με ταρχιδια μου ειπαμε...
αλλα εμεις ειμαστε μαγκιτες γνησιοι και οχι λουλουδουδες...
μονοι μας κραζουμε την ομαδα εμεις εχουμε την ταμπελλα του καρπαζοεισπρακτορα στην ευρωπη ,σκυβουμε την κεφακλα και προχωραμε....
τρωμε κρα απο ολους και τουμπεκιαζουμε....
δεχομαστε λιγοτερα απο αυτα που αξιζουμε και δεν μιλαμε....
περσι απο το 3ο γκρουπ περασαμε ατους 16 αποκλειοντας 2 σοβαρες ομαδες την ωρα που οι ''εγκριτοι '' ελεγαν οτι θα ηταν αποτυχια να αποκλειομασταν...(η μια μαλιστα η στανταρ σε πετυχε πρεσβη στην πορεια και σε ξεκωλιασε,,,συγνωμη που την αποκλεισα και την εστειλα στον δρομο σου ;))και δωσαμε μαχη στα ισα με την μπορντω για εισοδο στους 8 και αποκλειστηκαμε στις λεπτομερειες και απο τις μαλακιες του κηπουρου...
αλλα περασε πολυυυυυυυς καιρος απο τοτε και αρχισανε τωρα οι μαλακιες του στυλ ''μενουμε ελλαδα'' κλπ....
αλλα ειπαμε για μενα πρεπει να κλεισουν τα συνορα...
εσυ ρε πρεσβη αφου εισαι πρεσβηε και ευρωπαιος και only panathinaikos και τουμπανα πως γινεται να κολωνεις σε κοπενχαγεν και καζαν ντιπι...που ειναι τα ευρωπαικα σου αρχιδια...εχοντας και μεγαθηριο απο 1ο γκρουπ που εγγυαται νικες με ΟΛΟΘΣ επρεπε να ησουνα υπερσιγουρος και να μιλαγες για σιγουρη προκριση και τα ρεστα....
και να θεωρουνταν ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ πιθανη μη προκριση σου στους 16....
για να σε παραδεχτω οτι εισαι ο πρεσβης και καλα...
αλλοιως τι μου κουνιεσαι;;;οταν μου λες δυσκολη κληρωση....
αφου σε σενα τα μπαλλακια δεν τα τραβανε απο την κληρωτιδα αλλα απο την.....κωλοτρυπιδα....
χου ρεεεεεεεε.................