Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πες και τίποτε για το ποδόσφαιρο που έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τριφυλλάρα Ολέ!!!!!!

(έτσι για να κάνω 500 τα ποστς μου!!!!)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Molodets, studian)) αντε να τα χιλιάσεις)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τι βλέπετε με μΠΑΟΚ σήμερα? Έχει και Ξάνθη μετά... Ένα από τα δύο μυρίζει(πιστεύω της Ξάνθης, μιας και έχει 0 στα 2 με Κωφίδη, το κάνουμε άραγε 0 στα 3? )

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να μην το κάνετε,να μην το κάνετε.
Βαζέλια,αλήθεια θέλω να σας κάνω μια ερωτηση-διλλημα κ να μου απαντήσετε:αν στο μεταξύ μας ντέρμπι(ΑΕΚ-ΠΑΟ) η βαθμολογία είναι τέτοια που έχετε βγει εντελώς εκτός διεκδίκησης τίτλου κ η ΑΕΚ παλεύει για τον τίτλο εναντίον του γαύρου,σε σημείο που να κρίνεται εν πολλοίς ο τίτλος,ποιο προτιμάτε να είναι το σκορ;να μας κερδίσετε κ να βγείτε πιθανότατα εσείς c.l. ή να χάσετε κ σίγουρα να είστε ΟΥΕΦΑ αλλά θα βοηθήσετε την ΑΕΚ να πάρει τον τίτλο εναντίον του γαύρου.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τι βλέπετε με μΠΑΟΚ σήμερα? Έχει και Ξάνθη μετά... Ένα από τα δύο μυρίζει(πιστεύω της Ξάνθης, μιας και έχει 0 στα 2 με Κωφίδη, το κάνουμε άραγε 0 στα 3? )

Αγνωστο-κατα τη γνωμη μου-αν και σε ποιο ματς θα μπορουσαμε να κανουμε κατι!και τα 2 ειναι δυσκολα αλλα-κυριως-εμεις ετσι που ειμαστε αυτη τη στιγμη.......σε τι να "πονταρουμε" ωστε να μιλησουμε για αποτελεσμα?τα αρνητικα 1)ειναι τα πολλα προβληματα με τραυματισμους,κτλ 2)το κλιμα που οπως φαινεται θα ειναι λιγακι "βαρβαρο" και 3)το κυριωτερο δεν παιζουμε καθολου μα καθολου καλα,σε κανενα ματς μετα απ΄'τη νικη με τους γαυρους!θα δουμε,μακαρι να ξεκινησει η ανακαμψη απο σημερα!και μετα για Ξανθη...βλεπουμε.ας δουμε τι-και,κυτριως πως-θα γινει σημερα
καλη μας τυχη
αντε,με τη νικη!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Βαζέλια,αλήθεια θέλω να σας κάνω μια ερωτηση-διλλημα κ να μου απαντήσετε:αν στο μεταξύ μας ντέρμπι(ΑΕΚ-ΠΑΟ) η βαθμολογία είναι τέτοια που έχετε βγει εντελώς εκτός διεκδίκησης τίτλου κ η ΑΕΚ παλεύει για τον τίτλο εναντίον του γαύρου,σε σημείο που να κρίνεται εν πολλοίς ο τίτλος,ποιο προτιμάτε να είναι το σκορ;να μας κερδίσετε κ να βγείτε πιθανότατα εσείς c.l. ή να χάσετε κ σίγουρα να είστε ΟΥΕΦΑ αλλά θα βοηθήσετε την ΑΕΚ να πάρει τον τίτλο εναντίον του γαύρου.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

εγω θα ηθελα να παιξουν σαν ''σκυλια'' και αμα τους κερδισουμε να ειμαστε περηφανοι για την ομαδα μας που ΔΙΚΑΙΑ πηρε τον τιτλο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο σήμερα θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟ γιατί είναι πιο πιθανό ναστερήσει τον τίτλο από τον γαύρο από ότι ο ΠΑΟΚ,αν κ όλα αυτά είναι σχετικά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο σήμερα θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟ γιατί είναι πιο πιθανό ναστερήσει τον τίτλο από τον γαύρο από ότι ο ΠΑΟΚ,αν κ όλα αυτά είναι σχετικά.

σωστος!!!!
ακομα αμα χασει σημερα ο παοκ δευτερη ητα κολλητα απο παο και  γαυρο ειναι λιγο δυσκολο!
αρα forza παναθα σημερα!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

Ας φτασει εκεινη η στιγμη και θα δουμε,φιλε.ας ελπισουμε να μην ειναι ομως ετσι η κατασταση τοτε.παντως να εισαι σιγουρος-που εισαι,νομιζω-πως προτιμαμε την ΑΕΚ απ'τον γαυρο,ουτως η αλλως,οταν τιθεται τετοιο διλημα.η καλυτερα να χρησιμοποιησω πρωτο ενικο."προτιμαω",λοιπον.ενας λογος παραπανω ειναι και οτι γουσταρω πολυ αυτο που εχει-η μαλλον προσπαθει να-κανει ο Ντεμης.ειναι πολυ μαγκας ο τυπος και μπραβο του!και ας τον πολεμανε για οτιδηποτε μπορουν,καποιοι.οποτε αξιζει να δει και καποιο αποτελεσμα-καλα,οχι και να παρει πρωταθλημα,αλλα να βελτιωνεται η ομαδα του-παρεπιπτοντως(και λογω αδυναμιας μου στην συγκεκριμενη χωρα)πολυ καλος ο Τοζερ!και ειναι και μικρος.μπορει να κανει "παπαδες" αν μαθει απο Φερερ και τους εμπειρους που εχετε στην ΑΕΚ καποια πραγματα και να γινει ακομα-πολυ-καλυτερος

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό που βλέπω είναι ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει 1 γκολ για να φύγει το άγχος, θέλει 2! Αν βάλουμε 2, μετά παίζουμε μπάλα. Για να δούμε. Γιατί και ο ΠΑΟΚ δεν είναι και σε καλλίτερη κατάσταση.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

Θα συμφωνήσω με τον nik30 αλλά επειδή είναι λίγο ρομαντική η άποψη του, αν ΔΕΝ παιζόταν η θέση στο C.L., θα ήθελα να κερδίσει η ΑΕΚ και να πάρει τίτλο. Θα ήταν καλό για τους υπόλοιπους να ΜΗΝ το ξαναπάρει ο Ολυμπιακός.
ʼσχετο. Ας έβλεπα το 1/10 της μπάλας που παίζει αυτή την στιγμή η ʼρσεναλ, και ας το έπαιρνε ο Εργοτέλης. Που όμως?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ʼσχετο. Ας έβλεπα το 1/10 της μπάλας που παίζει αυτή την στιγμή η ʼρσεναλ, και ας το έπαιρνε ο Εργοτέλης. Που όμως?
[/quote]

ε καλα,οσο για το επιπεδο......μην το συζητησουμε καλυτερα.αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που εχει κανει ο γαυρος-καλως κακως του "πιανουν"-που εχει φερει καποιους παιχτες που(εστω και ατομικα)κανουν 2 πραγματα παραπανω.εμεις ομως δεν ειναι,νομιζω,πως δεν εχουμε κανεναν που να ξερει μπαλα,αλλα το οτι η ομαδα ειναι ψιλο"μπαχαλο" τα τελευταια χρονια!αν θυμαστε,οταν ηρθε απο τον...Αγ.Νικολαο ο Κυριακος η ακομα και ο Γιουρκας απο τα Γιαννενα,μπορεσαν και μπηκαν αμεσως στην ομαδα και να παιξουν πολυ καλα-ΚΑΙ στην Ευρωπη-επειδη ειχαμε μια ΟΜΑΔΑ και αυτοι ηρθαν σαν προσθηκες!τωρα οποιον φερουμε,περιμενουμε να τα κανει ολα μονος του!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως εσείς οι βάζελοι(σαν ομάδα εννοώ) είστε πολύ βλάκες.Έχετε πετάξει κάτι δώρα-μαργαριτάρια της ΑΕΚ,άστα.Θυμίζω τα γαύρος -Α.Ε.Κ. 1-2 & 0-1 μεσα στην Ριζούπολη κ εσείς την ίδια αγωνιστική φέρνατε ισοπαλίες με Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη(κ τις 2 φορές)!!!!!!!!!!!!!!!
Είστε άξιοι της μοίρας σας.Χάσατε 2 ευκαιρίες να βγείτε μπροστά κ να πάρετε 2 τίτλους(η ΑΕΚ ήταν εκτός) κ μα......κατε.Ήταν κ στα τελειώματα τότε τα 2 πρωταθλήματα.Αυτά να τα θυμάστε τα δώρα καλά...
;) ;) ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πηρατε νταμπλ με μια ομαδα που φτιαχθηκε σε δεκα χρονια καρα -λυμπε μπασινας-γκουμας=νικοπολιδης κ.α.
και σε ενα ματς την ΔΥΑΛΥΣΑΤΕ .........τωρα αντε παλι απο την αρχη!!!
η ομαδα δεν αγοραζετε!!φτιαχνετε!!
ο βατραχος εφτιαξε ομαδα στον γαυρο για 10 χρονια και καθε καινουργιος που ερχετε μπαινει αμεσος στο κλιμα!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως εσείς οι βάζελοι(σαν ομάδα εννοώ) είστε πολύ βλάκες.Έχετε πετάξει κάτι δώρα-μαργαριτάρια της ΑΕΚ,άστα.Θυμίζω τα γαύρος -Α.Ε.Κ. 1-2 & 0-1 μεσα στην Ριζούπολη κ εσείς την ίδια αγωνιστική φέρνατε ισοπαλίες με Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη(κ τις 2 φορές)!!!!!!!!!!!!!!!
Είστε άξιοι της μοίρας σας.Χάσατε 2 ευκαιρίες να βγείτε μπροστά κ να πάρετε 2 τίτλους(η ΑΕΚ ήταν εκτός) κ μα......κατε.Ήταν κ στα τελειώματα τότε τα 2 πρωταθλήματα.Αυτά να τα θυμάστε τα δώρα καλά...
;) ;) ;)

το ενα το πειρανε dark!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Για αυτό είπα περί ʼρσεναλ. Περίμενε κανείς τον Αντεμπαγιόρ να βγει? Τον Σεντέρος? Ο Μπαπτίστα φεύγει παλτό από Ρεάλ και κολλάει το ένα πίσω απ'τ'άλλο στου Βενγκέρ, Εμπουέ???, ο Κόλο Τουρέ έχει γίνει αμυντικός χάρμα και ξέρεις ότι αν πάνε αλλού δεν πρόκειται να παίξουν έτσι! Ο Ρέγιες που ξέρει μπάλα, δεν έκατσε.
Θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο η μπάλα. Είναι θέμα δουλειάς και συγκυριών. Ο Βενγκέρ είναι πολύ πάνω από απλός προπονητής, είναι και τεχνικός γενικός διευθυντής και μάνατζερ και ασχολείται με οργανωσιακά ζητήματα, πτυχιούχος οικονομικών και ψυχολογίας, επιστήμονας παιδαγωγός και γνώση άριστη του παιχνιδιού. Μεγάλη περίπτωση! Και με άμπαλους, φτιάχνονται αξιόμαχα σύνολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom