Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:rockon:

Συνημμένα

• t_1041_105376987.JPG
    t_1041_105376987.JPG
    235,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • zots.jpg
    zots.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 47

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκαν όλοι οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την ήττα τους στον τελικό του Final 4 της Βαρκελώνης.

Γκάι Πνίνι: «Η καλύτερη ομάδα κέρδισε και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Φτάσαμε πολύ μακριά. Δώσαμε τα πάντα, αλλά κάποιες φορές δεν ήταν αρκετό. Θέλω να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς οπαδούς μας για τη συμπαράστασή τους. Ήταν το πρώτο μου Final 4 κι ελπίζω όχι το τελευταίο. Δεν θα ξεχάσω την εμπειρία κι ελπίζω την επόμενη φορά να το κατακτήσουμε».

Ταλ Μπερστάιν: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Φτάσαμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Παλέψαμε για 40 λεπτά αλλά όλοι είδαν πόσο μεγάλη ομάδα είχαμε απέναντί μας. Κάθε φορά που πλησιάζαμε, είχαν τον τρόπο να ξεφεύγουν και πάλι. Έχουν πολλή εμπειρία».

Τσακ Έιντσον: «Είχαμε μία χρυσή ευκαιρία για τη νίκη, αλλά τη χάσαμε και είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πως αν ο Ντορόν Πέρκινς ήταν εδώ, θα είχαμε κερδίσει. Κάναμε κάποια καλά πράγματα σήμερα, αλλά υστερήσαμε σε κάποιους άλλους τομείς. Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα κι εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας».

Τζέρεμι Πάργκο: «Θέλαμε να κερδίσουμε και πιστεύω πως μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός φόρτωσε τη ρακέτα του στο πρώτο μέρος και ήταν δύσκολο να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία».

Ντέιβιντ Μπλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες και ήμασταν προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Όταν αντιμετωπίζεις έναν παίκτη που είναι MVP της σεζόν, καλύτερος αμυντικός και πολυτιμότερος του Final 4, είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα απέναντί του. Το πικ-εν-ρολ του Παναθηναϊκού μάς προκάλεσε πολλά προβλήματα και δεν είχαμε την απάντηση. Είναι κρίμα, γιατί φτάσαμε τόσο κοντά. Κρατήσαμε μία σπουδαία ομάδα στους 78 πόντους, πράγμα που σημαίνει πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά υστερήσαμε στην επίθεση».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ο μαλάκας ο Βαρδινογιάννης είχε πουλήσει την ΠΑΕ στους Γιαννακόπουλους πριν 15 χρόνια που του δίνανε λευκή επιταγή τώρα θα πανηγυρίζαμε Champions League αλλά η γαυροσύνη του δεν τον άφησε. Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον  νοικοκύρη, η απόφασή του αυτή έδωσε ουσιαστικά στο σύλλογο τίτλους στο μπάσκετ μοναδικούς στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρονικά.

Εμπρός τώρα όλα γερά για το double στην Ελλάδα και να μπουν οι βάσεις για το 7ο μέσα στην Τουρκία.
μια ειναι η λυση
και την ξερει ο τζιγγερ τυπε

Συνημμένα

• tzigger.jpg
    tzigger.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 13

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν ο μαλάκας ο Βαρδινογιάννης είχε πουλήσει την ΠΑΕ στους Γιαννακόπουλους πριν 15 χρόνια που του δίνανε λευκή επιταγή τώρα θα πανηγυρίζαμε Champions League αλλά η γαυροσύνη του δεν τον άφησε. Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον  νοικοκύρη, η απόφασή του αυτή έδωσε ουσιαστικά στο σύλλογο τίτλους στο μπάσκετ μοναδικούς στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρονικά.

Εμπρός τώρα όλα γερά για το double στην Ελλάδα και να μπουν οι βάσεις για το 7ο μέσα στην Τουρκία.
μην αναφερεις ξανα την λεξη τσ.λ και οτι αλλος τιτλος ευρωπαικος για ελληνικα δεδομενα

τωρα πλεον με την κακη οικονομικη κατάσταση και το ξυλο που πεφτει εδω σε καθε μεγαλο ντερμπι

ειναι ζητημα χρονου να μας αποκλεισουν απο της διοργανώσεις για καμια 5ετια

εδω παντα η ιδεολογια ηταν παιρνουμε πρωταθλημα περναμε ομιλους και οτι βγει...

πλεον ομως...αλλο μπασκετ και αλλο ποδοσφαιρο  ;)

ο παο ειχε την ευκαιρεια παλια, το 95 η ποιο παλια τωρα ποια ειναι αργα....

γιαυτο βγαζει ολος ο κοσμος τρελη χαρα με τους τιτλους στο μπασκεττ  ;) ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Καποτε  ειπα  οτι  ο  μεγαλυτερος  παικτης  ολων των εποχων στο ελληνικο  μπασκετ ειναι ο Δημητρης Διαμαντιδης.........ναι ακομα μεγαλυτερος κι απο τον Νικολα με τον οποιο μεγαλωσα......τα επιχειρηματα τα ειχα παραθεσει και δεν ειναι ωρα να επαναλαμβανομαι.....η αμυνα , η ομαδικοτητα , οι κουπες ειναι που ξεχωριζουν το Δημητρη απο τον Νικολα.......τωρα  εχει να πει κανεις τιποτα ?

Σε  μια εποχη που ντρεπεσαι να πεις στο εξωτερικο οτι εισαι Ελληνας  ο μπακετικος ΠΑΟ  δειχνει τον δρομο........μαγκες , κανατε ολους τους Ελληνες περηφανους αποψε !!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Καποτε  ειπα  οτι  ο  μεγαλυτερος  παικτης  ολων των εποχων στο ελληνικο  μπασκετ ειναι ο Δημητρης Διαμαντιδης.........ναι ακομα μεγαλυτερος κι απο τον Νικολα με τον οποιο μεγαλωσα......τα επιχειρηματα τα ειχα παραθεσει και δεν ειναι ωρα να επαναλαμβανομαι.....η αμυνα , η ομαδικοτητα , οι κουπες ειναι που ξεχωριζουν το Δημητρη απο τον Νικολα.......τωρα  εχει να πει κανεις τιποτα ?

Σε  μια εποχη που ντρεπεσαι να πεις στο εξωτερικο οτι εισαι Ελληνας  ο μπακετικος ΠΑΟ  δειχνει τον δρομο........μαγκες , κανατε ολους τους Ελληνες περηφανους αποψε !!

+1908

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Είμαστε ξανά πρωταθλητές! Ευχαριστώ κόσμο και παίκτες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πανευτυχής μετά την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου, ανέφερε πως πήραν την κούπα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, σημείωσε πως δεν υπάρχει μυστικό της επιτυχίας και πρόσθεσε πως σήμερα πανηγυρίζουν και από αύριο σκέφτονται το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.
«Είμαστε ξανά πρωταθλητές! Ευχαριστώ κόσμο και παίκτες»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια. Στην αρχή χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες όπως ο Γιασικεβίτσιους και ο Σπανούλης και πολύ κόσμος είπε ότι θα έχουμε προβλήματα στη σεζόν. Ακόμα και για να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Όμως τα καταφέραμε. Είμαστε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης και σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έκαναν μεγάλες προσπάθειες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αφιέρωσαν πολύ ώρα στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους οι οποίοι και σήμερα μας βοήθησαν όπως έκαναν και τόσα χρόνια. Ευχαριστώ και την Μακάμπι που έκανε ένα ωραίο παιχνίδι, ενώ η ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι παράδειγμα για όλους».

Για το ματς
Στο πρώτο κομμάτι του κάναμε πολλά λάθη αλλά μετά παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε καλύτερο κοντρόλ στο ματς, αλλά με κάποια λάθη στο τέλος δώσαμε την δυνατότητα στη Μακάμπι για να μας φτάσει. Όμως η ομάδας μας άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες ήταν οι ήρωες της βραδιάς».

Για το που αφιέρωσε τη νίκη:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον 6ο τίτλο στην ιστορία του και όχι εγώ το 8ο. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να πω και κάτι. Μου έστειλε ένας καλός μου φίλος μήνυμα που τον είχα βοηθό προπονητή και ήθελε να έρθει στο γήπεδο. Όμως έχασε χθες τον πατέρα του. Και εγώ θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη…»

Για τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:
«Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγο. Όπως λέει και ένα ισπανικό τραγούδι ζεις μόνο μια φορά και εγώ θέλω να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Είμαι ερωτευμένος με το άθλημα και θέλω πολύ να συνεχίσω…»

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας
«Ολοι δουλεύουν τη χρονιά για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Ετσι είναι η ζωή. Αυτή τη νύχτα γυρνάμε στην Αθήνα και είναι σίγουρο ότι θα το γλεντήσουμε. Όμως την Τρίτη θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο τελικό που έχουμε για το ελληνικό κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι ένας άλλος τίτλος και πρέπει να σκεφτούμε πως θα ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Να ξεχάσουμε όλα περάσαμε εδώ και να αφοσιωθούμε στο μέλλον. Ωραιο το παρελθόν και το παρόν αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και το μέλλον».

Για το μυστικό της επιτυχίας;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Το πρώτο απ' όλα είναι να βρισκόμαστε στις προπονήσεις και να γινόμαστε καλύτεροι. Παίξαμε όπως παίξαμε και είμαι πολύ χαρούμενος! Οι παίκτες δίνουν το μήνυμα πως πρέπει να παίζει κάποιος. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη του Παναθηναϊού στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά:
«Ηταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη για μας, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και τα άλλα δύο ματς στην Αθήνα. Σίγουρα μας αντιμετώπισαν με διαφορετικό μάτι γιατί είχαμε παίξει πολύ καλά. Μας γέμισε με αυτοπεποίθηση».

Για το αν θα πάει ποτέ στο ΝΒΑ:
«Ξέρετε την απάντηση. Το ΝΒΑ έχει μεγάλους προπονητές, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά εμένα μου αρέσει η Ευρώπη, η Ελλάδα, η Αθήνα και ο Παναθηναϊκός. Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο…»

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το πιο αρχιδατο αστερι μαγκες...ισως μονο εκεινο της μπολονια να το πλησιαζει...
για ζελικο και γιαννακοπουλους δε χρειαζονται λογια...μιλουν οι κουπες και οι αμετρητες διακρισεις..

το "i feel devotion" της euroleague σε πληρη εφαρμογη απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παγκιτη...

Υ.Γ.αλλη μια εκπληκτικη παρασταση απο τον μοναδικο ελληνα που μπορει να βαλει το ονομα του διπλα σε ιερα τερατα του ευρωπαικου μπασκετ οπως ο πετροβιτσ,ο ντεγιαν,ο νοβιτσκι,ο σαμπονις...

το αθλημα μπορει να ναι ομαδικο,αλλα ακομα και στα ομαδικα αθληματα παικτες ορχηστρες οπως ο διαμαντιδης ξεχωριζουν φανερα απο το συνολο...

συγχαρητηρια λοιπον στο ζινταν του ευρωπαικου μπασκετ...ταλεντο,ηθος,σεμνοτητα,ανιδιοτελεια...
για αυτο  εκτος απο μεγαλος παικτης ειναι και τοσο μεγαλος αρχηγος...
γιατι εχει κανει τους συμπαικτες του να παιζουν ΚΑΙ για αυτον..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το πιο αρχιδατο αστερι μαγκες...ισως μονο εκεινο της μπολονια να το πλησιαζει...
για ζελικο και γιαννακοπουλους δε χρειαζονται λογια...μιλουν οι κουπες και οι αμετρητες διακρισεις..

το "i feel devotion" της euroleague σε πληρη εφαρμογη απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παγκιτη...

Υ.Γ.αλλη μια εκπληκτικη παρασταση απο τον μοναδικο ελληνα που μπορει να βαλει το ονομα του διπλα σε ιερα τερατα του ευρωπαικου μπασκετ οπως ο πετροβιτσ,ο ντεγιαν,ο νοβιτσκι,ο σαμπονις...

το αθλημα μπορει να ναι ομαδικο,αλλα ακομα και στα ομαδικα αθληματα παικτες ορχηστρες οπως ο διαμαντιδης ξεχωριζουν φανερα απο το συνολο...

συγχαρητηρια λοιπον στο ζινταν του ευρωπαικου μπασκετ...ταλεντο,ηθος,σεμνοτητα,ανιδιοτελεια...
για αυτο  εκτος απο μεγαλος παικτης ειναι και τοσο μεγαλος αρχηγος...
τυπε το πιο αρχιδατο αστερι ηταν ειναι και θα ειναι στην μπολονια
ολα τα υπολοιπα ακολουθουν

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

για αυτο  εκτος απο μεγαλος παικτης ειναι και τοσο μεγαλος αρχηγος...

......ρε  μαλακες  εχετε  συνειδητοποιησει  τι εχει κανει αυτη η ομαδα ?    Σε  20  χρονια θα τα λεμε στα παιδια μας  αυτα  τα  κατορθωματα  και θα μας λενε ποσο τυχεροι ειμαστε που τα ζησαμε.....

Θα  μιλαμε  για  Γιαννακοπουλους , Διαμαντιδη  , Ζελικο  οπως  μας λενε οι παλιοι  για  Πελε , Εουσεμπιο , Κροιφ , Πουσκας , Ντι Στεφανο  ,  Τσαμπερλαιν , Ρομπερτσον κι αλλες  μυθικες μορφες του αθλητισμου !!

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
1996 ★
2000 ★★
2002 ★★★
2007 ★★★★
2009 ★★★★★
2011 ★★★★★★

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χριστίδη μπουκωμένη πούστρα άκουσες τι δήλωσαν οι παίχτες και ο προπονητής της Μακάμπι? Ότι ο Παναθηναικός είναι δίκαια και ξεκάθαρα νικητής και πρωταθλητής Ευρώπης γιατί απλά είναι ο καλύτερος... Μάλλον κι αυτοί πουλημένοι θα είναι χαχαχαχα.. Στενοχωριέσαι που δεν έχει Μπέους και Σπάθες στο μπάσκετ ε?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μου φανηκε υπερβολικος ο φαβοριτισμος του ΠΑΟ πριν το τελικο, οκ εχει λυσεις σκεφτηκα αλλα μην υπερβαλουμε! Τελικα στο γηπεδο το απεδειξε, οσο πηγαιναν τη Μακαμπι τα τριποντα ηταν μες στο παιχνιδι αλλα για ποσο; Μεγας Διαμαντιδης ενω ξεπροβαλλει ενας φοβερος Καλαθης. Συγχαρητηρια σε ολο το τιμ του ΠΑΟ, μπραβο τους.

Νομιζω ο αθλος της Μπολονια δεν ξεπερνιεται ευκολα, οσο βλεπω το βιντεο του τελικου και βλεπω ΚΑΙ την Μπολονια να παιζει εκπληκτικα πραγματικα απορω πως πηρε την κουπα εκει μεσα.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
1996 ★
2000 ★★
2002 ★★★
2007 ★★★★
2009 ★★★★★
2011 ★★★★★★

Έτσι με την αλμύρα...η Πανάθα γαμεί και δέρνει! :fuck1:  :zfuck:  :s&m_3:
Ακόμη και η Ευρώπη έγινε πελάτης της Πανάθας!   :kissass2:  :dancing:

Μου φανηκε υπερβολικος ο φαβοριτισμος του ΠΑΟ πριν το τελικο, οκ εχει λυσεις σκεφτηκα αλλα μην υπερβαλουμε! Τελικα στο γηπεδο το απεδειξε, οσο πηγαιναν τη Μακαμπι τα τριποντα ηταν μες στο παιχνιδι αλλα για ποσο; Μεγας Διαμαντιδης ενω ξεπροβαλλει ενας φοβερος Καλαθης. Συγχαρητηρια σε ολο το τιμ του ΠΑΟ, μπραβο τους.

Νομιζω ο αθλος της Μπολονια δεν ξεπερνιεται ευκολα, οσο βλεπω το βιντεο του τελικου και βλεπω ΚΑΙ την Μπολονια να παιζει εκπληκτικα πραγματικα απορω πως πηρε την κουπα εκει μεσα.

Κι αυτό κάνει μεγαλύτερο τον άθλο και φυσικά αξεπέραστο...μέχρι να ξαναγίνει!  :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βασιλακη  ,  τι  να  τα  κανεις  τα  λεφτα  οταν εισαι  απων  απο  ιστορικες  στιγμες  σαν κι αυτες ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ο καλαθης ηταν φοβερος
και στον ημιτελικο αλλα και σημερα
σημερα ειχε μονο 4 ποντους με 2στα2 αλλα 6 ασιστ,1 μονο λαθος!
και ετρεξε πολυ
πολυ καλος

εκεινη η ομαδα που ειχε η μπολονια ηταν απιστευτη
ειχε για προπονητη τον μεσσινα
και παιχτες
τζινομπιλι
γιαριτς
σανι μπου
αντερσεν
σμοντις
ριγκοντο
γκριφιθ
γκρειντζερ

στο ημιχρονο ηταν 8 ποντους μπροστα και επαιζαν στην εδρα τους
και ομως εχασαν στο τελος
δεν θα ξαναγινει αυτο!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μου φανηκε υπερβολικος ο φαβοριτισμος του ΠΑΟ πριν το τελικο, οκ εχει λυσεις σκεφτηκα αλλα μην υπερβαλουμε!
εφοσον απεκλεισε με μπρεικ την περσινη πρωταθλητρια εγινε αυτοματα φαβορι..
Τελικα στο γηπεδο το απεδειξε, οσο πηγαιναν τη Μακαμπι τα τριποντα ηταν μες στο παιχνιδι αλλα για ποσο;
η μακαμπι ΕΤΣΙ επαιζε ολη τη χρονια...
γενικα ολες οι ομαδες του μπλατ παιζουν επιθετικο μπασκετ με πολλα σουτ απο την περιφερεια και γρηγορες επιθεσεις..
απλα σημερα εκανε γρηγορα ο σοφο τα φαουλ και ουσιαστικα εχασε δυναμη στη ρακετα,ελευθερα σουτ στην περιφερεια και αμυνες στα πικ εν ρολ με δεδομενο οτι ο σοφο εχει πολυ γρηγορα πλαγια βηματα και πολυ καλη αντιληψη χωρου..
ενω ξεπροβαλλει ενας φοβερος Καλαθης.
πολυ μεστο ματσ..ξερει οτι δεν εχει καθολου σουτ και ΔΕΝ σουταρει...
σε ολο το φαιναλ φορ εγω μετρησα μονο ενα σουτ σημερα...
ειπαμε...Ζοτσ..

το φετινο ηταν αρχιδατο γιατι κανεις δεν το περιμενε...
ολοι οι "ειδημονες"(μαζι και γω) τα βαζαν με το ζοτσ γιατι δεν επαιρνε γκαρντ..
τωρα ολοι για υπνο..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι αυτό κάνει μεγαλύτερο τον άθλο και φυσικά αξεπέραστο...μέχρι να ξαναγίνει!  :2funny:
κανεις δεν μπορει να πιστεψει πως γυρισαμε και πηραμε εκεινον τον τελικο τυπε

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Obradovic σταμάτα δεν είναι πιά αστείο μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπείο!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
κανεις δεν μπορει να πιστεψει πως γυρισαμε και πηραμε εκεινον τον τελικο τυπε

Ήμουνα μέσα τύπε σ'εκείνο το Final Four... Απίστευτα πράγματα πραγματικά, αλλά ας κοιτάζουμε μπροστά....στο 7ο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom