Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε φιλε σισε αυτα τα πραματα δεν ειναι να τα κοροιδευεις καθολου
γινονται παντου
υπαρχουν κατι πρεζακια που ειναι αρρωστοι και κανουν αυτα τα πραματα
δεν ακουσες πως μιλουσε(αν και καλα τα λεγε)?

CISSE9

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτα ειναι για τον χαβαλο φιλε...
μακαρι τωρα με το 50/50 να βελτιωθει το ελληνικο πρωταθλημα στα επομενα 10 με 15 χρονια....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι ρε φιλαρακι αν και καφρος ολυμπιακος που ειμαι ξερεις καπου στεναχωριεσε ρε συ
σιγουρα συμβαινει παντου και σε ολες τις ομαδες
εχω δει στην 7 κατι τυπακια σαν αυτον να μη μπορουν να σταθουν στα ποδια τους και να ψελιζουν ολυμπιακος ολυμπιακος
τελος παντων θα δουμε με το 50-50 αν και να σου πω εγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος
και θεωρω οτι ολα οκ μεχρι την επομενη στραβη η υπερ του ολυμπιακου η υπερ του βαζελου να αρχισουν παλι τα οργανα.γιατι φαλτσοσφυριγματα ηθελημενα η μη εχουμε να δουμεεεεεεε

CISSE9

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θελει τεραστια προσπαθεια για να εφαρμοστει και να επιβληθει το 50/50 στην Ελλαδα...

Ειναι ομως η μονη λυση, η μονη λυση για να ξεφυγουμε απο τον βουρκο των τελευταιων ετων...

Το ξερω οτι στα αφτια σου ακουγεται λαθος αυτο που θα πω, αλλα ο κοκκαλης περισσοτερο ζημια παρα καλο εκανε στον Ολυμπιακο...

Τελος παντων, ας ξεχασουμε τις "παλιες εποχες" κοκκαλη/βαρδηνογιαννη και ας κοιταξουμε μπροστα θα ελεγα...

Σχετικα με τους πρεζακιδες που αναφερες...κριμα που καταστρεφονται νεοι ανθρωποι για λογαριασμο καθε σιχαμενου πρεζεμπορα..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σχετικα με τους πρεζακιδες που αναφερες...κριμα που καταστρεφονται νεοι ανθρωποι για λογαριασμο καθε σιχαμενου πρεζεμπορα..

Καθολου κριμα ....
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ
Δεν τους επιασε ο πρεζεμπορας απο το αυτι να μπουν στον φαυλο κυκλο των ουσιων....
Το μονο που ισως λυπαμαι ειναι οτι ετσι χανεται νεο αιμα τσαμπα για μαλακιες.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καθολου κριμα ....
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ
Δεν τους επιασε ο πρεζεμπορας απο το αυτι να μπουν στον φαυλο κυκλο των ουσιων....

τα ανήλικα που συνήθως μπλέκουν με ναρκωτικά δηλαδή εχουν πλήρη συναίσθηση των πράξεων τους και γι αυτο να ψοφήσουν τα ρεμάλια?

ενδιαφέρουσα  άποψη.
πανω απ όλα [glow=red,2,300]ΑΝΘΡΩΠΟΣ[/glow]  ε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
τα ανήλικα που συνήθως μπλέκουν με ναρκωτικά δηλαδή εχουν πλήρη συναίσθηση των πράξεων τους και γι αυτο να ψοφήσουν τα ρεμάλια?

ενδιαφέρουσα  άποψη.
πανω απ όλα [glow=red,2,300]ΑΝΘΡΩΠΟΣ[/glow]  ε?
Τς Τς Τς Τς γιατί τόσα νεύρα κοπέλα μου ????

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε φιλαρακι αν και καφρος ολυμπιακος που ειμαι ξερεις καπου στεναχωριεσε ρε συ
σιγουρα συμβαινει παντου και σε ολες τις ομαδες
εχω δει στην 7 κατι τυπακια σαν αυτον να μη μπορουν να σταθουν στα ποδια τους και να ψελιζουν ολυμπιακος ολυμπιακος
τελος παντων θα δουμε με το 50-50 αν και να σου πω εγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος
και θεωρω οτι ολα οκ μεχρι την επομενη στραβη η υπερ του ολυμπιακου η υπερ του βαζελου να αρχισουν παλι τα οργανα.γιατι φαλτσοσφυριγματα ηθελημενα η μη εχουμε να δουμεεεεεεε

Και στη 13 μία από τα ίδια είναι ρε τύπε. Αλλά μακράν καλύτερη κατάσταση σε σχέση με προ δεκαετίας. Μιλάμε για τεζαρισμένους κανονικά αλλά πλέον είναι ελάχιστοι. Σε σχέση με ολόκληρο το πέταλο άντε να είναι καμιά 10 εκείνοι που έχουν κάνει χρήση (βρίσκονται υπό την επήρεια) προ του ματς ή κατά τη διάρκεια. Το πόσοι είναι πρεζάκια βέβαια, είναι άλλο θέμα. Γενικά, στη 13, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα σε αντίθεση με 90-00. Δεν υπάρχουν πλέον τόσοι χουλιγκάνοι ενώ βλέπεις και νεαρότερα άτομα μέσα που απλώς έχουνε παλμό και φωνάζουν διαρκώς χωρίς να παρεκτρέπονται για την τρέλα τους. Ως εδώ καλά. Από την άλλη, το να περνάς πρέζα, σύριγγες με σχετική ευκολία (δεν λέμε για καπνογόνα κτλ) δείχνει και το επίπεδο σωματικού ελέγχου.

Το πρόβλημα στη διαιτησία είναι ΚΑΙ η προκατάληψη. Πέρσι ο Δαλούκας είχε κάνει μπουρδέλο το ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ. Φέτος έκανε το ίδιο στο Άρης-Παναθηναϊκός. Δεν άκουσα όμως κανένα να λέει το προφανές: ότι, μάλλον είναι κακός διαιτητής παρά στημένος στους ανωτέρω αγώνες. Η άμεση αντίδραση του ΟΣΦΠ, μου θύμισε επικοινωνιακό σχέδιο έτοιμο να εφαρμοστεί άμεσα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχαν εντολή τα κανάλια να παραμείνουν για 2 ώρες έξω από το Καραϊσκάκης. Το ίδιο και στην επικέντρωση του μούφα πένατλτυ όταν επί 45 λεπτά στο β ημίχρονο ο μαλάκας προσπαθούσε να διορθώσει το λάθος του κάνοντας εκ νέου πάμπολλα και αλλοιώνοντας όλο τον αγώνα.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Το πρόβλημα στη διαιτησία είναι ΚΑΙ η προκατάληψη. Πέρσι ο Δαλούκας είχε κάνει μπουρδέλο το ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ. Φέτος έκανε το ίδιο στο Άρης-Παναθηναϊκός. Δεν άκουσα όμως κανένα να λέει το προφανές: ότι, μάλλον είναι κακός διαιτητής παρά στημένος στους ανωτέρω αγώνες. Η άμεση αντίδραση του ΟΣΦΠ, μου θύμισε επικοινωνιακό σχέδιο έτοιμο να εφαρμοστεί άμεσα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχαν εντολή τα κανάλια να παραμείνουν για 2 ώρες έξω από το Καραϊσκάκης. Το ίδιο και στην επικέντρωση του μούφα πένατλτυ όταν επί 45 λεπτά στο β ημίχρονο ο μαλάκας προσπαθούσε να διορθώσει το λάθος του κάνοντας εκ νέου πάμπολλα και αλλοιώνοντας όλο τον αγώνα.

Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας παράγοντες που μια ζωή το παίζουν ανώτεροι και μια ζωή μαχαιρώνονται πισώπλατα...

Πολλά συγχαρητήρια στον Αρη, μας έκανε περήφανους η μεγάλη νίκη του. Λίγο από τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά του να είχαμε, θα κάναμε ήττα λογική και όχι ξεφτίλας αλλά γαύρος.

Carlos, σωστό ότι έγραψες για το basket, έχεις απόλυτο δίκιο...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει όχι ένα αλλά 2 guards ακόμα, όταν έχει χάσει 2 ήδη (χωψωνίδη και Σάρας). Όλα τα χρόνια φωνάζουμε για έλλειψη πολλών ψηλών, τώρα που καλύψαμε τους ψηλούς, έχουμε πρόβλημα στους κοντούς...Άβυσσος η ψυχή του Ζοτς... :o

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτα ειναι για τον χαβαλο φιλε...
μακαρι τωρα με το 50/50 να βελτιωθει το ελληνικο πρωταθλημα στα επομενα 10 με 15 χρονια....
φιλε σισσε ακου....σχετικα με τα ποσταρισματα που εκανες....
καλα ξηγηθηκες και καλοδεχουμενος ο χαβαλες...ομως καποια πραγματα ειναι σοβαρα και αξιζουν εξετασης...ποια;;;
μα και φυσικα η διαθεση του ''μεσαιου χωρου'' του τυπου να προσπαθει να δικαολογει εσενα και τις καρπαζιες σου σε αντιθεση με μενα που τις καρπαζιες μου τις υπερπροβαλλει χωρις καμμια διαθεση να δειξει καμμια δικαιολογια...και εξηγουμαι αμεσως....
πας2 στην μπαρτσα να παιξεις ,δεν υπαρχεις,καταρριπτεις ΟΛΑ τα αρνητικα ρεκορ στατιστικων στο τσου λου ,κνεις μια ντροπιαστικη (πρωτα για την παρτη σου ) εμφανιση και...
και η εστιαση και το πλησιασμα και η...ανιχνευση του ''μεσαιου χωρου'' στα αθλητικα ηταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο στην τρομερη εμφανιση της μπαρτσα στους γκαλλακτικος στο οτι δεν παιζοντουσαν....ειναι αυτη μια οπτικη γωνια να το δεις αλλα οταν στεκεσαι ΜΟΝΟ σε αυτο ειναι σαφης η προθεση σου να βρεις δικαιολογια...
και για να κολλησω τα κομματια του παζλ θα κανω αναδρομη σε αντιστοιχες δικες μου ηττες ...με ρεαλ πχ. την τοτε ''γκαλλακτικος'' οπου ειχα φαει πενταρα αλλα δεν ειχε καμμια σχεση η δικη μου η τοτε εμφανιση με την δικη σου στο νοου καμπ...μαλιστα αν θυμασαι ειχε παρει τοτε η ρεαλ και 2 μουσαντενια πεναλτι...
και ποια ηταν η αντιμετωπιση τοτε του τυπου;;;χλευασμος και ειρωνια για τον ''ανικανο'' ολυμπιακο...
αλλα και φετος ακομα με την μακαμπι...με τον ντροπιαστικο πραγματι αποκλεισμο...
αν παρατηρησεις αντικειμενικα θα δεις με ποση σπουδη και με ποση χαρα οι φυλλαδες του ''μεσαιου χωρου'' βιαστηκαν να χρεωσουν τον θρυλο και βεβαια να αρχισουν τις ειρωνιες
και τους χλευασμους και τα ανεκδοτα...
τι θα μπορουσαν να κανουν θα με ρωτησεις ....γιατι αλλο μπαρτσα αλλο μακαμπι...σωστα...
θα μπορουσαν (αν ηθελαν και οπως πιστευω οτι θα εκαναν αν ησουνα εσυ στη θεση μου) να αναφερουν οτι καθοριστικος παραγοντας (ασχετως απο την κακη αποδοση του θρυλου) ηταν και η ''αναποδη'' διαιτησια και στα 2 παιχνιδια...
με το ανυπαρκτο πεναλτι εδω και το κανονικο γκολ του ζαιρι που κακως ακυρωθηκε χωρις ακομα να ξερουμε το γιατι...μια απο αυτες τις φασεις να μην ειχε δοθει ο ολυμπιακος οτι αποδοση και να ειχε θα ειχε περασει στην επομενη φαση...
προσεξε το αναφερω οχι κατ'ουσιαν σαν δικαιολογια που ενστερνιζομαι εγω αλλα απλα για να καταδειξω την διαφορα στην αντιμετωπιση του ''μεσαιου τπου '' απεναντι στις δυο ομαδες...
αυτο ψαξε να δεις γιατι γινεται και αν εσενα προσωπικα σε ικανοποιει...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κυριοι καλησπερα
επαληθευτηκα σε λιγοτερο απο 24 ωρες για το 50-50 οτι ειναι πουτσες μπλε
το  θεμα και το λαθος που κανετε περισοτεροι ειναι οτι τα βλεπετε μονοπατα και οχι απο πολλες πλευρες
αυτοι εξω σφαζονται ποιος θα παρει το παραπανω σφυριγμα και μεις τσακωνομαστε αν ηταν πεναλτι του παο
και αν ο παο ειναι μαγελυτερη πουτανα στην ευρωπη απο εμας
οταν σοβαρευτηται και σκεφτητε οτι οτι και να λεμε δε μπορουμε να φανταστουμε τι γιετε εκει κατω τοτε
τα ξαναλεμενε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εσείς είστε Ελ.

0.jpg

Stories

Νέο!

Stories