Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
επιτιμος του στολου ειναι ο αραπης ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειχε σχεση με τον μαριδακη,τωρα δεν ξερω αν τα εχουν ακομη.μεγαλος ερωτας.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θεωρω οτι εγινε ενα πεναλτι στον ρομανο (ειδαμε μονο ενα ριπλευ οπου υπηρχε ενα σωμα μπροστα και δεν φαινοταν τιποτα) στη ζωντανη ροη του ματς....
απορω η νοβα τοσες καμερες εχει δεν ειχε αλλη οπτικη γωνια να μας δειξει;;;;
σε φασεις του θρυλου δειχνουν απο 4 και 5 διαφορετικες και προσπαθουν να μας πεισουν με το ζορι ...εδω;;;
και απο τα 6 οφσαιτ του μπουντιμιρ τα 3 δεν υπηρξαν ποτε εκ των οποιων το ενα εβγαινε τετατετ...
χαλια μαυρα,μετα την σημερινη εμφανιση θεωρω πως οποισδηποτε νοημονας βαζελος δεν μπορει να πει τιποτα θετικο για την ομαδα του και θα πρεπει να θεωρει την ομαδα του πολυ τυχερη που ειναι μονο 4 ποντους απο την κορυφη...
μαγικη εικονα το αποτελεσμα...
Μηπως ηταν ο Μπαρμπα Γιωργος στο γηπεδο ;  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μηπως ηταν ο Μπαρμπα Γιωργος στο γηπεδο ;  :2funny:
και να μην ητανε την εκανε την δουλιτσα την περασμενη κυριακη...
ο χειρουργημενος της γκριν τι βι ολο δυσκολες εβλεπε τις πεντακαθαρες φασεις που κακως σηκωνανε οφσαιτ τον μπουντιμιρ...
δυσκολη δυσκολη δυσκολη μας ζαλισε τα παπαρια....λες και αμα ελεγε οτι δεν ηταν οφσαιντ καποιο αορατο χερι θα του εβγαζε την κασκα απο το κεφαλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Χεστιδη μπας και σε γαμαει και σενα ο αραπης που κοιταζει με τοση καυλα τον μαριδακη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images_archive/prwtagonistes/marinakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τρελα γουστα λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[img]http://photosex.biz/imager/w_400/3b9a009b965dcbeaa83136300873c71d.jpeg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαλια μαυρα οπως ολη τη χρονια αλλωστε ;)
εσυ θα μας εξηγησεις καποτε πως εχεις πιστεψει οτι εχεις ομαδαρα?  :uglystupid::headbang:
παιζω με διαφορα την καλυτερη μπαλλα ,οσα ματς εχω χασει τα εχω χασει ενω ημουνα καλυτερος απο τον αντιπαλο ,και με ηρα και με σενα και με χανουμα ....παραδεχονται ολοι εχθροι και φιλοι οτι ειμαι ο καλυτερος....
τωρα αν μετρο συγκρισης για να πεις μια ομαδα ομαδαρα ειναι η μπαρτσα φυσικα και δεν ειμαι ομαδαρα....
αν ειναι το ελληνικο πρωταθλημα δηλαδη εσυ η χανουμα και η χανουμα του βορρα τοτε ναι ειπαι γκαλλακτικος....
σε καλυψα;;;
μου αρεσει να βλεπω ολυμπιακο (στις περισοτερς περιπτωσεις μιλαμε ετσι ;;;γιατι εχει κανει και ασχημα παιχνιδια και ασχημα διαστηματα) δημιουργει φασεις πιεζει....ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το πρωταθλημα μας...
αν με ρωτησεις αν μου αρκει;;;σαφως και οχι...και πιστευω συμφωνει και ο προεδρος με αυτο...εξ'ου και οι κινησεις που κανει ,δειχνει οτι δεν εφησυχαζει...
Υ.Γ. αν θελεις επειδη βλεπω περνεις μερος σε ενα παιχνιδακι με το αλλο το αρχιδι για τον μαρινακη...καλα ειναι να γελαμε δεν εχω προβλημα αλλα ειναι λιγο ακομψο αυτη η φωτο που ειναι με το παιδι του...δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω....βαλε μια αλλη φωτο...αυτη ειναι λιγο...μαλακια ;) ;) ;)
δικαιωμα σου βεβαια να ξηγιεσαι οπως γουσταρεις απλα το λεω σε σενα γιατι πιστευω οτι μπορει να παρεις χαμπαρι... ;) ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παιζω με διαφορα την καλυτερη μπαλλα ,οσα ματς εχω χασει τα εχω χασει ενω ημουνα καλυτερος απο τον αντιπαλο ,και με ηρα και με σενα και με χανουμα ....παραδεχονται ολοι εχθροι και φιλοι οτι ειμαι ο καλυτερος....
τωρα αν μετρο συγκρισης για να πεις μια ομαδα ομαδαρα ειναι η μπαρτσα φυσικα και δεν ειμαι ομαδαρα....
αν ειναι το ελληνικο πρωταθλημα δηλαδη εσυ η χανουμα και η χανουμα του βορρα τοτε ναι ειπαι γκαλλακτικος....
σε καλυψα;;;
μου αρεσει να βλεπω ολυμπιακο (στις περισοτερς περιπτωσεις μιλαμε ετσι ;;;γιατι εχει κανει και ασχημα παιχνιδια και ασχημα διαστηματα) δημιουργει φασεις πιεζει....ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το πρωταθλημα μας...
αν με ρωτησεις αν μου αρκει;;;σαφως και οχι...και πιστευω συμφωνει και ο προεδρος με αυτο...εξ'ου και οι κινησεις που κανει ,δειχνει οτι δεν εφησυχαζει...
Υ.Γ. αν θελεις επειδη βλεπω περνεις μερος σε ενα παιχνιδακι με το αλλο το αρχιδι για τον μαρινακη...καλα ειναι να γελαμε δεν εχω προβλημα αλλα ειναι λιγο ακομψο αυτη η φωτο που ειναι με το παιδι του...δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω....βαλε μια αλλη φωτο...αυτη ειναι λιγο...μαλακια ;) ;) ;)
δικαιωμα σου βεβαια να ξηγιεσαι οπως γουσταρεις απλα το λεω σε σενα γιατι πιστευω οτι μπορει να παρεις χαμπαρι... ;) ;)

Σκουπίδι,αλλού τα μαθήματα....το ποστ σου έπρεπε να γράφει τα εξής

"Παίζω άνετα σε κάθε παιχνίδι,γιατί ξέρω καλά πως ό,τι και να γίνει θα κερδίσω,αφού έχω μαζί μου το κοράκι.
Το πρωτάθλημα το έχω στο τσεπάκι,αφού το έχω αγορασμένο πριν καν ξεκινήσει.

Θα κάνω 1-2 στραβοπατήματα για να ρίξω στάχτη στα μάτια.

Με 50-50 διαιτησία ή και 60-40 ή και 70-30 υπέρ μου(γιατί τώρα είναι 100-0),θα έβγαινα 6-7ος με δυσκολία

ΠΧ αύριο δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω παικτικά από τον Βόλο που είναι πολύ δυνατός,θα περάσω όμως με διπλό σίγουρα,αφού θα με σπρώξει το κοράκι και συν τοις άλλοις προχθές τους έδωσα δανεικό τον Νέμεθ

Αν δεν τα είχα αγορασμένα τα πρωταθλήματα,από τα 13 θα είχα πάρει το πολύ 1-2,αφού με μια κακή χρονιά θα επακολουθούσε και άλλη κακή και γκρίνια και κορνέδες και ο Κόκκαλης σταμάτησε να βάζει λεφτά.

Αλλά τα κάλυπταν όλα τα κάλπικα πρωταθλήματα που έπαιρνα.

Για Ευρώπη,μην με ρωτάτε με φέρνετε σε δύσκολη θέση.Σας είπα,δεν μπορώ να παίξω χωρίς αγορασμένο κοράκι για αυτό ας αλλάξουμε θέμα καλύτερα.

ΥΓ Υπάρχει και μια ομάδα,που ακόμα και με στημένη διαιτησία με γαμάει εδώ και 40 χρόνια μέσα έξω.

Ό,τι και να έκανα,δεν μπόρεσα να βρω λύση.Δεν μου έχει αφήσει τρύπα χωρίς σκίσιμο.

Τους έχω πάλι μεθάυριο και έχω κάνει το σωβρακάκι μου καφετί από το σκατό.

Φρόντισα βέβαια πούστικά να γίνει το ματς χωρίς κόσμο,αλλά όπως σας ξαναείπα,40 χρόνια δοκίμασα τα πάντα και πάλι με σκίζουνε.

Το όνομα της ομάδας είναι ΠΑΟΚ(μπρρρ....και μόνο που το είπα,ανατρίχιασα)"

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΥΓ Υπάρχει και μια ομάδα,που ακόμα και με στημένη διαιτησία με γαμάει εδώ και 40 χρόνια μέσα έξω.

Ό,τι και να έκανα,δεν μπόρεσα να βρω λύση.Δεν μου έχει αφήσει τρύπα χωρίς σκίσιμο.

Τους έχω πάλι μεθάυριο και έχω κάνει το σωβρακάκι μου καφετί από το σκατό.

Φρόντισα βέβαια πούστικά να γίνει το ματς χωρίς κόσμο,αλλά όπως σας ξαναείπα,40 χρόνια δοκίμασα τα πάντα και πάλι με σκίζουνε.

Το όνομα της ομάδας είναι ΠΑΟΚ(μπρρρ....και μόνο που το είπα,ανατρίχιασα)"[/i]
Θελω και εγω απο αυτα που παιρνεις !!Πρεπει να ειναι πολυ καλα για να ζεις σε εναλλακτικο συμπαν!!! :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θελω και εγω απο αυτα που παιρνεις !!Πρεπει να ειναι πολυ καλα για να ζεις σε εναλλακτικο συμπαν!!! :2funny:
δεν πινει τιποτα πια ρε,,,ειχε πεσει στη μαρμιτα μικρος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
αν το παιχνιδακι στο βολο ηταν υπο αλλες προυποθεσεις θα το αφηνανε στο χ για το ξεκαρφωμα.δλδ αν ο γαυρος του πειραια ειχε περασει απο χαριλαου(στα ισια) απο τουμπα(στα ισια και αυτο) με αεκ μεσα και με μας μεσα θα ηταν χ.τωρα φοβουνται και τη σκια τους μη τυχον και γινουν 2-3 απανωτες γκελες στα 4-5 παιχνιδια που τους εμειναν να παιξουν στα ισια και χασουν τη γη κατω απο τα ποδια τους
γιατι για να χασεις τετοιο πρωταθλημα με 6 ομαδες δορυφορους και τη διαιτησια στο 90/10 πρεπει να εισαι πολυ μαλακας

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
σε καλυψα;;;
πανιωνιος-πανσσεραικος-ξανθη-τριπολη-ολυμπιακος βολου-κερκυρα 12 ματσακια το χρονο 12χ3=36 βαθμους
ξεκινησε το πρωταθλημα με 36 βαθμους σιγουρους και μιλας για την καλυτερη μπαλα? εχω παιξει χαλια σε σχεδον ολα τα ματς του πρωταθληματος και εσυ εχεις κανει 6-7 καλα ημιχρονα αυτη ειναι η μπαλα που εχεις παιξεις
οσο για το green-tv για τα παραπονα στην νοβα ειχατε συνηθησει σε περιγραφες πουρουπουπου και Βερνικου η αλλιως "και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα" (www.youtube.com/watch?v=CsdSCtkxiIc]http://www.youtube.com/watch?v=CsdSCtkxiIc[/url[/video]] που εγινε και υπαλληλος και επισημα κομενα αυτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πανιωνιος-πανσσεραικος-ξανθη-τριπολη-ολυμπιακος βολου-κερκυρα 12 ματσακια το χρονο 12χ3=36 βαθμους
ξεκινησε το πρωταθλημα με 36 βαθμους σιγουρους και μιλας για την καλυτερη μπαλα? εχω παιξει χαλια σε σχεδον ολα τα ματς του πρωταθληματος και εσυ εχεις κανει 6-7 καλα ημιχρονα αυτη ειναι η μπαλα που εχεις παιξεις
οσο για το green-tv για τα παραπονα στην νοβα ειχατε συνηθησει σε περιγραφες πουρουπουπου και Βερνικου η αλλιως "και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα" (www.youtube.com/watch?v=CsdSCtkxiIc]http://www.youtube.com/watch?v=CsdSCtkxiIc[/url[/video]] που εγινε και υπαλληλος και επισημα κομενα αυτα
προφανως και πρεπει να μαθεις πρωτα ελληνικα και μετα να κραζεις
του λες του αλλουνου οτι δεν ειναι καλυτερος 
και απο κατω λες οτι  εσυ δεν εχεις παιξει καθολου μπαλα και αυτος εχει παιξει τουλαχιστον καποια ημιχρονα

για πες μου με τα λεγομενα σου ποιος παιζει καλυτερη μπαλα γιατι ειμαι και απο χωριο ρε μαγκα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
προφανως και πρεπει να μαθεις πρωτα ελληνικα και μετα να κραζεις
του λες του αλλουνου οτι δεν ειναι καλυτερος 
και απο κατω λες οτι  εσυ δεν εχεις παιξει καθολου μπαλα και αυτος εχει παιξει τουλαχιστον καποια ημιχρονα

για πες μου με τα λεγομενα σου ποιος παιζει καλυτερη μπαλα γιατι ειμαι και απο χωριο ρε μαγκα
οποιος παιζει την καλυτερη μπαλα πρεπει να περνει τα πρωταθληματα?
εχεις παρει αρκετα τα τελευταια χρονια που δεν επεζες καλυτερη μπαλα απο τους αλλους  ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οποιος παιζει την καλυτερη μπαλα πρεπει να περνει τα πρωταθληματα?
εχεις παρει αρκετα τα τελευταια χρονια που δεν επεζες καλυτερη μπαλα απο τους αλλους  ;)
μαλλον δε ξερεις να συζητας φιλε και θα σε αφησω να γραφεις οτι σου καυλωσει γιατι μονο ετσι φτιαχνεσαι.πριν εκραξες τον απο πανω επειδη ειπε οτι παιζει την καλυτερη μπαλα φετος και με αλλα λογια ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ μαζι του.αμα δε μπορεις να το δεις τοτε οκ .
εχεις δικιο παντου μαγκα συνεχισε ακαθεκτος

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μαλλον δε ξερεις να συζητας φιλε και θα σε αφησω να γραφεις οτι σου καυλωσει γιατι μονο ετσι φτιαχνεσαι.πριν εκραξες τον απο πανω επειδη ειπε οτι παιζει την καλυτερη μπαλα φετος και με αλλα λογια ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ μαζι του.αμα δε μπορεις να το δεις τοτε οκ .
εχεις δικιο παντου μαγκα συνεχισε ακαθεκτος
δεν απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα μεγαλε πιανεις 1 λεξη στα αλλα κουκουρουκου,περνει παντα αυτος που παιζει την καλυτερη μπαλα το πρωταθλημα?ποσα εχει παρει ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια που εκεινες τις χρονιες αλλες ομαδες επεζαν καλυτερο ποδοσφαιρο?
δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα μας φετος απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος  ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν απαντας ομως σε αυτο που σε ρωτησα μεγαλε πιανεις 1 λεξη στα αλλα κουκουρουκου,περνει παντα αυτος που παιζει την καλυτερη μπαλα το πρωταθλημα?ποσα εχει παρει ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια που εκεινες τις χρονιες αλλες ομαδες επεζαν καλυτερο ποδοσφαιρο?
δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα μας φετος απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος  ;)
λες το τελευαταιο και τελειωνει ρε μαγκα .απλα το χετε ταμα να μη συμφωνησετε με ολυμπιακο
δε ξερω δε σας αφηνουν οι πρασινες και οι ντερμπι τι να πω?
ναι το χει παρει ο ολυμπιακος και επαιζε μπαλλα καλυτερη αλλη ομαδα
οπως και στα πετρινα χρονια καποιες χρονιες παιζεμε καλυτερα και το επαιρναν αλλες ομαδες
τι σημαινει αυτο?οτι δε παιζει την καλυτερη μπαλα φετος ο ολυμπιακος?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
λες το τελευαταιο και τελειωνει ρε μαγκα .απλα το χετε ταμα να μη συμφωνησετε με ολυμπιακο
δε ξερω δε σας αφηνουν οι πρασινες και οι ντερμπι τι να πω?
ναι το χει παρει ο ολυμπιακος και επαιζε μπαλλα καλυτερη αλλη ομαδα
οπως και στα πετρινα χρονια καποιες χρονιες παιζεμε καλυτερα και το επαιρναν αλλες ομαδες
τι σημαινει αυτο?οτι δε παιζει την καλυτερη μπαλα φετος ο ολυμπιακος?
αν κανεις μια αναδρομη ειμαι απο τους λιγους που εδω και 3 μηνες που μετα απο καθε ματς λεω οτι ειμαστε μπουρδελο και ετσι θα τελειωσουμε την χρονια και σαφως δεν παιζω μπαλα για να παρω ουτε καν το κυπελλακι αλλα σε καποια πραγματα ο ολυμπιακος δεν κραταει τα προσχηματα και οσο να ναι τα σκεφτεσαι ολα αυτα
δεν διαβαζω οπαδικες εφημεριδες που και που καμια εξεδρα αν παρω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν κανεις μια αναδρομη ειμαι απο τους λιγους που εδω και 3 μηνες που μετα απο καθε ματς λεω οτι ειμαστε μπουρδελο και ετσι θα τελειωσουμε την χρονια και σαφως δεν παιζω μπαλα για να παρω ουτε καν το κυπελλακι αλλα σε καποια πραγματα ο ολυμπιακος δεν κραταει τα προσχηματα και οσο να ναι τα σκεφτεσαι ολα αυτα
δεν διαβαζω οπαδικες εφημεριδες που και που καμια εξεδρα αν παρω
οκ
να φανταστω οτι εισαι πιστευεις και συ στην ερυθρολευκη παραγκα ακομα και στο ταβλι????
αυτους τους 36 βαθμους που λες πανω γιατι ειναι ετσι πονηρα σιγουροι?
ειναι βαθμοι που δε μπορει να παρει με την αξια του ο ολυμπιακος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom