Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πρώτον: Είμαι Παναθηναϊκος...
Δεύτερον: Δεν νομίζω οτι η απόδοση του Τζιλμπέρτο ήταν τοσο κακή ώστε να βασίζονται πάνω του οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Απεναντίας η απόδοση του Τζιλμπέρτο ήταν σε υψηλά επίπεδα, βέβαια δεν περιμένω απο εσένα να το καταλάβεις (χωρίς παρεξήγηση) αλλά αρκετοι διεθνής σύλογοι αναγνώρησαν το επιπεδό του. Βέβαια έχεις το δικαίωμα να λες αυτο που πιστευεις και δεν μπορώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη.
Την αποψη μου ανέφερα και τιποτα παραπάνω.
Για χάρη του Ζιλμπέρτο κάψατε τον Σιμάο που έβγαζε μάτια και θα τον πουλούσατε κάποια στιγμή ένα σκασμό λεφτά.
Οι δυναστείες δε χτίζονται με ΚΑΠΗ Ζιλμπέρτους και Ιμπαγάσες αλλά με επενδύνσεις τύπου καραφλών, σιμάων και νίνηδων.

Την 1η χρονιά ήταν πραγματικά τραγικός, πέρσι ήταν σαφώς ανεβασμένος.

zilberto_aoratos.jpg

[size=8pt]copyright: Μεγαλέφαντος[/size]

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κλαψε ακομα για το χαμενο πρωταθλημα με τον δουρο που δεν σου τηλεφωνησε!Γαβροι γελαστε λιγο ακομα σε λιγο ερχεται μπροστα ο γιος του διαβολου!Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κλαψε ακομα για το χαμενο πρωταθλημα με τον δουρο που δεν σου τηλεφωνησε!Γαβροι γελαστε λιγο ακομα σε λιγο ερχεται μπροστα ο γιος του διαβολου!Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ!
Στο έχουμε πει 100.000 φορές, σταμάτα να πίνεις V-Power.
Αφού σε χαλάει και έχουμε και έλλειψη καυσίμων αυτές τις μέρες.

shell-v-power-energy-drink.jpg

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
o Βύντρα δεν ξέρουμε αν θα διατηρήσει τη Μουντιαλική δαιμονιώδη φόρμα του και κινδυνεύουμε να χαθεί και ο Ζιλμπέρτο τώρα.

Παρακολουθείς ποδόσφαιρο και δη την ομάδας μας ή απλώς λες καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα; Χωρίς Ζιλπμέρτο πέρσι ήμασταν κομμένοι στα δύο, χωρίς κανένα συνδετικό ιστό μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Σε όλα τα παιχνίδια που έλειψε ο Ζιλμπέρτο (πλην του εντός με νιόνιο), σε οποιαδήποτε διοργάνωση, είτε ηττηθήκαμε είτε ήρθαμε ισοπαλία, φέροντας παθητικό άνω των 2 γκολ ανά αγώνα.

Τέσπα, πάρε τον Αλέφα να σου εξηγήσει την αξία του κεφτέ στον περιορισμό χώρων της πιατέλας, όταν η μπύρα - τερματοφύλακας παίζει ψηλά στην περιοχή.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οι δυναστείες δε χτίζονται με ΚΑΠΗ Ζιλμπέρτους και Ιμπαγάσες αλλά με επενδύνσεις τύπου καραφλών, σιμάων και νίνηδων.

zilberto_aoratos.jpg

[size=8pt]copyright: Μεγαλέφαντος[/size]
Μιλάς για κάτι που ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ποτε. Πες μου έναν παίχτη που βγήκε απο τις ακαδημίες σας? Εσεις είστε αυτοι που τοσα χρόνια περνατε πρωτάθλημα με τα ΚΑΠΗ(Θυμίσου τις μεταγραφές σας). Κοιτα την σύνθεση της Εθνικής Ελλάδος τα τελευταία 10 χρόνια και πες μου πόσους ποδοσφαιριστές είχε/έχει του Ολυμπιακού.
Το να αναφέρεις τον Παναθηναϊκο ως ομάδα που δηιμουργεί ομάδα δυναστεία απο ΚΑΠΗ είναι άκυρο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

πες του φλωροδικηγόρου-διαχειριστή να έρθει με τον κώλο
3.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μιλάς για κάτι που ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ποτε. Πες μου έναν παίχτη που βγήκε απο τις ακαδημίες σας? Εσεις είστε αυτοι που τοσα χρόνια περνατε πρωτάθλημα με τα ΚΑΠΗ(Θυμίσου τις μεταγραφές σας). Κοιτα την σύνθεση της Εθνικής Ελλάδος τα τελευταία 10 χρόνια και πες μου πόσους ποδοσφαιριστές είχε/έχει του Ολυμπιακού.
Το να αναφέρεις τον Παναθηναϊκο ως ομάδα που δηιμουργεί ομάδα δυναστεία απο ΚΑΠΗ είναι άκυρο...

H δυναστεία του Κόκκαλη δε χτίστηκε με Ριβάλντο-Τζιοβάνι, αλλά με τους 3 Καραφλούς ως βάση της ομάδας.
Κάκιστα δεν προωθούμε τους νέους. Ο Νικλητσιώτης πχ έριξε 2 παστέλια στην ομάδα νέων της Μίλαν, αλλά φοβάμαι ότι ο Γερμανός θα αποδειχτεί εξίσου χέστης με τους περσινούς "προπονητές" ( :2funny: :2funny:) και δε θα τον βάζει να παίρνει καμιά ανάσα ο Ρόμενταλ. Και όταν βλέπω μέσα το Μαρέσκα και έξω τον Γ.Παπαδόπουλο τα παίρνω κρανίο.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
H δυναστεία του Κόκκαλη δε χτίστηκε με Ριβάλντο-Τζιοβάνι, αλλά με τους 3 Καραφλούς ως βάση της ομάδας.
Κάκιστα δεν προωθούμε τους νέους. Ο Νικλητσιώτης πχ έριξε 2 παστέλια στην ομάδα νέων της Μίλαν, αλλά φοβάμαι ότι ο Γερμανός θα αποδειχτεί εξίσου χέστης με τους περσινούς "προπονητές" ( :2funny: :2funny:) και δε θα τον βάζει να παίρνει καμιά ανάσα ο Ρόμενταλ. Και όταν βλέπω μέσα το Μαρέσκα και έξω τον Γ.Παπαδόπουλο τα παίρνω κρανίο.

Εν μέρη συμφωνώ μαζί σου αλλά και εσύ έρχεσαι στα λόγια μου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το να παίρνει ο ολυμπιακό το πρωτάθλημα από εσάς με τα καπή είναι πράγμα που τιμάει εσάς πάνω απ' όλα.

"Το να αναφέρεις τον Παναθηναϊκο ως ομάδα που δηιμουργεί ομάδα δυναστεία απο ΚΑΠΗ είναι άκυρο...".... (συνεχίζω στις τελείες, μάλλον είναι από τις ασκήσεις που συμπληρώνεις τα κενά για να βγαίνει νόημα) γιατί ουδέποτε ο παναθηναικός δημιούργησε δυναστεία

Υ.Γ. θα σε χάλαγε να έχεις τον ριβάλντο για 3, αντί να τον έπερνε ο ολυμπιακός;ε;ε;

Υ.Γ.2.: μετά την κροατική αποικία, έχουμε και την γαλλική αποικία.όλα τα γαλλικά σαπάκια θα τα μαζέψει ο βάζελος.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θυμασαι περσυ στα εγραφα απο την αρχη οτι θα παρεις το τριτο το μακρυτερο μεγαλοαλεφαντε προπονητη των κεφτεδων!Απο αυτα εχεις να πιεις πολλα για να πανε κατω τα φαρμακια!Ερχεται σε λιγο Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!Σε 1 1/2 χρονο ΤΟΝ ΕΦΥΓΕ τον κροκους!Του ειπε τα χοχοχο θα γινουν αχ και βαχ βοηθα παναγια μου!Τωρα γλαστρα προεδρος!Λιγο υπομονη νομιζετε οτι θα μεινει ο ραλιστας τικ-τακ τικ-τακ χτυπαει το ρολοι γιαυτον!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Θυμασαι περσυ στα εγραφα απο την αρχη οτι θα παρεις το τριτο το μακρυτερο μεγαλοαλεφαντε προπονητη των κεφτεδων!Απο αυτα εχεις να πιεις πολλα για να πανε κατω τα φαρμακια!Ερχεται σε λιγο Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!Σε 1 1/2 χρονο ΤΟΝ ΕΦΥΓΕ τον κροκους!Του ειπε τα χοχοχο θα γινουν αχ και βαχ βοηθα παναγια μου!Τωρα γλαστρα προεδρος!Λιγο υπομονη νομιζετε οτι θα μεινει ο ραλιστας τικ-τακ τικ-τακ χτυπαει το ρολοι γιαυτον!
figeoh2.jpg

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μήπως ο τζίγγερ πρέπει να πάρει τον ολυμπιακό?

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ.2.: μετά την κροατική αποικία, έχουμε και την γαλλική αποικία.όλα τα γαλλικά σαπάκια θα τα μαζέψει ο βάζελος.

Αχαχαχαχχαχα. Τα έχουνε χαμένα ρε μλκς! Μη τους δίνετε σημασία.

Καλή μου, ό,τι πεις, σπασμένα πόδια ο Σισέ, τελειωμένος ο Γκοβού και σαπάκι ο Μπουμσόνγκ.

Δόξα και τιμή στον Νινκλντσικλιτσιωτρακή, αχαχαχχαχαχχαχαχ.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
"Το να αναφέρεις τον Παναθηναϊκο ως ομάδα που δηιμουργεί ομάδα δυναστεία απο ΚΑΠΗ είναι άκυρο...".... (συνεχίζω στις τελείες, μάλλον είναι από τις ασκήσεις που συμπληρώνεις τα κενά για να βγαίνει νόημα) γιατί ουδέποτε ο παναθηναικός δημιούργησε δυναστεία
Μου φαίνετε φίλε μου πως ποστάρεις απλά για να ποστάρεις χωρίς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα παραπάνω ποστ. Το θέμα καπή απο δυναστίες το ανέφερε ο φίλος Μεγαλέφαντος και απάντησα πάνω σε αυτο. Κανείς δεν είπε οτι ο Ριβάλντο ήταν κακός παίχτης για το Ολυμπιακό ίσα ίσα ίσως να είναι η μεγαύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών, εσύ βεβαία αναφέρθηκες στο Ριβάλντο απλά για να αναφερθεις... Γι'αυτο κάνε μου τη χάρη και διάβασε τι έχει ειπωθέι παραπάνω γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσε λάθος και ανούσιος.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απο 22/8 και μετα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για τον ραλλιστα και για σας τους γαβρους!Ερχεται Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΓΑΒΡΩΝ!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• prasinh.jpg
    prasinh.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μου φαίνετε φίλε μου πως ποστάρεις απλά για να ποστάρεις χωρίς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα παραπάνω ποστ. Το θέμα καπή απο δυναστίες το ανέφερε ο φίλος Μεγαλέφαντος και απάντησα πάνω σε αυτο. Κανείς δεν είπε οτι ο Ριβάλντο ήταν κακός παίχτης για το Ολυμπιακό ίσα ίσα ίσως να είναι η μεγαύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών, εσύ βεβαία αναφέρθηκες στο Ριβάλντο απλά για να αναφερθεις... Γι'αυτο κάνε μου τη χάρη και διάβασε τι έχει ειπωθέι παραπάνω γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσε λάθος και ανούσιος.
για πες μου εσύ τι σημασία έχει πόσοι παίχτες της εθνικής είναι στο ολυμπιακό ή στον παναθηναικό
τι σημασία έχει αν έφερνε ο ολυμπιακός καπή όπως ο ριβάλντο που σας έχωνε 2-3 γκολάκια και πήγαινε μετά και μέτραγε τις κούπες.

είσαι 15 χρόνια με τα παντελόνια κατεβασμένα σαν ομάδα, γι' αυτό κάνε μου την χάρη και κοίτα με τι παίχτες έπαιρνες τις 3αρες και τις 4άρες από τον γαύρο , από τα καπή.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τελικά μόνο πανάθα και γάβρος υπάρχουν
όλοι οι άλλοι θα παίζουν με μπέσες σε λίγα χρόνια

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για πες μου εσύ τι σημασία έχει πόσοι παίχτες της εθνικής είναι στο ολυμπιακό ή στον παναθηναικό
τι σημασία έχει αν έφερνε ο ολυμπιακός καπή όπως ο ριβάλντο που σας έχωνε 2-3 γκολάκια και πήγαινε μετά και μέτραγε τις κούπες.

είσαι 15 χρόνια με τα παντελόνια κατεβασμένα σαν ομάδα, γι' αυτό κάνε μου την χάρη και κοίτα με τι παίχτες έπαιρνες τις 3αρες και τις 4άρες από τον γαύρο , από τα καπή.

Λοιπόν το λέω για τελευταία φόρα. Εγώ απάντησα στα λεγόμενα του φίλου Μεγαλέφαντου, κάτσε διαβασε τι αναφέρει ο φίλος που είναι και Ολυμπιακός και μετά αφού καταλάβεις τι γίνετε ξαναπόσταρε... Άσε λοιπόν τα καραγκιοζιλίκια και τα ανούσια ποστ και κάτσε και ασχολήσου με την ομάδα σου...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Απο 22/8 και μετα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για τον ραλλιστα και για σας τους γαβρους!Ερχεται Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΓΑΒΡΩΝ!
:huh:  :think: :hmm:
ξέρεις κάτι που αγνοούμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom