Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτη η συζητηση με κουραζει αφανταστα..
αν δεν κανω λαθος την εχουμε κανει ξανα στο παρελθον οι δυο μας...
το θεωρω ανοητο να προσπαθω να αποδειξω με επιχειρηματα οτι αυτος ανθρωπος,
που ηταν α' βοηθος στις 2 κορυφαιες ομαδες του κοσμου για την τελευταια πενταετια,
κανει για χεντ-κοουτσ στο βαζελο....οταν στους παγκους του ΠΟΚ κατα καιρους εχει κατσει το καθε σουργελο και ο καθε μυρωδιας...
λεγε τον τεντεν,ποπαι ή οπως αλλιως θες..

σε κουράζει, αλλά εσύ ο ίδιος τα σκαλίζεις πάλι. κι εγώ βαριέμαι να ξαναγράφω τις άπειρες μαλακίες που έκανε μέχρι να φύγει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε κουράζει, αλλά εσύ ο ίδιος τα σκαλίζεις πάλι. κι εγώ βαριέμαι να ξαναγράφω τις άπειρες μαλακίες που έκανε μέχρι να φύγει

μόλις έχασε απο το γάβρο τον φάγατε.
ο άλλος είχε να πάρει πόντο σε 5 παίγνια και λέγατε δεν πειράζει η ομάδα ρολάρει.
Ντέρμπυ έχεις να κερδίσεις από τότε που έφυγε ο τεντάς.
περαστικούλια και μάθε μπαλλίτσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έλα άμπαλλε...
ο Κατσούρ πέρσι με τον τεντά είχε 9 γκολ στα πρώτα  9 παίγνια ως κρυφός σέντερ φορ.
Αντί λοιπόν ψες ν αφήσει το Νίνη μέσα (έστω και σε κακή μέρα) έβγαλε ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.

δε γαμιέστε.
μυρωδιάδες μια ζωή.
περαστικά και αρχίστε τη χημειοθεραπεία.
πάλι τον καρκίνο θα βγάλει στην ομάδα ο σκατόπουστας...
Ψες θυμήθηκα τις εποχές Πιγκουίνου και Τεσσέιρο που προσπαθούσαμε στο 94 να βάλουμε γκολ από το πουθενά.
καλή θεραπεία.

ο νινης δε κανει για μπαλα. χαλασε πολυ νωρις πολυ γρηγορα. αν ηταν εξωτερικο ισως ηταν διαφορετικα, να τον μαθαιναν διαφορετικα. γεμισε σκατα το κεφαλι του και χαθηκε το κεντρο βαρους πλεον.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γάμησέ τα. μετά Χριστόν, γίνεσαι εύκολα προφήτης. πριν τον αγώνα αν έκανες ένα γκάλοπ σε όλους τους οπαδούς τού βάζελου 1)αν προτιμάνε Νίνη ή Καρα στη βασική 11αδα, 90% θα έπαιρνε ο Νίνης. στον αγώνα αποδείχτηκε πολύ λίγος, όπως και 2)ο Κατσουρ άλλωστε.
1)γιατι ή ο ενας ή ο αλλος?
σε τετοια ματσ που θα χεις κατοχη 70% και οι δυο!
ο σιμαο μονος κοφτης αρκει...εξαλλου ο καρα εχει τρεξιματα και μπορει να παιξει και το ρολο του κοφτη σε ευκολα ματσ,σαν το χθεσινο..
2)κατσουρανης μεσος δεν υπαρχει...το χε πει και ο ολλανδος μεταξυ αλλων..
ή κρυφο φορ θα παιξει(μπροστα απο τους κοφτες,σε ελευθερο ρολο χωρις αρμοδιοτητες μαρκαρισματος) ή στοπερ...
εδω και 3 χρονια δεν παει αλλο το παιδι στη διαδα του κεντρου....δεν εχει τρεξιματα..και οι τυφλοι το βλεπουν!
ακομα η μπενφικα απο οπου τον πηρες,στοπερ τον εβαζε τον τελευταιο 1.5 χρονο ...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στο γκολ τα πήραμε;
πλάκα κάνεις έ;
όποια παίγνια κέρδισες πέρσι τα κέρδισες χαλαρά.....
είχες για πρώτη φορά μετά απο καμμιά δεκαετία την καλύτερη επίθεση.......

στον τέλη 7
στην ξάνθη 3
στον πάνθρακα 3
στη Λάρισα 7
στον Νιονιο 4
στο Λεβαδειακό 5
στον Ατρόμητο 6
στον Ηρακλή 3
στα Γιάννινα 5

δλδ στις θέσεις 7-16 που έχεις χάσει 4 πρωταθλήματα τις άλλες χρονιές μάζεψες
54!!!!!!!!!!!! βαθμούς.
το απόλυτο δλδ με μέσο όρο επίθεσης 4,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γκολ ανά παίγνιο..........

κάνε τις αναγωγές σου όταν στο καινούργιο πρωτάθλημα ξεκίνησες με γκέλα από τον περσινό 13 που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική.

περαστικά και να κοιτάτε τα νούμερα ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

χαχαχαχα. άλλα λόγια...
με την Ξάνθη και τα 2 στο γκολ δεν τα πήραμε ρε? βάλαμε 3, αλλά φάγαμε και 2. χαχαχαχα, καλά αυτά που τρως δεν μετράνε???
με Πανθραξ το 1 παιχνίδι στο γκολ, με Αρη στο γκολ, με Παοκ στο γκολ, με Πανιώνιο το 1 στο γκολ, με Αστερα στο γκολ, με Ηρακλη στο γκολ, με ΠΑΣ στο γκολ.
τα μισά παιχνίδια δεν είπα? καλά δεν ξέρεις να διαβάζεις στατιστική???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μόλις έχασε απο το γάβρο τον φάγατε.
ο άλλος είχε να πάρει πόντο σε 5 παίγνια και λέγατε δεν πειράζει η ομάδα ρολάρει.
Ντέρμπυ έχεις να κερδίσεις από τότε που έφυγε ο τεντάς.
περαστικούλια και μάθε μπαλλίτσα.

ρε τι μαλακίες διαβάζω. με ΤενΤεν το ντέρμπι το έχασες γιατί είχε κατεβάσει 11αδα που ούτε εγώ δεν θα την κατέβαζα. αριστερο χαφ Γκάμπριελ!!! στο β' γύρο το έχασες από ατυχία: στην περιοχή του τον είχες τον γαύρο, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. με ΑΕΚ τα ίδια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχα. άλλα λόγια...
με την Ξάνθη και τα 2 στο γκολ δεν τα πήραμε ρε? βάλαμε 3, αλλά φάγαμε και 2. χαχαχαχα, καλά αυτά που τρως δεν μετράνε???
με Πανθραξ το 1 παιχνίδι στο γκολ, με Αρη στο γκολ, με Παοκ στο γκολ, με Πανιώνιο το 1 στο γκολ, με Αστερα στο γκολ, με Ηρακλη στο γκολ, με ΠΑΣ στο γκολ.
τα μισά παιχνίδια δεν είπα? καλά δεν ξέρεις να διαβάζεις στατιστική???
όχι εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις.
θέσεις 7-16 μιλάμε....
κοίτα τες καλά...
άρχισες να μου λες για άρη παοκ κλπ, ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα.....

πάμε λοιπόν μετά τεντά είχες με γάβρο, άρη, παοκ, καβάλα, αεκ δλδ τις θέσεις 2-6 συγκομιδή ... 2...... βαθμούς.......
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

και συ μου λες για τα γιάννινα και την ξάνθη που τις κέρδισε στο γκολ.
τι να λέμε......
με παίκτες που ΔΕΝ κάνουν διαφορά από πέρσι και χωρίς ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?????????? θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τι μαλακίες διαβάζω. με ΤενΤεν το ντέρμπι το έχασες γιατί είχε κατεβάσει 11αδα που ούτε εγώ δεν θα την κατέβαζα. αριστερο χαφ Γκάμπριελ!!! στο β' γύρο το έχασες από ατυχία: στην περιοχή του τον είχες τον γαύρο, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. με ΑΕΚ τα ίδια
ατυχία με ΑΕΚ
ατυχία με ΠΑΟΚ
ατυχία με ΚΑΒΑΛΑ
ατυχία με ΑΡΗ
ατυχία με ΓΑΒΡΟ
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχαχαχχαχαχα ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Υ.Γ.
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έλα άμπαλλε...
ο Κατσούρ πέρσι με τον τεντά είχε 9 γκολ στα πρώτα  9 παίγνια ως κρυφός σέντερ φορ.
Αντί λοιπόν ψες ν αφήσει το Νίνη μέσα (έστω και σε κακή μέρα) έβγαλε ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.

δε γαμιέστε.
μυρωδιάδες μια ζωή.
περαστικά και αρχίστε τη χημειοθεραπεία.
πάλι τον καρκίνο θα βγάλει στην ομάδα ο σκατόπουστας...
Ψες θυμήθηκα τις εποχές Πιγκουίνου και Τεσσέιρο που προσπαθούσαμε στο 94 να βάλουμε γκολ από το πουθενά.
καλή θεραπεία.

όταν ο παίχτης δεν τραβάει, τον αφήνεις μέσα μπας και σου κάνει τη μια φάση και βάλει γκολ? μεγάλε, για τον Νίνη μιλάμε, όχι για τον Μέσι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν ο παίχτης δεν τραβάει, τον αφήνεις μέσα μπας και σου κάνει τη μια φάση και βάλει γκολ? μεγάλε, για τον Νίνη μιλάμε, όχι για τον Μέσι
όταν έχεις στον πάγκο τον κλέιτον που 2 χρόνια είναι υπό παραχώρηση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΤΣ....
τι να πώ κάτι πρέπει να πίνεις. ψες μνας έβαλες μεξικάνο για τον γκαρσία που πήραμε.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1)γιατι ή ο ενας ή ο αλλος?
σε τετοια ματσ που θα χεις κατοχη 70% και οι δυο!
ο σιμαο μονος κοφτης αρκει...εξαλλου ο καρα εχει τρεξιματα και μπορει να παιξει και το ρολο του κοφτη σε ευκολα ματσ,σαν το χθεσινο..
2)κατσουρανης μεσος δεν υπαρχει...το χε πει και ο ολλανδος μεταξυ αλλων..
ή κρυφο φορ θα παιξει(μπροστα απο τους κοφτες,σε ελευθερο ρολο χωρις αρμοδιοτητες μαρκαρισματος) ή στοπερ...
εδω και 3 χρονια δεν παει αλλο το παιδι στη διαδα του κεντρου....δεν εχει τρεξιματα..και οι τυφλοι το βλεπουν!
ακομα η μπενφικα απο οπου τον πηρες,στοπερ τον εβαζε τον τελευταιο 1.5 χρονο ...

γίγαντα, δεν διαφωνώ μαζί σου. πουθενά δεν έγραψα ότι ο Νιόπλιας είναι προπονηταράς. κοίτα να δεις όμως: με μόνο Σιμάο κόφτη και με τόσο τραγικούς αμυντικούς, θα σου είχε χώσει η Ξάνθη 2 μπαλάκια στις αντεπιθέσεις από την αρχή και μετά θα βρίζαμε και θα λέγαμε ότι έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτικός στην πρεμιέρα και ότι θα έπρεπε να διαφυλάξει τα νώτα του

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και που να μην ειχε διακοπη το πρωταθλημα... Καπακι πηγαινατε Χαριλαου!!!  Και Καβαλα...       Και καπως ετσι η σεμνη τελετη για φετο λαμβανει τελος...!!!! Α χα χα χα χα χα χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

Γαμω την γκρινια σας γαμω!!!!!!!!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις.
θέσεις 7-16 μιλάμε....
κοίτα τες καλά...
άρχισες να μου λες για άρη παοκ κλπ, ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα.....

πάμε λοιπόν μετά τεντά είχες με γάβρο, άρη, παοκ, καβάλα, αεκ δλδ τις θέσεις 2-6 συγκομιδή ... 2...... βαθμούς.......
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

και συ μου λες για τα γιάννινα και την ξάνθη που τις κέρδισε στο γκολ.
τι να λέμε......
με παίκτες που ΔΕΝ κάνουν διαφορά από πέρσι και χωρίς ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?????????? θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

καλά, τα μισά διαβάζεις? δεν έγραψα για Ξάνθη, Πάνθραξ, ΠΑΣ, Ηρακλή, Αστέρα, Πανιώνιο???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γίγαντα, δεν διαφωνώ μαζί σου. πουθενά δεν έγραψα ότι ο Νιόπλιας είναι προπονηταράς. κοίτα να δεις όμως: με μόνο Σιμάο κόφτη και με τόσο τραγικούς αμυντικούς, θα σου είχε χώσει η Ξάνθη 2 μπαλάκια στις αντεπιθέσεις από την αρχή και μετά θα βρίζαμε και θα λέγαμε ότι έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτικός στην πρεμιέρα και ότι θα έπρεπε να διαφυλάξει τα νώτα του
ρε παπάρα πλάκα μας κάνεις;

2 μήνες είχε να πάρει σέντερ μπακ που το ήξερε 1.5 χρόνο, είχε γκαλλάς και κρις δικούς του και μου μιλάς για στήσιμο ομάδας στην πρεμιέρα;
χου ρε γαμώ τον καρκίνο σας γαμώ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ατυχία με ΑΕΚ
ατυχία με ΠΑΟΚ
ατυχία με ΚΑΒΑΛΑ
ατυχία με ΑΡΗ
ατυχία με ΓΑΒΡΟ
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχαχαχχαχαχα ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Υ.Γ.

όλες αυτές τις ομάδες εσύ τις γράφεις. εγώ σου είπα απλώς ότι είχες μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσεις ΟΣΦΠ, ΑΕΚ στο β' γύρο από ότι στον α', απαντώντας σε αυτό που έγραψες ότι ο Νιόπλιας δεν κέρδισε ντέρμπυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά, τα μισά διαβάζεις? δεν έγραψα για Ξάνθη, Πάνθραξ, ΠΑΣ, Ηρακλή, Αστέρα, Πανιώνιο???
ρε πήρες το απόλυτο συγκομιδής στις θέσεις 7-16?

πήρε τα παάρια σου στις θεσεις 2-6 γιατί ήταν τραγικό το κεντρικό σου δίδυμο;
και τι κάνεις;

αντί να φέρεις κρις γκαλλάς να τελειώσει η σεμνή τελετή απ τον Ιούλιο ανανεώνεις στον ΓΕΙΑΣΟΥ και φέρνεις μπουσόνγκ να παίξει σέντερ μπακ με καντέ.
Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ΜΑ ΛΑ ΚΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟΓΑΒΡΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ατυχία με ΑΕΚ
ατυχία με ΠΑΟΚ
ατυχία με ΚΑΒΑΛΑ
ατυχία με ΑΡΗ
ατυχία με ΓΑΒΡΟ
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχααχαχαχχαχαχα [size=10pt]ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ[/size].

Υ.Γ.

όταν εγώ λέω πως κουνάς το κόκκινο μαντήλι... :idiot:

δε πειράζει ρε μάγκα θα το πάρεις εσύ φέτος οκ?

ρε περσόνα κατά τη γνώμη σου ποιός θα πρεπε εκτός του βάζελου να πάρει πέρυσι το πρωτάθλημα. Ομάδα θέλω να μου πείς όχι να μου αγορεύσεις..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όταν έχεις στον πάγκο τον κλέιτον που 2 χρόνια είναι υπό παραχώρηση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΤΣ....
τι να πώ κάτι πρέπει να πίνεις. ψες μνας έβαλες μεξικάνο για τον γκαρσία που πήραμε.....

χαχαχα... πέρσι που όλοι γράφαμε για τις μαλακίες του ΤενΤεν, εσύ έλεγες ότι είμαστε πολύ μικροί για να τον κρίνουμε. για τον Νιόπλια γίναμε μεγάλοι ξαφνικά.
ξανα-χαχαχαχαχα. για τον μεξικάνο, ο Φιλήσυχος το κατάλαβε ότι έκανα πλάκα. εσύ μπα?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παπάρα πλάκα μας κάνεις;

2 μήνες είχε να πάρει σέντερ μπακ που το ήξερε 1.5 χρόνο, είχε γκαλλάς και κρις δικούς του και μου μιλάς για στήσιμο ομάδας στην πρεμιέρα;
χου ρε γαμώ τον καρκίνο σας γαμώ.

ρε παπάρα, εσύ πέρσι όλη τη χρονιά έκραζες όποιον σου έλεγε για αμυντικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν εγώ λέω πως κουνάς το κόκκινο μαντήλι... :idiot:

δε πειράζει ρε μάγκα θα το πάρεις εσύ φέτος οκ?

ρε περσόνα κατά τη γνώμη σου ποιός θα πρεπε εκτός του βάζελου να πάρει πέρυσι το πρωτάθλημα. Ομάδα θέλω να μου πείς όχι να μου αγορεύσεις..

να μιλήσουμε σοβαρά;
ο παοκ το δικαιούτο στο βου γύρο, ο βάζελας σε α και βου δλδ με δύο προπονητές.
πέρισυ το πήρες όχι γιατί ήσουνα καλύτερος αλλά γιατί ήλεγχες ΕΠΟ και είχες συνολικά το καλύτεο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ από όλους.

μ αυτά και μ αυτά άλλη μια ευκαιρία να γίνει ο βάζελας ότι επί καπετάνιου πετάχτηκε στον κάλαθο. και σεις μου λέτε για κόκκινα κασκόλ.
οκέικ. καλή τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom