Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Λίβερπουλ έχει το 45% των δικαιωμάτων του Λέτο, μείον τα έξοδα του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Δηλαδή σε περίπτωση πώλησης πρέπει να ενημερωθεί και να συναινέσει η αγγλική ομάδα, που θα πάρει ποσοστό από ό,τι μένει από την αξία αγοράς, το συμβόλαιο, τους μισθούς τα πριμ και τα λοιπά έξοδα. Δηλαδή αν η προσφορά είναι 10 εκατ. ευρω, αφαιρούνται 3,75 για την αγορά, 1,5 για το συμβόλαιο, οι υπόλοιπες αμοιβές και έξοδα και από το ποσό που μένει, η Λίβερπουλ παίρνει το 45%.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άκουσα στην ΕΤ1 ότι ο [size=6pt]οσφπ[/size] ζήτησε ορισμό ξένων διαιτητών στα 2 τελευταία παιχνίδια. Καλό? :dancing: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Άκουσα στην ΕΤ1 ότι ο [size=6pt]οσφπ[/size] ζήτησε ορισμό ξένων διαιτητών στα 2 τελευταία παιχνίδια. Καλό? :dancing: :2funny:
ξενους διαιτητες με παροπιδες δωρο για ολους .
εγω φιλε μου εχω να πω οτι εχασα επειδη εχω ενα γιδι στον παγκο μου γιατι διαφορετικα θα εκανα προκοπη
αλλα εκτος των αλλων εσενα σου αρεσε η διαιτησια προχτες????

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μια ζωη κωλοφαρδοι οι βαζελοι..
απο το πουθενα 10Μ η μπενφικα για λετο,που προερχεται απο μετριοτατη χρονια...
δωστε τον...προχθες!!!με τα λεφτα αυτα παιρνεις 3 παικταραδες και τους κανεις πλακα και του χρονου...
ΑΝ τα νουμερα ειναι πραγματικα...αν λεω..αν...

Για μία ακόμη φορά να συμφωνήσω μαζί σου (όχι φυσικά για το κωλόφαρδοι βάζελοι που λες). Το λωκό θα τους πιάσουμε (αρκετά μας τον έχουν πιάσει) με 10 μύρια, όπως έκανε ο GAYros που πούλησε Καστίγιο. Ας τον παραχωρήσουμε κι ας φέρουμε πίσω Ίβανσιτς, ξέρω 'γω;

Αλάργα μην έλθουν προτάσεις για Νίνη και Σισσέ. Εκεί γεμίζουν τα ταμεία αλλά σκουραίνουν τα πράγματα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
αλλα εκτος των αλλων εσενα σου αρεσε η διαιτησια προχτες????
Λοιπόν θα πω το ίδιο που είπα στο στρατηγό Τετάρτη βράδυ - αν εσείς πιστεύετε ότι η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα, εγώ πάω πάσο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Λοιπόν θα πω το ίδιο που είπα στο στρατηγό Τετάρτη βράδυ - αν εσείς πιστεύετε ότι η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα, εγώ πάω πάσο.
φιλε μαλλον η δε ξερεις να διαβαζεις η δε θελεις να ξερεις να διαβαζεις
γιατι εγω απο πανω ειπα οτι εχασα γιατι εχω το γιδι στον παγκο μου αλλα δε σου φενεται αρκετο
εσυ μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο ???
σου αρεσε η διαιτησια προχτες ???ναι η οχι???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εσυ μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο ???
σου αρεσε η διαιτησια προχτες ???ναι η οχι???
Είναι ερώτηση λογικού ανθρώπου αυτή? Με αφήνει αδιάφορο η διαιτησία ΠΑΝΤΑ. Η Μάρα Δαρμουσλή είναι για να μ' αρέσει? :think:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είναι ερώτηση λογικού ανθρώπου αυτή? Με αφήνει αδιάφορο η διαιτησία ΠΑΝΤΑ. Η Μάρα Δαρμουσλή είναι για να μ' αρέσει? :think:
φιλε επειδη και γω ποτε δεν ασχολουμε με τη διαιτησια γιατι πολυ απλα δε με ανδιαφερει επι τς ουσιας σε βλεπω ομως να χλευαζεις ενα αιτημα μας.εχεις να φοβηθεις κατι???η μηπως πρωτη φορα γινεται αυτο.απλα δεν θελω καποια στιγμη να ανερεσεις αυτα που λες και μολις χασεις απο τον ολυμπιακο εστω και στο ταυλι να αρχιζεις τα περι διαιτησιας

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
φιλε επειδη και γω ποτε δεν ασχολουμε με τη διαιτησια γιατι πολυ απλα δε με ανδιαφερει επι τς ουσιας σε βλεπω ομως να χλευαζεις ενα αιτημα μας.εχεις να φοβηθεις κατι???η μηπως πρωτη φορα γινεται αυτο.απλα δεν θελω καποια στιγμη να ανερεσεις αυτα που λες και μολις χασεις απο τον ολυμπιακο εστω και στο ταυλι να αρχιζεις τα περι διαιτησιας
First things first. :rolleyes: Το ίδιο θα χλευάζατε κι εσείς, αν κάναμε εμείς παρόμοιο αίτημα. :cool2: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα - ακόμα κι αν χάσω προσωπικά στα @@ μου (δε συνομιλείς αυτή τη στιγμή με κάποιο χούλιγκαν). Δε θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει, πραγματικά - να μας πληροφορήσεις αν γνωρίζεις περισσότερα. Αυτό με το τάβλι είναι αστείο να υποθέσω? :rolleyes:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
First things first. :rolleyes: Το ίδιο θα χλευάζατε κι εσείς, αν κάναμε εμείς παρόμοιο αίτημα. :cool2: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα - ακόμα κι αν χάσω προσωπικά στα @@ μου (δε συνομιλείς αυτή τη στιγμή με κάποιο χούλιγκαν). Δε θυμάμαι αν έχει ξαναγίνει, πραγματικά - να μας πληροφορήσεις αν γνωρίζεις περισσότερα. Αυτό με το τάβλι είναι αστείο να υποθέσω? :rolleyes:
ναι...στο πρωτο πρωταθλημα του ιωαννιδη για πες μας για ποιο λογο δεν κατεβηκατε στο τεταρτο παιγχνιδι;;;;;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
επειδη δε σε ξερω ουτε προσωπικα και ουτε εγω ειμαι χουλιγκαν μπορει να ημουν υπερβολικος αλλα φιλε εδω μεσα δε μπορεις να συζητησεις σοβαρα με αλλοθρησκο.στο προηγουμενο παιχνιδι που κερδισαμε εγινε της πουτανας .γιατι ρε φιλε δε το αξιζαμε ???
σαφως και το ταβλι ειναι αστειο αλλα αυτο με την διαιτησια εχει γινει η καραμελα και η δικαιολογια πριν ακομα χασεις.
αμα εισαι καλυτερος καρδιζεις εγω αυτο ξερω φιλε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Στο μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο να βγεις νικητής μακροπρόθεσμα εάν όντως είσαι καλύτερος με διαφορά από τον άλλον.

Στο ποδόσφαιρό όμως...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στο μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο να βγεις νικητής μακροπρόθεσμα εάν όντως είσαι καλύτερος με διαφορά από τον άλλον.

Στο ποδόσφαιρό όμως...
παντου φιλε απλως στο μπασκετ συμβαινουν πιο δθσκολα μεγαλες ακπληξεις
δηλαδη ενα euro 2004 δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συμβει στο μπασκετ
απλα στο πρωταθλημα και σε 30 αγωνες ο καλυτερος το παιρνεις πως να το κανουμε?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Συμφωνούμε - στο μπάσκετ και στο βόλευ, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο κερδίζει ο καλύτερος. Στη μπάλα που μπορεί να γίνει μία φάση σε όλο το παιχνίδι, μπορεί να διαμορφωθεί αποτέλεσμα. Εκεί να πεις ότι κάποτε ο Βαρδινογιάννης είχε κύκλωμα στη διαιτησία και αντίστοιχα αργότερα ο Κόκκαλης. Δεν ισχυρίζομαι ότι τόσα πρωταθλήματα τα πήρατε έτσι φυσικά, εννοείται.

Τη δεκαετία του 60 στο ποδόσφαιρο πάντως έφερναν διαιτητές απ' έξω για ντέρμπι πρωταθλήματος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για θυμησου ποσο καιρο φωναζατε για την τελευταια φαση του αγωνα και τι ειχαν ζητησει οι κοντοι;;; μηπως ειχαν ζητησει ξενους διαιτητες για την επομενη χρονια;;;μηπως;;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κι εσείς δε χλευάζατε? Γύρνα πίσω και δες πως ξεκίνησε αυτή η συζήτηση εδώ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Συμφωνούμε - στο μπάσκετ και στο βόλευ, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο κερδίζει ο καλύτερος. Στη μπάλα που μπορεί να γίνει μία φάση σε όλο το παιχνίδι, μπορεί να διαμορφωθεί αποτέλεσμα. Εκεί να πεις ότι κάποτε ο Βαρδινογιάννης είχε κύκλωμα στη διαιτησία και αντίστοιχα αργότερα ο Κόκκαλης. Δεν ισχυρίζομαι ότι τόσα πρωταθλήματα τα πήρατε έτσι φυσικά, εννοείται.

Τη δεκαετία του 60 στο ποδόσφαιρο πάντως έφερναν διαιτητές απ' έξω για ντέρμπι πρωταθλήματος.
ειδες ρε φιλε που απ εξω απ εξω το φερνεις για διατησια???(κοκκαλης-βαρδινογιαννης)
εγω θα σου πω το εξης. φετος θεωρω οτι παο πηρε τα σφυριγματα του στο ποδοσφαιρο σε αντιθεση με τον ολυμπιακο. δεν το χρησιμοποιω ομως σαν αλλοθι για να μη με ''δουλειυεις''.
εγω ξερω οτι αν κερδιζα στα μικρα παιχνιδακια θα το ειχα παρει.δε κερδισα ομως
δε μου φταιει ουτε η διατησια ουτε κανενας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ειδες ρε φιλε που απ εξω απ εξω το φερνεις για διατησια???(κοκκαλης-βαρδινογιαννης)
εγω θα σου πω το εξης. φετος θεωρω οτι παο πηρε τα σφυριγματα του στο ποδοσφαιρο σε αντιθεση με τον ολυμπιακο. δεν το χρησιμοποιω ομως σαν αλλοθι για να μη με ''δουλειυεις''.
εγω ξερω οτι αν κερδιζα στα μικρα παιχνιδακια θα το ειχα παρει.δε κερδισα ομως
δε μου φταιει ουτε η διατησια ουτε κανενας
κοιτα δεν εχεις καταλαβει πως σκεφτεται ενας βαζελος...στο ποδοσφαιρο τα παιρνουμε γιατι εχουμε την διαιτησια αλλα στο μπασκετ εχουν υπερομαδα και δεν εχουν την διαιτησια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom