Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κάτι που μπορεί να κάνουν πολλοί εγγλέζοι και έλληνες με κατάλληλη προπονηση  ας πούμε.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πιστευω οτι εχει φτασει το κυκνειον ασμα σου στο σαιτ,και εσενα αλλα και του αλλου γραφικου.....δεν εχετε να προσφερετε τιποτα πλεον,περα απο παπαρολογιες και μαλακια πανω στην μαλακια.το να αποχωρησεις δεν ειναι κακη επιλογη οταν πλεον δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα και σε χλευαζουν ολοι..οπως ο μπαγιεβιτς ενα πραγμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιστευω οτι εχει φτασει το κυκνειον ασμα σου στο σαιτ,και εσενα αλλα και του αλλου γραφικου.....δεν εχετε να προσφερετε τιποτα πλεον,περα απο παπαρολογιες και μαλακια πανω στην μαλακια.το να αποχωρησεις δεν ειναι κακη επιλογη οταν πλεον δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα και σε χλευαζουν ολοι..οπως ο μπαγιεβιτς ενα πραγμα.

τζιβιτζιλά35 τράβα και γαμήσου ρε μαλάκα και συ και το μουνί σου.
σκατόπουστα κλώνε της φάπας και τράβα στο θρεντ της χανούμας να κάψεις απρωτάθλητε κομπλεξικέ γαμιόλη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τζιβιτζιλά35 τράβα και γαμήσου ρε μαλάκα και συ και το μουνί σου.
σκατόπουστα κλώνε της φάπας και τράβα στο θρεντ της χανούμας να κάψεις απρωτάθλητε κομπλεξικέ γαμιόλη.
κοιτα εγω για το καλο σου το λεω.το να μπαινεις εδω 5 λεπτακια να κανεις την πλακιτσα σου και να φευγεις ειναι θεμιτο,το να ζεις ομως εδω μεσα,ειναι αρρωστο και ανοητο.εκτος και αν εισαι οντως.οποτε παω πασσο.καλο θα σου κανει να αποχωρησεις,να δεις και τον εξω κοσμο,υπαρχει ζωη πραγματικη.και γυναικες.ανακαλυψε τις.δεν θα χασεις.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θα του φτιάξουν και τις γάμπες του τζόλε να κάνει καλύτερη σέντρα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχααχαχχαα

Αν ανοίξω "βίοι παράλληλοι" για Τζόλε-Νίνη θα φταίω;;;; :rolleyes:
Κατά τ'άλλα εγώ είμαι ο γραφικός που συνέκρινα τον (υποβιβασμένο με τη Σαραγόσα) "παγκόσμιας κλάσης" Γκαλέτι
με τον (πρωταθλητή Ευρώπης) "μπετατζή" Γιαννακόπουλο. :headbang: :headbang:

Άσχετο, οι βίοι παράλληλοι έχουν γίνει cult με μόλις 10 απαντήσεις :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα εγω για το καλο σου το λεω.το να μπαινεις εδω 5 λεπτακια να κανεις την πλακιτσα σου και να φευγεις ειναι θεμιτο,το να ζεις ομως εδω μεσα,ειναι αρρωστο και ανοητο.εκτος και αν εισαι οντως.οποτε παω πασσο.καλο θα σου κανει να αποχωρησεις,να δεις και τον εξω κοσμο,υπαρχει ζωη πραγματικη.και γυναικες.ανακαλυψε τις.δεν θα χασεις.
κακοπίκο είμαι τελειωμένος δε γαμάω, δεν έχω ζωή, δεν έχω λεφτά, δεν έχω οικογένεια, είμαι δυστυχισμένος, είμαι όλη μέρα στο μπουρδέλα.
μπορείς τώρα να με αφήσεις στη δυστυχία μου και να μπεις τα επομενα πέντε λεπτά με άλλο κλώνο να μας μιλήσεις για την υπέροχη ζωή σου, η εάν θες να πας να γαμηθείς να την ζήσεις χωρίς να ασχολείσαι με τελειωμένους του νετ;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Μην κλαις, ο Νίνης έχει 15 χρόνια μπροστά του να πετύχει χατ-τρικ στο CL.

http://[URL unfurl="true"]www.whoateallthepies.tv/ronaldo%20cry.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
το παιχνιδι που εκανε ο νινις με την ρομα στα 19 του δεν το εκανε ο τζολε 15χρονια στο τσου-λου  ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κάτι που μπορεί να κάνουν πολλοί εγγλέζοι και έλληνες με κατάλληλη προπονηση  ας πούμε.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
το εκανε ο διαμαντιδης  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για το ευρωπαικό ο κούκοτς ήταν ό,τι έπρεπε.
συνέχισε. είσαι αρκετά μαλάκας να επιμένεις ότι δεν υπάρχει κάτι που απλά είναι αξίωμα στον αθλητισμό.
να φανταστείς ο τζεμπρεσιλασίε με κατάλληλη προπονηση στο αμέρικα θα γινόταν μπόλτ.

μια τελευταία προσπάθεια να συνεννοηθούμε.
συνέδεσες το ταλέντο ή το πόσο αναπτυγμένο τελοσπάντων είναι ένα άθλημα με το σωματότυπο ενός λαού. κι έφερες παράδειγμα τους Σέρβους και το μπάσκετ. όταν εγώ σου απέδειξα ότι οι πανάσχετοι με μπάσκετ Ολλανδοί είναι πιο ψηλοί μου είπες να μην μπερδεύω το ύψος με το σωματότυπο. άρα το μπάσκετ δεν θέλει μ΄νο ύψος, αλλά και συγκεκριμένο σωματότυπο. ρωτώ λοιπόν:
σε τι υστερεί ο σωματότυπος των Γερμανών από αυτόν των Σέρβων;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
2.08 που να παίζει από play maker μέχρι 4άρι νομίζω είναι ικανοποιητικό ύψος...

Αλέφα, ο Τόνυ είναι μέσα στο τοπ-5 όλων των εποχών στην Ευρώπη, νομίζω. δεν ήταν αυτό το θέμα μου. ο περσόνας είπε ότι ο Φασούλας δεν ήταν Ντίβατς λόγω σώματος. και ρωτώ εγώ: ο παρακάτω σε ποιου το σωματότυπο πλησιάζει πιο πολύ; στου Ντίβατς ή στου Φασούλα;
larry-bird.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
για πες μου τι εκανε ο τζολε μεχρι τα 20 και τι εχει κανει ο νινις μεχρι τα 20 αυτο ειναι το μονο μετρο συγκρισεις που μπορεις να κανεις αναμεσα τους

Είσαι λάθος εντελώς. Ο Νίνης ντεμπούτο στην Α εθνική έκανε Ιανουάριο 2007, στο ΟΑΚΑ, Παναθηναικός- Αιγάλεω 1-0, όπου τον είχε βάλει ο Μουνιόθ. Αυτή ήταν η πρώτη του χρονιά, άλλες δύο και τώρα η τέταρτη. Στα τέσσερα χρόνια στην Α  εθνική ο Τζόρτζεβιτς, ε όπως και να το κάνουμε είχε κάνει πολλά περισσότερα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Αλέφα, ο Τόνυ είναι μέσα στο τοπ-5 όλων των εποχών στην Ευρώπη, νομίζω. δεν ήταν αυτό το θέμα μου. ο περσόνας είπε ότι ο Φασούλας δεν ήταν Ντίβατς λόγω σώματος. και ρωτώ εγώ: ο παρακάτω σε ποιου το σωματότυπο πλησιάζει πιο πολύ; στου Ντίβατς ή στου Φασούλα;
larry-bird.jpg
για φασουλετος μου κανει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κρυφογάβρος και συ ε;
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχα

Όχι ρε, ακολουθούμε υφεσιακή πολιτική, όπως ο Νίξον, έναντι των ψυχροπολεμικών γερακιών. Ακολουθούμε τον ηγέτη. Πατέρας - Μαρινάκης, φιλαράκια δεν είναι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω συγκρινω το νινη που απο τα 16 παιζει στο βαζελο σε τσ.λ και ματσ που καινε με τον 16αρη τζολε που επαιζε σε αλανες...
οτι εικονα εχεις απο το τζολε ειναι απο 23-24 και πανω...περιμενεν και κρινε...
το να συγκρινεις το μυαλο ενος 24αρη με αυτο ενος 20αρη ειναι λαθος...το αυτο ισχυει και για την προοδο σε σωματικα προσοντα και βελτιωση σε θεματα τακτικης..ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
**ο μεσσι,το φαινομενο,ο ικερ και οι λοιποι που παιζουν απο βρεφη,ειναι μοναδικοι..για αυτο και μενουν στην ιστορια..
δε γινεται να μπουν στο ιδιο ποστ με το νινη και το τζορτζεβιτσ...

Ποιες αλάνες? Στον Ερυθρό Αστέρα έπαιζε. Που το 91 ήταν πρωταθηλητής Ευρώπης. Ο Τζόρτζεβιτς είχε μια ποδοσφαιρική παιδεία που ο Νίνης ούτε στο 1 % .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ποιες αλάνες? Στον Ερυθρό Αστέρα έπαιζε. Που το 91 ήταν πρωταθηλητής Ευρώπης. Ο Τζόρτζεβιτς είχε μια ποδοσφαιρική παιδεία που ο Νίνης ούτε στο 1 % .

όταν έχεις τέτοια ποδοσφαιρική παιδεία και πας να την εξαργυρώσεις στη γ' εθνική της Ελλάδας, δείχνει ότι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τη συγκεκριμένη στιγμή, είσαι σε πλήρη ανυποληψία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια τελευταία προσπάθεια να συνεννοηθούμε.
συνέδεσες το ταλέντο ή το πόσο αναπτυγμένο τελοσπάντων είναι ένα άθλημα με το σωματότυπο ενός λαού. κι έφερες παράδειγμα τους Σέρβους και το μπάσκετ. όταν εγώ σου απέδειξα ότι οι πανάσχετοι με μπάσκετ Ολλανδοί είναι πιο ψηλοί μου είπες να μην μπερδεύω το ύψος με το σωματότυπο. άρα το μπάσκετ δεν θέλει μ΄νο ύψος, αλλά και συγκεκριμένο σωματότυπο. ρωτώ λοιπόν:
σε τι υστερεί ο σωματότυπος των Γερμανών από αυτόν των Σέρβων;

η αλήθεια σ αυτα που λεμε και οι δυό είναι κάπου στη μέση.
εάν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του σωματότυπου των γερμανών από τους Σέρβους δεν έχουμε κοινή βάση.
Και ο Γκάλης δεν είχε σωματότυπο για μπάσκετ. Γι αυτό ήταν φαινόμενο. Η εξαίρεση δε, επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Με απλά λόγια στο μπάσκετ κάτω απο 2 μέτρα χοντρά χοντρά δεν κάνεις καριέρα εκτός εάν είσαι κάτι ο εξαιρετικό σε κάποιο τομέα.
Επίσης με απλά λόγια στη μπάλλα πάνω από 2 μέτρα (πλην τέρματος) δεν κάνεις καριέρα.
Επίσης στις αποστάσεις στο στίβο εάν δεν είσαι αφρικανός πάλι πλέον δεν κάνεις καριέρα.
Στο άλμα εις ύψος επίσης αμα δεν είσαι λέλεκας δεν πας πουθενά.
Κάθε άθλημα έχει αντικειμενικές σωματοτυπικές προυποθέσεις.
Κάποιοι λαοί πλεονεκτούν έναντι άλλων σε κάποια αθλήματα λόγω γονιδίων. Δεν είναι ο απόλυτος κανόνας αλλά είναι ένας μπούσουλας.  
Οπως οι Σέρβοι έχουν παράδοση στο μπάσκετ και σε αυτό βοηθάει και ο σωματότυπος της φυλής και το ταπεραμέντο έτσι και οι βραζιλιάνοι έχουν παράδοση στη μπάλλα για αντίστοιχους λόγους.
σαφώς και η δουλειά παίζει ρόλο αλλά με απλά λόγια και για να κλείσουμε.
Ο Φασούλας δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ Ράτζα ή Ντιβατς κυρίως γιατί τα γονίδια της μανας του και του πατέρα του δεν το επέτρεπαν. Οσο και να δούλευε Ντίβατς δε θα γινόταν ποτέ.
Και αυτό ίσχυε από την ημέρα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ.
οποιος έχει δει απο κοντά τον Τάρλατς τον Ντίβατς τον Βράνκοβιτς τον Ράτζα και τον Φασούλα μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όταν έχεις τέτοια ποδοσφαιρική παιδεία και πας να την εξαργυρώσεις στη γ' εθνική της Ελλάδας, δείχνει ότι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τη συγκεκριμένη στιγμή, είσαι σε πλήρη ανυποληψία

Έπεσε χρήμα τότε.Ο Πανηλειακός είχε αρκετό. Για 18 χρονών παιδί από την Σερβία μια χαρά ήταν. Εξάλλου μη ξεχνάς τότε ήταν πριν την υπόθεση Μπόσμαν και οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών δεν ήταν τόσο εύκολες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Σέρβοι είναι πιο ευλύγιστοι από τους Γερμανούς. Ο σβάινστάιγκερ δε θα κανε με τίποτα για μπάσκετ. Πρέπει να σπας τη μέση. Τα λέμε απλά για να καταλαβαινόμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom