οταν βλεπεις στην ομαδα να βγαζει σεντρες ο βυντρα μονο απογοητευση αισθανεσαι
1χρονο ηταν υποφερτος απο φετος παλι ο γνωστος βυντρα
ρε νικολακη δεν εχεις μαθει ακομα οτι ο βυντρα δεν μπορει να βγαλει σεντρα
τι παιζεις με αυτον
τυπε...με μπουμ-ζονκ και σεντρικ καντε βλεπω να γελαει πολυς λαος φετος...
η καβαλα πολυ καλυτερη...τα δικα σας γκολ τζουφιες εκτελεσεις του τρελλου που την πρωτη την πνιγει ο τερμας και η δευτερη παει σιγα σιγα εκει ακριβως που πρεπει στο Γ αφου πρωτα σκαει κατω...
η καβαλα καθαρες ευκαιριες και σε 2 φασεις δεν μπορεσαν να περασουν 2 με 1 και να σκοραρουν...
τυπε...με μπουμ-ζονκ και σεντρικ καντε βλεπω να γελαει πολυς λαος φετος...
η καβαλα πολυ καλυτερη...τα δικα σας γκολ τζουφιες εκτελεσεις του τρελλου που την πρωτη την πνιγει ο τερμας και η δευτερη παει σιγα σιγα εκει ακριβως που πρεπει στο Γ αφου πρωτα σκαει κατω...
η καβαλα καθαρες ευκαιριες και σε 2 φασεις δεν μπορεσαν να περασουν 2 με 1 και να σκοραρουν...
τυπε στο πρωτο γκολ φταιει ο τζορβας
στα 25 λεπτα του α ημιχ που εκει χαθηκαν οι 3 βαθμοι νομιζω οτι εφταιγε το κεντρο και οι μπακ
οχι οι 2 κεντρικοι
οταν εχεις για μπακ ιωαννιδη,μαρινο,βυντρα οι γαλλοι φανταζουν κανα-βαρη τυπε
ισχυει αυτο τυπε;;το ξερεις σιγουρα η πανω στη τρελλα σου το λες;;;
αν ειναι ετσι ειναι πολυ μαλακας ο τρελλος αλλα και αυτοι που τον ακουνε στη διοικηση...
αν και μου φαινεται λιγο ποιημα...
αν ειναι ετσι ειναι πολυ μαλακας ο τρελλος αλλα και αυτοι που τον ακουνε στη διοικηση...
τυπε στο πρωτο γκολ φταιει ο τζορβας
στα 25 λεπτα του α ημιχ που εκει χαθηκαν οι 3 βαθμοι νομιζω οτι εφταιγε το κεντρο και οι μπακ
οχι οι 2 κεντρικοι
οταν εχεις για μπακ ιωαννιδη,μαρινο,βυντρα οι γαλλοι φανταζουν κανα-βαρη τυπε
ρε τυπε δεν μιλαω αποκλειστικα για τα γκολ...για ολο το ματς λεω...με παιχτες γρηγορους που παιζουν στη κοντρα βγαζουν πολυ γελιο..δεν μπορουνε ρε συ...φαινεται...
η καβαλα αν το πιστευε θα μπορουσε να καθαρισει το ματς αλλα την επιασε το συνδρομο της μικρης ομαδας και γεμισε με ανασφαλεια γι'αυτο ταμπουρωθηκλαν στο δευτερο...
μια ζωη την ιδια μαλακια κανουν αυτες οι ομαδες και στο τελος βεβαια παντα την πληρωνουν....
και το κουτοχορτο βεβαια στη νοβα συνεχιζει να προσφερεται αφθονο...
υμνοι για σισσε και για λουις γκαρσια...
.....ο κουμπαρος ενος συναδελφου μου δουλευει στην ΝΤΕΡΜΠΥ.....απο εκει η πληροφορια......η κοντρα τους ξεκινα απο την Εθνικη Γαλλιας.......αλλωστε μην ξεχναμε οτι και οι 2 δεν ειναι τα καλυτερα παιδια......14 Νοεμβριου θα ειμαι στο Λονδινο στο White Hart Lane να δω Τοτεναμ-Μπλακμπερν και θα τον δω live ...........σιγουρα θα προτιμουσα τον Γκαλας στα πρασινα....