Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

Πάντως εσείς οι βάζελοι(σαν ομάδα εννοώ) είστε πολύ βλάκες.Έχετε πετάξει κάτι δώρα-μαργαριτάρια της ΑΕΚ,άστα.Θυμίζω τα γαύρος -Α.Ε.Κ. 1-2 & 0-1 μεσα στην Ριζούπολη κ εσείς την ίδια αγωνιστική φέρνατε ισοπαλίες με Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη(κ τις 2 φορές)!!!!!!!!!!!!!!!
Είστε άξιοι της μοίρας σας.Χάσατε 2 ευκαιρίες να βγείτε μπροστά κ να πάρετε 2 τίτλους(η ΑΕΚ ήταν εκτός) κ μα......κατε.Ήταν κ στα τελειώματα τότε τα 2 πρωταθλήματα.Αυτά να τα θυμάστε τα δώρα καλά...
;) ;) ;)

Παραγματι η νικη σας επι του  γαυρου,ηταν μισο πρωταθλημα για μας!Ομως που το πας Dark?
Αυτο-EDIT:Tωρα ειδα την ερωτηση σου πιο πριν.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος θα το παρει,αν δεν το παρει ο Παναθηναικος.Ομως αχωνευτο για ενα βαζελο ο ΠΑΟ να μεινει εκτος champions league παλι.
Παντως εντος μας εχετε,εννοεις να στηθουμε?Αν παιξετε οπως στο πρωτο γυρο παλι θα μας κερδισετε.Τον γαυρο μεσα επισης τον εχετε.
Τι μενει?Εμεις στο Καραισκακη!Θα παμε για να τους κηδεψουμε εννοειται,γι'αυτο να σαι σιγουρος.Χλωμο ομως να τα καταφερουμε.Αυτο δειχνει η προιστορια..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πουθενά φιλαρακι μου.Κάποιες σκέψεις - ρετρό κάνω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαμός θα γίνει.Θα σας πάρει κ θα σας σηκώσει.Θα φάει η μύγα σίδερο κ το κουνούπι ατσάλι.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Χωρις Παπαδοπουλο,Νιλσον,Σεριτς,Μορις,Δαρλα σημερα.
"Μαραμενο" τριφυλλι οπως λενε.Εγω βλεπω ολους τους ντεφορμε εξω παντως..και χαιρομαι ιδιαιτερα!
Χμμμ..κι ο Σαλπι παγκο ισως.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τι λες ρε φιλε?ποιος ειναι ο νιλσον?η ο σεριτς?κοιτα με τι παθος επαιξε ο νινης η μπαλια που εωγαλε ο τσιγκας?η γκολαρα που εβαλε ο μαντζιος?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Το λάθος τους θα είναι να κατέβουν...
Μπαοκια καθήστε πάνω..Δεν παίζουν οι Αθηναίοι..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα βαζέλια.
Επιτρέψτε μου λίγες σκέψεις μου για χθες:
ο Μουνιόθ,δυστυχώς για σας,μου φαίνεται τελικά λίγος.όλο βρίζει ,φωνάζει κ γκρινιάζει κ απο υπομονή κ ηρεμία που πρέπει να περνάει στην ομάδα 0.
Το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ,στην 1η μπαλιά,είναι οφσάιντ.
Καλός πασέρ ο Νίνης-απαράδεκτοι που (λίγοι βέβαια) Παοκτζήδες τον έβριζαν με το χυδαίο:''άντε γαμήσου Αλβανέ''.Θυμίζω ότι ο Νίνης απέρριψε πρόταση της Αλβανικής ομοσπονδίας να παίξει στην εθνική Αλβανίας,για να αγωνιστεί με τα δικά μας χρώματα κάποια στιγμή.
Αυτά.Καλημέρα κ πάλι.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλημερα και απο μενα.
Ο Παναθηναικος ετσι και παιξει σοβαρα στον δευτερο αγωνα, πιστευω οτι μπορει να περασει.
Στο πρωτο ημιχρονο δεν ηταν κοθολου καλος, αλλα παρολα αυτα βρεθηκε πισω στο σκορ απο ενα γκολ που ξεκιναει απο πασα με το χερι(1ο γκολ) και απο ενα οφσαιντ(2ο γκολ).
Στο δευτερο ημιχρονο ηταν καπως καλυτερος. Ο μικρος βοηθησε αρκετα και ειχε τσαμπουκα. Μακαρι  να συνεχισει ετσι!!!
Και τελος χθες το βραδυ κατα την επιστροφη της αποστολης το πουλμαν δεχθηκε επιθεση με πετρες.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Καλα θα κανουν να μη κατεβουν οι φλωροι "γαυροι" του βορρα στο ΟΑΚΑ !

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Με 15' στοιχείωδους μπάλας, βάλαμε 1 και μπορούσαμε το Χ στον μΠΑΟΚ που δεν βλέπεται. Αν παίζαμε 60', έστω ένα ημίχρονο, τι θα κάναμε? Φαίνεται καθαρά ότι ο Ρομέρο είναι αριστερός και ο Ίβα επιτελικός. Και ότι αν περάσει η μπάλα τη μεσαία γραμμή, έχουμε πρόβλημα.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα βαζέλια.
Επιτρέψτε μου λίγες σκέψεις μου για χθες:
ο Μουνιόθ,δυστυχώς για σας,μου φαίνεται τελικά λίγος.όλο βρίζει ,φωνάζει κ γκρινιάζει κ απο υπομονή κ ηρεμία που πρέπει να περνάει στην ομάδα 0.
Το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ,στην 1η μπαλιά,είναι οφσάιντ.
Καλός πασέρ ο Νίνης-απαράδεκτοι που (λίγοι βέβαια) Παοκτζήδες τον έβριζαν με το χυδαίο:''άντε γαμήσου Αλβανέ''.Θυμίζω ότι ο Νίνης απέρριψε πρόταση της Αλβανικής ομοσπονδίας να παίξει στην εθνική Αλβανίας,για να αγωνιστεί με τα δικά μας χρώματα κάποια στιγμή.
Αυτά.Καλημέρα κ πάλι.

Πες τα ρε Dαrk!Γιατι εχθες το πα στου Μπαοκτζηδες πως βριζανε τον Νινη "Αντε,Γαμησου Αλβανε" και ο Trelos Sporos ειπε πως ηταν μεσα και κανεις δεν εβρισε..Υποθετω πως κι εσυ απο τη τηλεοραση το ακουσες.Κι εμενα δεν μου ακουστηκαν "λιγοι",αλλα το μισο γηπεδο.Και στο πρωτο γκολ χερι του Μιετσελ,μην το ξεχνας!Κανονικη διαμορφωση αποτελεσματος(αλλο εαν πραγματι αξιζαν τα γκολ).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
To άκουσα 2 φορές καθαρά,όπως κ το ότι άκουσα να βρίζουν τον Κάκο!!!!!!!!!!!!!,κ δεν έκανε ούτε καν συστάσεις!!!!!!!!!!!!εν αντιθέση με τον Γερμανάκο. :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εδώ εκάτσαν για οθωμανικό στνη εφες..
8η σερί νικη της εφες με τον γάβρο..
+52 keep walking..

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εδώ εκάτσαν για οθωμανικό στνη εφες..
8η σερί νικη της εφες με τον γάβρο..
+52 keep walking..

Υστερα απ'αυτο εχουν ψυχολογικο προβλημα ΜΕΓΑΛΟ.
Πολυ δυσκολα να συνελθουν.Θα τους παρουμε και τον χοντρο....Καλυτερα να τα παρατησει απο τωρα ο Αγγελοπουλος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μία ημέρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα και τη «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Παναθηναϊκό Τριφύλλι, παραδέχεται ότι, παρά την αγάπη του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, από τις ομάδες της Αθήνας συμπαθούσε περισσότερο τους «πράσινους».

Μιλώντας στο περιοδικό, ο διεθνής εμπιθετικός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι ο Παναθηναϊκός με κέρδισε με τη συμπεριφορά του. Μου έδειξε ότι με ήθελε και αυτό μέτρησε στην απόφασή μου. Ούτως ή άλλως, από τις αθηναϊκές ομάδες ο Παναθηναϊκός ήταν η συμπάθειά μου. Και δεν το λέω για λαϊκή κατανάλωση. Αλλωστε, όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό...».

Και προσέθεσε: «Τέλος πάντων, το σημαντικό ήταν ότι η ομάδα μου έδειξε πόσο πολύ με πίστευε. Και μου ξεκαθάρισε ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις από μένα».

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θα τα δουμε ομως αυτα τα "αισθηματα του μΠαοκ για τον Ολυμπιακο" την Κυριακη??? :rolleyes:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα δούμε! Δεν είναι και για πολλά πολλά ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο, οπότε δεν αξίζει να λέμε ότι έκατσε και έχασε και και.... Αν δεν μπορέσει, μου φαίνεται φυσιολογικό.

algi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
0
Μάλον πόνεσε ε?
Κρίμα.... δεν πειράζει..... μην στεναχωριέστε...
α!!!! και κατι τελευταίο
Μικροί μου λαγοί γιατί δεν ανεβαίνετε στην Τούμπα....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom