Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
υποτίθεται πως ο ΠΑΟ είναι ευρωπαϊκή ομάδα με ιστορία. Αν δεν είναι να μας το πούνε.
Όταν λες τέτοια, τότε τη Ρούμπιν δεν τη φοβάσαι.
Επίσης υποτίθεται πως εδώ μέσα είχε κάνει γαμώ τα ματς ο ΠΑΟ με τους ρώσους, οπότε και πάλι δεν είχε να φοβηθεί τίποτα
Αυτό που λες ισχύει όταν είσαι στην αρχή του ομίλου και πας να τσιμπήσεις ποντούλη από μεγαλύτερη ομάδα.
Δεν ισχύει όταν είσαι η "Πανάθα". είσαι τελευταίος στον όμιλο αλλά λες πως ακόμα χτυπάς πρόκριση, έχεις παικταράδες τύπου Σισέ και Γκοβού και καίγεσαι και για τη νίκη.
καταλαβαινω που το πας..
δε θα συνεχισω στο ιδιο πνευμα..θελετε δε θελετε οι γαυροι ο παο εχει μεγαλυτερη ευρωπαικη ιστορια...
ειναι η πιο πετυχημενη ελληνικη ομαδα...τα αλλα τα αφηνω να τα σχολιασει ο πρωκταθλητης...
Στο κάτω κάτω τι θα πάθαινε; Άντε να έτρωγε μία ακόμα 5άρα. Πάλι ήττα θα μέτραγε. ΑΝ έχανε. Τώρα τρεχάτε ποδοράκια μου να πάρουμε τρίποντο....στην Κοπενγάγη;;; χαχαχααχα- θα σκάσω στα γέλια
Καλό θα είναι να βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια
ειδες πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει μπαλα?το παν σε μια ομαδα ειναι η ψυχολογια...
γιατι να χαλασει ο νιοπλιας το καλο κλιμα μετα τη νικη στο ντερμπυ τρογωντας μια 3αρα?
διαλεξε το σιγουρο δρομο..το σωστο...
Στην Τότεναμ παίζει στα αριστερά ένα παιχτάκι που έκανε την άμυνα της ΙΝΤΕΡ άνω κάτω...για δεύτερο παιχνίδι. ΑΥΤΟΣ ειναι ταλέντο
εμείς εδώ τα έχουμε όλα στην επικοινωνία...ό,τι πούμε-ποτέ ό,τι κάνουμε
Στην πολιτική, στην κοινωνία, στη δουλειά, στο ποδόσφαιρο, παντού....
o γκαρεθ μπειλ ειναι γνωστος απο τη σαουθαμπτον σε οσους παρακολουθουν β' αγγλιας..
απιστευτο σωμα,τεραστιος διασκελισμος,φοβερη τεχνικη,ταχυτητα,οξυδερκεια,υψος...ο ιδανικος πλαγιος...
Κοπενχάγη έξω είναι στα μέτρα μας. Βέβαια τα πάντα χάθηκαν από την εντό(ι)ς έδρας ήττα από τους ίδιους...
μπααααααα...ειδα το πρωτο ημιχρονο χθες..μιλαμε για πολυυυυυυ τρεξιμο και σχετικα καυτη εδρα για τα δεδομενα των βορειων!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εγω οπως την ειδα χθες αλλα και στα προηγουμενα ματς, αυτη την αποψη εχω
αν ομως παιξει και ο λετο με τον νινη θα το παλεψουμε το παιχνιδι
έχεις δίκιο.....
η άμυνα που παίζουνε αυτοί οι δύο είναι καταλυτική για κάθε ομάδα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και εγω οπως την ειδα χθες αλλα και στα προηγουμενα ματς, αυτη την αποψη εχω
αν ομως παιξει και ο λετο με τον νινη θα το παλεψουμε το παιχνιδι
αυτοι τρεχανε πιο πολυ και απ τους ισπανους χτες..τι σκατα παιρνουνε...κατα διαστηματα τρομερη πιεση....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
άφη΄σε τους λέμε....
είναι ευρωπαϊκή ομάδα ο ΠΑΟ. Δεν είδες πως την κάνανε γιογιό τη Ρούμπιν;
εχεις αποκλειστει σε προκρηματικα τσουλου απο κυπριακη και ισραηλιτικη ομαδα και ειρωνευσαι τους αλλους??? μωρε μπραβο!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβαινω που το πας..
δε θα συνεχισω στο ιδιο πνευμα..θελετε δε θελετε οι γαυροι ο παο εχει μεγαλυτερη ευρωπαικη ιστορια...
ειναι η πιο πετυχημενη ελληνικη ομαδα...τα αλλα τα αφηνω να τα σχολιασει ο πρωκταθλητης...ειδες πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει μπαλα?το παν σε μια ομαδα ειναι η ψυχολογια...
γιατι να χαλασει ο νιοπλιας το καλο κλιμα μετα τη νικη στο ντερμπυ τρογωντας μια 3αρα?
διαλεξε το σιγουρο δρομο..το σωστο...o γκαρεθ μπειλ ειναι γνωστος απο τη σαουθαμπτον σε οσους παρακολουθουν β' αγγλιας..
απιστευτο σωμα,τεραστιος διασκελισμος,φοβερη τεχνικη,ταχυτητα,οξυδερκεια,υψος...ο ιδανικος πλαγιος...μπααααααα...ειδα το πρωτο ημιχρονο χθες..μιλαμε για πολυυυυυυ τρεξιμο και σχετικα καυτη εδρα για τα δεδομενα των βορειων!
σου έχω απαντήσει σε άλλο νήμα για την ψυχολογία.
Αν θες να λέγεσαι ευρωπαϊκή ομάδα δεν το φωνάζεις αλλά κλάνεις μέντες. Πας και το χτυπάς. Αλλιώς λες πως φέτος δεν το έχουμε και χτυπάμε πρωτάθλημα όπως πέρσι.

Όσο για την ευρωπαϊκή ιστορία, να μου θυμίσεις για ποια δεκαετία μιλάμε.
Γιατί τα τελευταία 10 χρόνια ο ΠΑΟ είναι για τον πούτσο στην ευρώπη.
με τις δάφνες του παρελθόντος όμως δεν γίνεται τίποτα. Πολλές ομάδες έχουνε ιστορία, και παρόν γιοκ.
Ακόμα και πέρσι νίκησε τη Ρόμα και έφαγε τσαπού από την Σταντάρ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αυτοι τρεχανε πιο πολυ και απ τους ισπανους χτες..τι σκατα παιρνουνε...κατα διαστηματα τρομερη πιεση....
καλες αντοχες και με ψυχη
ο προπονητης τους μετα το τελος του αγωνα τσαμπουκαλευοταν εντονα στον πεπε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σου έχω απαντήσει σε άλλο νήμα για την ψυχολογία.
Αν θες να λέγεσαι ευρωπαϊκή ομάδα δεν το φωνάζεις αλλά κλάνεις μέντες. Πας και το χτυπάς. Αλλιώς λες πως φέτος δεν το έχουμε και χτυπάμε πρωτάθλημα όπως πέρσι.
πεσ'τα σε προπονητη υπο απολυση αυτα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλες αντοχες και με ψυχη
ο προπονητης τους μετα το τελος του αγωνα τσαμπουκαλευοταν εντονα στον πεπε
ειχε γινει στορυ απ το πρωτο ματς με αναπληρωματικο τερματοφυλακα ισπανων που σφυριξε...οταν βγαιναν οι αλλοι τετ α τετ κ εφαγε τιμωρια...ο μπουσκετς τους χωρισε το δα..απ τη συνεντευξη τυπου πριν το ματς ειχε αρχισει το στορυ...εκατερωθεν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχεις αποκλειστει σε προκρηματικα τσουλου απο κυπριακη και ισραηλιτικη ομαδα και ειρωνευσαι τους αλλους??? μωρε μπραβο!!!!
το τι έχω κάνει εγώ το ξέρω.
η διαφορά μας είναι πως εγώ παραδέχομαι το τι κάνω εγώ ενώ εσύ δεν βλέπεις τα χάλια σου
γιατί εκτός από τα καλά, καλό θα είναι να θυμάσαι και τα ζαπορίζια.....και τις χρονιές που ΔΕΝ έπαιξες ΕΣΥ ευρώπη, αν έχεις τόσο καλή μνήμη.

Να το ξαναγράψω μετά από παααααααααρα πολύ καιρό.
για μένα οι πορείες ΔΕΝ μετράνε. Δεν θεωρώ πορεία το να φτάσεις στους 16, ούτε καν στους 8.
Αυτές τις πορείες που έκανες όταν πήγες ημιτελικά, μια χαρά...αλλά πριν πόσο καιρό ήτανε;;
τώρα τι κάνεις;
για πόσο καιρό θα χαίρεσαι με το παρελθόν και το παρόν σου θα το γυαλίζεις με σάλιο;;

Σου θυμίζει μήπως τίποτα με την Αρχαία Ελλάδα που την επικαλούμαστε κάθε τόσο και σαν νεοΈλληνες απλά φουμάρουμε τη μαλακία μας;;

Ξεκόλλα, πόσες φορές πια να το πούμε; Το οτι δεν καταφέρνει τίποτα ο άλλος δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην καταφέρεις ούτε εσύ!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εχεις κατι στα υποψην για αυτο  :rolleyes:
εχω ακουσει για πελεγκρινι...
το προβλημα ειναι ο εμπεν!
δε μπορεις να πας να παρεις προπονητη του επιπεδου που γραφεις και να του πεις δε θα φερεις γυμναστη..
μετα τη νικη στο ντερμπυ και με το ευκολο προγραμμα που χεις μεχρι το τελος του α' γυρου,ο νικολας θα δει αη βασιλη..
δυσκολα θα αλλαξεις κοουτσ μπαινοντας στην τελικη ευθεια,ακομα και αν γκελαρεις..οι οποιες αλλαγες θα πανε για το καλοκαιρι πιστευω..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πεσ'τα σε προπονητη υπο απολυση αυτα..
λάθος της διοίκησης φιλαράκο
δεν απειλείς κάποιον με απόλυση.
ή τον διώχνεις ή τον κρατάς ασχετα από το τι λέει ο κόσμος.
όταν είσαι διοίκηση παίρνεις αποφάσεις και αν αποτύχεις παίρνεις τον πούλο. Αλλιώς διοικούν οι φίλαθλοι
Οι φίλαθλοι από την άλλη πρέπει να εμπιστεύονται τη διοίκηση στις επιλογές. Αν διαρκώς μανουριάζουνε είναι απλά μουρμούρηδες και ανικανοποίητοι.

Να τα έχεις καλά με όλους δεν γίνεται όταν παίρνεις αποφάσεις που επηρεάζουνε πολύ κόσμο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το τι έχω κάνει εγώ το ξέρω.
η διαφορά μας είναι πως εγώ παραδέχομαι το τι κάνω εγώ ενώ εσύ δεν βλέπεις τα χάλια σου
γιατί εκτός από τα καλά, καλό θα είναι να θυμάσαι και τα ζαπορίζια.....και τις χρονιές που ΔΕΝ έπαιξες ΕΣΥ ευρώπη, αν έχεις τόσο καλή μνήμη.

Να το ξαναγράψω μετά από παααααααααρα πολύ καιρό.
για μένα οι πορείες ΔΕΝ μετράνε. Δεν θεωρώ πορεία το να φτάσεις στους 16, ούτε καν στους 8.
Αυτές τις πορείες που έκανες όταν πήγες ημιτελικά, μια χαρά...αλλά πριν πόσο καιρό ήτανε;;
τώρα τι κάνεις;
για πόσο καιρό θα χαίρεσαι με το παρελθόν και το παρόν σου θα το γυαλίζεις με σάλιο;;

Σου θυμίζει μήπως τίποτα με την Αρχαία Ελλάδα που την επικαλούμαστε κάθε τόσο και σαν νεοΈλληνες απλά φουμάρουμε τη μαλακία μας;;

Ξεκόλλα, πόσες φορές πια να το πούμε; Το οτι δεν καταφέρνει τίποτα ο άλλος δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην καταφέρεις ούτε εσύ!!
προσωπικα δεν ισχυριζομαι ποτε περι ευρωπης....και πολυ περισσοτερο τα τελευται 10 χρονια..
αυτα τα περι ευρωπαικης πορειας τα καλλιεργουν πιο πολυ οι πληρωμενοι δημοσιογραφισκοι για πουλανε....και βρισκετε εσεις πατηματα στις γκελες που κανουμε και μας την λετε....με το δικιο σας
οι πλειοψηφια των αντικειμενικων παναθηναικων γνωριζει την πραγματικοτητα και τα ορια της ομαδας μας
δεν πεταμε στα συνεφα.... το θεμα μεταξυ μας ειναι ποιος θα φτασει πιο χαμηλα δηλαδη ποιος θα κανει την χειροτερη πορεια....δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι βρίσκομαι σε πτώση τα τελευταία χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Το ότι ήσουν ανέκαθεν ένα μπουρδέλο στις ίδιες διοργανώσεις είναι εξίσου γεγονός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ότι βρίσκομαι σε πτώση τα τελευταία χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Το ότι ήσουν ανέκαθεν ένα μπουρδέλο στις ίδιες διοργανώσεις είναι εξίσου γεγονός.
στο πρωτο συμφωνάμε
στο δεύτερο διαφωνάμε
υπήρχαν χρονιές που πήρα περισσότερους βαθμούς, έπαιξα καλύτερη μπάλα και επειδή ο όμιλος που ήσουνε ήταν της πλάκας πέρασες εσύ και αποκλείστηκα εγώ (αν θυμάσαι με Ζιοβάνι μέσα)
καλό είναι να μην τα βάζουμε όλα στον κουβά

Εγώ μπορεί να έφαγα 5 από τη Ρεάλ εκτός τότε με τον Προτάσοφ προπονητή, αλλά προσωπικά πιστεύω πως σε εκείνο το ματς άλλο θα έπρεπε να ήταν το αποτέλεσμα ασχέτως χεριού του Κάρλος

Αυτό που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά και χωρίς αμφιβολία είναι πως όποτα ο ΠΑΟ έχει παίξει καλή μπάλα στην Ευρώπη, έχει προχωρήσει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για προσδιορισε τα 'τελευταια χρονια';;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
11_02_2010_19_02_50.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για να τελειωνουν τα παραμυθια μια και καλη και επειδη μαρτυρατε χωρις ξυλο....
δειτε δικο σας βιντεο απο δικο σας σαιτ και καντε pause στο 0.25 στις φωτο πανω απο τα τροπαια σας....απο τα γραφεια σας...επειδη εχει τραβηξει πολυ αυτη η κουβεντακαι επειδη βγαλατε τρελλη μια ηλικιωμενη γυναικα που πανω στην αφελεια της ειπε απλα την αληθεια...για την πιο βρωμικη σελιδα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου το περιφημο ''γουεμπλει'' που μετα απο 40 χρονια ακομα το εχετε σημαια....
ψευτικη ημερομηνια γεννησης,ψευτικοι υμνοι ,ψευτικες πορειες ,λουλουδια μπιστολια κλπ.....
και βεβαια η ομαδα της χουντας...
αναρωτιεται κιολας ο τυπος....is it his history?????
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss it is λεω εγω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην ξεχνατε ....0.25... ;) ;)

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
για να τελειωνουν τα παραμυθια μια και καλη και επειδη μαρτυρατε χωρις ξυλο....
δειτε δικο σας βιντεο απο δικο σας σαιτ και καντε pause στο 0.25 στις φωτο πανω απο τα τροπαια σας....απο τα γραφεια σας...επειδη εχει τραβηξει πολυ αυτη η κουβεντακαι επειδη βγαλατε τρελλη μια ηλικιωμενη γυναικα που πανω στην αφελεια της ειπε απλα την αληθεια...για την πιο βρωμικη σελιδα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου το περιφημο ''γουεμπλει'' που μετα απο 40 χρονια ακομα το εχετε σημαια....
ψευτικη ημερομηνια γεννησης,ψευτικοι υμνοι ,ψευτικες πορειες ,λουλουδια μπιστολια κλπ.....
και βεβαια η ομαδα της χουντας...
αναρωτιεται κιολας ο τυπος....is it his history?????
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssss it is λεω εγω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην ξεχνατε ....0.25... ;) ;)
xestidi7, Κοιτα στο 013σεκοντ. το βλεπεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom