Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πως να πάμε καλά με τον χέστη ρε..........με κοπεγχαγη, καζάν, άεκ έπαιζε και τρέμαν τα πόδια τους.....τι φοβάται το αρχίδι......προπονητής χωρίς ψυχολογία νικητη να πάει να γαμηθεί....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
πως να πάμε καλά με τον χέστη ρε..........με κοπεγχαγη, καζάν, άεκ έπαιζε και τρέμαν τα πόδια τους.....τι φοβάται το αρχίδι......προπονητής χωρίς ψυχολογία νικητη να πάει να γαμηθεί....
Παρεκτρέπεσαι........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν παρακαλω για τιποτα παλι δεν καταλαβες. τωρα εχεις χαμηλη ψυχολογια και ειναι λογικο. αλλα τοτε θα λες αλλα θα γυρισει ο τροχος.
και σου ξαναλεω περιμενε να παιξει και ο γαυρος τα ντερμπυ που εχουμε παιξει εμεις!!!

θα δουμε το Σαββατο.
Μακαρι να βγεις αληθινος.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
νιοπλιας κατσουρανης να παρουν απο ενα τσεκουρι και να πανε στο βουνο να γινουν ξυλοκοποι

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Δηλώσεις Νιοπλια- τώρα στη ΝΕΤ
Βλάξ και ψυχασθενής--- με  το γυαλινο μάτι...
επικίνδυνος

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Nομίζω ότι τα βαθύτερα αίτια της καταστάσεως που επικρατεί στην αρρώστεια που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι τα παρακάτω:
Τα τελευταία 6-7 χρόνια οι κινήσεις της διοίκησης είναι καθαρά για το θεαθήναι και όχι για την ουσία...
Οι περισσότεροι παίχτες που έρχονται στην ομάδα είναι ποδοσφαιριστές που είχαν ουσία πρίν κάποια χρόνια,αλλά την περίοδο που έρχονται στην ομάδα είναι τελειωμένοι και έχουν απλά το ΟΝΟΜΑ...Ο μόνος που μας έχει βγεί ολα αυτά τα χρόνια είναι ο Σισσέ (ο οποίος δούλεψε και ξεπέρασε τα προβλήματά του),αλλά είναι η εξαίρεση που δυστυχώς επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Κάνουμε κινήσεις που κάνουν οι Ιαπωνικές,οι Αμερικάνικες και οι ομάδες του Κατάρ,που παίρνουν κάτι Καρέκα Αλεμάο και Λιτμάνεν στα 40 και 45 τους.Επίσης λειτουργεί η διοίκηση με τρόπο ανάλογο(άσχετο βέβαια με το ποδόσφαιρο) με αυτόν που λειτουργούν τα κρατικά κανάλια των χωρών του πρώην ανατολικού μπλόκ και των Βαλκανίων,τα οποία ρίχνουν πολλά χρήματα για την προώθηση του τραγουδιού τους στην Eurovision!Mε άλλα λόγια η διοίκηση ρίχνει τα τελευταία χρόνια αρκετα χρήματα,σε κάτι που θεωρεί αυτή σωστό,δεν παύει όμως να είναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ...
Με τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί από την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια για Κονσεισάο,Μπίσκαν,Ζιλμπέρτο,Γκαρσία κτλ,νομίζω ότι  πχ η Πόρτο θα είχε κάνει ομαδάρα με γερές βάσεις.Ο λόγος είναι απλός,έχουν καλούς σκαουτερ,δεν πιάνονται κορόιδα από τον κάθε καραγκιόζη μάνατζερ και έχουν μια τελείως διαφορετική πολιτική μάνατζμεντ....
Ο Π.Α.Ο. όμως έστελνε 3-4 συνεχόμενες χρονιές τον Ρότσα για κανά  τεράμηνο στην Αργεντινή,έβρισκε κάποιους αξιόλογους παίχτες και τελικά έπαιρνε αυτούς που ήθελαν οι μάνατζερ,οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος με την πίεση που ασκούσε στην διοίκηση για μεγάλα ονόματα,αλλά δυστυχώς τα ονόματα και τα μπάτζετ από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα..
Ένα επίσης τεράστιο λάθος της διοικήσεως είναι ότι τα τελευταία χρόνια παίρνει προπονητές της ΠΛΑΚΑΣ.Κατα την γνώμη μου οι τελευταίοι προπονητές με μεγάλες γνώσεις στο ποδόσφαιρο στα λόγια αλλά και στην ΠΡΑΞΗ ήταν ο Αναστασιάδης και ο Μαρκαριάν.Διώχτηκαν όμως κάτω από την πίεση των  δημοσιογράφων είτε γιατί δεν τους ''δίναν'' τα των αποδητηρίων,είτε γιατί δεν έβαζαν  τα ονόματα που ''σέρνονταν'' να παίξουν...
Με άλλα λόγια η διοίκηση υποκύπτει στις εκάστοτε πιέσεις των δημοσιογράφων (αυτών δηλαδή που έγραφαν διθύράμβους όταν ήρθε ο Κονσεισάο και ''λευκές πετσέτες'' όταν ήρθε ο Χένρικσεν) επειδή έχουν την δύναμη να κατευθύνουν την  γνώμη του κόσμου.
Αυτά τα ολίγα νομίζω ότι είναι τα αίτια που η τεράστια ομάδα του Π.Α.Ο. παραπαίει με κάποιες εκλάμψεις τα τελευταία χρόνια...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πως θα φυγει ο Νιοπλιας; Δεν το εκανε μετα την Κοπεγχαγη, μετα τη Καβαλα, μετα τη Ρουμπιν..Ε, ριξτε 4 στον Ολυμπιακο και θα φυγει δικαιωμενος και πιεσμενος!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τάλε-Μούτσε-Άλφα...γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

[move]:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πως θα φυγει ο Νιοπλιας; Δεν το εκανε μετα την Κοπεγχαγη, μετα τη Καβαλα, μετα τη Ρουμπιν..Ε, ριξτε 4 στον Ολυμπιακο και θα φυγει δικαιωμενος και πιεσμενος!
xaxaxaxxaxaaxxaxaxa....
μεχρι και στο μπουρδελα τον πηραν στο ψηλο τον αρμανι..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέμα φανέλλας. Έχει μικρύνει τα τελευταία 15 χρόνια η ομάς. Τα έχω ξαναπει. Και ξαναγράψει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ θα πω για μια φάση που είδα στο γήπεδο κ δεν το έπιασε η τηλεόραση.Σε κάποιο σημείο του ματς περνάει η μπάλλα στο κέντρο δίπλα ακριβώς από τον Σίλβα,περίπου στο 1 μέτρο από αυτόν,χωρίς καθόλου ταχύτητα κ την άφησε να περάσει έτσι.Η μπαλλιά κατευθυνόταν στον Τζιμπούρ ο οποίος βγήκε στην επίθεση με αυτή την μπαλλιά.Λέω δεν μπορεί θα τραυματίστηκε κ δεν μπορεί να τρέξει.Περίμενα να ζητήσει αλλάγή.Φυσικά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση κ εντυπωσιάστηκα πα΄ρα πολύ από την απάθεια του εν λόγω πολυδιαφημισμένου παίχτη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θέμα φανέλλας. Έχει μικρύνει τα τελευταία 15 χρόνια η ομάς. Τα έχω ξαναπει. Και ξαναγράψει.
οι 3 φανελες του κεντρου ΔΕ μικραινουν ποτε των ποτων..
καταλαβετε το...ακομα και καρεκλες να τις φορανε θα ναι σκαλες ανωτερες απο τους αλλους..
το προβλημα σου ειναι στον παγκο...αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι για μεγαλη ομαδα..

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδω και τωρα προπονητης με μεγαλυτερο ονομα απο το συλλογο=Εμανουελ Πελεγκρινι!Και φυσικα με οποιες προσθηκες μπορουν να γινουν στο ροστερ τον γεναρη με τις υποδειξεις του!Ετσι ισως μπορει να σωθει η χρονια!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οι 3 φανελες του κεντρου ΔΕ μικραινουν ποτε των ποτων..
καταλαβετε το...ακομα και καρεκλες να τις φορανε θα ναι σκαλες ανωτερες απο τους αλλους..
το προβλημα σου ειναι στον παγκο...αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι για μεγαλη ομαδα..

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει σαν φανέλλα. Άλλο τί είναι στο μυαλό μου η ομάδα μου και πόσο την αγαπώ και τί θα έκανα για αυτήν και πόσο λαχταράω να τη δω και άλλο η πραγματικότητα.

Ξεκινάμε:

• [li]Πιο πολλές νίκες έχει ο GAYros στην έδρα μου από εμένα στα μεταξύ μας. Η ζημιά αυτή έγινε την τελευταία δεκαπενταετία.[/li]
    [li]Όποια ομάδα θέλει να σώσει κατηγορία έρχεται και μας νικάει μέσα στην έδρα μας.[/li]
    [li]Παλιά χάνανε από τα αποδυτήρια οι ομάδες, τώρα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι παίζει και να μας νικήσουν.[/li]
    [li]Τέταρτος χρόνος φέτος και δεν έχουμε πάρει αμυντικό της προκοπής και ψωνίζουμε από τα αζήτητα.[/li]

Σε έπεισα ή θέλεις κι άλλα; Ριζούπολη, τεσσάρες στο κύπελλο, περυσινό χάλι 0-1, 0-2 πριν μερικά χρόνια κτλ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει σαν φανέλλα. Άλλο τί είναι στο μυαλό μου η ομάδα μου και πόσο την αγαπώ και τί θα έκανα για αυτήν και πόσο λαχταράω να τη δω και άλλο η πραγματικότητα.
Ξεκινάμε:

• [li]Πιο πολλές νίκες έχει ο GAYros στην έδρα μου από εμένα στα μεταξύ μας. Η ζημιά αυτή έγινε την τελευταία δεκαπενταετία.[/li]
    [li]Όποια ομάδα θέλει να σώσει κατηγορία έρχεται και μας νικάει μέσα στην έδρα μας.[/li]
    [li]Παλιά χάνανε από τα αποδυτήρια οι ομάδες, τώρα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι παίζει και να μας νικήσουν.[/li]
    [li]Τέταρτος χρόνος φέτος και δεν έχουμε πάρει αμυντικό της προκοπής και ψωνίζουμε από τα αζήτητα.[/li]
Σε έπεισα ή θέλεις κι άλλα; Ριζούπολη, τεσσάρες στο κύπελλο, περυσινό χάλι 0-1, 0-2 πριν μερικά χρόνια κτλ;
ρε φπ,καταλαβαινω οτι τα ντερμπυ ειναι το αλατοπιπερο του πρωταθληματος,αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος..
δηλαδη "ελαφρυνε" η φανελα του παο απο καποια σερι ασχημα αποτελεσματα κοντρα στο γκευ
και απο δυο εντος εδρας ηττες με μικρους αντιπαλους?
μιλαμε για ομαδες με ιστορια κοντα στον αιωνα...αλλο η ασχημη συγκυρια-κατασταση μιας ομαδας και αλλο το βαρος της φανελας σου.
το <<παλια χανανε απο τα αποδυτηρια>> ξεχνα το....ομαδα χωρις εδρα δε γινεται να το πετυχει αυτο.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Για μενα εχει κανει λαθη και ο Νιοπλιας (επειδη ειναι απειρος δεν εχει ξανακανει προπονητης σε συλλογο μονο σε εθνικη) αλλα μεγαλυτερο μεριδιο εχουν κατι αμπαλοι "football manager". Αν ειναι να ερθει μεγαλο ονομα να αναλαβει και το κομματι μεταγραφων και να παρουν τον πουλο κατι ασχετοι. Δεν μπορει να ερθει ο Πελεγκρινι δηλαδη και να εχει τον Αντωνιου η τον Φρειτας που ειναι ασχετοι και αποτυχημενοι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σώπα ρε, ξυπνήσατε;
είδατε τι εστί νιόμπλιας;
φέρτε το δεκαπούστη πίσω να σας κάνει ομάδα.
ευτυχώς που δεν έφυγε τότε με τον εργοτέλη ο νιόμπλιας, μας εξεπληξε όλους
[size=20pt]πρόλαβε την παρέλαση[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε φπ,καταλαβαινω οτι τα ντερμπυ ειναι το αλατοπιπερο του πρωταθληματος,αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος..
δηλαδη "ελαφρυνε" η φανελα του παο απο καποια σερι ασχημα αποτελεσματα κοντρα στο γκευ
και απο δυο εντος εδρας ηττες με μικρους αντιπαλους?
μιλαμε για ομαδες με ιστορια κοντα στον αιωνα...αλλο η ασχημη συγκυρια-κατασταση μιας ομαδας και αλλο το βαρος της φανελας σου.
το <<παλια χανανε απο τα αποδυτηρια>> ξεχνα το....ομαδα χωρις εδρα δε γινεται να το πετυχει αυτο.

Hitman μακάρι να ήταν έτσι. Δε γουστάρω να μιζεριάζω γενικότερα και να σου πω κι άλλα. Ένα δύο μόνο. Στην έδρα μου (Λεωφόρο λέμε) η μία τεσσάρα στο κύπελλο. Επίσης στη Ριζούπολη στο 3-0 τί έδρα είχε ο GAYros;

Για εμένα είναι θέμα φανέλλας το ότι ακόμη κι όταν είμαι καλύτερος δεν μπορώ να τον γαμήσω. Στο ματς πριν την τεσσάρα του 2008 που έγινε και απαρχή για την πολυμετοχικότητα, τον είχα κλείσει στα καρέ του κι όμως ήλθα 1-1. Ήμουν παιδί που έφαγε 4 από εμάς. Τελικός κυπέλλου...

Όσο για τη συγκυρία που λές, αυτή μετράει 15ετία πια. 5 συνεχόμενα και πριν από αυτό 7 συνεχόμενα. Εγώ; 3 συνεχόμενα τη δεκαετία του 60' κι εσύ τη δεκαετία του 90'.

ΥΓ: Και είμαι ΤΟΣΟ καραγκιόζης που θα αναγκαστώ να βάλω Σισσέ για να περάσω τους πατριώτες του Νιόπλια. Φαντάζεσαι να πάθει τίποτε ο άνθρωπος; Τί θα κάνω στο ντερμπάκιον;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
παλι παραμιλανε οι πελατες πρασινοι και κιτρινοι....... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom