Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι Σέρβοι είναι πιο ευλύγιστοι από τους Γερμανούς. Ο σβάινστάιγκερ δε θα κανε με τίποτα για μπάσκετ. Πρέπει να σπας τη μέση. Τα λέμε απλά για να καταλαβαινόμαστε.
μην τα κάνεις νιανιά. άσε να ψάξουν λίγο μιας και διασκεδάζουν με τις παπαριές μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οι Σέρβοι είναι πιο ευλύγιστοι από τους Γερμανούς. Ο σβάινστάιγκερ δε θα κανε με τίποτα για μπάσκετ. Πρέπει να σπας τη μέση. Τα λέμε απλά για να καταλαβαινόμαστε.

φίλε, μην του δίνεις πατήματα για να θριαμβολογεί με μαλακίες. θες να σου πω καμιά δεκαριά γερμανούς ποδοσφαιριστές που είναι ευλύγιστοι; και μιας και ανακάλυψες το κριτήριο που σχετίζεται με το ύψος και το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι τώρα, αυτό της  ευλυγισίας δηλαδή, και μιας και βλέπω ότι κι ο περσόνας συμφωνεί ότι αυτό είναι τελικά το μυστικό, για πες μου: οι Ολλανδοί που είναι ο ψηλός λαός στον κόσμο, δεν είναι ευλύγιστοι; γιατί είναι άσχετοι από μπάσκετ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιες αλάνες? Στον Ερυθρό Αστέρα έπαιζε. Που το 91 ήταν πρωταθηλητής Ευρώπης. Ο Τζόρτζεβιτς είχε μια ποδοσφαιρική παιδεία που ο Νίνης ούτε στο 1 % .
τώρα γίνεσαι κακός...
τι θες να πεις;
πως η Αλβανία δεν είναι ποδοσφαιρομάνα;
με κοτζαμ Κόλα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε, μην του δίνεις πατήματα για να θριαμβολογεί με μαλακίες. θες να σου πω καμιά δεκαριά γερμανούς ποδοσφαιριστές που είναι ευλύγιστοι; και μιας και ανακάλυψες το κριτήριο που σχετίζεται με το ύψος και το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι τώρα, αυτό της  ευλυγισίας δηλαδή, και μιας και βλέπω ότι κι ο περσόνας συμφωνεί ότι αυτό είναι τελικά το μυστικό, για πες μου: οι Ολλανδοί που είναι ο ψηλός λαός στον κόσμο, δεν είναι ευλύγιστοι; γιατί είναι άσχετοι από μπάσκετ;

εσύ είπες ότι είπα ότι αυτό είναι το μυστικό.
Και ο Κουκουλάκης ψηλός ήταν....Πύργος για την εποχή του.
δε βγάζει πουθενά. έχεις τις απόψεις σου έχω τις δικές μου.
μια χαρά είναι.
πάντως με ή χωρίς τις παπαριές μας οι σέρβοι είναι μια χούφτα άνθρωποι και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σχολή μπάσκετ στον κόσμο. Και όχι μόνο γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Σαν αγγούρια είναι. Που την είδες την ευλιγισία στους Ολλανδούς?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσύ είπες ότι είπα ότι αυτό είναι το μυστικό.
Και ο Κουκουλάκης ψηλός ήταν....Πύργος για την εποχή του.
δε βγάζει πουθενά. έχεις τις απόψεις σου έχω τις δικές μου.
μια χαρά είναι.
πάντως με ή χωρίς τις παπαριές μας οι σέρβοι είναι μια χούφτα άνθρωποι και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σχολή μπάσκετ στον κόσμο. Και όχι μόνο γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ.

πλάκα κάνεις; αφού όταν το λέει ο σεβαλιέ συμφωνείς. τελικά εκτός από το ύψος, τι άλλο περιλαμβάνει ο κατάλληλος σωματότυπος στο μπάσκετ που το έχουν οι Σέρβοι; πες το να το μάθουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πλάκα κάνεις; αφού όταν το λέει ο σεβαλιέ συμφωνείς. τελικά εκτός από το ύψος, τι άλλο περιλαμβάνει ο κατάλληλος σωματότυπος στο μπάσκετ που το έχουν οι Σέρβοι; πες το να το μάθουμε

Είναι ρε φίλε πολλά πράγματα. Η κατανομή του βάρους, η μυική συναρμογή και πολλά άλλα, που ορίζουν τον σωματότυπο. Το ύψος είναι ένα ελάχιστο. Για αυτό ο ψηλός Σέρβος ή Μαύρος κάνει για μπάσκετ, ενώ ο ψηλός Ολλανδός όχι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σαν αγγούρια είναι. Που την είδες την ευλιγισία στους Ολλανδούς?

τι λες μωρέ; έχεις δει Ολλανδούς ποδοσφαιριστές εν δράσει; Ολλανδούς βολλευμπολίστες που στη 10ετία του '90 ήταν οι κορυφαίοι στον κόσμο;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχει δικιο ο κουνελακης. ξερω αρκετους σερβους και ειναι ολοι λαστιχα, αν και γυμνασμενοι. μιλαμε για ευλυγισια και αυτο ειναι ενα απο τα δυνατα ατου για μπασκετ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Είναι ρε φίλε πολλά πράγματα. Η κατανομή του βάρους, η μυική συναρμογή και πολλά άλλα, που ορίζουν τον σωματότυπο. Το ύψος είναι ένα ελάχιστο. Για αυτό ο ψηλός Σέρβος ή Μαύρος κάνει για μπάσκετ, ενώ ο ψηλός Ολλανδός όχι.

ο ψηλός Ιταλός, μέχρι πριν 10 χρόνια έκανε για μπάσκετ. από το 2000 και μετά, τι έπαθε ο σωματότυπός του;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχει δικιο ο κουνελακης. ξερω αρκετους σερβους και ειναι ολοι λαστιχα, αν και γυμνασμενοι. μιλαμε για ευλυγισια και αυτο ειναι ενα απο τα δυνατα ατου για μπασκετ.
και κοντοί.
τάπες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι λες μωρέ; έχεις δει Ολλανδούς ποδοσφαιριστές εν δράσει; Ολλανδούς βολλευμπολίστες που στη 10ετία του '90 ήταν οι κορυφαίοι στον κόσμο;

Ναι έχω δει. Οι καλοί λευκοί Ολλανδοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν ψηλοί ( Κρόυφ, Όβερμαρς, Μπέρκαμπ κλπ.) Εκτός τερματοφυλάκων.
Το βόλευ είναι άθλημα διαφορετικών απαιτήσεων από το μπάσκετ σαφώς. Απορώ πως τα συγκρίνεις. Πρώτον δεν υπάρχει σωματική επαφή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο ψηλός Ιταλός, μέχρι πριν 10 χρόνια έκανε για μπάσκετ. από το 2000 και μετά, τι έπαθε ο σωματότυπός του;

ψηλός λαός και οι Ιταλοί.... Γενικά όλοι οι μεσόγειοι..
ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ψηλός λαός και οι Ιταλοί.... Γενικά όλοι οι μεσόγειοι..
ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχα

είσαι ηλίθιος; οι ιταλικές ομάδες γαμούσαν και έδερναν τις περασμένες 10ετίες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι έχω δει. Οι καλοί λευκοί Ολλανδοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν ψηλοί ( Κρόυφ, Όβερμαρς, Μπέρκαμπ κλπ.) Εκτός τερματοφυλάκων.
Το βόλευ είναι άθλημα διαφορετικών απαιτήσεων από το μπάσκετ σαφώς. Απορώ πως τα συγκρίνεις. Πρώτον δεν υπάρχει σωματική επαφή.

καλά με άσχετο μιλάω τόση ώρα γαμότο μου; μου φέρνεις 3 παραδείγματα ''κοντών'' ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι 2 είναι πάνω από 1.80. ρε συ, 1.80 στο ποδόσφαιρο θεωρείσαι κοντός;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom