You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stefanoss83
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έλα τώρα, τι συζητάμε.. αν είδαμε κάποιον αφάνα, που τα πρόβατα τον βάφτισαν καλαφοσφαιριστή, όσο οι υπόλοιποι γελούσαμε; Αν ο emo πιάνει στο μικρό δαχτυλάκι τον Καλαϊτζή επί Ζοτς; Πλάκα κάνουμε; Όποιος γουστάρει μπάσκετ, παρακολουθεί τον δυνάστη της Ευρώπης, απλά τα πράγματα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μωρη καριολα...εγω με τον μαικ ειμαι...οχι βεβαια με την τεραστια μαλακια που εκανε που ηταν εντελως αντιαθλητικο αλλα γενικα με τους μαγκες και τους σκληρους...Ολοκληρωτικό καθεστώς
μαικ μαικ γαμησε τους μαικ
το θεμα ειναι οτι αν εσυ το καλοκαιρι κλαψομουνιαζες για τον αλητη τεοντοσιτς εισαι αδερφη οπως και οι τσρτσαρης και φωτσης που τους ενοχλησε ο ''αλητης'' μιλος και για αυτο τα ''καλα παιδια'' ξεκινησαν τα επεισοδια για να τιμωρησουν τον ''κακο'' ξενο..
καταλαβες τις διαφορες;;;
εγω τον μπατιστ τον παω...αυτο που δεν εγουσταρω ειναι η ασυλια που απολαμβανει(και βεβαια δεν φταιει αυτος) επειδη φοραει το τριφυλλακι...
το'πιασες λουγκρα ;;;;γαμω τα παντελονια..... ;) ;) ;)
μωρη καριολα...εγω με τον μαικ ειμαι...οχι βεβαια με την τεραστια μαλακια που εκανε που ηταν εντελως αντιαθλητικο αλλα γενικα με τους μαγκες και τους σκληρους...
το θεμα ειναι οτι αν εσυ το καλοκαιρι κλαψομουνιαζες για τον αλητη τεοντοσιτς εισαι αδερφη οπως και οι τσρτσαρης και φωτσης που τους ενοχλησε ο ''αλητης'' μιλος και για αυτο τα ''καλα παιδια'' ξεκινησαν τα επεισοδια για να τιμωρησουν τον ''κακο'' ξενο..
εγω τον μπατιστ τον παω...αυτο που δεν εγουσταρω ειναι η ασυλια που απολαμβανει(και βεβαια δεν φταιει αυτος) επειδη φοραει το τριφυλλακι...
μεγαλεμπορος ναρκωτικος ειναι
bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
μωρη καριολα...εγω με τον μαικ ειμαι...οχι βεβαια με την τεραστια μαλακια που εκανε που ηταν εντελως αντιαθλητικο αλλα γενικα με τους μαγκες και τους σκληρους...
το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο,
στ'αρχιδια μου να γραφω τον Ολυμπιακο....
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μολογάνε χωρίς ξύλο τελικά!!!
http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_M.jpg[/img[/URL]]
Άντε να τελειώσει γρήγορα το θέμα της αγοράς, μην πάθουμε καμιά πλάκα.
[img]http://papaki.redplanet.gr/wp-content/uploads/2010/11/FB-KEVIN-MIRALLAS.png
http://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_M.jpg[/img[/URL]]
[img]http://papaki.redplanet.gr/wp-content/uploads/2010/11/FB-KEVIN-MIRALLAS.png
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι μην χασετε το κελεπουρι,οπως τον ντερμπυσαιρ ρε που καταντησατε.Μολογάνε χωρίς ξύλο τελικά!!!
μιλαει και ραμπεσαντρανα ελεος δλδ....ναι μην χασετε το κελεπουρι,οπως τον ντερμπυσαιρ ρε που καταντησατε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυποι μου παει ο λουξοτικα τελικα?
στο καλο...τυποι μου παει ο λουξοτικα τελικα?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
απορω γιατι αποδοκιμαζαν στην αλλαγη του τσουρουκα του χριστοδουλοπουλου...
εκει καταντησαμε...
α ρε λετο λιγο ελειψες και εγινε της πουτανας...μονο λετο-σισε ολοι οι αλλοι ειναι της σειρας δυστηχως...
εκει καταντησαμε...
α ρε λετο λιγο ελειψες και εγινε της πουτανας...μονο λετο-σισε ολοι οι αλλοι ειναι της σειρας δυστηχως...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Να φύγουν ΧΘΕΣ όλοι οι άχρηστοι. Κάποιος να πει στον Καραγκούνη ότι πρέπει να παίξει κάποια στιγμή επιτέλους μπάλα και να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια με τις κωλοτούμπες και τις διαμαρτυρίες. Ο Ζιλμπέρτο να...ξεκουραστεί και τέλος σύσσωμος ο κόσμους του Παναθηναϊκού να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από το Βύντρα για όσα του έχουν σούρει τόσα χρόνια. Ο Λούκας αποδείχτηκε ψυχάρα και πιο Παναθηναϊκός από πολλούς μέσα στην Παιανία....Τα είπα αλλιώς θα έσκαζα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K