You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θες να πει οτι το ματς θα ειναι χαριλαος φλωρακης τυπε?o panathinaikos den xanei me mpartsa.thymisou to!!!
που το δες οτι σε θα παιξει ο μεσι ?το λεει καπου ?και τα δευτερα της μπαρτσα ειναι καλυτερα...ασε που θα θελουν ναδειξουν..δυο εβαλε ο μπογιαν σημερα .δεν θα παιξει ο Μεσι κ θα μπει ο Μπογιαν... τα δευτερα δηλαδη
Η Μπαρσα αυτο το διαστημα ειναι σε τρελλη φορμα
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δεν ξέρω τι λες για φλωράκη και γιαννόπουλο εγώ πιστεύω πως δεν χάνει με tpt ο παναθηναϊκός.θες να πει οτι το ματς θα ειναι χαριλαος φλωρακης τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη ειναι πιασμαν το ματς?den xero ti les gia floraki kai giannopoulo ego pisteyo pos den xanei me tpt o panathinaikos.
Ειρωνικα το ειπα...που το δες οτι σε θα παιξει ο μεσι ?το λεει καπου ?και τα δευτερα της μπαρτσα ειναι καλυτερα...ασε που θα θελουν ναδειξουν..δυο εβαλε ο μπογιαν σημερα .
δεν ξερω για τον Μεσι, αλλα με αφορμη τα 2 που εβαλε ο Κρικιτσ το αναφερα ετσι...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως τον κυνηγουσε ο πικε τυπε?Ειρωνικα το ειπα...
δεν ξερω για τον Μεσι, αλλα με αφορμη τα 2 που εβαλε ο Κρικιτσ το αναφερα ετσι...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι τπτ και μαλακιες ρε,15χρονο κοριτσακι εισαι?γραφε σαν αντρας ρε.και θα χασει ο βαζελος απο την μπαρτσα.θα ειμαι μεσα και θελω να δω μπαλαρα.δεν ξέρω τι λες για φλωράκη και γιαννόπουλο εγώ πιστεύω πως δεν χάνει με tpt ο παναθηναϊκός.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε τον μπογιανΟ Πικε τον Ζλαταν δεν κυνηγουσε καποτε???
με τον ζλαταν ειχαν ενα τρυφερο τετ α τετ απλα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 5.975
Πραγματικά , οι μνήμες απο Αννα πολωνή Πιππινου 118 ξυπνούν .. άθελά μας ...
γιατσεκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
τιτανοτεραστιε γιατσεκ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
πουτανα μπαρτσα ερχετε με ολα τα αστερια τελικα δεν ξεκουραζουν κανεναν για το ματς με την ρεαλ :'(
δεν χανετε αυτο το ματσακι χερομαι που θα δω αυτην την ομαδα μεσα απο το γηπεδο ελπιζω να κοιμηθει ο θεος και να σταματησουν στα 3
αν κατεβασει ο πορτογαλλος 4-2-3-1 με κατσου-σιλβα αμυν. χαφ θα αρχισουν τα οργανα απο νωρις >
δεν χανετε αυτο το ματσακι χερομαι που θα δω αυτην την ομαδα μεσα απο το γηπεδο ελπιζω να κοιμηθει ο θεος και να σταματησουν στα 3
αν κατεβασει ο πορτογαλλος 4-2-3-1 με κατσου-σιλβα αμυν. χαφ θα αρχισουν τα οργανα απο νωρις >
μακαριδεν ξέρω αλλά δεν βλέπω να τρώτε πάνω απο 2
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειναι πουτανα ομαδα ο βαζελος και στο τσουλου η μπαρτσα δε παει καλα εκτος πολλες φορες... δε ξερεις...μακαρι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K