Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε τα λεω αναλυτικα...διαβασε παραπανω και παρε χαμπαρι...
χεστη....που φοβασαι την καζαν ντιπι....
που εδινε στο στοιχημα με την μπαρτσα περσι μεσα στο καμπ νοου 1000000000 η νικη της...αιντε ορνια προπαγανδιστες......το οτι εκανε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ σημαινει ρε στοκε οτι ειναι ομαδαρα;;;
ακριβως το αντιθετο ρε πανηλιθιεεεεεεεεεεε
αν ηταν ομαδαρα δεν θα συνιστουσε3 το αποτελεσμα της μεσα στο καμπ νοου ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ EVER.....
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............

χαχαχα, σε χτύπησε ο αποκλεισμός στο κεφάλι και λες παπαριές. έκπληξη είναι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα πάρει βαθμό στο καμπ νου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξαναλέω.... δεν έχει σχέση το σκαρί.
το σκαρί έχει σχέση για τραυματισμούς....
αλλα και πάλι άσχετο είναι. Ο Αποστολάκης έπαθε χιαστο με σωματότυπο Σαλπιγγίδη.
απλά μπόρεσε να συνεχίσει να παίζει χωρίς επέμβαση όπως και ο Γιαννάκης λόγω τετρακέφαλων και μυικής ανάπτυξης.
ο σωματοτυπος του αθλητη καθοριζει κατα μεγαλο ή μικροτερο ποσοστο(αναλογα την περιπτωση),την βαρυτητα ενος επικειμενου τραυματισμου..
οπως καταλβαινεις ομως καθε σωμα εχει αλλες δυνατοτητες επουλωσης....
για αυτο και μερικοι κοβουν τη μπαλα,αλλοι συνεχιζουν σα σκια του ευατου τους,ενω αλλοι συνεχιζουν σε ψηλο επιπεδο..
μεγαλυτερο παραδειγμα θελησης απο το φαινομενο δεν υπαρχει στην παγκσομια μπαλα..παρολα αυτα δεν ειχε το τελος που του αρμοζε..
μετα τον πρωτο τραυματισμο δεν ηταν ο ιδιος...μετα το δευτερο,τελειωσε...
δυστυχως δεν φτανει μονο η θεληση..μακαρι να φτανε..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε άμπαλε οι Ρουμπίν είναι πρωταθλήτρια Ρωσίας και με μπάτζετ όσα είναι τα λεφτά του Μαρινάκη και του Τζίγγερ μαζί.Τρόμαξε να περάσει πέρυσι η Ιντερ και η Μπάρτσα μαζί της.Άντε άμα δε ξέρεις μη μιλάς.Μάθε πρώτα μπαλίτσα..αιώνιε πελάτη της Ευρώπης(Ισραήλ,Κύπρου κ.λ.π) ;)

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.. ;) :grin:
Καλα τωρα χαλαρωσε λιγακι, ολα αυτα που λες για τηνΡουμπιν ισχυουν για περισυ...  Φετος εχει ξεπουλησει περι του 8-10 παιχτες top ονοματα,με πρωτο και καλυτερο τον Μπουκχαροφ και τον Σεμακ που τους εδωσε στην Ζενιτ για 20 εκ. ευρο... περιπου, συν του οτι εχει φυγει και ο Ντομινγκεζ αν τον θυμασαι καλα ο Αργεντινος σκορερ που εκανε φοβερα τεμαχια στο περυσινο τσ. λιγκ...   Πηγε στην Βαλενθια..Και στο φετινο πρωταθλημα στα μισα περιπου ειναι τριτο τεταρτη πολλους βαθμους πισω απο την Ζενιτ...!!!

Πριν λιγες μερες βεβαια, εδωσε 20 εκ. στην Χοφενχαιμ για να παρει ενα 10 ρακι Βραζιλιανο τον Εντουαρντο, και αλλα 9 στην Βολφσμπουργκ για να παρει τον αμπαλινιο τον Ομπαφεμι Μαρτινς...

Αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χριστίδη με το χέρι στη καρδιά ρε μάγκα άμα κληρωνώσουνα εσύ αυτή τη στιγμή με τη Ρούμπιν τη περνάς?Διπλούς αγώνες φυσικά μέσα έξω... ε?
ρε παλι τα ιδια θα λεμε;;;;;εγω ειμαι καρπαζοεισπρακτορας και ''μενω ελλαδα'' ...
εσυ εισαι ο μαγκας ο παλλα βαρυς ο ευρωπαιος ο πρεσβης....
τι συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε παλι τα ιδια θα λεμε;;;;;εγω ειμαι καρπαζοεισπρακτορας και ''μενω ελλαδα'' ...
εσυ εισαι ο μαγκας ο παλλα βαρυς ο ευρωπαιος ο πρεσβης....
τι συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.....

έτσι μπράβο...μη ξεχνιόμαστε... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο σωματοτυπος του αθλητη καθοριζει κατα μεγαλο ή μικροτερο ποσοστο(αναλογα την περιπτωση),την βαρυτητα ενος επικειμενου τραυματισμου..
οπως καταλβαινεις ομως καθε σωμα εχει αλλες δυνατοτητες επουλωσης....
για αυτο και μερικοι κοβουν τη μπαλα,αλλοι συνεχιζουν σα σκια του ευατου τους,ενω αλλοι συνεχιζουν σε ψηλο επιπεδο..
μεγαλυτερο παραδειγμα θελησης απο το φαινομενο δεν υπαρχει στην παγκσομια μπαλα..παρολα αυτα δεν ειχε το τελος που του αρμοζε..
μετα τον πρωτο τραυματισμο δεν ηταν ο ιδιος...μετα το δευτερο,τελειωσε...
δυστυχως δεν φτανει μονο η θεληση..μακαρι να φτανε..

ρε μάγκα.
6 μήνες είναι το διάστημα αποκατάστασης για όλους στο χιαστό.
δε μπορώ να στο κάνω πιο απλό.
δεν υπάρχουν ούτε τερμινέιτορς γεννημένοι ουτε τίποτα.

σε ερώτησή μου στον Νικολάου τι ποσοστό πλήρους αποκατάστασης από χιαστο έχω μετά την επέμβαση;
95% μου λέει
το άλλο 5% του λέω;
ψυχολογικό πρόβλημα με λέει.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Γκαρσία... έτοιμος για κούπες!

«Έχω πράγματα να αποδείξω, έρχομαι για κούπες» ήταν το πρώτο μήνυμα του Λουίς Γκαρσία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Αλλος ενας τελειωμενος παικτης,που εδω και 3 χρονια δεν υπαρχει στο χαρτη πηρατε βαζελακια!! Το βραδυ παιξτε διπλο την Ξανθη να κονομησετε.........

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Αλλος ενας τελειωμενος παικτης,που εδω και 3 χρονια δεν υπαρχει στο χαρτη πηρατε βαζελακια!! Το βραδυ παιξτε διπλο την Ξανθη να κονομησετε.........

το γαύρο τι να το παίξω αύριο να κονομήσω?????

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

Γκαρσία... έτοιμος για κούπες!

«Έχω πράγματα να αποδείξω, έρχομαι για κούπες» ήταν το πρώτο μήνυμα του Λουίς Γκαρσία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

....απιστευτος   παικτης  ,  ειδικα   οταν   επαιζε   στην   Λιβερπουλ...........τελευταια  εχει επηρεαστει  απο  τραυματισμους........διαφορετικα  δεν θα ερχοταν ποτε στην Ελλαδα........απιστευτα  ονοματα  εχουν  ερθει  στον  ΠΑΟ τελευταια.......
.....μονο κομπλεξικοι κωλογαβροι δεν το βλεπουν αυτο.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μάγκες ο παίχτης τα σπάει πολύ άσχημα.Εγώ τον θυμάμαι απο τότε που έπαιζε στη λίβερπουλ.Ήταν μαζί με το Τζέραρντ το Α και το Ω. Δεν έβαζε πολλά γκολ...αλλά έβαζε κρίσιμα και όμορφα γκολ...έβγαζε πάσες..έβγαζε ποιότητα και μοίραζε ασίστ.

Εντάξει για να μαστε αντικειμενικοί δεν θα παίξει όπως έπαιζε τότε, γιατί προέρχεται απο τραυματισμούς και έχει πέσει γενικώς,διαφορετικά θα έμενε στην Αγγλία και την Ισπανία. Αλλά πιστεύω για Ελλάδα και στα 32,μια αρκετά καλή και ώριμη ηλικία, θα βοηθήσει αρκετά.Ούτως η άλλως, αλλαγή ψάχναμε δε θέλουμε να βγεί ο Σισέ ο Λέτο κι Γκοβού. Στο γαύρο στάνταρ θα παιζε βασικός και μη μου πείτε ότι ο 34χρονος Ιμπαγάζα ή ο 33 Ρόμενταλ είναι παιδαρέλια και στα τοπ της δύσης τους? ούτε ο 34χρονος Κοβάσεβιτς σας χάλασε? ή ο Ζιλμπέρτο στα 34?

διαφωνεί κάποιος σ αυτά που λέω??

μετά τιμής ...

ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;) :grin: :sunglasses:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μάγκες ο παίχτης τα σπάει πολύ άσχημα.Εγώ τον θυμάμα απο τότε που έπαιζε στη λίβερπουλ.Ήταν μαζί με το Τζέραρντ το Α και το Ω. Δεν έβαζε πολλά γκολ...αλλά έβαζε κρίσιμα και όμορφα γκολ...έβγαζε πάσες..έβγαζε ποιότητα και μοίραζε ασίστ.

Εντάξει για να μαστε αντικειμενικοί δεν θα παίξει όπως έπαιζε τότε, γιατί προέρχεται απο τραυματισμούς και έχει πέσει γενικώς,διαφορετικά θα έμενε στην Αγγλία και την Ισπανία. Αλλά πιστεύω για Ελλάδα και στα 32,μια αρκετά καλή και ώριμη ηλικία, θα βοηθήσει αρκετά.Ούτως η άλλως, αλλαγή ψάχναμε δε θέλουμε να βγεί ο Σισέ ο Λέτο κι Γκοβού. Στο γαύρο στάνταρ θα παιζε βασικός και μη μου πείτε ότι ο 34χρονος Ιμπαγάζα ή ο 33 Ρόμενταλ είναι παιδαρέλια και στα τοπ της δύσης τους?

μετά τιμής ...

ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
:thumbsup: :thumbsup: θα γαμησει ο παιχταρας  :zfuck: :zfuck:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μάγκες ο παίχτης τα σπάει πολύ άσχημα.Εγώ τον θυμάμα απο τότε που έπαιζε στη λίβερπουλ.Ήταν μαζί με το Τζέραρντ το Α και το Ω. Δεν έβαζε πολλά γκολ...αλλά έβαζε κρίσιμα και όμορφα γκολ...έβγαζε πάσες..έβγαζε ποιότητα και μοίραζε ασίστ.

Εντάξει για να μαστε αντικειμενικοί δεν θα παίξει όπως έπαιζε τότε γιατί προέρχεται απο τραυματισμούς και έχει πέσει γενικώς,διαφορετικά θα έμενε στη Αγγλία και την Ισπανία. Αλλά πιστεύω για Ελλάδα και στα 32 μια αρκετά καλή και ώριμη ηλικία θα βοηθήσει αρκετά.Ούτως η άλλως αλλαγή ψάχναμε δε θέλουμε να βγεί ο Σισέ ο Λέτο κι Γκοβού. Στο γαύρο στάνταρ θα παιζε βασικό και μη μου πείτε ότι ο 34χρονος Ιμπαγάζα ή ο 33 Ρόμενταλ είναι παιδαρέλια και στα τοπ της δύσης τους?

μετά τιμής ...

ο Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ

.....ποιος    να  διαφωνησει  μαζι  σου  ρε  μαγκα ?   Μιλαμε  για τεραστια  μεταγραφη  :dancing: και  διαφημιση  για το αθλιο ελληνικο ποδοσφαιρο......Εγω  ημουν απο αυτους  που εβριζαν τον Τζιγγερ στο  συλαλλητηριο  αλλα  θελω να ειμαι  δικαιος  και  τωρα  δινω  συγχαρητηρια.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mέσα απ' τα χέρια της λάρισας τον πήρατε, μπράβο :thumbsup: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

κλάμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:'( :'( :'( :'( :'(

εντάξει ρε λιοντάρι κι ο Φούστε καλός είναι αλλαγή του Ιμπαγάσα στη Βιγιαρεάλ που βγήκε 8η. ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Tι κλάμα ρε, αλήθεια, ήταν να πάει στην λάρισα :cheesy:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....ειπαμε ολο και  κατι  κομπλεξικοι  γραφικοι  μαλακες  απο τα Καμινια , Ρεντη  και σια  θα   βρεθουν  να  πουνε  την  μαλακια  τους......

.....ολο   το  Ανφιλντ  τραγουδα  το  ονομα  του.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom