podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Χυνω , χυνω φιλε .....
Χυνω , χυνω φιλε .....
21:30 παίζουμε......τώρα θα έχεις απλά καυλώσει.....αλλά ας αφήσουμε τα παιδιά εδώ....Oι Βαζελοι τετοιες στιγμες με τις πλατες στραμενες στη G7 και να προηγουνται 1-3 ουτε τα εγγονια τους / δεν πειραζει .... / το μεγαλειο του πρωταθλητη / και Τεταρτη τετοια ωρα θα χυνω ....
Ναι ρε μεγάλε, μπορεί και να έχεις δίκιο. Αλλά κι εσύ κάνεις το ίδιο και με προκαλείς, χωρίς να σου έχω κάνει κάτι. Δεν θα ήταν καλύτερα να τα αποφεύγουμε κάτι τέτοια;
Τελικά το πνεύμα του Τσουκαλά σας χαρακτηρίζει όλους σας. Και σας είχα και σε υπόληψη, μαλακία μου.
Με χιούμορ ή όχι θα σου απαντήσω πως αυτό μπορείς να το κάνεις αν έρθω σπίτι σου...και εδώ ΔΕΝ είναι σπίτι σου...αν θέλω μπαίνω αν θέλω όχι.....αν μου το ζήταγες θα το έκανα...αλλά το ''απαιτώ'' μπορείς να το πείς σε φίλους σου.....thanks......Κάφρους οπαδούς έχει η κάθε ομάδα, το ζήτημα είναι εσύ τι κάνεις. Είναι πολύ λοιπόν να απαιτήσω να ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ αλλο στο θρεντ για την ομάδα ΜΟΥ? Με χιούμορ η όχι, δεν με αφορά. Ευχαριστώ.
Άκου φίλε:Αν βρείς έστω και ένα γραπτό μου που να λέω σε κάποιον να μην γράφει ή να μην ποστάρει φωτό/βίντεο στο thread του γαύρου...δείξτο....ααα....βάλε τις δικές σας νίκες...Γιούβε θα μας βάλεις????Μην τρελλαίνεσαι ρε man.....αν δείς τί έχει παιχτεί κατά καιρούς εδώ μέσα δεν θα τα έγραφες αυτά....πίστεψέ με......Οκ λοιπόν. Προσπάθησα να στο πω ευγενικά. Εδώ δεν είναι θρεντ ΜΟΥ, όπως λες, αλλά θρεντ για την ομάδα ΜΟΥ, και ας καταλαβαίνεις τη διαφορά. Εις το εξής, όταν με βλέπεις να κάνω κώλο το αντίστοιχο θρεντ του γάβρου (γιατί ΕΣΥ με προκάλεσες να το κάνω), μην τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς. Απο βιντεάκια με τις 7αρες που έτρωγε ο Ελευθερόπουλος άλλο τίποτα! Θα κάτσεις και θα τα τρως στη μάπα, στο θρεντ για την ομάδα ΣΟΥ!
Τί συνεχίζω ρε φίλε???Αν το συνέχιζα θα το καταλάβαινες....θές να ρωτάς και να απαντάς μόνος??Τεσπα....δεν βγαίνει άκρη.....ότι και να κάνεις...όπου και να βάλεις...δεν με απασχολεί...και το λέω ειλικρινά....αλλά αν βάλεις απο το 1930 βάλε και το βιντεάκι με την...Δέσποινα......bye-bye...και αν θές....έλα στο δικό μας....έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα......Άκου φίλε: Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι, που μπορεί να είναι η να μην είναι κάφροι. Εγώ σου ζήτησα να σέβεσαι εμένα, που δεν μέ ξέρεις, που είμαι νέος εδώ και που δεν σου έκανα και τίποτα. Αντ' αυτού, το συνεχίζεις.
Και που είσαι: νίκες απο το τριφύλλι επί του γάβρου χρονολογούνται απο το 1930, την εποχή του 8-2 και του Άγγελου Μεσσάρη. Που προτιμάς να ποστάρω τις φωτο; Εδώ η στο θρεντ του γάβρου;
Τα βλέπεις???Αυτά που σου έλεγα....τουλάχιστον εδώ δεν σε έβρισε κανένας τώρα που μιλάμε.....δεν σε παρεξηγώ...απλά δεν ξέρεις τί έχει και τί παίζεται εδώ μέσα......εγω φιλε γαυρε παντως ξερω οτι οι βαζελοι ειναι λαγοι,αλλα και εσεις οι γαυροι ειστε ολοι γκευ...και επισης αν δειτε κανα κεφαλι να προεξεχει,δεν το κοβετε,αλλα το περνετε αμεσως στο στομα...οπως τοτε στο παλιο καραισκακη,που σας πηδαγαμε τις γκομενες με ενα 5χιλιαρο στις τουαλετες...ξερετε εσεις...
Τί συνεχίζω ρε φίλε???Αν το συνέχιζα θα το καταλάβαινες....θές να ρωτάς και να απαντάς μόνος??Τεσπα....δεν βγαίνει άκρη.....ότι και να κάνεις...όπου και να βάλεις...δεν με απασχολεί...και το λέω ειλικρινά....αλλά αν βάλεις απο το 1930 βάλε και το βιντεάκι με την...Δέσποινα......bye-bye...και αν θές....έλα στο δικό μας....έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα......
Αν διάβαζες αυτόν που έβριζε μανάδες και οικογένειες δεν ξέρω τί θα έλεγες.....εγώ πάντως δεν θα σε βρίσω...σε διαβεβαιώ......δεν το συνηθίζω άλλωστε.....ΕΔΩ είναι το θρεντ για την ομάδα μου και είναι λογικό να μη με βρίσει κανένας. Άλλωστε δεν βρίστηκες ούτε εσύ, ούτε ο Υπουργός, αν και εμφανώς προκαλέσατε. Για να δω όμως αν θα με βρίσουν η όχι οι γάβροι με το σχολιάκι που άφησα στο δικό τους θρεντ, κατόπιν δικής σου φυσικά προτροπής.
Oι Βαζελοι τετοιες στιγμες με τις πλατες στραμενες στη G7 και να προηγουνται 1-3 ουτε τα εγγονια τους / δεν πειραζει .... / το μεγαλειο του πρωταθλητη / και Τεταρτη τετοια ωρα θα χυνω ....
σας εύχομε κατ αρχήν για αύριο να δούμε ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει.
Στο εν λογω ματς οι φιλοι της ομαδας του Μπαρμπη ειχαν αποχωρησει απο το 70' λεπτο...
Α ρε Μητσαρα ....
πάρε να τα μετατρέπεις τα γκρεκλισ σε ελληνικά.auto to xazoxaroumeno pou brethike ???
sugnwmi gia ta agglika alla den mou allazei h glwssa
sto pliktrologio
den xerw ti na kanw
γιατί τι έχει το παλληκαράκι?
αντιπροσωπευτικότατο δείγμα θα 'λεγα...