Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με απειλες δε λυνονται τα προβληματα φιλε μου..αυτα ειναι παυσιπονα σε ετοιμοθανατο ανθρωπο....αυτο που κανει τωρα ο πατερας , επρεπε να το κανει με τον τεν κατε ... δηλαδη να τον υπερασπιστει και να απειλησει τους παικτες !!!
το μοναδικο λαθος του πατερα για μενα, ακουσε τους ελληναραδες κα - κα και τον εδιωξε για να ερχεται ο ενας -κα με μπυροκοιλια μετα το
πασχα και να μην του λενε τιποτα και να παιρνει τον κεζο για να αστειευεται μαζι του στις προπονησεις !!!
γιατι ρε πουστη μου τους δουλευεις ;;;αστους στον πονο τους τους ανθρωπους....οτι κανει ο κυριος..αλλιως,κλαφ'τα χαραλαμπε..
![]()
φιλε μου ενα ντερμι ειναι ενα ντερμπι και αυτα με τις απουσιες ειναι και διακιολογιες και μαλακιεςυποτίθεται ότι πάει μια ομάδα με χίλια προβλήματα εναντίον μιας που δεν έχει κανένα...υποτίθεται....και με τον άρη είχε μόνο διαστήματα!και δεν έχει παίξει κανένα ζόρικο ματς μέχρι σήμερα.νομίζω,αν παίξει,είναι και μεγάλη ευκαιρία να δείξει κάτι και ο Γκοβού,αν έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό,που πισυεύω πως έχει.Και σημειώνω ,αν παίξει κάποιο ρόλο. πρώτο ντέρμπι και για Πάρντο....βλέπουμε αλάνια!
τα χίλια προβλήματα δεν τα ανέφερα για απουσίες αλλά γιατί αναγκάζεται ο πατέρας να βάλει τη φωνή που δεν έχει ο νιόπλιας και που δεν τον υπολογίζει κανείς εκεί μέσα...μαζί σου για το παράδειγμα που έφερες είναι περίτρανο....όσο για τον ζάχοβιτς που ανέφερες πιστεύω άλλη ιστορία εντελώς ο γκοβού με πολύ καλή καριέρα αλλά και προβλήματα που τα ήξεραν όλοι όσοι τον επέλεξαν!φιλε μου ενα ντερμι ειναι ενα ντερμπι και αυτα με τις απουσιες ειναι και διακιολογιες και μαλακιες
να σου θυμησω οτι σου εριξα 4 3 μερες μετα απο πολη καλη εμφανιση σε οσφπ-παο και με δικη μας ψυχολογια στο 0
και αμα δε διεξει κατι και τωρα ο γκοβου δε πειραζει ερχονται ακραια καιρικα φαινομενα
νεος ζαχοβιτς
ναι ρε παιδι μου ο ενας με καριερα ο αλλος με υποσχεσεις αλλα και οι 2 με πολυ μεγαλη αξια που περασαν και δεν ακουμπησαντα χίλια προβλήματα δεν τα ανέφερα για απουσίες αλλά γιατί αναγκάζεται ο πατέρας να βάλει τη φωνή που δεν έχει ο νιόπλιας και που δεν τον υπολογίζει κανείς εκεί μέσα...μαζί σου για το παράδειγμα που έφερες είναι περίτρανο....όσο για τον ζάχοβιτς που ανέφερες πιστεύω άλλη ιστορία εντελώς ο γκοβού με πολύ καλή καριέρα αλλά και προβλήματα που τα ήξεραν όλοι όσοι τον επέλεξαν!
αμυντικα μαρεσε η ομαδα τυπε,εκτος απο το πρωτο 5λεπτο της 4ης περιοδουΝίκολας πολύ καλός σήμερα-η φυσική του θέση
Σάτο-Θα σκίσει κώλους απλά
Μάριτς-Καλύτερος του Πέκο, πολύ καλός στην Άμυνα
Καιμακόγλου-πολύ καλή άμυνα
οι υπόλοιποι γνωστοί όπως πάντα
ο τέπιτς είναι για ξεκουράζει τον διαμαντίδη στην Α1αμυντικα μαρεσε η ομαδα τυπε,εκτος απο το πρωτο 5λεπτο της 4ης περιοδου
επιθετικα στο α ημιχρονο ηταν πολυ ασχημη
στο β ηταν σχετικα καλη
μαρεσε ο μαριτς και ο σατο
δεν μαρεσε για αλλη μια φορα ο τεπιτς![]()
το ποδόσφαιρο θέλει έναν ζέλικοας προσευχηθουμε ολοι μαζι να χασουμε στο ντερμπυ μεθαυριο τυποι μου![]()
αμυντικα ειναι καλυτερος τυπε