Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. "ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ο Ρουμπάκης... έκοψε από την Εθνική Βελγίου τον Μιραλάς!.. ΕΛΕΟΣ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝTΑΣΙΑΝ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΦΑΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ VIDEO, ΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΣΤΟ 13:53'' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ. Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ 3-4 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. Η ΦΑΣΗ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ 'Η ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ! ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. "ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ο Ρουμπάκης... έκοψε από την Εθνική Βελγίου τον Μιραλάς!.. ΕΛΕΟΣ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝTΑΣΙΑΝ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΦΑΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ VIDEO, ΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΣΤΟ 13:53'' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ. Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ 3-4 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. Η ΦΑΣΗ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ 'Η ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ! ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
γιατι ξερουν οτι αυτοι που διαβαζουν αυτες τις φυλαδες ειναι κατωτατης νοημοσυνης και θα πιστεψουν οτι και να γραψουν.σκοπος τους ειναι να αγριευουν τους πιθηκους των εκαστοτε ομαδων.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα ελεγα οτι εχεις δικιο αν δεν εκανες τον διαχωρισμο οτι μονο οι γαυροφυλλαδες παραπληροφορουν...
αν ελεγες για ολες θα συμφωνουσα...αλλα αμα απομονωνεις μονο τις γαυροφυλλαδες τοτε....χανεις το δικιο σου...

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
θα ελεγα οτι εχεις δικιο αν δεν εκανες τον διαχωρισμο οτι μονο οι γαυροφυλλαδες παραπληροφορουν...
αν ελεγες για ολες θα συμφωνουσα...αλλα αμα απομονωνεις μονο τις γαυροφυλλαδες τοτε....χανεις το δικιο σου...

Το θεμα δεν ειναι πια ειναι η πιο κωλοφυλλαδα. Ουτε και αποτελει δικαιολογια οτι και οι αλλοι τα ιδια σκατα ειναι!
Ναι ειναι! Αλλα οταν υπαρχει ενα ζητημα η δικαιολογια οτι και οι αλλοι λενε τα ιδια νομιζω αποδυναμωνει κατα πολυ την αρχικη παραδοχη. Οτι οσοι γραφουν εκει ειναι παπαγαλοι και τα παιρνουν για να φανατιζουν τις μαζες!!
Οσοι παιζουν το παιχνιδι τους καλα να παθουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γκμοχ: "Δεν με φοβίζει η Μπαρτσελόνα"
Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του:
"Ανέλαβα μετά τον επιτυχημένο Νίκο Νιόπλια να κάτσω στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δέχθηκα την πρόταση από την διοίκηση και είπα το ναι. Κλήθηκα να βοηθήσω και δεν θα μπορούσα να πω όχι σε φίλους μου. Θα είμαι στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια και με τον Κριστόφ Βαζέχα. Το σίγουρο είναι ότι τον εκτιμώ και θα κάνω τις καλύτερες συστάσεις.
Θυμάμαι ακόμη τις μέρες που η Ευρώπη μιλούσε για μένα. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, αλλά δεν μου λείπει η ενέργεια να παλέψω ως προπονητής"
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: "Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά δεν με τρομάζει. Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: κανείς δεν θα μας ξαναδεί αδύναμους στα παιχνίδια. Είμαι δυνατός και έτοιμος"

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε σαγωνια τυπε :rockon:
φατους ολους :rockon:

kourkouti-panathinaikos-jacek-gmoch-jaws.jpg

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μακαρι να εκλεισε γιατι ειναι προπονηταρας !

@@ είναι αλλά δε περίμενα να μας φέρουν και τίποτε της προκοπής.

Από τη ποντικομαμή το νιόπλια πάντως θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος γιατί θα ξέρει τουλάχιστον τα βασικά, που και αυτά ακόμα ο νικολάκης τα αγνοούσε...

Η διοίκηση της ομάδας θέλει προπονητή φτηνό και να μην έχει μεταγραφικές απαιτήσεις γιατί τα οικονομικά δεν είναι και στη καλύτερη τους κατάσταση...γι' αυτό πάνε να φάνε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και βγάζουν στη φόρα ότι άπλυτο μπορεί να έχει ο κάθε παίκτης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_XL.jpg
    00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_XL.jpg
    235,7 KB · Εμφανίσεις: 18

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
mis8oforopoulos.jpg

Eμεις τον Γκμοχ δεν τον ειχαμε σημαια τουλαχιστον.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι εκτος τοπου και χρονου;;;που κολλαει ο τασος;;;οταν πηρε ποστο το καλοκαιρι ξεσκιστηκατε και καλα κανατε και βαζατε φωτο σαν κιαυτη...
αν δεν το'χεις παρει χαμπαρι τωρα το καυτο νεο ειναι ο γιατσεκ...γιαυτο και την εβαλα...δεν σου εβαλα ουτε αντωνιου ουτε σαραβακο ουτε αντωνιαδη...
χαμενα μου φαινεται τα'χεις... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη εσυ εισαι εντος τοπου και χρονου?
  Οπως εσυ βαζεις ενα στελεχος μας (εστω και για μια εβδομαδα) με το κασκολ του ΟΣΦΠ ετσι βαζω και εγω ενα στελεχος σου (ΜΟΝΙΜΟ ΟΜΩΣ) με την φανελα του Παναθηναικου.
Το εκτος τοπου και χρονου δεν το καταλαβα.

Αλλωστε οπως για πλακα ανεβαζεις τον Γμοχ ετσι και εγω για πλακα ανεβαζω τον Μητροπουλο. γελας εσυ γελαμε και εμεις :fuck1: ;)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πηρε εγκριση τελικα το μουσουλμανικο τζαμι στο βοτανικο..οριστικο ,γινεται εκει...αντε ρε να δω τι θα κανετε τωρα με το γηπεδο....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
1-gov-1.jpg

“ΓΙΟ ΓΙΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΤΝΕΫ ΑΡΧΙΖΕΙ!”

1-gov-2.jpg

“Γκαληζμπέρα ζζε όλουζζζ μπαιδιά. 1-2 ερωντήζεις μόνο γιαντί δα λιώζουν ντα μπαγάγκια…”

1-gov-3.jpg

-”Σίντνεϋ καλησπέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλέσει το μάνατζερ σου να έρθει για να συζητήσετε ακόμα και τη διακοπή του συμβολαίου σου. Τι έχεις να πεις;”
-”…”

1-gov-4.jpg

“Ζοβαρά;;; Δδδα έρδει;; Δδδεν ντο ήγκζερα. Να έιζντε γκαλά ρε μπαιδιά. Δα ντον μπάρω ντηλέβωνο να βγούμε γκάνα βράδδδυ…”

1-gov-5.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Tι θέση παίζει ο γκοβού;