Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Β)Δεν είχαμε κέντρο πέρσι. Με Στολτίδη στα 35 και το αργοκίνητο καράβι το Μαρέσκα δεν κόβαμε ούτε με βαλέ.
Έλειψε απίστευτα ο Ντουντού και το Γ.Παπαδόπουλο τον θυμήθηκε ο Μπάντοβιτς για 3 αγώνες στα play-ωχ.
Ας παιξει πρωτα στον Ολυμπιακο ο Ντουντου, και στα παπαρια μας η εθνικη Βραζιλιας!!!!Άκουσα επίσης ότι σταματάει την καριέρα του και στη θέση του στη Σελεσάο παίρνουν τον Ντουντού.
Άμα φύγει ο "Αόρατος" ξεχνάμε πρωτάθλημα...
+1000αμπαλλος και επικινδυνος!!!!πουλα γαγγραινα!!!
Μια χαρά ήταν ο Χαραλαμπίδης, μόνος του σας πέρασε κόντρα στη Βίσλα.μερικες απο τις μεταγραφικες βομβες του σωφερ
-Μάριτς, Ζουταουτας , Επαλλέ, Ραγκουέλ, Σεριτς, Αντριτς, Σημητρας, Μπικοφσκι,Ερικ Λινκαρ, Μαντζιος, Μιτου, Ρουμπακης, Πιτσος, Νορντίν Βόουτερ, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Μπόβιο, Κάρλος Σαϊνιο, Ρόμπερτ Γιάρνι,Στράντλι,Μπισκαν,Βίκτορ, Ντεμπά Νιρέν, Μάρκο Βίλα, Αντονσον, Σαριτς, Τζιολης, Χαραλαμπιδης, Κωτσιος, Αντερσον, Κωνσταντινιδης Παντελης, Ξενοφων Γηττας, Βικτορ, Σεμπαστιαν ''Τσιρολα'' Ρομερο,Μαλέκος,Ζουλιο Σεζαρ...
οι ενδοξες μερες επιστρεφουν...
Ολυμπιακός είσαι, σωστά;Άμα φύγει ο "Αόρατος" ξεχνάμε πρωτάθλημα...
Εσύ απο που κατάλαβες οτι είμαι Ολυμπιακός? Ετσι απο περιέργεια...Ολυμπιακός είσαι, σωστά;
Θα είναι πρόβλημα αν φύγει το κουτσάλογο, πως θα κάνει πάρτυ ο Ντουντού μετά;;
Οι Ολυμπιακοί βασιζόμασταν ως ένα βαθμό σε Βύντρα-Ζιλμπέρτο-Γκελίνοβιτς.Εσύ απο που κατάλαβες οτι είμαι Ολυμπιακός? Ετσι απο περιέργεια...
Γιατι μου εισαι βιαστικος?τι εγινε τον πειρατε το γκατουζο?![]()
![]()
![]()
«Όχι» στη Φλαμένγκο
Αρνητικά απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός στην πρόταση της Φλαμένγκο για την παραχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.
xa0xa0xa0x το έβλεπα και εγώ και γέλαγα με την ψυχη μου.Από τα κόκκινα μου άρεσε του γαύρου:
![]()
Πρώτον: Είμαι Παναθηναϊκος...Οι Ολυμπιακοί βασιζόμασταν ως ένα βαθμό σε Βύντρα-Ζιλμπέρτο-Γκελίνοβιτς.
Ο σούπερ Μάριο πήρε δυστυχώς πούλο* (και που τον κρατήσατε τόσα χρόνια δεν το λέμε ούτε του παπά), ο Βύντρα δεν ξέρουμε αν θα διατηρήσει τη Μουντιαλική δαιμονιώδη φόρμα του και κινδυνεύουμε να χαθεί και ο Ζιλμπέρτο τώρα. Και εμείς δεν έχουμε κατορθώσει ακόμα να ξεφορτωθούμε Όσκαρ-Μαρέσκα.
Όχι ότι θεωρώ το Τζόρβα σοβαρό τερματοφύλακας (δεν ξέρει να κάνει έξοδο ούτε στη μικρή περιοχή), αλλά εκεί που ο σούπερ-Μάριο έπνιγε 4, ο Τζόρβας πνίγει τα 2.