λοιπον ελατε να σας μαθω γραμματα....
κοιταχτε πως θα γινει η μοντα....
βεβαια αν γινει μιλαμε για σκανδαλο μεγατονων αλλα πιστευω οτι ετσι θα γινει....
για τα επεισοδια και την επικειμενη τιμωρια μιλαω....
εχουμε και λεμε:αυτη τη στιγμη τα δεδομενα λενε πως κανονικα ο βαζελος τρωει μια με δυο αγωνιστικες και βασει της υποτροπης (γιατι μετα απο το προηγουμενο μαγειρεμα τωρα ειναι υποτροπος ΚΑΙ στις δυο κατηγοριες) θα πρεπει να γινουν 2 η 4 αντιστιχα...
δηλαδη η μια που χρωσταει και αλλες 2 η 4 αναλιγα με το τι θα φαει για τριπολη...
συνολικα δηλ. θα πρεπει να εκτισει το λιγωτερο 3 και το περισσοτερο 5 αγωνιστικες μαζι με πρωτοφανες για την εκταση του χρηματικο προστιμο οπως και για μονιμη (για φετος) μετακινηση των οπαδων του ...
λεω λοιπον τι βλεπω εγω να γινεται...
εγω λοιπον βλεπω να τιμωρειται συνολικα με 1 την οποια θα εκτισει στο παιχνιδι με τα τρικαλα για το κυπελλο....
και εξηγουμαι...
ο παο εχει καταθεσει εφεση για την μια...
βλεπω σκανδαλωδως να δικαιωνεται (λογω αναρχικων κουκουλοφορων)....
αυτο τι σημαινει;;;το πρωτο ορι πεφτει η μια αγωνιστικη....
το δευτερο ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οτι δεν υπαρχει υποτροπη στην κατηγορια ''εκτεταμενα επεισοδεια''...
αρα στην νεα εκδικαση θα φαει (σκανδαλωδως) 1 αγωνιστικη ,τα επεισιδια θα μπουν (σκανδαλωδως) στην κατηγορια ''εκτεταμενα'' (που αυτοματως θα σημαινει και ΟΧΙ υποτροπος ;) )
και κατα συνεπεια θα παραμεινει μια η αγωνιστικη η οποια οταν θα εκδικαστει θα εχει περασε η προθεσμια για το παιχνιδι πρωταθληματος αρα θα την εκτισει στο επομενο ματς εντος που φυσικα ειναι αυτο με τα τρικαλ για το κυπελλο....
ακραιο σεναριο...συμφωνω ακομα και εγω που εχω διεστραμμενο μυαλο
επειδη ομως με αυτην την ομαδα τα εχω δει ολα τιποτα πια δεν θα μου εκανε εκπληξη...
αν παντως γινει ΚΑΙ αυτο θα μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα ολων των εποχων.....