Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Σίγουρα ο φερεϊρα είναι  πολυ καλός για τον ΠΑΟ ?
μηπως ?  μήπως  είναι πλεον πολυ  γέρος ?  πολυ  κουρασμένος? πολυ αδιάφορος ?  πολυ εκτός ? :o

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σίγουρα ο φερεϊρα είναι  πολυ καλός για τον ΠΑΟ ?
μηπως ?  μήπως  είναι πλεον πολυ  γέρος ?  πολυ  κουρασμένος? πολυ αδιάφορος ?  πολυ εκτός ? :o
τωρα καταλαβατε οι βαζελοι οτι κανατε μαλακια που εφυγε ο τεν κατε....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γενικά άμα κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις, δουλειά δε γίνεται...
μονο ο θειος τους αλλαζε σαν τα πουκαμισα, μετα απο αυτον το χαος...το μοναδικο μειονεκτημα του τεν κατε ηταν συμφωνα με τα λεγομενα οι κακες σχεσεις με τους ποδοσφαιριστες, αυτο αν ηθελε η διοικηση του εκοβε τον βηχα με εναν τεχνικο διευθυντη βαρβατο οπως γινεται παντου στο εξωτερικο και οχι με τον αντωνιου που για να μιλησει σηκωνει το χερι του, με πεθαμενους εμας περισυ ο βαζελος θα το σηκωνε ουτως η αλλος, δεν το πηρε για εφυγε ο τεν κατε και ηρθε ο νιομπλιας..

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μονο ο θειος τους αλλαζε σαν τα πουκαμισα, μετα απο αυτον το χαος...το μοναδικο μειονεκτημα του τεν κατε ηταν συμφωνα με τα λεγομενα οι κακες σχεσεις με τους ποδοσφαιριστες, αυτο αν ηθελε η διοικηση του εκοβε τον βηχα με εναν τεχνικο διευθυντη βαρβατο οπως γινεται παντου στο εξωτερικο και οχι με τον αντωνιου που για να μιλησει σηκωνει το χερι του, με πεθαμενους εμας περισυ ο βαζελος θα το σηκωνε ουτως η αλλος, δεν το πηρε για εφυγε ο τεν κατε και ηρθε ο νιομπλιας..

Ο Τεν Κατε ειχε πολλα στραβα αλλα απο οτι φαινεται περισυ την ειχε στρωσει καλα την ομαδα. Ημασταν και εμεις για τα πανηγυρια και πηρε το πρωταθλημα αβαβα. Φετος, με τετοιο υλικο που εχει ο βαζελος θα επρεπε να μας κοντραρει αλλα αυτοι βαριονται να τρεξουν! Καμια συννενοηση μεσα στο γηπεδο, σα να παιζουν πρωτη φορα μαζι. Σκεφτομαι οτι χασαμε απο αυτη την ομαδα και τρελλαινομαι.

Ο Φερειρα δε θα προλαβει να κανει τιποτα φετος. Εδω ειναι ελαντα ομως, οποτε ισως τον κλαψουμε προωρα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Τεν Κατε ειχε πολλα στραβα αλλα απο οτι φαινεται περισυ την ειχε στρωσει καλα την ομαδα. Ημασταν και εμεις για τα πανηγυρια και πηρε το πρωταθλημα αβαβα. Φετος, με τετοιο υλικο που εχει ο βαζελος θα επρεπε να μας κοντραρει αλλα αυτοι βαριονται να τρεξουν! Καμια συννενοηση μεσα στο γηπεδο, σα να παιζουν πρωτη φορα μαζι. Σκεφτομαι οτι χασαμε απο αυτη την ομαδα και τρελλαινομαι.

Ο Φερειρα δε θα προλαβει να κανει τιποτα φετος. Εδω ειναι ελαντα ομως, οποτε ισως τον κλαψουμε προωρα  :2funny:
φιλε ολυμπιακο ειδες σημερα;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.137
Πόντοι
6.495
Τουμπέκα ρε, Πανάθα!  :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.006
Πόντοι
22.785
Προσκυνω τρυφφφφφφφφφφφφφφηλλλλλλάραααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δε σκόραρε ο ΣΙΣΣΕ, δε κέρδισε ο ΠΑΝΑΘΑΣ...όλη η ομάδα είναι ΑΥΤΟΣ...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ολα τα περιμένω πλέον...τίποτε δε θα με ξαφνιάσει...ειδικά όταν ακούω συνεχώς να λένε μέσα από τη παε για περικοπές εξόδων και ακριβών συμβολαίων...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον ελατε να σας μαθω γραμματα....
κοιταχτε πως θα γινει η μοντα....
βεβαια αν γινει μιλαμε για σκανδαλο μεγατονων αλλα πιστευω οτι ετσι θα γινει....
για τα επεισοδια και την επικειμενη τιμωρια μιλαω....
εχουμε και λεμε:αυτη τη στιγμη τα δεδομενα λενε πως κανονικα ο βαζελος τρωει μια με δυο αγωνιστικες και βασει της υποτροπης (γιατι μετα απο το προηγουμενο μαγειρεμα τωρα ειναι υποτροπος ΚΑΙ στις δυο κατηγοριες) θα πρεπει να γινουν 2 η 4 αντιστιχα...
δηλαδη η μια που χρωσταει και αλλες 2 η 4 αναλιγα με το τι θα φαει για τριπολη...
συνολικα δηλ. θα πρεπει να εκτισει το λιγωτερο 3 και το περισσοτερο 5 αγωνιστικες μαζι με πρωτοφανες για την εκταση του χρηματικο προστιμο οπως και για μονιμη (για φετος) μετακινηση των οπαδων του ...
λεω λοιπον τι βλεπω εγω να γινεται...
εγω λοιπον βλεπω να τιμωρειται συνολικα με 1 την οποια θα εκτισει στο παιχνιδι με τα τρικαλα για το κυπελλο....
και εξηγουμαι...
ο παο εχει καταθεσει εφεση για την μια...
βλεπω σκανδαλωδως να δικαιωνεται (λογω αναρχικων κουκουλοφορων)....
αυτο τι σημαινει;;;το πρωτο ορι πεφτει η μια αγωνιστικη....
το δευτερο ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οτι δεν υπαρχει υποτροπη στην κατηγορια ''εκτεταμενα επεισοδεια''...
αρα στην νεα εκδικαση θα φαει (σκανδαλωδως) 1 αγωνιστικη ,τα επεισιδια θα μπουν (σκανδαλωδως) στην κατηγορια ''εκτεταμενα'' (που αυτοματως θα σημαινει και ΟΧΙ υποτροπος  ;) )
και κατα συνεπεια θα παραμεινει μια η αγωνιστικη η οποια οταν θα εκδικαστει θα εχει περασε η προθεσμια για το παιχνιδι πρωταθληματος αρα θα την εκτισει στο επομενο ματς εντος που φυσικα ειναι αυτο με τα τρικαλ για το κυπελλο....
ακραιο σεναριο...συμφωνω ακομα και εγω που εχω διεστραμμενο μυαλο  :grin: :grin:
επειδη ομως με αυτην την ομαδα τα εχω δει ολα τιποτα πια δεν θα μου εκανε εκπληξη...
αν παντως γινει ΚΑΙ αυτο θα μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα ολων των εποχων.....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλά χρηστίδη, κοίτα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ (με κεφαλαία γράμματα) της ομάδας σου τόσα και τόσα χρόνια και άσε τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΝΑΘΑ. Ξεχνάς μου φαίνεται όταν τα λαγουδάκια σας, πήγαιναν και ισοπέδωναν ολόκληρες πολεις με την ανοχή των μπάτσων και δε μιλούσε κανείς...φυσικά πρώτοι ήταν σ' αυτό οι γαύροι (όπως και στο τρέξιμο) μιας και δεν υπήρχαν αντίπαλοι οπαδοί...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά χρηστίδη, κοίτα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ (με κεφαλαία γράμματα) της ομάδας σου τόσα και τόσα χρόνια και άσε τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΝΑΘΑ.
Ξεχνάς μου φαίνεται όταν τα λαγουδάκια σας, πήγαιναν και ισοπέδωναν ολόκληρες πολεις με την ανοχή των μπάτσων και δε μιλούσε κανείς
...φυσικά πρώτοι ήταν σ' αυτό οι γαύροι (όπως και στο τρέξιμο) μιας και δεν υπήρχαν αντίπαλοι οπαδοί...
ρε πουστη μου ...γιατι επειδη εισαι βαζελος θεωρεις δεδομενο οτι πρεπει να εισαι ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και πρεπει να το δικαιολογεις μονιμως;;;
θεωρεις οτι δεν γινεται να εισαι βαζελος και να λες αληθειες;;;
διαβασε τι λες..

Ξεχνάς μου φαίνεται όταν τα λαγουδάκια σας, πήγαιναν και ισοπέδωναν ολόκληρες πολεις με την ανοχή των μπάτσων και δε μιλούσε κανείς

εννοεις υποθετω την ξανθη...
ειναι δυνατον να λες οτι δεν μιλαεγε κανεις οταν εκτος των αλλων (και της τιμωριας)
αυτο παιζοτανε για ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ακομα και ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ...(ειχαν κανει εκπομπη και ο μακης και ο παυλοπουλος με τον αρη γαγατση)
ξεχνας την εικονα του σπασμενου τζα;μιου απο το κλαμπ της ξανθης και εκεινον τον σουρωμενο μουσατο με το ματωμενο μουσι που εμαπαιναν καθε μερα στο σπιτι μας μιας και δεν υπηρχε σημα αθλητικης η μη εκπομπης που να μην ξεκιναει αποα αυτο;;;
σε αντιθεση με δικες σου φασεις απο λειβαδιες ατρομητους σερρες τριπολη που δεν εχουμε δει ουτε πλανο;;;
τοση αρρωστεια ρε πουστη;;;τοσο ψεμμα;;;;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Απιστευτο   σκηνικο   με   Ομπραντοβιτς   και  μεταφραστρια  στην  συνεντευξη  τυπου  σε  ματς  Ευρωλιγκα  :

"he  is  ΜΑΛΑΚΑΣ"    :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ο Αλέξης Τζόρβας δεν άντεξε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ξέσπασε στα αποδυτηρία βάζοντας τα κλάματα. Το Redplanet.gr εκφράζει απερίσπαστα την στήριξη στο πρόσωπο του!

Αυτό το παλικάρι δεν λέει να ησυχάσει. Τον κυνηγάει η μοίρα, τον κυνηγάμε εμείς με αεροβόλα... Ποιος ξέρει... Το μόνο δεδομένο είναι πως ο τερματοφύλακας με την εμφάνιση-χρώματα Τουίτι είναι πολύ κοντά στο να χάσει τη θέση του κάτω από τα πράσινα δοκάρια. Και ακόμα χειρότερα, να μεταναστεύσει!

Βλέπετε οι κατα-πληκτικές του φετινές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν εκτιμηθεί από τον κόσμο της ομάδας. Αχάριστοι άνθρωποι! Αν δεν ήταν ο Αλέξης το σκορ στο Καμπ Νόου θα θύμιζε αγώνα πόλο. Και εσείς τον κράζετε;

Εντάξει, κάποια λαθάκια τα έχει κάνει. Να, στον αγώνα με την Κοπεγχάγη το έριξε... έξω. Αλλά μπείτε λίγο στην ψυχολογία του επιτέλους! Προπονείται κάθε μέρα με τον ορισμό του "πίνω και μεθώ", τον Σίντει. Δηλαδή μόνο ο Γάλλος θα κάνει εξόδους;

Οκ. Είχε και κάποιες άλλες μοναδικές στιγμές. Οπως με τον Ηρακλή που λάνσαρε μια νέα πρόταση στις αποκρούσεις. Αντί να πιάσει το σουτ με τα χέρια, έριξε το κορμί του προς τα πίσω και έδιωξε με τα πόδια! Και εσείς αντί να τον αποθεώσετε γιατί την καινοτομία του, τον κράξατε πάλι; Τι πάει να πει πως στην εξέλιξη της φάσης έβαλε γκολ ο Ηρακλής;

Αχαριστία. Μεγάλη αχαριστία σε σημείο στο δεύτερο ημίχρονο να του τα ψέλνουν οι οπαδοί της ομάδας του καθώς τον είχαν συνέχεια μπροστά τους. Και μόλις έληξε ο αγώνας του έριξαν μπουκάλια και φωτοβολίδες!

Αλλά και εσύ βρε Αλέξη; Γιατί στα αποδυτήρια έκλαιγες και είπες "δεν πάει άλλο"; Δες το διαφορετικά. Τα παιδιά θέλουν να ξεσπάσουν κάπου. Βλέπεις είναι το ΔΝΤ, είναι η οικονομική κρίση, είναι ο Ολυμπιακός πρώτος... Ήθελαν να τα πουν κάπου! Και βρήκαν εσένα που ήσουν στα 2-3 μέτρα. Μην το παίρνεις προσωπικά!

Όσο για τα μπουκάλια; Νεράκι σου πρόσφεραν με το που έληξε ο αγώνας. Να ξεδιψάσεις! Και οι φωτοβολίδες ήταν για να δημιουργηθεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την αποχώρηση σου από τον αγωνιστικό χώρο...

Μαθαίνουμε όμως ότι είσαι ράκος. Και σκέφτεσαι να την κάνεις για τα ξένα, να μεταναστεύσεις. Οχι Αλέξη! Μη! Αλέξη μη το κάνεις! Ακόμα και αν χάσεις τη θέση σου στον Παναθηναϊκό, κάποια ομάδα θα βρεθεί να σε κρατήσει εδώ κοντά μας.

Αλλά ακόμα και αν δεν βρεθεί σου έχουμε έτοιμη δουλειά. Θα πάρεις μέρος στη νέα διαφήμιση γνωστού σαμπουάν που έχει το σλόγκαν "Οχι άλλα δάκρυα". Θα δείξεις σε όλο τον κόσμο πως μπορείς να ξεπεράσεις την μοίρα που σε κατατρέχει και να σταθείς στα δυο σου πόδια ξανά!

Αλέξη, εμείς μαζί σου!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα θα φταιει να ξεσαλωσει ο χριστιδης ρε πουστρακια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα θα φταιει να ξεσαλωσει ο χριστιδης ρε πουστρακια;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ξερεις ρε πιπα οτι μπορει να εχω την τρελλα μου αλλα κοζαρω και οταν μιλαω σοβαρα και με επιχειρηματα θελω λιγο σεβασμο...
οταν μαλακιζομαι ενταξει...αλλα οταν μιλαω σοβαρα... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον ελατε να σας μαθω γραμματα....
κοιταχτε πως θα γινει η μοντα....
βεβαια αν γινει μιλαμε για σκανδαλο μεγατονων αλλα πιστευω οτι ετσι θα γινει....
για τα επεισοδια και την επικειμενη τιμωρια μιλαω....
εχουμε και λεμε:αυτη τη στιγμη τα δεδομενα λενε πως κανονικα ο βαζελος τρωει μια με δυο αγωνιστικες και βασει της υποτροπης (γιατι μετα απο το προηγουμενο μαγειρεμα τωρα ειναι υποτροπος ΚΑΙ στις δυο κατηγοριες) θα πρεπει να γινουν 2 η 4 αντιστιχα...
δηλαδη η μια που χρωσταει και αλλες 2 η 4 αναλιγα με το τι θα φαει για τριπολη...
συνολικα δηλ. θα πρεπει να εκτισει το λιγωτερο 3 και το περισσοτερο 5 αγωνιστικες μαζι με πρωτοφανες για την εκταση του χρηματικο προστιμο οπως και για μονιμη (για φετος) μετακινηση των οπαδων του ...
λεω λοιπον τι βλεπω εγω να γινεται...
εγω λοιπον βλεπω να τιμωρειται συνολικα με 1 την οποια θα εκτισει στο παιχνιδι με τα τρικαλα για το κυπελλο....
και εξηγουμαι...
ο παο εχει καταθεσει εφεση για την μια...
βλεπω σκανδαλωδως να δικαιωνεται (λογω αναρχικων κουκουλοφορων)....
αυτο τι σημαινει;;;το πρωτο ορι πεφτει η μια αγωνιστικη....
το δευτερο ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οτι δεν υπαρχει υποτροπη στην κατηγορια ''εκτεταμενα επεισοδεια''...
αρα στην νεα εκδικαση θα φαει (σκανδαλωδως) 1 αγωνιστικη ,τα επεισιδια θα μπουν (σκανδαλωδως) στην κατηγορια ''εκτεταμενα'' (που αυτοματως θα σημαινει και ΟΧΙ υποτροπος  ;) )
και κατα συνεπεια θα παραμεινει μια η αγωνιστικη η οποια οταν θα εκδικαστει θα εχει περασε η προθεσμια για το παιχνιδι πρωταθληματος αρα θα την εκτισει στο επομενο ματς εντος που φυσικα ειναι αυτο με τα τρικαλ για το κυπελλο....
ακραιο σεναριο...συμφωνω ακομα και εγω που εχω διεστραμμενο μυαλο  :grin: :grin:
επειδη ομως με αυτην την ομαδα τα εχω δει ολα τιποτα πια δεν θα μου εκανε εκπληξη...
αν παντως γινει ΚΑΙ αυτο θα μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα ολων των εποχων.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποσο να σας ξεβρακωνω ακομα ρε;;;ποσο;;παραδεχτειτε οτι ειναι ολο το παρασκηνιο επο επαε κεδ διαιτησιες ολα μαζι σας και εγω θα σας βγαλω πρωτος το καπελλο...
θα παραδεχτω την μαγκια σας...
αλλα πεστε οτι σας απενειμαν το περσινο πρωταθλημα και οτι φετο σας σπρωχνουν αλλα εσεις ειστε εντελως μπουρδελο και δεν μπορειτε να προσπερασετε με τιποτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom