Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τι ειναι σημερα ρε;;;μονοήμερες για Αιβαλί.
προλαβαίνεις την επέτειο.
λεγε να μαθαινω...
τι ειναι σημερα ρε;;;μονοήμερες για Αιβαλί.
προλαβαίνεις την επέτειο.
η επέτειος είναι μέσα σεπτέμβρητι ειναι σημερα ρε;;;
λεγε να μαθαινω...
Πρωτα απ'ολα το να θυμαμε καποια πραγματα δεν ειναι εθνικοφροσυνη, αντιθετως κακο ειναι το να τα αγνοω. Παει αυτο. Δευτερον, το οτι ειμαστε μαλακες σαν λαος το ξερω πολυ καλα διοτι και γω ελληνας ειμαι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φτανουμε στα ακρα(απο θεμα αποψεων) για να τονισουμε αυτο το προβλημα...
ε τότε ρε μάγκα δε κατάλαβες το καλαμπούρι μου. Δεν είχα σκοπό να βρίσω την Ελλάδα για κανένα λόγο. Ίσα ίσα...όποιος βρίσει Ελλάδα και θρησκεία τον έχω γαμήσει εγώ πρώτος. Αλλού πήγαινε το καλαμπούρι μου αλλά δε το πιασες. Τεσπα ούτως ή άλλως δε πήγαινε προς εσένα.
υγ. προσωπικά εγώ Έλληνας είμαι κάθε μέρα, εγώ δε θυμάμαι μόνο τις επετείους... ;)
Τοτε λοιπον αφου ειναι ετσι σε παρεξηγησα και δεν καταλαβα την πλακα σου. Περασμενα ξεχασμενα. Μαλλον ημουν υπερβολικος επιρεασμενος απο την σημερινη αποφραδα μερα. Την χειροτερη της συγχρονης ελληνικης ιστοριας...
ΈΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Αποχώρηση ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ και ΜΗ απόκτηση αμυντικού στη θέση του. Αντιθέτως εάν φύγει ο Μάντζιος θα πάμε για επιθετικό αλλιώς θα υπολογίζεται ως τρίτος αυτός.
Ουτε γκολτζης ειναι ο Γκαρσια, θα ειναι αλλαγη του Γκοβου η του Λετο
Η Ομαδα θελει φορ και εναν αμυντικο ακόμα
Με Σουάζο και Ρίβας δανεικους ειναι πολυ πιο καλη η κατάσταση
Τελικα ο Μαντζιος θα φυγει? Ο Κλειτον διαβασα πηγε στην Ουκρανια
μαλακας εισαι καθε μερα αλλα ετσι κιαλλοιως ποιος σε γαμαει;;;;υγ. προσωπικά εγώ Έλληνας είμαι κάθε μέρα,
Με τον καριόλη που έχουμε για ιδιοκτήτη, ούτε να γελάσουμε με το Medrano που έχουμε για αντίπαλο μπορούμε. ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΕΡ!
θα μας φερουνε και κανα πασαδορο βολειμπλιστα να ξεφυγουμε τελειωςλέγαμε ότι θέλουμε επιθετικό και μας έφεραν μεσοεπιθετικό (Γκαρσία).
λέγαμε ότι θέλουμε αμυντικό και μας έφεραν αμυντικό χαφ (Πλεσίς).
άντε να δούμε τι θα φέρει και η σημερινή μέρα
λέγαμε ότι θέλουμε επιθετικό και μας έφεραν μεσοεπιθετικό (Γκαρσία).
λέγαμε ότι θέλουμε αμυντικό και μας έφεραν αμυντικό χαφ (Πλεσίς).
άντε να δούμε τι θα φέρει και η σημερινή μέρα
θα μας φερουνε και κανα πασαδορο βολειμπλιστα να ξεφυγουμε τελειως