You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Γιαννάκης πάντως είχε διαβολικό σχέδιο.
Ήταν ο σκάουτερ του ΝΒΑ στον αγώνα, οπότε τους είπε να μαρκάρουν όλους πλην του Πέκοβιτς για να πάει ΝΒΑ να κάνει πάρτι του χρόνου ο Σόφο.
Ήταν ο σκάουτερ του ΝΒΑ στον αγώνα, οπότε τους είπε να μαρκάρουν όλους πλην του Πέκοβιτς για να πάει ΝΒΑ να κάνει πάρτι του χρόνου ο Σόφο.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Για αυτο το κανω... Για να σε τσαντισω μουρο μου!!!Παπαρα αμα επαιρνα τα ιδια θα πηγαινα ερποντας με χεσμενο βρακι !!!!
Παραμυθιασμενε επετερεψε μου να ξερω παραπανω στο χω πει ξανα ξερολα
Με τσατιζεις βραδυατικα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Μονο που και ο Σοφο του χρονου θα ειναι NBA κατα Λ.Α μερια...Ο Γιαννάκης πάντως είχε διαβολικό σχέδιο.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Για αυτο το κανω... Για να σε τσαντισω μουρο μου!!!
Το καταφερες μουρο μου
Παω για πουτο
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μονο που και ο Σοφο του χρονου θα ειναι NBA κατα Λ.Α μερια...
Ο Σοφο ειναι πιο αργος και απο το ριπλει δεν μπορει να αντεξει ΝBA
ο Μπουρουσης ειναι μονος παιχτης που θελει το NBA γιατι ειναι δυνατος , εχει περιφερειακο σουτ , εφεση στα ριμπαουντς , καλος αμυντικος
Στην Αμερικη θελουν ολο το πακετο δεν αρκει ενα βουβαλι θελουν και το κατι παραπανω που ισως παλαιοτερα ειχε αυτα τα στοιχεια ο Τζονι Ροτζερς
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειναι η εξελιξη του πρασινου πολιτισμου.Πρωτα ο Αμαεκι με τον Αλβερτη αγαπηθηκαν στα αποδυτηρια.Επειτα ο φον Δημητρακης - Γιωτας Γιαννακοπουλος εσπασε στο ξυλο τους παιχτες και τον καταδικο και τελος ολοι μαζι εσπασαν τα αποδυτηρια του ΣΕΦ σε μια μηνμειωδης ενεργεια τριφυλλοφορικου πολιτισμου.Κεϊκάκια φάγαμε ψες??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακου σκούναρος....
αααααααχχαχαχαχαχαχα ρε απρωτάθλητοι.
αααααααχχαχαχαχαχαχα ρε απρωτάθλητοι.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καλα ολα αυτα, αλλα το καλοκαιρι ο "χοντρος" θα ειναι παιχτης των Κλιπερς...Ο Σοφο ειναι πιο αργος και απο το ριπλει δεν μπορει να αντεξει ΝBA
ο Μπουρουσης ειναι μονος παιχτης που θελει το NBA γιατι ειναι δυνατος , εχει περιφερειακο σουτ , εφεση στα ριμπαουντς , καλος αμυντικος
Στην Αμερικη θελουν ολο το πακετο δεν αρκει ενα βουβαλι θελουν και το κατι παραπανω που ισως παλαιοτερα ειχε αυτα τα στοιχεια ο Τζονι Ροτζερς
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα ολα αυτα, αλλα το καλοκαιρι ο "χοντρος" θα ειναι παιχτης των Κλιπερς...
Και συ τι εισαι ο μανατζερ του και το ξερεις ρε μεγαλε ?
Ασε τη προπαγανδα παραμονες τελικων γιατι μπορω να κατεβασω και γω οτι βλακειες θελω απο το μυαλο μου
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
φιλε ο σχορτσιανιτης ειναι μακραν ο πιο γρηγορος σεντερ στην ευρωπη, το θεμα του ειναι η φυσικη κατασταση..Και συ τι εισαι ο μανατζερ του και το ξερεις ρε μεγαλε ?
Ασε τη προπαγανδα παραμονες τελικων γιατι μπορω να κατεβασω και γω οτι βλακειες θελω απο το μυαλο μου
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι και γρηγορος ο Σοφο.Ο Μπουρου τρωει σιδερα , μου αρεσει περισσοτεροφιλε ο σχορτσιανιτης ειναι μακραν ο πιο γρηγορος σεντερ στην ευρωπη, το θεμα του ειναι η φυσικη κατασταση..
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 68
- Πόντοι
- 16
δηλαδή εσύ είσαι σίγουρος έτσι;Τι να πεις τώρα... τους είχαμε μέχρι και 26 κάτω στο ΟΑΚΑ και ο τύπος μας λέει ότι μπορεί και να χάσουμε τώρα....
ο φετινός Παναθηναϊκός σου έχει δώσει δείγματα ώστε να είσαι τόσο σίγουρος;
ο τομέας ψυχολογία σου λέει κάτι;
εδώ κάνανε 10 φορές βήματα χθες,παιδαριώδη λάθη
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ο σχορτσιανιτης ξεκουραστος στον αιφνιδιασμο παει πιο γρογορα απο τους κοντους, στα πικ εν ρολ μαρκαρισματα κλεβει τις πιο πολλες μπαλες.......ειδικα χθες γιατι ημουν μεσα ο μπουρουσης ηταν σλοου μοσιον....Οχι και γρηγορος ο Σοφο.Ο Μπουρου τρωει σιδερα , μου αρεσει περισσοτερο
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ποια προπαγανδα ρε φιλος, πλακα κανεις? Ο ιδιος τα δηλωσε πριν ενα μηνα περιπου...Και συ τι εισαι ο μανατζερ του και το ξερεις ρε μεγαλε ?
Σόφο έξω καρδιά!
Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετά την πρόκριση στο Παρίσι όπου μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για την πιθανή του μετακόμιση στο ΝΒΑ και στους Κλίπερς.
Ο «Σόφο» μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» και πραγματικά κεντρίζει το ενδιαφέρον για τα αυτά που λέει γύρω από τον εαυτό του, τους συμπαίκτες, τον Γιαννάκη, τον Γκέρσον, τον Καζλάουσκας, τους Αγγελόπουλος, το ΝΒΑ και τον Ολυμπιακό. Απολαύστε τη συνέντευξη ατόφια όπως δημοσιεύτηκε.
- Ουσιαστικά είναι το πρώτο φάιναλ φορ για σένα. Στο Βερολίνο, ήσουν εκτός δωδεκάδας στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Είσαι έτοιμος να κάνεις την διαφορά; Θα αντιμετωπίσεις παίκτες όπως ο Μάριτς και ο Βράνιες που είναι κολώνες για την Παρτιζάν...
- Είναι μεγάλη κουβέντα να λέμε αν θα κάνω την διαφορά. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να φτάσει ψηλά σε αυτό το φάιναλ φορ. Το αν θα μου δοθεί η ευκαιρία η όχι, εξαρτάται από το πως θα εξελιχθεί το ματς. Ο κόουτς ξέρει τι θα χρειαστεί σε αυτό τον ημιτελικό και τι πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης. Πλέον, ξέρω ότι το ταλέντο δεν είναι το μοναδικό πράγμα που καθορίζει καταστάσεις και στα μεγάλα ματς χρειάζεται πνευματική ικανότητα και καθαρό μυαλό.
- Θεωρείς πως με ένα φάιναλ φορ στην πλάτη του, ο Ολυμπιακός πάει πιο έτοιμος φέτος και με καλύτερες προϋποθέσεις για να πάρει την Ευρωλίγκα; Πολλοί θεωρούν ότι η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο στο Παρίσι. Εσύ;
- Αυτός ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για να πάρει τίτλους, έχει απεριόριστο ταλέντο και πάρα πολλές ικανότητες. Έχουμε αποδείξει πως όλα τα παιχνίδια είναι στο χέρι μας και μας το λέει και ο κόουτς Γιαννάκης συνέχεια.
- Διανύεις την 5η σεζόν σου στην ομάδα. Η πρώτη και η φετινή είναι οι μοναδικές που σε βλέπουμε να προσφέρεις συστηματικά. Στις άλλες τρεις λίγο ως πολύ χάθηκες... Τι έφταιξε;
- Έχω κάνει κάποια λάθη, τα οποία μου στοίχισαν. Έπρεπε να αλλάξω την κατάσταση και πλέον είμαι σε καλό δρόμο.
- Φταίει κάποιος άλλος εκτός από τον Σοφοκλή;
- Δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Τα λάθη ήταν δική μου ευθύνη. Έχει έρθει η ώρα να είμαι σοβαρός και να έχω διάρκεια στην καριέρα μου.
- Ποιοι άνθρωποι εκτός μπάσκετ σε επηρεάζουν θετικά και αποτελούν κίνητρο για σένα στην ζωή σου;
- Πάνω από όλα η οικογένειά μου. Ο αδερφός μου, η μητέρα μου. Είναι τα άτομα που υπάρχουν σταθερά στην ζωή μου και ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα μου. Εξαρτώνται από μένα και κάνω ότι μπορώ για να μην τους απογοητεύσω.
- Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι έχεις χάσει πολύ χρόνο... τσάμπα στην καριέρα σου;
- Ναι, το έχω σκεφτεί. Προσπαθώ να κοιτάξω μπροστά, όμως, και θυμάμαι τα λόγια της μητέρας μου, που πάντα μου λέει ότι όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Όλα όσα μου συνέβησαν ήταν ένας τρόπος να καταλάβω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και πρέπει να παλέψω για να κάνω κάτι καλό.
- Πλησιάζεις τα στάνταρ του μπάσκετ που μπορείς να βγάλεις στο παρκέ;
- Δεν ξέρω ακριβώς, ρώτα τους προπονητές μου! Πιστεύω ότι τώρα είμαι περίπου στο 70% σε σχέση με αυτά που μπορώ να κάνω. Υπάρχουν όσο περνάει ο καιρός κάποιες εκλάμψεις στην απόδοσή μου, αλλά απέχω πού από τον στόχο. Έχω πάρα πολλά να δώσω. Αποφάσισα ότι πρέπει επιτέλους να δω τον εαυτό μου να παίζει στο 100%, δεν έχω μάθει ακόμα πως θα είμαι... τότε!
- Πότε το αποφάσισες αυτό;
- Όταν γύρισα από την Ελβετία...
- Πάμε στο παιχνίδι σου! Κεφάλαιο... ελεύθερες βολές!
- Είναι κάτι πολύ... ψυχολογικό. Υπάρχουν στιγμές, ιδίως στην προπόνηση που δεν χάνω βολές εύκολα. Για μένα τουλάχιστον, παίζει ρόλο αν θα μπούνε οι πρώτες που θα σουτάρω μέσα στον αγώνα ή όχι. Όταν είμαι στις βολές, σκέφτομαι τα πράγματα πιο αρνητικά από ότι θα έπρεπε, αλλά πρέπει να το βελτιώσω αυτό. Με βοηθάει πάρα πολύ ο Θοδωρής σε αυτό τον τομέα (σ.σ. Παπαλουκάς), όπως και ο Πεν που καθόμαστε και σουτάρουμε μαζί!
Σκέφτεσαι κάτι όταν πας να σουτάρεις;
- Προσπαθώ να μην σκέφτομαι και να εκτελώ μηχανικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι!
- Για το κορμί, την δύναμη και την ταχύτητα που έχεις, δεν είσαι καλός στα ριμπάουντ. Γιατί;
- Συμφωνώ! Δεν είμαι. Το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης και τάιμινγκ. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να μην έχει στο μυαλό του τα ριμπάουντ. Σκέφτομαι ασυνείδητα ότι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου θα το πάρει. Είναι λάθος τρόπος σκέψης, Στο τέταρτο ματς με την Πρόκομ μου το ζήτησαν αυτό οι προπονητές μου και προσπάθησα να ανταποκριθώ πιο αποτελεσματικά. Το δουλεύω αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μου. Δεν το έχω στο μυαλό μου, πρέπει να μου γίνει... συνείδηση!
- Δεν παίζεις ποτέ με πρόσωπο στο καλάθι, πάντα με πλάτη! Γιατί; Μήπως γιατί νιώθεις άτρωτος όταν πας να τελειώσεις φάση με πλάτη στο καλάθι; Στο ολ σταρ γκέιμ έβαλες 3 τρίποντα και στο ζέσταμα στο τελευταίο ματς με την Πρόκομ σε είδα να βάζεις δύο σουτ από το κέντρο!
- Θέλω να κάνω μέσα στα παιχνίδια αυτά στα οποία είμαι καλός και να μην γίνομαι βάρος στην ομάδα. Δεν το έχω δουλέψει τόσο πολύ αυτό, ο καθένας στον Ολυμπιακό κάνει αυτό που μπορεί, ανάλογα με το πως έχουμε χτιστεί και προτιμάω να παίρνω προσπάθειες που νιώθω ότι θα τις τελειώσω και τις εμπιστεύονται στα χέρια μου και οι συμπαίκτες μου. Με πλάτη έχω καλύτερες κινήσεις.
- Το καλοκαίρι το συμβόλαιό σου τελειώνει. Θέλεις να μείνεις στον Ολυμπιακό, έχεις συζητήσει με την ομάδα;
- Ο Ολυμπιακός είναι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνω το βήμα και να πάω στους Κλίπερς, αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό, όταν επιστρέψω θέλω να παίξω πάλι στον Ολυμπιακό! Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και την αγαπάω.
- Τι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στο δίλημμα μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΒΑ; Το οικονομικό ή η αγωνιστική παράμετρος;
- Στον επαγγελματικό αθλητισμό όλα παίζουν ρόλο. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό ακόμα, προκειμένου να μπορώ να σου πω περισσότερα πράγματα. Αυτή στην στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τίτλους.
- Θα πήγαινες ποτέ στον Παναθηναϊκό;
- Να πάω στον Παναθηναϊκό (δυνατό γέλιο); Θα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εκδοχή! Τέτοια απόφαση δεν την παίρνεις εύκολα. Δεν είναι απλά τέτοια βήματα στην Ελλάδα!
- Ήρθε επιτέλους ένας τίτλος. Τι σας μένει για να βάλετε από κάτω τον Παναθηναϊκό;
- Η διάρκεια. Αυτό που είχε ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια και η συνεχής συγκέντρωση και προσπάθεια. Το ταλέντο υπάρχει και πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο από αυτούς.
- Θυμάσαι κάποια αντίδραση οπαδού ή φίλαθλου στον δρόμο, που να σου έχει μείνει στο μυαλό;
- Οι Ολυμπιακοί μου λένε να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό και ότι θέλουνε πολλούς τίτλους. Οι Παναθηναϊκοί τίποτα το ιδιαίτερο, τα κλασικά βασικά!
- Δηλαδή;
- Προσπαθούν να με πείσουν να πάω στην ομάδα τους! Στον δρόμο κανένας Παναθηναϊκός δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Στο ΟΑΚΑ, ξέρεις, τα γνωστά...
- Στο δρόμο μου λες ότι δεν σε πειράζουν. Στο γήπεδο έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου. Μέχρι και σακούλες φέρνουν στο γήπεδο για να σε πικάρουν σε συνδυασμό με ένα σύνθημα που λένε. Σε ενοχλεί αυτό;
- Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν... Χάρηκα, όμως, γιατί την τελευταία φορά που παίξαμε εκεί κατάφερα να είμαι 100% προσηλωμένος, ειλικρινά δεν άκουγα τίποτα, σαν να μην υπήρχε κανείς στο γήπεδο. Μου άρεσε αυτό! Θυμάμαι ότι άκουγα μόνο τον κόουτς και τι μου έλεγε ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς. Ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτά τα τρία άτομα!
Σκέφτεσαι κάτι όταν πας να σουτάρεις;
- Προσπαθώ να μην σκέφτομαι και να εκτελώ μηχανικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι!
- Για το κορμί, την δύναμη και την ταχύτητα που έχεις, δεν είσαι καλός στα ριμπάουντ. Γιατί;
- Συμφωνώ! Δεν είμαι. Το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης και τάιμινγκ. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να μην έχει στο μυαλό του τα ριμπάουντ. Σκέφτομαι ασυνείδητα ότι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου θα το πάρει. Είναι λάθος τρόπος σκέψης, Στο τέταρτο ματς με την Πρόκομ μου το ζήτησαν αυτό οι προπονητές μου και προσπάθησα να ανταποκριθώ πιο αποτελεσματικά. Το δουλεύω αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μου. Δεν το έχω στο μυαλό μου, πρέπει να μου γίνει... συνείδηση!
- Δεν παίζεις ποτέ με πρόσωπο στο καλάθι, πάντα με πλάτη! Γιατί; Μήπως γιατί νιώθεις άτρωτος όταν πας να τελειώσεις φάση με πλάτη στο καλάθι; Στο ολ σταρ γκέιμ έβαλες 3 τρίποντα και στο ζέσταμα στο τελευταίο ματς με την Πρόκομ σε είδα να βάζεις δύο σουτ από το κέντρο!
- Θέλω να κάνω μέσα στα παιχνίδια αυτά στα οποία είμαι καλός και να μην γίνομαι βάρος στην ομάδα. Δεν το έχω δουλέψει τόσο πολύ αυτό, ο καθένας στον Ολυμπιακό κάνει αυτό που μπορεί, ανάλογα με το πως έχουμε χτιστεί και προτιμάω να παίρνω προσπάθειες που νιώθω ότι θα τις τελειώσω και τις εμπιστεύονται στα χέρια μου και οι συμπαίκτες μου. Με πλάτη έχω καλύτερες κινήσεις.
- Το καλοκαίρι το συμβόλαιό σου τελειώνει. Θέλεις να μείνεις στον Ολυμπιακό, έχεις συζητήσει με την ομάδα;
- Ο Ολυμπιακός είναι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνω το βήμα και να πάω στους Κλίπερς, αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό, όταν επιστρέψω θέλω να παίξω πάλι στον Ολυμπιακό! Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και την αγαπάω.
- Τι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στο δίλημμα μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΒΑ; Το οικονομικό ή η αγωνιστική παράμετρος;
- Στον επαγγελματικό αθλητισμό όλα παίζουν ρόλο. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό ακόμα, προκειμένου να μπορώ να σου πω περισσότερα πράγματα. Αυτή στην στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τίτλους.
- Θα πήγαινες ποτέ στον Παναθηναϊκό;
- Να πάω στον Παναθηναϊκό (δυνατό γέλιο); Θα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εκδοχή! Τέτοια απόφαση δεν την παίρνεις εύκολα. Δεν είναι απλά τέτοια βήματα στην Ελλάδα!
- Ήρθε επιτέλους ένας τίτλος. Τι σας μένει για να βάλετε από κάτω τον Παναθηναϊκό;
- Η διάρκεια. Αυτό που είχε ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια και η συνεχής συγκέντρωση και προσπάθεια. Το ταλέντο υπάρχει και πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο από αυτούς.
- Θυμάσαι κάποια αντίδραση οπαδού ή φίλαθλου στον δρόμο, που να σου έχει μείνει στο μυαλό;
- Οι Ολυμπιακοί μου λένε να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό και ότι θέλουνε πολλούς τίτλους. Οι Παναθηναϊκοί τίποτα το ιδιαίτερο, τα κλασικά βασικά!
- Δηλαδή;
- Προσπαθούν να με πείσουν να πάω στην ομάδα τους! Στον δρόμο κανένας Παναθηναϊκός δεν μου έχει πει κάτι άσχημο. Στο ΟΑΚΑ, ξέρεις, τα γνωστά...
- Στο δρόμο μου λες ότι δεν σε πειράζουν. Στο γήπεδο έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου. Μέχρι και σακούλες φέρνουν στο γήπεδο για να σε πικάρουν σε συνδυασμό με ένα σύνθημα που λένε. Σε ενοχλεί αυτό;
- Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν... Χάρηκα, όμως, γιατί την τελευταία φορά που παίξαμε εκεί κατάφερα να είμαι 100% προσηλωμένος, ειλικρινά δεν άκουγα τίποτα, σαν να μην υπήρχε κανείς στο γήπεδο. Μου άρεσε αυτό! Θυμάμαι ότι άκουγα μόνο τον κόουτς και τι μου έλεγε ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς. Ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτά τα τρία άτομα!
[size=30pt]Είναι πιθανό να πάω στους Κλίπερς! Με... βολεύει
ο τρόπος παιχνιδιού και θα είναι ευχάριστη αλλαγή
- Ξέρω ότι οι Κλίπερς στη παρούσα φάση είναι πιο... ζεστοί από ποτέ μαζί σου και έχετε επικοινωνία συχνά. Το καλοκαίρι είσαι ελεύθερος. Τι γίνεται; Το σκέφτεσαι σοβαρά;
- Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και το σκέφτομαι... Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα παίξουν ρόλο και κάποιοι παράμετροι που ακόμα δεν έχουν εξελιχθεί και δεν τους γνωρίζω. Κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο και μιλάω μαζί τους, συνειδητοποιώ ότι ενδιαφέρονται για μένα. Είναι αρκετά πιθανό να πάω στο ΝΒΑ το καλοκαίρι, μετά το τέλος της σεζόν θα ξέρω.
- Ακούγεσαι πολύ αποφασισμένος στην προοπτική του ΝΒΑ.
- Θα με βοηθήσει πιστεύω το να παίξω στο ΝΒΑ, θα με κάνει καλύτερο. Μπορεί να πάω και να επιστρέψω γρήγορα, ποτέ δεν ξέρεις. Απλά, νιώθω ότι για μένα εκεί θα είναι πολύ πιο εύκολο! Γιατί δεν υπάρχουν αμυντικές βοήθειες κι αυτό με βολεύει πάρα πολύ στην επίθεση. Ακόμα και στην άμυνα, θα έχω μόνο τον παίκτη μου, δεν είναι όπως στην Ευρώπη που πρέπει να δίνω συνέχεις βοήθειες. Έτσι, θα έχω πάρα πολλή ενέργεια να ξοδέψω για την επίθεση. Έχω φάει στην μάπα τα νταμπλ τιμ και τα... τριπλ τιμ του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια και το παιχνίδι στο ΝΒΑ θα είναι για μένα μια ευχάριστη αλλαγή!
- Αρκεί να μην έχεις απέναντί σου τον Σακίλ!
- Ε, ναι! Ο Σακ σε κάνει να έχεις πάντα μια... ανησυχία όταν πας να βάλεις καλάθι! Το έζησα από πρώτο χέρι πρόσφατα!
- Ο Σακίλ είναι πιο δύσκολος ή ο Ντουάιτ Χάουαρντ; Τον είχες νικήσει κατά κράτος στην Ιαπωνία!
- Ο Χάουαρντ! Θα ήθελα πολύ αυτή την στιγμή να τον παίξω αντίπαλο ξανά! Είμαστε 1-1, όμως, γιατί έχασα στο Πεκίνο... Δεν ήμουν, όμως, σε καλή κατάσταση τότε. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν τώρα πολλοί τέτοιοι ψηλοί στο ΝΒΑ! [/size]
Αγγελόπουλοι, Καζλάουσκας και... Γκέρσον!
- Νιώθεις ότι χρωστάς στους Αγγελόπουλος;
- Δεν το συζητάω αυτό, εννοείται. Τους χρωστάω πολλά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, έχουν κάνει πολλά για μένα, με έχουν στηρίξει και με έχουν προστατέψει. Μακάρι να τους δώσω πίσω όσα μου έχουν προσφέρει.
- Πιστεύεις ότι χρωστάς πράγματα και σε άλλους ανθρώπους;
- Σίγουρα στην οικογένειά μου. Όπως και στον κόουτς Γιαννάκη. Δύο άτομα που με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος (σ.σ. Γυμναστής που έχει δουλέψει και στον Ολυμπιακό) και ο Βαγγέλης Νικολαϊδης. Όταν ήμουν στην Ελβετία ταξίδευαν και οι δύο συνέχεια και ήταν δίπλα μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Με βοήθησαν πολύ και το καλοκαίρι, όταν προετοιμαζόμουν για να πάω στην εθνική ομάδα.
- Τώρα που είπες στην εθνική, στην ματσάρα που έκανες με την Σλοβενία στον μικρό τελικό και πήραμε μετάλλιο, έπαιξες 32 λεπτά!
- Ναι! Ήταν πολύ σημαντικό και φυσικά αποτέλεσε προϊόν δουλειάς και συστηματικής προσπάθειας. Θέλω να κάνω τέτοια παιχνίδια σε κρίσιμους αγώνες και στον Ολυμπιακό.
- Πλάκα - πλάκα, ο Καζλάουσκας είναι ο άνθρωπος που έχει συνδυαστεί με τις νέα σου ξεκινήματα! Την πρώτη σεζόν στην εθνική, το καλοκαίρι στην εθνική!
- Κοίτα, πρέπει να το παραδεχτώ. Ο Καζλάουσκας ξέρει να με χειρίζεται άψογα, πότε να μου φωνάξει και πότε να μου μιλήσει καλά! Με καταλαβαίνει απόλυτα. Ας πούμε ότι έχει βρει το κουμπί μου!
- Ε, πες το μας και μας να το μάθουμε!
- Άμα το ήξερα θα στο έλεγα!!! Το ψάχνω κι εγώ!
- Με τον Γκέρσον τι πήγε στραβά;
- Δεν τα πηγαίναμε καλά ως άνθρωποι, στη σχέση που είχαμε. Με το άτομα υπήρχε πρόβλημα, όχι με τον προπονητή. Ίσως θα μπορούσα να είχα χειριστεί την κατάσταση καλύτερα, δεν είχα εμπειρία, υπομονή και καθαρό μυαλό.
- Σε ενόχλησε το χιούμορ που είχε κάνει λέγοντας ότι πρέπει να ενσωματωθείς σε αυτό το γκρουπ με τους χοντρούληδες Αμερικανούς που διασκεδάζουν τον κόσμο στα γήπεδα μπάσκετ;
- Ναι, με πείραξε, αλλά δεν ασχολήθηκα περεταίρω...
'
Το παλευει ....
800.000 χιλιαρικα το χρονο ρε μαλακα
καλα αυτος, εχει παιξει 8-10 παιχνιδια, μακραν ο πιο ακριβοπληρωμενος παιχτης της ευρωπης, 100.000ευρωπουλα το παιχνιδι
ουστ χεστη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φιλε ο σχορτσιανιτης ειναι μακραν ο πιο γρηγορος σεντερ στην ευρωπη, το θεμα του ειναι η φυσικη κατασταση..
τι πίνετε ρε μαλάκες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στρατηγέ είναι καινούργια παραλαβή επαναστατική σύνθεση.
και πάτε στο απρωτάθλητο θρεντ σας να γράφετε για τα παλτά σας.
και πάτε στο απρωτάθλητο θρεντ σας να γράφετε για τα παλτά σας.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απ' τα δικα σου τα ληγμενα...
τι πίνετε ρε μαλάκες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αμα έπινες απ αυτά θα χες πεθάνει.απ' τα δικα σου τα ληγμενα...
δεν είναι ο εγκέφαλός σου τέτοιας χωρητικότητας.
Υ.Γ.
ακόμα κύριε Ρήγα τον ταχύτατο Πεκοβιτς κυνηγάει.......
αααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχα τι άλλο θ ακούσουμε εδώ μέσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K