αμερικάνο στη θέση 5
στο ποδόσφαιρο τι κάνατε;
Δύο κινήσεις: σουτάρει τον Τέπιτς (μου αρέσει που θα πάρει και πριμ για το Ευρωπαϊκό! δυό κλωτσιές θέλει όχι πριμ) και παίρνει μεγάλο άσσο να ξεκουράζει τον Μήτσο (τριπλέτα με τον Καλάθη).
καλα ο τεπιτς δεν την γλυτωνει τυπεΔύο κινήσεις: σουτάρει τον Τέπιτς (μου αρέσει που θα πάρει και πριμ για το Ευρωπαϊκό! δυό κλωτσιές θέλει όχι πριμ) και παίρνει μεγάλο άσσο να ξεκουράζει τον Μήτσο (τριπλέτα με τον Καλάθη).
Εδώ διαφωνώ, γιατί τον Μάριτς δεν τον είδαμε φέτος λόγω του τραυματισμού του και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίχτης. Εγώ θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε έναν παίχτη με φαρμακερό σούτ, ο οποίος θα παίζει ασσόδυο και θα κατεβάζει και την μπάλα
ειναι τόσο δύσκολο να πείτε ένα σκορ;Υποταχθήκαμε στην ανωτερότητα του Καλόπουλου, του Σαραϊδάρη, του Μπέου και του άλλων παραγκιτών...Επίσης, στον αγώνα στο Καραϊσκάκη διδαχθήκαμε ήθος (κατά την δήλωση του πραγματικά μεγάλου άνδρα Κατέλη).