Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παντου φιλε απλως στο μπασκετ συμβαινουν πιο δθσκολα μεγαλες ακπληξεις
δηλαδη ενα euro 2004 δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συμβει στο μπασκετ
απλα στο πρωταθλημα και σε 30 αγωνες ο καλυτερος το παιρνεις πως να το κανουμε?

Αντίστοιχο πιστεύω είναι η νίκη της Λιμόζ στην Αθήνα. Και μιλάμε οι άλλοι είχαν παικτάρες. Λέβινγκστον και Πρέλεβιτς ο ΖΜΠΑΟΚ, Κούκοτς η Τρεβίζο, Σαμπόνις η Ρεάλ...
Με τί τους πήρε ρε... ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω
Ρε πήρε ο Μπιλμπά ευρωπαϊκό εις βάρος του Σαμπόνις, του Κούκοτς και του Λέβινγκστον ρε.

Ρε ο Μπιλμπά ρε, ήμαρτον ρε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αντίστοιχο πιστεύω είναι η νίκη της Λιμόζ στην Αθήνα. Και μιλάμε οι άλλοι είχαν παικτάρες. Λέβινγκστον και Πρέλεβιτς ο ΖΜΠΑΟΚ, Κούκοτς η Τρεβίζο, Σαμπόνις η Ρεάλ...
Ρε πήρε ο Μπιλμπά ευρωπαϊκό εις βάρος του Ζαμπόνις, του Κούκοτς και του Λέβινγκστον ρε.

Ρε ο Μπιλμπά ρε ήμαρτον ρε...
η λιμοζ ειχε εναν παιχταρα τον ζντοβτσ και 11 να ριχνουν ξυλο...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα δεν εχεις καταλαβει πως σκεφτεται ενας βαζελος...στο ποδοσφαιρο τα παιρνουμε γιατι εχουμε την διαιτησια αλλα στο μπασκετ εχουν υπερομαδα και δεν εχουν την διαιτησια...
καλα αδερφε εδω μεσα και απο μας θα ακουσεις κατι μαλακιες .
γενικα υπαρχει ενας μαλακισμενος οπαδισμος απο ολες τις ομαδες.ειπαμε οτι ο καθενας βλεπει οτι η ομαδα του ειναι η καλυτερη στον κοσμο αλλα εδω το παραχεσαμε
αν θελω να ειμαι αντικειμενικος θα κραξω και αυτον που λεει οτι 12 στα 13 και δεν ειμαι καλυτερος
αλλα θα κραξω και αυτον που θα πεις οτι μπασκετ οι αλλοι κανουν trible grown το ενα μετα το αλλο και τους λεει ομαδουλα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ειδες ρε φιλε που απ εξω απ εξω το φερνεις για διατησια???
εγω θα σου πω το εξης. φετος θεωρω οτι παο πηρε τα σφυριγματα του στο ποδοσφαιρο σε αντιθεση με τον ολυμπιακο. δεν το χρησιμοποιω ομως σαν αλλοθι για να μη με ''δουλειυεις''.
εγω ξερω οτι αν κερδιζα στα μικρα παιχνιδακια θα το ειχα παρει.δε κερδισα ομως
δε μου φταιει ουτε η διατησια ουτε κανενας
Ρε φίλε αντικειμενικά μίλησα - διαφωνείς σε αυτό που λέω ότι το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό? :think: Πες μου τι θες να σου πω - μπας και συμφωνήσουμε κάπου. Δεν ξέρω αν υπάρχει η διαδικασία για να φέρεις ξένους διαιτητές μέσα στα play-offs. Φαντάζομαι ότι αυτά συμφωνούνται μεταξύ ομάδων στην αρχή, ορίζεται κανονισμός πρωταθλήματος στα αρμόδια όργανα κλπ.

Αν μπορεί να γίνει τώρα, μακάρι να γινόταν για να μην υπάρχει κακοπιστία. Είναι αδύνατον όμως να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός (όπως αντίστοιχα δε θα συμφωνούσε ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχη περίπτωση - εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό :think:) για καθαρά μικρο-οπαδικούς/εγωϊστικούς λόγους. Αν πιστεύεις ότι έχει ίδιον όφελος από την εγχώρια διαιτησία, εντάξει κανένα πρόβλημα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε πήρε ο Μπιλμπά ευρωπαϊκό εις βάρος του Σαμπόνις, του Κούκοτς και του Λέβινγκστον ρε.

Ρε ο Μπιλμπά ρε, ήμαρτον ρε...
ναι ρε φιλε δε λεω για εναν αγωνα και για μια κακη βραδια της ομαδας
μιλαω για μια συνεχεια
δηλαδη δε θα δεις σε ενα ευρομπασκετ που εχει 10 αγωνες την λετονια για παραδειγμα να το σηκωσει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η λιμοζ ειχε εναν παιχταρα τον ζντοβτσ και 11 να ριχνουν ξυλο...

Εντάξει εκτός του Ζντόβτς ήταν και οι Ντακουρί και Γιάνγκ. Δε λέω ότι ήταν άχρηστοι τελείως. Αν και νομίζω ότι ο Μάλκοβιτς ήταν το μυστικό της επιτυχίας.

Αλλά ο Μπιλμπά ρε φίλε; Ήμαρτον ρε που λέει και ο άλλος...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
οχι ρε μαλακες...μην διωξετε τον λετο..ενα παιχτη με τριπλιδια και φαντασια φεραμε τα τελευταια χρονια και τον διωχνετε? με την λιβερπουλ να περνει και μεριδιο απο τη μεταγραφη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε φίλε αντικειμενικά μίλησα - διαφωνείς σε αυτό που λέω ότι το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό? :think: Πες μου τι θες να σου πω - μπας και συμφωνήσουμε κάπου. Δεν ξέρω αν υπάρχει η διαδικασία για να φέρεις ξένους διαιτητές μέσα στα play-offs. Φαντάζομαι ότι αυτά συμφωνούνται μεταξύ ομάδων στην αρχή, ορίζεται κανονισμός πρωταθλήματος στα αρμόδια όργανα κλπ.

Αν μπορεί να γίνει τώρα, μακάρι να γινόταν για να μην υπάρχει κακοπιστία. Είναι αδύνατον όμως να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός (όπως αντίστοιχα δε θα συμφωνούσε ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχη περίπτωση - εκτός αν διαφωνείς και σ' αυτό :think:) για καθαρά μικρο-οπαδικούς/εγωϊστικούς λόγους. Αν πιστεύεις ότι έχει ίδιον όφελος από την εγχώρια διαιτησία, εντάξει κανένα πρόβλημα.
στο πρωτο θεμα ειπα και παραπανω οτι σαφως η μπαλλα ειναι διαφορετικη και μια φαση μπορει να αλλαξει το ματς
απλα σε 30 αγωνες φιλε το παιρνει ο καλυτερο αυτο εννοω οσο και να σε θελει η διαιτησια
οσο αναφορα για τους ξενους διαιτητες ουτε εγω συμφωνω μονο για ενα λογο
ααααααν γινει αυτο και ερθουν ξενοι και κανεις ενα 2ο στο σεφ αντε να βγω εξω μετα
υα πραματα θα ηταν αλλιως αν δεν ειχα τον γιαννακη στο παγκο
τωρα θα ημουν 2-1 και θα μιλουσαμε διαφορετικα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλα αδερφε εδω μεσα και απο μας θα ακουσεις κατι μαλακιες .
γενικα υπαρχει ενας μαλακισμενος οπαδισμος απο ολες τις ομαδες.ειπαμε οτι ο καθενας βλεπει οτι η ομαδα του ειναι η καλυτερη στον κοσμο αλλα εδω το παραχεσαμε
αν θελω να ειμαι αντικειμενικος θα κραξω και αυτον που λεει οτι 12 στα 13 και δεν ειμαι καλυτερος
αλλα θα κραξω και αυτον που θα πεις οτι μπασκετ οι αλλοι κανουν trible grown το ενα μετα το αλλο και τους λεει ομαδουλα.
αυτο που πραγματικα με εξοργιζει ειναι οτι και οι μεν καοι δε τους ειναι αδυνατο να παραδεχτουν οτι μπορει ο αλλος να εχει καλυτερη ομαδα που το σηκωνει..εγω ποτε δεν λεω οτι αξιζαμε ολα οσα πηραμε, σε 1 τουλαχιστον  περιπτωση επρεπε να ειναι αλλος πρωταθλητης..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτο που πραγματικα με εξοργιζει ειναι οτι και οι μεν καοι δε τους ειναι αδυνατο να παραδεχτουν οτι μπορει ο αλλος να εχει καλυτερη ομαδα που το σηκωνει..εγω ποτε δεν λεω οτι αξιζαμε ολα οσα πηραμε, σε 1 τουλαχιστον  περιπτωση επρεπε να ειναι αλλος πρωταθλητης..
αυτο με την αεκ φανταζομαι οτι λες.
πολυ το καφριλικι εδω μεσα παντως εκατεροθεν

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
πολυ το καφριλικι εδω μεσα παντως εκατεροθεν
Εντελώς, μόνο που δεν είμαι ένας απ' αυτούς - με είδες να πω ότι δεν άξιζες να πάρεις τόσα πρωταθλήματα στη μπάλα? Δεν πιστεύω όμως να αμφισβητείς ότι υπήρξε Βαρδινογιαννισμός και Κοκκαλιστάν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο? Γενικά μιλάω, όχι μόνο για διαιτησία.

Καφριλίκι που δείχνει μεγάλη αχαριστία επίσης ήταν να βρίζουν τον Κόκκαλη - όπως επίσης οι Γιαννακοπουλαίοι έχουν κάνει καφριλίκια στο ΟΑΚΑ παλιά με τον Ολυμπιακό. Αντικειμενικά αν το σκεφτείς όμως, ούτε εμείς ούτε εσείς πρέπει να μιλάμε - σκέψου μόνο τι γινόταν δεκαετία του 70 με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη ομάδα με τρομερό κέντρο και έδρα που γάμαγε, πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ρεεεεεεεεε...μην διωξετε τον λετο λεμεεεεεεεεεε....
θα γινει χαμοοοοοοςς

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σκέψου μόνο τι γινόταν δεκαετία του 70 με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη ομάδα με τρομερό κέντρο και έδρα που γάμαγε, πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

καλά ρε γίγαντα, πόσων ετών είσαι και θυμάσαι το ποδόσφαιρο της 10ετίας '70;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντικειμενικά αν το σκεφτείς όμως, ούτε εμείς ούτε εσείς πρέπει να μιλάμε - σκέψου μόνο τι γινόταν δεκαετία του 70 με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη ομάδα με τρομερό κέντρο και έδρα που γάμαγε, πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο του γουλανδρη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εντελώς, μόνο που δεν είμαι ένας απ' αυτούς - με είδες να πω ότι δεν άξιζες να πάρεις τόσα πρωταθλήματα στη μπάλα? Δεν πιστεύω όμως να αμφισβητείς ότι υπήρξε Βαρδινογιαννισμός και Κοκκαλιστάν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο? Γενικά μιλάω, όχι μόνο για διαιτησία.

Καφριλίκι που δείχνει μεγάλη αχαριστία επίσης ήταν να βρίζουν τον Κόκκαλη - όπως επίσης οι Γιαννακοπουλαίοι έχουν κάνει καφριλίκια στο ΟΑΚΑ παλιά με τον Ολυμπιακό. Αντικειμενικά αν το σκεφτείς όμως, ούτε εμείς ούτε εσείς πρέπει να μιλάμε - σκέψου μόνο τι γινόταν δεκαετία του 70 με τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη ομάδα με τρομερό κέντρο και έδρα που γάμαγε, πήρε μόνο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.
οχι δε μιλησα για σενα μιλησα γενικα για το σαιτ
σου ειπα αφου μιλας σωτα
ναι παντα και παντου θα υπαρχει ενα καθεστως και ειναι λογικο σε ολες τις χωρες σε ολα τα αθληματα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δε ξερω τι γινοταν τοτε και απο εφημεριδες και ιστοριες δεν εκφεω γνωμη

Stories