Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποσο να σας ξεβρακωνω ακομα ρε;;;ποσο;;παραδεχτειτε οτι ειναι ολο το παρασκηνιο επο επαε κεδ διαιτησιες ολα μαζι σας και εγω θα σας βγαλω πρωτος το καπελλο...
θα παραδεχτω την μαγκια σας...
αλλα πεστε οτι σας απενειμαν το περσινο πρωταθλημα και οτι φετο σας σπρωχνουν αλλα εσεις ειστε εντελως μπουρδελο και δεν μπορειτε να προσπερασετε με τιποτα....
Παραδεχτηκε ποτε βάζελος οτι εχει μπουρδελο ομάδα?

:2funny: :2funny: :2funny:

Με τον αστέρα οι καθυστερησεις δεν ξερω και γω ποσο κράτησαν, το εβλεπα λαιβ απο το 90 και μετα και επι 6-8 λεπτα δεν ελεγε να σφυριξει....

Τι λεμε τώρα....  :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χιτ ετοιμασου μαλακα ....ξαναδιδασκω  :grin: :grin:
τωρα λοιπον μπορει να γινει η εξης μοντα...
για να χρυσωθει το χαπι λογω του σκανδαλου μεγατονων μπορει να παιχτει το εξης...
1) να φαει ο βαζελος 1 αλλα να παει στην κατηγορια την μεσαια οπου υπαρχει υποτροπη οποτε θα γινουν 2 ...μια με τρικαλα και μια στο πρωταθλημα...
2) να φαει απευθειας 2 (με την προοπτικη να πεσει στην εφεση 1 ) στην κατηγορια των ''ευρειας κλιμακας'' οπου δεν υπαρχει υποτροπη οποτε παλι τρικαλα και μια στο πρωταθλημα....
αυτα... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Παραδεχτηκε ποτε βάζελος οτι εχει μπουρδελο ομάδα?

:2funny: :2funny: :2funny:

Με τον αστέρα οι καθυστερησεις δεν ξερω και γω ποσο κράτησαν, το εβλεπα λαιβ απο το 90 και μετα και επι 6-8 λεπτα δεν ελεγε να σφυριξει....

Τι λεμε τώρα....  :jerking: :jerking: :jerking:
Αφού περπατούσαν σε αργή κίνηση οι παίκτες του βάζελου, ο Κάκος νόμιζε ότι κράτησε 2-3 λεπτά. :zombie:

Red Planet

1-as-1.jpg

“ΧΧΧΧΧχχχΧχχχχχ… ΨΨΨψψψψΨψψψψψψψ…ΧΧΧΧΧχχχΧχχχχχ… ΨΨΨψψψψΨψψψψψψψ…”

1-as-4.jpg

“ΦΡΡΡΡΡΡΡ! Εσύ! Πήγαινε να τον ξυπνήσεις”.

1-as-5.jpg

“Ποιος; Εγώ;”

1-as-6.jpg

“Εσύ δεν τον κοίμησες; Πήγαινε!”

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
Hristidis gay 7 το κακο ειναι να εισαι μαλακας & να περνας τον εαυτο σου για εξυπνος , εισαι αστειος πραγματικα .
απορω πιτσιρικας εισαι.
Το ποσο Ζωα ειστε φενεται οτι γραφεται συνεχεια στο θρεντ της παναθας !

σας εχω ερωτηση δυσκολη
για πειτε κανα παραρτημα του Γαυρου ..

olympiakos volou
skoda xanthi
kerkyra
panseraikos
panionios..
ionikos apo palia..
exoune alla..?
naiiii egaleo , proodeytiki , gamwlevadeiakos, panaxaiki k.a .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε αμα δεν σκασει τωρα ο ζελικο δεν θα σκασει ποτε...
τι χρωμα ηταν αυτο;;;μπορδοροδοκοκκινομελιτζανι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλαξε αθλημα xristidis εκει δεν σε παιρνει πολλα με ελαχιστα σε εχω!!!Και οσο θα βλεπετε αυτον να κοκινιζει θα κοκινιζει ο πισινος σας!Ξερεις για ποιον λεω αυτον που σε εχει κανει απιστευτα μικρο μεσα στο γηπεδο!

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
σας εχω ερωτηση δυσκολη
για πειτε κανα παραρτημα του Γαυρου ..

olympiakos volou
skoda xanthi
kerkyra
panseraikos
panionios..
ionikos apo palia..
exoune alla..?
naiiii egaleo , proodeytiki , gamwlevadeiakos, panaxaiki k.a .
ο αστερας του μποροθρυλου δεν ειναι?με τον παναθηναικο παιζουν τελικους και με τον γαυρο χανουν απο το 10 0-2.
η ερωτηση η δικια μου ειναι πως φετος 3 φορες γινανε επεισοδια με τους τσεους καβαλα,οακα με σερρες,τριπολη και σε ολα πεσανε χημικα.ειμαστε τοσο κακα παιδια η μηπως συμβαινει τιποτα αλλο?​
για παραδειγμα ας πουμε περσι στην καβαλα οι γαυροι που καιγανε με καπνογονα τα γυναικοπαιδα και τα εβλεπε ολη η ελλαδα μπηκαν στην πολη τα ρημαξανε,και φυγανε κυριοι.που ηταν τα χημικα εκει?στις σερρες φετος?παλι δεν ειχαμε χημικα!!!τι διαολο ρε?ολα τυχαια?​
πως τον ειπαμε τον πρωην αρχηγο της ελλ.ας. που ηταν διοικητης τοτε στη ριζουπολη και μετα τον προσελαβε η παε γαυρος?απο'που κι αν σας πιασουν βρωματε ρε μπαγασηδες!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χτες βράδυ ήταν ή προχτές που πιάσανε κάτι οπαδούς που πηγαίναν με κάτι μπιτόνια να κάψουν έναν σύνδεσμο του ολυμπιακού.
τι διάολο ρε, βρωμάτε ρε και δεν είναι οι μασχάλες σας

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το (πρώην πια) σύνδεσμο του γαύρου στην Αρτα να δεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποσο να σας ξεβρακωνω ακομα ρε;;;ποσο;;παραδεχτειτε οτι ειναι ολο το παρασκηνιο επο επαε κεδ διαιτησιες ολα μαζι σας και εγω θα σας βγαλω πρωτος το καπελλο...
θα παραδεχτω την μαγκια σας...
αλλα πεστε οτι σας απενειμαν το περσινο πρωταθλημα και οτι φετο σας σπρωχνουν αλλα εσεις ειστε εντελως μπουρδελο και δεν μπορειτε να προσπερασετε με τιποτα....
ρε συ χρηστιδη πραγματικα θελω να μου πεις με το χερι στην καρδια,αξιζε ο ολυμπιακος η η αεκ περυσι να παρει το πρωταθλημα;καλως η κακως,ο βαζελος ηταν ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους,και εσεις και εμεις ειχαμε μαυρα χαλια,την στιγμη που ο βαζελος ειχε 2-3 παιχτες που εκαναν την διαφορα.

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ χρηστιδη πραγματικα θελω να μου πεις με το χερι στην καρδια,αξιζε ο ολυμπιακος η η αεκ περυσι να παρει το πρωταθλημα;καλως η κακως,ο βαζελος ηταν ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους,και εσεις και εμεις ειχαμε μαυρα χαλια,την στιγμη που ο βαζελος ειχε 2-3 παιχτες που εκαναν την διαφορα.

Σωστος master 21, Να πω οτι δεν με ενοχλουν τοσο οσοι γραφουν στο θρεντ της παναθας & ας διαφωνουμε με επιχειρηματα .Πλεον στην ηλικια που ειμαι (31 )και στην πορεια μου 15 ετων στα γηπεδα με τον Παναθηναικο εχω μια κουλτουρα οπαδικη που σεβομαι πρωτα  τους ανθρωπους (εχω βοηθησει γαυρο σε επεισοδεια)& παραλληλα & γουσταρω τον αθλητισμο γενικοτερα ( οχι μονο ποδοσφαιρο -μπασκετ ).
Απλα εχω αντιπαθεια στους Δηθεν εξυπνους κοινως Μαλακες τυπου Χρηστιδη GAY7.

Υ: καλο ειναι οι αναφορες για περιστατικα να μην δινονται ετσι εαν δεν γνωριζετε τι γινεται γενικοτερα , αν και νομιζω αφορουν συγκεκριμενα ατομα αρα ασχετα για τους περισσοτερους .Ας μιλαμε αθλητικα καλυτερα .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν... Παναθηναϊκός. Όσα έγιναν στο πρώτο, όμως, είναι κάτι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να το θυμάται! Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν άφησε κανέναν παίκτη του στην... απέξω και προειδοποίησε για τη συνέχεια, αφού οι ικανότητες της ομάδας και οι απαιτήσεις όλων δεν συνάδουν με τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης στο Sinan Erdem Spor. Κι ο «Ζοτς» σπανίως πέφτει έξω σ' αυτά που λέει...

«Κάναμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ήταν καταστροφή έτσι όπως αρχίσαμε. Ντροπή! Ντροπή! Μεγάλη ντροπή, επειδή κάτι το οποίο επαναλαμβάνω γι' αυτή την ομάδα είναι ότι αν δεν παλεύεις... Ο καθένας από τους παίκτες ξεχωριστά, παίκτες που διαθέτουν ποιότητα, παίκτες που ίσως δεν είναι αυτού του επιπέδου (σ.σ. της Ευρωλίγκας), αλλά ο καθένας τους είναι ξεχωριστός... Πρέπει να προσπαθεί να δίνει κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού όχι το 100%, αλλά το 120%. Όπως το λέω. Αυτό ήταν το πρόβλημα από την αρχή της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το πρόβλημα, επειδή είναι δύσκολο να καταλάβω ότι στο 1'30'' ήμασταν πίσω με 8-0 κι είχαμε μηδέν φάουλ, 17-5 στο 2' πάλι κανένα φάουλ... Δεν ξέρω τι να πω. Πιστέψτε με. Δεν ξέρω τι να πω», είπε πριν από την επιστροφή της αποστολής ο εφτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης και συνέχισε με τα ερωτηματικά που του άφησαν τα δύο διαφορετικά πρόσωπα ανά ημίχρονο:

«Κι είναι αλήθεια πως η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ΟΚ. Για παράδειγμα ο Φώτσης ήταν άλλος άνθρωπος. Οπότε η ερώτησή μου είναι "γιατί;". Γιατί; Δεν προετοιμαστήκαμε... Είπαμε κάτι διαφορετικό, πώς να επιτεθούμε απέναντι στην Εφές, πώς να παίξουμε άμυνα την Εφές, μπλα μπλα μπλα... Αυτό είναι... ΟΚ; Τους είπα συγχαρητήρια για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά τους είπα κι ό,τι λέω εδώ τώρα. Είναι μεγάλη ντροπή το πώς παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο κι αν συνεχίσουμε έτσι... ΑΝ συνεχίσουμε έτσι, με αυτόν τρόπο, όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο σε άλλο ένα παιχνίδι, η σεζόν θα είναι καταστροφή για εμάς. Καταστροφή... Καταστροφή... Θα είναι καταστροφή να ξαναπαίξουμε έτσι. Έτσι όπως παίξαμε ήταν καταστροφή. Αυτό είναι... Τίποτε άλλο...»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με 79-78, με τους τελευταίους δύο πόντους να έρχονται σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο από ένα lay up του Κερέμ Τουντσερί. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια, αλλά έσπευσε να μιλήσει στους διαιτητές, που ήδη τα είχαν κάνει... σαλάτα σε αρκετές περιπτώσεις. Τι τους είπε;

«Ζήτησα ριπλέι. Ο διαιτητής είπε ότι το καλάθι ήταν καλό. Δεν ξέρω... Πρέπει να το δούμε. Αν άρχισαν το χρονόμετρο τη σωστή στιγμή. Έχουμε χρόνο να το δούμε», εξήγησε χαρακτηριστικά πριν προσθέσει: «Κι επίσης πιστεύουμε πως ο Τουντσερί έκανε βήματα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Βήματα ή όχι, η «γεύση» που έμεινε από την πρώτη επίσκεψη των «πράσινων» στο Sinan Erdem είναι πικρή. Τα πράγματα θα ήταν ελαφρώς καλύτερα σε περίπτωση νίκης, αλλά και πάλι ο «Ζοτς» δύσκολα δεν θα... ξεσπούσε.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν προφανώς πως η Εφές βγήκε να παλέψει. Γιατί γι' αυτούς ήταν παιχνίδι πρόκρισης. Για εμάς... Τι ήταν για εμάς; Περιμένουμε άλλη ευκαιρία; Τι περιμένουμε; Αυτή είναι νοοτροπία την οποία πρέπει να αλλάξουμε. Αν κάποιος δεν θέλει να την αλλάξει... Αυτό είναι ντροπή. Οι ίδιοι βασικοί, πρώτα απ' όλα: Διαμαντίδης, Σάτο, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής και Φώτσης. Και κάποιοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ανήκουν στην ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο το αγώνα. Το πλάνο του αγώνα... Γιατί προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά, όπως κάθε παιχνίδι. Το πλάνο ήταν αυτό. Ήταν το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οπότε μην προσπαθείς να κάνεις κάτι το οποίο δεν είσαι έτοιμος να κάνεις. ΟΚ;» κατέληξε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σωστος master 21, Να πω οτι δεν με ενοχλουν τοσο οσοι γραφουν στο θρεντ της παναθας & ας διαφωνουμε με επιχειρηματα .Πλεον στην ηλικια που ειμαι (31 )και στην πορεια μου 15 ετων στα γηπεδα με τον Παναθηναικο εχω μια κουλτουρα οπαδικη που σεβομαι πρωτα  τους ανθρωπους (εχω βοηθησει γαυρο σε επεισοδεια)& παραλληλα & γουσταρω τον αθλητισμο γενικοτερα ( οχι μονο ποδοσφαιρο -μπασκετ ).

Υ: καλο ειναι οι αναφορες για περιστατικα να μην δινονται ετσι εαν δεν γνωριζετε τι γινεται γενικοτερα , αν και νομιζω αφορουν συγκεκριμενα ατομα αρα ασχετα για τους περισσοτερους .Ας μιλαμε αθλητικα καλυτερα .
ελα κοπελλια...γιατι μυξοκλαις;;;
σε τσουζει πουτανακι η αληθεια;;;;στα παπαρια μου (και ειναι και μεγαλα) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φυσικα και αξιζε ο ολυμπιακος αν δεν το εδινε η επο και η κεδ στο βαζελο...εννοειται...αλλοιως γιατι να μιλαω για απονομη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε τον ζελικο δεν τον κοβω να εκλεισε ματι χτες...
τον φανταζομαι να στριφογυρναει στο κρεββατι να πηγαινει να κλεισει τα ματια και να βλεπει αυτον τον τουντσερι πως τον λενε να κανει το ντραιβ και να πεταγεται επανω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

και επειδη ρε καραγκιοζη πας να πλασσαριστεις για κουλτουριαρης και θες επιχειρηματα δες ρε νουμερο τι ειπα και μου εκανες επιθεση...
πριν βγει η αποφαση ειχα γραψει ΑΚΡΙΒΩΣ τι προκειται να γινει...
και ετσι ακριβως εγινε....και εκραξε ολος ο κοσμος ολες οι εφημεριδες για το τεραστιο σκανδαλο...
που το ηξερα;;;ειχα δει ονειρο αυτο ειναι το προβλημα σου;;;
εγινε οπως το ειπα;;;που ειναι το προβλημα σου εσυ ενα ανωτερου επιπεδου και αρχισες και με ελεγες μαλακα;;;που δεν ειπα αληθεια;;;που το επαιξα ρε ηλιθιο πονηρος;;;
δεν ξερετε τι σας γινεται ρε και θελετε και να το παιξετε και πονηριδηδες....
μαλακα...

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος που κοβεις οτι δεν κοιμηθηκε χτες βραδυ xristidis εχει 100 βασταζους να του κουβαλανε τα παπαρια του και σε αυτα ειστε κρεμασμενοι χρονια πολλα και η ατυχια σας ειναι οτι ειναι μονο 50 χρονων οποτε για αλλα 10 παλι εκει θα κρεμιεστε!Γραψε για οτι αλλο θες εκει ημουν ειμαι και θα ειμαι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ και συ ΑΡΧΙΠΕΛΑΤΗΣ!Πουτανα ΚΕΔ και πουστη βασιλακοπουλε που δεν αφηνετε τον θρηνο να σηκωσει κεφαλι!!!Επομενο επεισοδιο στις 8/1/2011 στην αρενα του ΟΑΚΑ!Το ΑΦΜ ειναι γνωστο για να κοπει το αναλογο τιμολογιο!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτος που κοβεις οτι δεν κοιμηθηκε χτες βραδυ xristidis εχει 100 βασταζους να του κουβαλανε τα παπαρια του και σε αυτα ειστε κρεμασμενοι χρονια πολλα και η ατυχια σας ειναι οτι ειναι μονο 50 χρονων οποτε για αλλα 10 παλι εκει θα κρεμιεστε!Γραψε για οτι αλλο θες εκει ημουν ειμαι και θα ειμαι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ και συ ΑΡΧΙΠΕΛΑΤΗΣ!Πουτανα ΚΕΔ και πουστη βασιλακοπουλε που δεν αφηνετε τον θρηνο να σηκωσει κεφαλι!!!Επομενο επεισοδιο στις 8/1/2011 στην αρενα του ΟΑΚΑ!Το ΑΦΜ ειναι γνωστο για να κοπει το αναλογο τιμολογιο!
καλα...οτι και να λες τωρα το καβλι ψε επεσε...πανω που ετοιμαζοσασταν για αποθεωση στο χταποδι και οι πουστηδες ακονιζανε τις πεννες για να συναγωνιστουν στα σαλιαρισματα και τα γλυψιματα για τον ''μητσαρα'' εκανε την μπουκα ο τουρκος και τεζα η μικρη τερεζα :grin:....
το καβλι επεσε και πονεσε...τα αλλα ειναι ιστοριες και διηγωντας τα να κλαις...
περαστικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παραδεξου τώρα πως σε όλα τα χρόνια που έπαιρνε ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα άντε σε 2-3 να υπήρχε μία ομάδα που να μπορούσε να τον κοντράρει...
και πέρσι ο ΠΑΟΚ για μένα είχε καλύτερη ομάδα. Απλά δεν είχε Σισσέ.
Γιατί ακόμα και τη διαιτησία την ψιλοείχε και αυτός μαζί του.

Αλλά το θέμα είναι τα επεισόδια....δεν έχω καθόλου πρόσφατο παράδειγμα με τον ΠΑΟ να αγωνίζεται (λέμε τώρα) χωρίς φιλάθλους...
έχεις εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom