ολοι γελουσαν
οταν θα φυγει ο βραδινογιαννης να δω τι θα κανετε
εγω ξερω τι θα κανουν
θα κανουν πορεια παλι αλλα τζιγγερ αγορασε θα λενε αντι για πουλα
ολοι γελουσαν
οταν θα φυγει ο βραδινογιαννης να δω τι θα κανετε
εγω ξερω τι θα κανουν
θα κανουν πορεια παλι αλλα τζιγγερ αγορασε θα λενε αντι για πουλα
Nα πάρει και τον άσχετο το φερέιρα μαζί του, να μπουν στο πρώτο αεροπλάνο για πορτογαλία και στα τσακίδια.
Α να μη ξεχάσουν να πάρουν και το Μπαινοβγενόπουλο μαζί τους
Nα πάρει και τον άσχετο το φερέιρα μαζί του, να μπουν στο πρώτο αεροπλάνο για πορτογαλία και στα τσακίδια.
Α να μη ξεχάσουν να πάρουν και το Μπαινοβγενόπουλο μαζί τους
Οι μόνες δοκιμασμένες λύσεις είναι Αγγελάρας, Κούπερ και Κετσπάγια.
Μόνο για Κούπερ το βλέπω, αν αποφασίσουν να τα σκάσουν.
Μπορεί βέβαια να σας κουβαλήσουν πάλι κανέναν άσχετο.
Αγαπητοι μου φιλαθλοι του Παναθηναικου. Νταιφας 7 Κοκκαλης 12 Μαρινακης ......... τα εγγονια σας θα ξαναθυμηθουν τον ΠΑΟ οταν θα εχουν τελιωσει οι μυνησεις και ο Καραμανλης Κωσταντινος ο τεταρτος θα σας ετοιμασει καποιο γηπεδο, ελπιζω δε πριν ξαναγινεται ΑΕ Αμπολοκηπων. Ενα πραγμα ειμαι σιγουρος στην Μυκονο εχεται σιγουρα γηπεδο, δεν εχω δει ομοφυλοφιλο που δεν υποστηριξει τρελλλλλα. Στειλτε τον Σισε και το προβλημα λυθηκε μην βγαλουμε ντιντι τον Κακλαμανη. προς θεου :-))
Γλυτώσατε και από τον σοκο-φρέιτας.
Μια χαρά καθαρίσατε σε 1 εξάμηνο, Νιόμπλιας-Αντωνίου-φρέιτας τον πούλο.
Μένει να φύγει κ'ο Φερέιρα το καλοκαίρι, να πάρετε κανέναν προπονητή της προκοπής.
Καλα γαυρακια μην τρελενεστε,
μια η αλλη ειμαστε σαν ομαδα, μην ξεχνατε και την ψωλια που φαγατε,
απλα δεν εχουμε τους ιδιους διαιτητες να προστατευουν..
επισης εμας δεν μας χαρισαν γηπεδο δυστηχως...
τελειωσε το ματς με τον εργοτελη...
ο παναθηναικος ηταν πραγματικα απιστευτος...δεν πιστευα στα ματια μου αυτο που εβλεπα...
θεωρω οτι ανετα ειναι στην χειροτερη τριαδα του πρωταθληματος...
το ματς (προς τιμην του εργοτελη) στα ισα....
ο βαζελος δεν αλλαζε με τιποτα δευτερη μπαλλια...δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ φαση!!!!!
τα γκολ απο δυο κορνερ (μαλακιστηκαν οι αμυντικοι) ...
ο εργοτελης αλλαζε την μπαλλα οτι ωρα ηθελε παταγε περιοχη και εκανε για πλακα τρι τεσσερα τετ ατετ και αλλες τρεις τεσσερις πολυ επικινδυνες φασεις...
θεωρω οτι εγινε ενα πεναλτι στον ρομανο (ειδαμε μονο ενα ριπλευ οπου υπηρχε ενα σωμα μπροστα και δεν φαινοταν τιποτα) στη ζωντανη ροη του ματς....
απορω η νοβα τοσες καμερες εχει δεν ειχε αλλη οπτικη γωνια να μας δειξει;;;;
σε φασεις του θρυλου δειχνουν απο 4 και 5 διαφορετικες και προσπαθουν να μας πεισουν με το ζορι ...εδω;;;
και απο τα 6 οφσαιτ του μπουντιμιρ τα 3 δεν υπηρξαν ποτε εκ των οποιων το ενα εβγαινε τετατετ...
χαλια μαυρα,μετα την σημερινη εμφανιση θεωρω πως οποισδηποτε νοημονας βαζελος δεν μπορει να πει τιποτα θετικο για την ομαδα του και θα πρεπει να θεωρει την ομαδα του πολυ τυχερη που ειναι μονο 4 ποντους απο την κορυφη...
μαγικη εικονα το αποτελεσμα...