Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλα καλα μεχρι στογμης παντως ειμαστε 3-2 φετος υπερ μας  οποτε  δεν ξερω αληθεια απο που πηγαζει αυτη η παροιμιωδης σιγουρια ???

Εχετε προ-μαγειρεψει κοτοπουλο με Σχοινια για την ενατη ιουνιου ???

Του χρονου ο αποστρατος αξιωματουχος της εοκ βασιλακο πουλος εχει εξασφαλισει καποιο ποστο στα διοικητικα δρωμενα οπως ακουγεται παντου ????

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σταμ αγορινα παιζει να εχεις βαλει σορτκατ στο πληκτρολογιο σου για αυτο το ιμοτικον ε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καλα καλα μεχρι στογμης παντως ειμαστε 3-2 φετος υπερ μας  οποτε  δεν ξερω αληθεια απο που πηγαζει αυτη η παροιμιωδης σιγουρια ???

Εχετε προ-μαγειρεψει κοτοπουλο με Σχοινια για την ενατη ιουνιου ???

Του χρονου ο αποστρατος αξιωματουχος της εοκ βασιλακο πουλος εχει εξασφαλισει καποιο ποστο στα διοικητικα δρωμενα οπως ακουγεται παντου ????
θα τον κανουν επιτιμο..ενα πραγμα σαν τον μητσοτακη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

ε καλα, αν κ εμεις τους ειχαμε γλεντησει επι 12 χρονια στο μπασκετ, να δεις μια σιγουρια που θα ειχαμε  :rolleyes:
μας εχουν νικησει με καθε πιθανο τροπο ρε φιλε...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι προδικαζεται την καθαροτητα σε περιπτωση δικης σας κατακτησης ενω σε περιπτωση δικης μας διαιτητες και μαλακιες

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι προδικαζεται την καθαροτητα σε περιπτωση δικης σας κατακτησης ενω σε περιπτωση δικης μας διαιτητες και μαλακιες
Ειναι η εξελιξη του πρασινου πολιτισμου.Πρωτα ο Αμαεκι με τον Αλβερτη αγαπηθηκαν στα αποδυτηρια.Επειτα ο φον Δημητρακης - Γιωτας Γιαννακοπουλος εσπασε στο ξυλο τους παιχτες και τον καταδικο και τελος ολοι μαζι εσπασαν τα αποδυτηρια του ΣΕΦ σε μια μηνμειωδης ενεργεια τριφυλλοφορικου πολιτισμου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η καταγωγη της λεξης αρουραιος συνδεεται αμεσα με τον πειραια συμφωνα με αυτους που την χρησιμοποιουν ή την εβγαλαν για να χαρακτηριζουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ
στα ριπαπά μου...
σε πείραξε το αρούρι όταν το άλλο το κλωνάρχιδο στο θρεντ σου μόλις νικήσει ακόμα και στο τάβλι μπαίνει και μας λέει πουτάνας γιούς.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΙΚ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε καλα, αν κ εμεις τους ειχαμε γλεντησει επι 12 χρονια στο μπασκετ, να δεις μια σιγουρια που θα ειχαμε  :rolleyes:
οχι ομως με ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ 35 και αυτο ακομα ποναει πολυ οσα ευρωπαικα και αν παρουν με συγγνωμη απο φιμπα και διαιρεμενο το ευρωπαικο μπασκετ αυτο τους ποναει πιο πολυ  3  5

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οτι εχουν παθει αυτοι στο ποδοσφαιρο το παθαμε εμεις στο μπασκετ....πηραν πρωταθλημα και δεν το πιστευαν,νκμιζαν οτι στην απονομη θα εμφανιστει απο το πουθενα ο τζολε....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιοι ειστε εσεις;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ομως με ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ 35 και αυτο ακομα ποναει πολυ οσα ευρωπαικα και αν παρουν με συγγνωμη απο φιμπα και διαιρεμενο το ευρωπαικο μπασκετ αυτο τους ποναει πιο πολυ   3  5
ρε μαλάκα σε έχω κερδίσει με 11-1 στη μπάλλα και μας λές ότι σε νοιάζει πιο πολύ αυτό απο τα 37 πρωταθλήματα;
πάνε ρε να πάρεις πιεις ενα καφέ χωρίς απορρυπαντικό. δεν είναι ζάχαρη αυτό που σου βάζουν

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οτι εχουν παθει αυτοι στο ποδοσφαιρο το παθαμε εμεις στο μπασκετ....πηραν πρωταθλημα και δεν το πιστευαν,νκμιζαν οτι στην απονομη θα εμφανιστει απο το πουθενα ο τζολε....

ναι ρε φιλε ομως στο μπασκετ εμεις εκεινα τα χρονια παιζαμε κορυδαλλο με μπατζετ 3 μυρρια εουρος ενω αυτοι στη μπαλα εφερναν παιχτες εκεινα τα χρονια

επισης στο ποδοσφαιρο κανεις ομαδα με περισσοτερα χρηματα απ'οτι στη μπαλα με τα σπυρακια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαλάκα σε έχω κερδίσει με 11-1 στη μπάλλα και μας λές ότι σε νοιάζει πιο πολύ αυτό απο τα 37 πρωταθλήματα;
πάνε ρε να πάρεις πιεις ενα καφέ χωρίς απορρυπαντικό. δεν είναι ζάχαρη αυτό που σου βάζουν
ρε συ μην χαλιεσαι τζαπα εδω μεσα......τραβα να κανεις παρεα του τσουκαλα,,,,το ιδιο μυαλο κουμανταρετε

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

εν ταξει αμα θες να γυρισουμε στην εποχη το χαλκου σε εχω κερδισει και 43 ποντους στο Καλλιμαρμαρο λαγε

αλλα εγω δεν λεω για εποχες που λεγοσασταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ποα

και φορουσατε ροζ φανελα

Ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα....ΚΟΚΚΙΝΑ φορανε αυτοι που παντα σε γλεντανε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εν ταξει αμα θες να γυρισουμε στην εποχη το χαλκου σε εχω κερδισει και 43 ποντους στο Καλλιμαρμαρο λαγε

αλλα εγω δεν λεω για εποχες που λεγοσασταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ποα

και φορουσατε ροζ φανελα

Ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελα....ΚΟΚΚΙΝΑ φορανε αυτοι που παντα σε γλεντανε...
]οταν λεγόμουνα ΠΟΑ, ακόμα ψωλόχυμα ήσουνα ρε νούμερο και μιλάς κιόλας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom