moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Με το βόλει της ΠΑΝΑΘΑΣ είμαι κ εγώ .Το δικαιούμαι άλλωστε.
Ναι, παραλιγο να ησουν κυριολεκτικα της φαμιλιας ;)
Με το βόλει της ΠΑΝΑΘΑΣ είμαι κ εγώ .Το δικαιούμαι άλλωστε.
Τι βλέπετε με μΠΑΟΚ σήμερα? Έχει και Ξάνθη μετά... Ένα από τα δύο μυρίζει(πιστεύω της Ξάνθης, μιας και έχει 0 στα 2 με Κωφίδη, το κάνουμε άραγε 0 στα 3? )
Να μην το κάνετε,να μην το κάνετε.
Βαζέλια,αλήθεια θέλω να σας κάνω μια ερωτηση-διλλημα κ να μου απαντήσετε:αν στο μεταξύ μας ντέρμπι(ΑΕΚ-ΠΑΟ) η βαθμολογία είναι τέτοια που έχετε βγει εντελώς εκτός διεκδίκησης τίτλου κ η ΑΕΚ παλεύει για τον τίτλο εναντίον του γαύρου,σε σημείο που να κρίνεται εν πολλοίς ο τίτλος,ποιο προτιμάτε να είναι το σκορ;να μας κερδίσετε κ να βγείτε πιθανότατα εσείς c.l. ή να χάσετε κ σίγουρα να είστε ΟΥΕΦΑ αλλά θα βοηθήσετε την ΑΕΚ να πάρει τον τίτλο εναντίον του γαύρου.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο σήμερα θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟ γιατί είναι πιο πιθανό ναστερήσει τον τίτλο από τον γαύρο από ότι ο ΠΑΟΚ,αν κ όλα αυτά είναι σχετικά.
Βαζέλια,αλήθεια θέλω να σας κάνω μια ερωτηση-διλλημα κ να μου απαντήσετε:αν στο μεταξύ μας ντέρμπι(ΑΕΚ-ΠΑΟ) η βαθμολογία είναι τέτοια που έχετε βγει εντελώς εκτός διεκδίκησης τίτλου κ η ΑΕΚ παλεύει για τον τίτλο εναντίον του γαύρου,σε σημείο που να κρίνεται εν πολλοίς ο τίτλος,ποιο προτιμάτε να είναι το σκορ;να μας κερδίσετε κ να βγείτε πιθανότατα εσείς c.l. ή να χάσετε κ σίγουρα να είστε ΟΥΕΦΑ αλλά θα βοηθήσετε την ΑΕΚ να πάρει τον τίτλο εναντίον του γαύρου.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.
Πάντως εσείς οι βάζελοι(σαν ομάδα εννοώ) είστε πολύ βλάκες.Έχετε πετάξει κάτι δώρα-μαργαριτάρια της ΑΕΚ,άστα.Θυμίζω τα γαύρος -Α.Ε.Κ. 1-2 & 0-1 μεσα στην Ριζούπολη κ εσείς την ίδια αγωνιστική φέρνατε ισοπαλίες με Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη(κ τις 2 φορές)!!!!!!!!!!!!!!!
Είστε άξιοι της μοίρας σας.Χάσατε 2 ευκαιρίες να βγείτε μπροστά κ να πάρετε 2 τίτλους(η ΑΕΚ ήταν εκτός) κ μα......κατε.Ήταν κ στα τελειώματα τότε τα 2 πρωταθλήματα.Αυτά να τα θυμάστε τα δώρα καλά... ;) ;) ;)