Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Πρωτα απ'ολα το να θυμαμε καποια πραγματα δεν ειναι εθνικοφροσυνη, αντιθετως κακο ειναι το να τα αγνοω. Παει αυτο. Δευτερον, το οτι ειμαστε μαλακες σαν λαος το ξερω πολυ καλα διοτι και γω ελληνας ειμαι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φτανουμε στα ακρα(απο θεμα αποψεων) για να τονισουμε αυτο το προβλημα...

ε τότε ρε μάγκα δε κατάλαβες το καλαμπούρι μου. Δεν είχα σκοπό να βρίσω την Ελλάδα για κανένα λόγο. Ίσα ίσα...όποιος βρίσει Ελλάδα και θρησκεία τον έχω γαμήσει εγώ πρώτος. Αλλού πήγαινε το καλαμπούρι μου αλλά δε το πιασες. Τεσπα ούτως ή άλλως δε πήγαινε προς εσένα.

υγ. προσωπικά εγώ Έλληνας  είμαι κάθε μέρα, εγώ δε θυμάμαι μόνο τις επετείους... ;)

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
ε τότε ρε μάγκα δε κατάλαβες το καλαμπούρι μου. Δεν είχα σκοπό να βρίσω την Ελλάδα για κανένα λόγο. Ίσα ίσα...όποιος βρίσει Ελλάδα και θρησκεία τον έχω γαμήσει εγώ πρώτος. Αλλού πήγαινε το καλαμπούρι μου αλλά δε το πιασες. Τεσπα ούτως ή άλλως δε πήγαινε προς εσένα.

υγ. προσωπικά εγώ Έλληνας  είμαι κάθε μέρα, εγώ δε θυμάμαι μόνο τις επετείους... ;)

Τοτε λοιπον αφου ειναι ετσι σε παρεξηγησα και δεν καταλαβα την πλακα σου. Περασμενα ξεχασμενα. Μαλλον ημουν υπερβολικος επιρεασμενος απο την σημερινη αποφραδα μερα. Την χειροτερη της συγχρονης ελληνικης ιστοριας... :(

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τοτε λοιπον αφου ειναι ετσι σε παρεξηγησα και δεν καταλαβα την πλακα σου. Περασμενα ξεχασμενα. Μαλλον ημουν υπερβολικος επιρεασμενος απο την σημερινη αποφραδα μερα. Την χειροτερη της συγχρονης ελληνικης ιστοριας... :(

ΟΚ man no prob..να σαι καλά  ;)

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΈΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Αποχώρηση ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ και ΜΗ απόκτηση αμυντικού στη θέση του. Αντιθέτως εάν φύγει ο Μάντζιος θα πάμε για επιθετικό αλλιώς θα υπολογίζεται ως τρίτος αυτός.

ο μαντζιος δεν πρεπει να υπολογιζεται για τιποτα, το παιδι ειναι παλαιμαχος.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μπιαρσμιρ στην ροζενμποργκ μελισης μαντζιος στην μαριτιμο και παιρνουμε επιθετικο και αμυντικο μαλλον

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ουτε γκολτζης ειναι ο Γκαρσια, θα ειναι αλλαγη του Γκοβου η του Λετο

Η Ομαδα θελει φορ και εναν αμυντικο ακόμα
Με Σουάζο και Ρίβας δανεικους ειναι πολυ πιο καλη η κατάσταση

Τελικα ο Μαντζιος θα φυγει? Ο Κλειτον διαβασα πηγε στην Ουκρανια

θελει ναι αλλα οι δανεικοι δεν ειναι λυση.αυτες ειναι τζιγγεροκαταστασεις
πολυ κωλοπαιδο αυτος ο σωφερ

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με τον καριόλη που έχουμε για ιδιοκτήτη, ούτε να γελάσουμε με το Medrano που έχουμε για αντίπαλο μπορούμε. ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΕΡ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΥΛΑ και στο μπουρδελα

ουτε στην τουαλετα δεν θα βρισκει ησυχια ο μαριαννας γιος.εμαθα οτι τυπωνεται κωλοχαρτο που θα λέει ΠΟΥΛΑ & ΠΟΥΛΟ

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
193734.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Άρπαξε τον Πλεσίς!

Από εκεί που… δεν το περιμένεις, κάνει τα μεταγραφικά του «χτυπήματα» ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», μετά τον Λουίς Γκαρσία, «έκλεισαν» και τον Νταμιέν Πλεσίς, χωρίς να αφήσουν να διαρρεύσει το παραμικρό κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ο Γάλλος άσος (για τον οποίο τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού χθες ανέφεραν ότι είναι στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων») αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τους πρωταθλητές.
Μάλιστα, κάποιοι ήθελαν να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και να έχει κάνει και μια βόλτα από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Έτσι, η Γαλλική παροικία του Παναθηναϊκού αυξάνεται, μετά τους Σισέ, Μπουμσόνγκ και Γκοβού.

Ο Πλεσίς είναι αριστεροπόδαρο ανασταλτικό χαφ, με κορμί που θα ζήλευαν και μπασκετμπολίστες. Έχει ύψος 1.93 και φημίζεται για την δύναμή του και τον διασκελισμό του.
Τα τελευταία χρόνια άνηκε στην Λίβερπουλ, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ. Όμως, δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς είχε μπροστά του παίκτες όπως ο Μασκεράνο, ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Λούκας και ο Τζέραρντ.

Αλλάζει θέση

Η απόκτηση του Πλεσίς, αυτόματα σημαίνει πως θα αλλάξει θέση ο Κώστας Κατσουράνης. Ο έλληνας διεθνής, θα μετατοπιστεί στα στόπερ, συμπληρώνοντας την τετράδα μαζί με τους Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
σήμερα είναι που λήγουν οι μεταγραφές?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
λέγαμε ότι θέλουμε επιθετικό και μας έφεραν μεσοεπιθετικό (Γκαρσία).
λέγαμε ότι θέλουμε αμυντικό και μας έφεραν αμυντικό χαφ (Πλεσίς).
άντε να δούμε τι θα φέρει και η σημερινή μέρα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
θα μας φερουνε και κανα πασαδορο βολειμπλιστα να ξεφυγουμε τελειως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σίλβα νίνης μπα μπάι το χειμώνα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom