Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    370

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ρε πήρες το απόλυτο συγκομιδής στις θέσεις 7-16?

πήρε τα παάρια σου στις θεσεις 2-6 γιατί ήταν τραγικό το κεντρικό σου δίδυμο;
και τι κάνεις;

αντί να φέρεις κρις γκαλλάς να τελειώσει η σεμνή τελετή απ τον Ιούλιο ανανεώνεις στον ΓΕΙΑΣΟΥ και φέρνεις μπουσόνγκ να παίξει σέντερ μπακ με καντέ.
Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ΜΑ ΛΑ ΚΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟΓΑΒΡΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ.

καλά ρε, μεθυσμένος είσαι? διαφώνησα εγώ σε αυτά?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε παπάρα, εσύ πέρσι όλη τη χρονιά έκραζες όποιον σου έλεγε για αμυντικό.
ελεγα ότι δε χρειάζεσαι αμυντικό να αλλάξεις τα κόζια στην ΕΠΟ...
τώρα που έφυγε ο πράκτορας χρειάζεσαι και ομάδα να πάρεις κούπα.
προτεραιότητα (το είχε πει εμμέσως και ο πατέρας) ήταν αυτό . ο πατέρας είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι σε όλες τις επιτροπές και στα κυκλώματα ο βάζελας ήταν σε πλήρη ανυποληψία.
αυτόν που το άλλαξε τον διώξαμε και αυτούς πυο χρειαζόμασταν για να δέσει η ομάδα ΔΕΝ τους πήραμε.
μετά μη σας ακούσω να ξαναδιαμαρτυρηθείτε για κροκιές και πρακτοριές.
τέλος κουβέντας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γίγαντα, δεν διαφωνώ μαζί σου. πουθενά δεν έγραψα ότι ο Νιόπλιας είναι προπονηταράς. κοίτα να δεις όμως: με μόνο Σιμάο κόφτη και με τόσο τραγικούς αμυντικούς, θα σου είχε χώσει η Ξάνθη 2 μπαλάκια στις αντεπιθέσεις από την αρχή και μετά θα βρίζαμε και θα λέγαμε ότι έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτικός στην πρεμιέρα και ότι θα έπρεπε να διαφυλάξει τα νώτα του
και με τον περιπατητη θα διαφυλαξει τα νωτα του ρε?
ο ανθρωπος δεν υπηρχε στο γηπεδο..ο καραγκουνης σαν κοφτης πιο χρησιμος θα ταν πιστευω..
οπως και να χει ο κατσο πλεον μονο κρυφο φορ και στοπερ μπορει να παιξει..θεσεις που δεν απαιτουν πολλα μετρα.
η παρουσια του διπλα στο μπουμσονγκ στην αμυνα θα βοηθουσε στην ηρεμια της ομαδας...
και αν σε καποια ματσ θες γκολ,οπως χθες,εκμεταλλευσεσαι την εξυπναδα του και το βαζεις πισω απο το σισσε...

**γενικα ο τωρινος εκτος του οτι ειναι λιγος σαν προπονητης,ειναι και λιγος σαν προσωπικοτητα απο οτι φαινεται..
δεν εχει ουμπαλα...
οταν γυρισει ο σιλβα και φαει παγκο ο σιμαο να δεις γελια που θα χεις..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να μιλήσουμε σοβαρά;
ο παοκ το δικαιούτο στο βου γύρο, ο βάζελας σε α και βου δλδ με δύο προπονητές.
πέρισυ το πήρες όχι γιατί ήσουνα καλύτερος αλλά γιατί ήλεγχες ΕΠΟ και είχες συνολικά το καλύτεο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ από όλους.

μ αυτά και μ αυτά άλλη μια ευκαιρία να γίνει ο βάζελας ότι επί καπετάνιου πετάχτηκε στον κάλαθο. και σεις μου λέτε για κόκκινα κασκόλ.
οκέικ. καλή τύχη.

άντε τότε να το κόψουμε στη μέση το πρωτάθλημα και να το μοιράσω με το Παόκι. Έ ρε τι άλλο θ ακούσω ο άμοιρος...

υπό αυτή την έννοια θα πρέπει να μου δωθούν κι εμένα πολλά πρωταθλήματα που πήρε ο γαύρος κι ήταν κακός στη χρονιά. ;)

και για ποιό παρασκήνιο μου μιλάς? έχεις αποδείξεις γι αυτό?Αν έχεις αποδείξεις στον εισαγγελέα για να κονομησεις κιόλας και να ξεστραβωθούμε κι εμείς. Άν όχι καλύτερα να μη μιλάς...

Ποιό παρασκήνιο μου λές για πέρισυ? Ευνοηθήκαμε πολύ δηλαδή εμείς? 2-3 υπέρ μας σφυρίγματα δεν  προδικάζουν παρασκήνιο..παντού γίνονται διαιτητικά λάθη. Ο γαύρος που παιρνε σε κάθε ματσ και πέναλτυ κι ο τζόλε κι ο γκαλέτι βγαίναν πρώτοι σκόρερ δε σε πείραξαν ε? ουστ να μου χαθείς.Σας πειράζει το 50 50 ε?

όσο για το Παόκι ποιά ομάδα? η ομάδα του 1-0 στην έδρα του και έξω πούτσα απ τη Λάρισα και τη Καβάλα? (κι απο μένα 4αρα άρπαξε και μάλιστα απ το Βύντρα)..μη ξεχνάμε ότι δε μας συμφέρει. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άντε τότε να το κόψουμε στη μέση το πρωτάθλημα και να το μοιράσω με το Παόκι. Έ ρε τι άλλο θ ακούσω ο άμοιρος...

υπό αυτή την έννοια θα πρέπει να μου δωθούν κι εμένα πολλά πρωταθλήματα που πήρε ο γαύρος κι ήταν κακός στη χρονιά. ;)

είδες τι έγραψα για α και βου;
σαφώς και σου έχουν κλέψει 2-3.
αυτό άλλαξε ο πατέρας. να μη στα ξανακλέψουν.
και τώρα κάθεσαι και λες ήταν αρχή, πρώτο παίγνιο μπλα μπλα......

εδώ είσαι εδώ είμαι σε 10 αγωνιστικές θα βρίζεις ότι κινείται.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
πρόβατα...απορώ ρε πούστη πόσο πρόβατο είσαι για να αγοράζεις πρωταθλητή?ειλικρινά απορώ..

Ληγμένα παίρνεις; (Ρητορική ήταν η ερώτηση)
Είπα ότι αγόρασα αθλητική εφημερίδα;; :uglystupid:
Έχω γράψει 3-4 φορές ότι οι αθλητικές κάνουν μόνο όταν ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ
και δεν έχεις τίποτα να κάνεις για 4-5 ώρες, πέρα από το να βαρέσεις ενέσεις σε όλη τη διαδρομή.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ληγμένα παίρνεις; (Ρητορική ήταν η ερώτηση)
Είπα ότι αγόρασα αθλητική εφημερίδα;; :uglystupid:
Έχω γράψει 3-4 φορές ότι οι αθλητικές κάνουν μόνο όταν ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ
και δεν έχεις τίποτα να κάνεις για 4-5 ώρες, πέρα από το να βαρέσεις ενέσεις σε όλη τη διαδρομή.
ναι, κάτσε κάνε σοβαρή κουβέντα με τον ολόκαυλο να ξεκινήσεις κι εσύ τα ληγμένα

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
είδες τι έγραψα για α και βου;
σαφώς και σου έχουν κλέψει 2-3.
αυτό άλλαξε ο πατέρας. να μη στα ξανακλέψουν.
και τώρα κάθεσαι και λες ήταν αρχή, πρώτο παίγνιο μπλα μπλα......

εδώ είσαι εδώ είμαι σε 10 αγωνιστικές θα βρίζεις ότι κινείται.

ακουσέ με..εγώ μισώ το τζίγκερ όσο δε φαντάζεσαι..να φύγει τώρα ο φραγκοφονιάς. Εγώ παναθα είμαι και δε γουστάρω να βλέπω να με μειώνει μια ξάνθη και μια Κέρκυρα και να μου κάνει τα πιστόλια ο χαζομήτρογλου που μέχρι πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε στο χάρτι.έλεος δηλαδή.

απλά ρε μάγκα μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα. οΚ αρχή είναι ακόμη..έχουμε καλό υλικό για Ελλάδα.Δηλαδή τι θές το Μέσι και τον Τέρι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
και με τον περιπατητη θα διαφυλαξει τα νωτα του ρε?
ο ανθρωπος δεν υπηρχε στο γηπεδο..ο καραγκουνης σαν κοφτης πιο χρησιμος θα ταν πιστευω..
οπως και να χει ο κατσο πλεον μονο κρυφο φορ και στοπερ μπορει να παιξει..θεσεις που δεν απαιτουν πολλα μετρα.
η παρουσια του διπλα στο μπουμσονγκ στην αμυνα θα βοηθουσε στην ηρεμια της ομαδας...
και αν σε καποια ματσ θες γκολ,οπως χθες,εκμεταλλευσεσαι την εξυπναδα του και το βαζεις πισω απο το σισσε...

**γενικα ο τωρινος εκτος του οτι ειναι λιγος σαν προπονητης,ειναι και λιγος σαν προσωπικοτητα απο οτι φαινεται..
δεν εχει ουμπαλα...
οταν γυρισει ο σιλβα και φαει παγκο ο σιμαο να δεις γελια που θα χεις..

φίλε, τα έχω πει κι εγώ για τον Κατσουρ. αλλά με τόσο κόσμο που μαζεύτηκε πλέον στην ομάδα για τις θέσεις πίσω από το Σισέ, πού να τον βάλεις κρυφό φορ? για να μην απαξιώνουμε όμως εντελώς τον Νιόπλια, κάτσε να δούμε τη συνέχεια. Αν και πιθανό σενάριο είναι να χάσουμε στον Άρη, να φάμε και μια 5αρα στο Καμπ Νου και σε 20 μέρες από τώρα να ψάχνουμε προπονητή

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ναι, κάτσε κάνε σοβαρή κουβέντα με τον ολόκαυλο να ξεκινήσεις κι εσύ τα ληγμένα

LION? άντε στο μαντρί σου (θρύλε θεέ μου..") εσύ αγόρι μου με τα υπόλοιπα πρόβατα. :zfuck: :zfuck:

κι άσε μας εμάς να μαλώνουμε ...έτσι γουστάρουμε..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
περαστικά και να κοιτάτε τα νούμερα ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εκτός από το θέμα Γιαννακόπουλος-Γκαλέτι, όπου ο Γκαλέτι με 1γκολ/9,8 παιχνίδια στην Ισπανία
είναι παγκόσμιας κλάσης και ο Γιαννακόπουλος με 1/6,7 στην Αγγλία μπετατζής.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
φίλε, τα έχω πει κι εγώ για τον Κατσουρ. αλλά με τόσο κόσμο που μαζεύτηκε πλέον στην ομάδα για τις θέσεις πίσω από το Σισέ, πού να τον βάλεις κρυφό φορ? για να μην απαξιώνουμε όμως εντελώς τον Νιόπλια, κάτσε να δούμε τη συνέχεια. Αν και πιθανό σενάριο είναι να χάσουμε στον Άρη, να φάμε και μια 5αρα στο Καμπ Νου και σε 20 μέρες από τώρα να ψάχνουμε προπονητή

ρε μάγκες τι να χάσουμε απ τον Άρη?ηρεμήστε λιγάκι?πω ρε πούστη μήπως να υποβιβαστούμε κίολας? :uglystupid:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε μάγκες τι να χάσουμε απ τον Άρη?ηρεμήστε λιγάκι?πω ρε πούστη μώπως να υποβιβαστούμε κίολας? :uglystupid:

Εννοείται πως πάτε καρφί για υποβιβασμό. Και μόλις κερδίσετε (πχ τον Άρη), πάτε χαλαρά για τελικό CL.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εννοείται πως πάτε καρφί για υποβιβασμό. Και μόλις κερδίσετε (πχ τον Άρη), πάτε χαλαρά για τελικό CL.

κλασικός μαλάκας οπαδός Έλληνας.Κερδίζεις? "πω πω θα τα σηκώσουμε όλα γαμάμε και δέρνουμε"

χάνουμε? "πω ρε πούστη  μου ..είμαστε άμπαλοι..φύγετε όλοι..θα φάμε πούτσα φέτος..δεν αξίζουμε τίποτα"

ή του ύψους ή του βάθους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ακουσέ με..εγώ μισώ το τζίγκερ όσο δε φαντάζεσαι..να φύγει τώρα ο φραγκοφονιάς. Εγώ παναθα είμαι και δε γουστάρω να βλέπω να με μειώνει μια ξάνθη και μια Κέρκυρα και να μου κάνει τα πιστόλια ο χαζομήτρογλου που μέχρι πριν 2 χρόνια δεν υπήρχε στο χάρτι.έλεος δηλαδή.

απλά ρε μάγκα μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα. οΚ αρχή είναι ακόμη..έχουμε καλό υλικό για Ελλάδα.Δηλαδή τι θές το Μέσι και τον Τέρι?
θυμήσου ότι φέτος εκτός των υποκαταστημάτων Ξάνθη Λεβαδειακός και Αστέρας έχεις και Πανσεραικό και Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου....

το φετινό πρω΄ταθλημα με τζιγγερ πρόεδρα προβλέπεται εφιάλτης.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θυμήσου ότι φέτος εκτός των υποκαταστημάτων Ξάνθη Λεβαδειακός και Αστέρας έχεις και Πανσεραικό και Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου....

Κλάψε ρε. Και του χρόνου θα έχουμε και τον ΟΦΗ, που του δώσαμε δανεικούς Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Κατσικογιάννη.
Αν δεν ανέβει με αυτούς τους 3 βέβαια, εγώ θα πρέπει να εξαφανιστώ για κανά χρόνο. :grin:
Και στην επόμενη ψηφοφορία για τον πιο γραφικό θα βγω 1ος & με τεράστια διαφορά.
(αν δεν το ξαναδιαγράψουν :tickedoff: :tickedoff: , δε θα αναφέρω τον antonioni την επόμενη φορά)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κλάψε ρε. Και του χρόνου θα έχουμε και τον ΟΦΗ, που του δώσαμε δανεικούς Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Κατσικογιάννη.
Αν δεν ανέβει με αυτούς τους 3 βέβαια...
Θα σου γαμήσω την πουτανίτσα και τα 3 μπασταρδάκια θα τα πνίξω στη Λίμνη να κάνουνε παρέα στην Κυρα Φροσύνη...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

σ'αυτό έχεις δίκιο φέτος ο γαύρος έχει μάνε μάνε 36 βαθμούς απο τώρα.. άντε καλή αρχή μάγκες. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θα σου γαμήσω την πουτανίτσα και τα 3 μπασταρδάκια θα τα πνίξω στη Λίμνη να κάνουνε παρέα στην Κυρα Φροσύνη...

Θα τους κλάσεις τα πελέ αυτή τη στιγμή. :bigdick: :badair:
Μην ξεχνάς ότι γαύρος προπονητής σε έχει σώσει τόσες φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom