You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ενα μεγαλο μπραβο και στο ιαν που αναπληρωσε με μεγαλη επιτυχια το κενο του μαριτς. το ευτυχημα ειναι πως έχουν αρχίσει και ρολάρουν παίχτες που όλη τη χρονιά είχαν πιάσει πάτο. καλάθης και σάτο!!
υ.γ. ελπιζω να ειναι η τελευταια χρονια του τεπιτς στην ομαδα.
και ο Τεπιτς να φυγει, ολο και καποιο κωλοβυσμα Σερβο θα μας φερει του χρονου! Αφου τους εχει αδυναμια ο Ζελικο
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
τυπε συμφωνω αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειναι σειρα παιχνιδιων
να περασει ο καλυτερος
σε ενα παιχνιδι μπορει να γινουν τα παντα
την εχουν πατησει ομαδες και ομαδες
ελπιζω να παρουσιασουμε το γνωστο μας προσωπο των φαιναλ 4
σωστος. απλα έχοντας νοοτροπία νικητή και με τοσους τιτλους τοσα χρόνια, το αγχος το έχει η αντιπαλη ομάδα παίζοντας με τον παναθηναικο.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαχα ρε συ οτι σου λεει παιξε το αντιθετο στοιχημα, σιγουρα λεφτα λεμεΟ περσόνας που έλεγε ότι θα χάσουμε με +15 και θα γίνει το 2-2 σε ποιό λαγούμι κρύβεται;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η Ρεαλ δεν παιζει μεσα στην Ισπανια.πιο πολυ φοβαμαι τη ρεαλ παρα τη μακαμπι...η μακαμπι δεν εχει κανα φοβερο ροστερ αν και δεν την εχω δει φετος
η ρεαλ εχει γνωστα ονοματα και παιζει μεσα στην ισπανια οποτε προτιμω μακαμπι για τελικο
Παιζει μεσα στην Καταλανία.
Αν επαιζε επι ενιαιας Γιουγκοσλαβιας η Παρτιζαν Βελιγραδιου στο Ζαγκρεμπ θα ηταν εντος εδρας?
Επισκέπτης
meγαλη προκριση για τον παο και σημερα ο ομπραντοβιτς εδειξε γιατι ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης στην ευρωπη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα ρε συ, μην μασας, αυτά ειναι γούρια.Ο περσόνας που έλεγε ότι θα χάσουμε με +15 και θα γίνει το 2-2 σε ποιό λαγούμι κρύβεται;;;
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
και ο Τεπιτς να φυγει, ολο και καποιο κωλοβυσμα Σερβο θα μας φερει του χρονου! Αφου τους εχει αδυναμια ο Ζελικο
ας φέρει απο την παρτιζαν τον Jan Veselý. δεν με χαλαει καθόλου. μην ειμαστε μηδενιστές. απο τους μεγαλύτερους παίχτες που φορέσανε την φανέλα, σέρβος ειναι (Μποντιρογκα)
dexter_morgan
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πλάκα κάνεις έτσι.. Έχεις παράπονο από τις επιλογές του Ζέλικο;
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχαχα ρε συ οτι σου λεει παιξε το αντιθετο στοιχημα, σιγουρα λεφτα λεμε
Καλά αυτό εννοείται, σε κάτι άλλους πες το.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για μπασκετ μιλαμε, Σερβους θα φερεις. Τι θα φερεις? Βραζιλιανους?και ο Τεπιτς να φυγει, ολο και καποιο κωλοβυσμα Σερβο θα μας φερει του χρονου! Αφου τους εχει αδυναμια ο Ζελικο
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια ο βουγιουκας επαιζε στον ολυμπιακο;
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
Μένει να δούμε τι έχει πάθει ο Ντρού από παντού. Αν έχει ζημιά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα...
Καλάθης-Βουγιούκας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νομιζω οτι δεν θα την γλυτωσεικαι ο Τεπιτς να φυγει, ολο και καποιο κωλοβυσμα Σερβο θα μας φερει του χρονου! Αφου τους εχει αδυναμια ο Ζελικο
αν μεινει θα ειναι σκανδαλο τυπε
μα σημερα που μπηκε τι εκανε το ατομο ρε
.....το μεγαλυτερο εγκλημα του Ζοτς στα 12 χρονια που ειναι στον ΠΑΟ......αλλα και οι Θεοι κανουν λαθη.......Κατι τετοιες βραδιες νιωθω περηφανος οχι μονο που ειμαι ΠΑΟ αλλα που ειμαι Ελληνας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
6 μαιου ειναι ο ημιτελικος τυπεΜένει να δούμε τι έχει πάθει ο Ντρού από παντού. Αν έχει ζημιά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα...
μεχρι τοτε θαχει γινει καλα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο ζελικο με βαση την προσφορα του στο συλλογο και στο ελληνικο μπασκετ δικαιουται αν γουσταρει να κατεβασει την ομαδα με 4 παιχτες..Πλάκα κάνεις έτσι.. Έχεις παράπονο από τις επιλογές του Ζέλικο;
αλλα αυτο το πραγμα με τον τεπιτσ ειναι ανηκουστο....ουτε να τριπλαρει με τη μπαλα δεν μπορει...
οποτε εμπαινε μεσα η μπαρτσελονα εφερνε το ματσ στα ισα...
χαχαχαχαχα...ναι....γουρι αν παει για βρουβες,"σας τα λεγα" αν ερθει..Ελα ρε συ, μην μασας, αυτά ειναι γούρια.
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι πριν 2-3 χρόνια νομίζω...ρε παιδια ο βουγιουκας επαιζε στον ολυμπιακο;
.....το μεγαλυτερο εγκλημα του Ζοτς στα 12 χρονια που ειναι στον ΠΑΟ......αλλα και οι Θεοι κανουν λαθη.......Κατι τετοιες βραδιες νιωθω περηφανος οχι μονο που ειμαι ΠΑΟ αλλα που ειμαι Ελληνας
Αυτος και ο Ντουσαν Κετσμαν... ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι ηρθε να κανει στην ομαδα ;-Ρ
Και ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι δεν κρινω τον Ζοτς. Σπιτι του πρεπει να τις παρει ολες τις κουπες
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα ρε τενεκεδες...
μετα απο τετοια βραδια συζητατε αμα κανει ο τεπιτσ ????
τι να πω... το βαζελιζειν εστι φιλοσοφειν...
και ειμαι γαβρος και σας τα λεω αυτα...
μετα απο τετοια βραδια συζητατε αμα κανει ο τεπιτσ ????
τι να πω... το βαζελιζειν εστι φιλοσοφειν...
και ειμαι γαβρος και σας τα λεω αυτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K