Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
[size=20pt]ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ[/size]
απλά τιτανοτεράστιος
τεράστιο respect

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έλα τώρα, τι συζητάμε.. αν είδαμε κάποιον αφάνα, που τα πρόβατα τον βάφτισαν καλαφοσφαιριστή, όσο οι υπόλοιποι γελούσαμε; Αν ο emo πιάνει στο μικρό δαχτυλάκι τον Καλαϊτζή επί Ζοτς; Πλάκα κάνουμε; Όποιος γουστάρει μπάσκετ, παρακολουθεί τον δυνάστη της Ευρώπης, απλά τα πράγματα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ολοκληρωτικό καθεστώς

μαικ μαικ γαμησε τους μαικ  :rockon:
μωρη καριολα...εγω με τον μαικ ειμαι...οχι βεβαια με την τεραστια μαλακια που εκανε που ηταν εντελως αντιαθλητικο αλλα γενικα με τους μαγκες και τους σκληρους...
το θεμα ειναι οτι αν εσυ το καλοκαιρι κλαψομουνιαζες για τον αλητη τεοντοσιτς εισαι αδερφη οπως και οι τσρτσαρης και φωτσης που τους ενοχλησε ο ''αλητης'' μιλος και για αυτο τα ''καλα παιδια'' ξεκινησαν τα επεισοδια για να τιμωρησουν τον ''κακο'' ξενο..
καταλαβες τις διαφορες;;;
εγω τον μπατιστ τον παω...αυτο που δεν εγουσταρω ειναι η ασυλια που απολαμβανει(και βεβαια δεν φταιει αυτος) επειδη φοραει το τριφυλλακι...
το'πιασες λουγκρα ;;;;γαμω τα παντελονια..... ;) ;) ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
μωρη καριολα...εγω με τον μαικ ειμαι...οχι βεβαια με την τεραστια μαλακια που εκανε που ηταν εντελως αντιαθλητικο αλλα γενικα με τους μαγκες και τους σκληρους...
το θεμα ειναι οτι αν εσυ το καλοκαιρι κλαψομουνιαζες για τον αλητη τεοντοσιτς εισαι αδερφη οπως και οι τσρτσαρης και φωτσης που τους ενοχλησε ο ''αλητης'' μιλος και για αυτο τα ''καλα παιδια'' ξεκινησαν τα επεισοδια για να τιμωρησουν τον ''κακο'' ξενο..
εγω τον μπατιστ τον παω...αυτο που δεν εγουσταρω ειναι η ασυλια που απολαμβανει(και βεβαια δεν φταιει αυτος) επειδη φοραει το τριφυλλακι...

μεγαλεμπορος ναρκωτικος ειναι  :jerking: :jerking:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1

το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο,
στ'αρχιδια μου να γραφω τον Ολυμπιακο....

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις φαει ψωλη με το χιλιομετρο απο τον ολυμπιακο ποκοπικο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μολογάνε χωρίς ξύλο τελικά!!! :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_M.jpg[/img[/URL]]

Άντε να τελειώσει γρήγορα το θέμα της αγοράς, μην πάθουμε καμιά πλάκα.

[img]http://papaki.redplanet.gr/wp-content/uploads/2010/11/FB-KEVIN-MIRALLAS.png

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μολογάνε χωρίς ξύλο τελικά!!! :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_M.jpg[/img[/URL]]

Άντε να τελειώσει γρήγορα το θέμα της αγοράς, μην πάθουμε καμιά πλάκα.

[img]http://papaki.redplanet.gr/wp-content/uploads/2010/11/FB-KEVIN-MIRALLAS.png
ναι μην χασετε το κελεπουρι,οπως τον ντερμπυσαιρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε που καταντησατε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

mikeq.gif

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παλι θα "τα πει" με τους παικτες ο ΠΑτερας; Καθε βδομαδα αυτο δεν κανει; Ημαρτον πια με τις αγριοφωναρες του καθενος

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
απορω γιατι αποδοκιμαζαν στην αλλαγη του τσουρουκα του χριστοδουλοπουλου...
εκει καταντησαμε...
α ρε λετο λιγο ελειψες και εγινε της πουτανας...μονο λετο-σισε ολοι οι αλλοι ειναι της σειρας δυστηχως...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Να φύγουν ΧΘΕΣ όλοι οι άχρηστοι. Κάποιος να πει στον Καραγκούνη ότι πρέπει να παίξει κάποια στιγμή επιτέλους μπάλα και να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια με τις κωλοτούμπες και τις διαμαρτυρίες. Ο Ζιλμπέρτο να...ξεκουραστεί και τέλος σύσσωμος ο κόσμους του Παναθηναϊκού να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από το Βύντρα για όσα του έχουν σούρει τόσα χρόνια. Ο Λούκας αποδείχτηκε ψυχάρα και πιο Παναθηναϊκός από πολλούς μέσα στην Παιανία....Τα είπα αλλιώς θα έσκαζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom